Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 19:25:06
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: TEJA 30 OJLA!HVALA MAJČICE DA STE SE SPOMNILE NAME-NA SEZNAMU NOSEČK! TO JE MOJA DRUGA .IMAM SINČKA STAREGA 4 LETA JE PRAVI LENUH MISLIM DA TA DRUGI OTROK BO HIPERAKTIVEN IN MOČAN KOT MARTIN KRPAN VSAJ BO BRCAH SODEČ LEPO SE PIŠITE sporoči mi še kdaj imaš naslednji pregled, v kateri porodnišnici boš rodila, koliko si stara, kaj pričakuješ ali , koliko kg si se zredila v celi nosaečnosti, tvoj obseg okoli trebuha, kdaj imaš rojstni dan, ter za katero temo glasuješ - kako se bomo imenovale pol k rodimo... Z-majčki 2009 ali Z-majčki kobacajčki 2009
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 19:25:54
|
|
|
|
Anonimen
|
izgleda da so danes vse bolj na vodoravnem položaju no ja sej jez sem tud pa sem vseeno na netu
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 19:26:11
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes a se mi kera pidruži... zdejle me cukr baše... pa nimam nč tazga v hladilniku... pa tud vseh sestavin ne da bi si to al pa kej podobnega naredila njami, me je prej možek prnesu roladice, tako da bo za neki časa mir a jih ma tvoj možek še kej zame.. a bi malo "šerale"...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 19:27:01
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 izgleda da so danes vse bolj na vodoravnem položaju no ja sej jez sem tud pa sem vseeno na netu odvisno... v mirovanju ali premikajočem vodoravnem stanju oz položaju????
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 19:27:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes a se mi kera pidruži... zdejle me cukr baše... pa nimam nč tazga v hladilniku... pa tud vseh sestavin ne da bi si to al pa kej podobnega naredila njami, me je prej možek prnesu roladice, tako da bo za neki časa mir a jih ma tvoj možek še kej zame.. a bi malo "šerale"... ne vse sem pojedla
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 19:28:46
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes a se mi kera pidruži... zdejle me cukr baše... pa nimam nč tazga v hladilniku... pa tud vseh sestavin ne da bi si to al pa kej podobnega naredila njami, me je prej možek prnesu roladice, tako da bo za neki časa mir a jih ma tvoj možek še kej zame.. a bi malo "šerale"... ne vse sem pojedla kaaaaaaaaaaaj??? in to se upaš priznat kle na RR... lahko bi vsaj rekla da maš še eno v hladilniku in da je ne misliš šerat z mano
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 19:29:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 izgleda da so danes vse bolj na vodoravnem položaju no ja sej jez sem tud pa sem vseeno na netu odvisno... v mirovanju ali premikajočem vodoravnem stanju oz položaju???? jz ležim na kavču premikam samo desno roko ostale pa nimajo te možnosti, se mi zdi
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 19:30:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes a se mi kera pidruži... zdejle me cukr baše... pa nimam nč tazga v hladilniku... pa tud vseh sestavin ne da bi si to al pa kej podobnega naredila njami, me je prej možek prnesu roladice, tako da bo za neki časa mir a jih ma tvoj možek še kej zame.. a bi malo "šerale"... ne vse sem pojedla kaaaaaaaaaaaj??? in to se upaš priznat kle na RR... lahko bi vsaj rekla da maš še eno v hladilniku in da je ne misliš šerat z mano ja no k so ble pa tako dobre raj povem da jih nimam, ker jaz sem taka da če kaj imam kar rada delim z drugimi!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 19:31:12
|
|
|
|
Blueeyes
|
a kej veš, v kinu kaj pametnega igra vredno ogleda???
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 19:32:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes a kej veš, v kinu kaj pametnega igra vredno ogleda??? nimam pojma k že pet let nisem bila v kinu o mater gre čas, pa je res že pet let
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 19:35:55
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes a kej veš, v kinu kaj pametnega igra vredno ogleda??? nimam pojma k že pet let nisem bila v kinu o mater gre čas, pa je res že pet let sej jz tud ne... mislim da sem šla nazadnje gledat Final destination... mislim da enkrat leta 2003.... sam tko me zanima k povlečem pol dol z neta pa gledam... ah, sej prov zdej bom šla na spetno stran koloseja čekirat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 19:37:23
|
|
|
|
zoja10
|
bu bu..... jst mam pa lih točno tisto kar je na slikici v skrinji....je mama zadnjič pekla,.... fantastično.. sam morm zdej sladoled do konca pojest.... hohohohoho..... ne vem kaj bi kej počela...:D
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 19:38:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes a kej veš, v kinu kaj pametnega igra vredno ogleda??? nimam pojma k že pet let nisem bila v kinu o mater gre čas, pa je res že pet let sej jz tud ne... mislim da sem šla nazadnje gledat Final destination... mislim da enkrat leta 2003.... sam tko me zanima k povlečem pol dol z neta pa gledam... ah, sej prov zdej bom šla na spetno stran koloseja čekirat ja kr poglej mene tako in tako ne zanima ker.... kar letos vrtijo bo drug let po TV
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 19:39:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 bu bu..... jst mam pa lih točno tisto kar je na slikici v skrinji....je mama zadnjič pekla,.... fantastično.. sam morm zdej sladoled do konca pojest.... hohohohoho..... ne vem kaj bi kej počela...:D mal men pa modrooki družbo deli
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 19:39:20
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 bu bu..... jst mam pa lih točno tisto kar je na slikici v skrinji....je mama zadnjič pekla,.... fantastično.. sam morm zdej sladoled do konca pojest.... hohohohoho..... ne vem kaj bi kej počela...:D oo dobr da si me spomnila.. sladoled mam pa tud jz... sicer to ni to kar si zdej želim, ampak bo potešilo prvo nujo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 19:40:10
|
|
|
|
Anonimen
|
sladoled, jz bi ga tud
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 19:40:41
|
|
|
|
Blueeyes
|
ej a kera od vas špila kakkšne računalniške igrce???
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 19:41:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ej a kera od vas špila kakkšne računalniške igrce??? ja pesjanso drugo me ne zanima
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 19:42:24
|
|
|
|
zoja10
|
jst zadnje čase sam še sladoled mlaskam in to sam planico pa narezane koščke banane zravn...njami..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 19:43:40
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ej a kera od vas špila kakkšne računalniške igrce??? ja pesjanso drugo me ne zanima jz sem tud včasih igrala pasjanso, pa sem se je zdej že naveličala... zdej pa Zumo igram... sm čisti odvisnik... z mojim tekmujeva dko bo boljši... itak da ga naščijem
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 19:44:29
|
|
|
|
Anonimen
|
nč grem pod tuš, pa na kanalu a pogledat en film pol bom šla pa spat!! upam da boste jutr bolj zgovorne, sam mene ne bo ker grem na sejem tako da se pišemo ko se pišemo nočko
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 19:45:01
|
|
|
|
mani2
|
A bi ve nehale govorit o hrani in sladkarijah. Jaz morem pazit kaj jem ker sem se že tako preveč zredila.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 19:45:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ej a kera od vas špila kakkšne računalniške igrce??? ja pesjanso drugo me ne zanima jz sem tud včasih igrala pasjanso, pa sem se je zdej že naveličala... zdej pa Zumo igram... sm čisti odvisnik... z mojim tekmujeva dko bo boljši... itak da ga naščijem
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 19:46:58
|
|
|
|
Blueeyes
|
si dons pekla kruh cveki
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 19:48:01
|
|
|
|
zoja10
|
jst sm igrala enkrat chocolatier 2 .... sam sm pršla do konca dej si jo dol z neta me je prtegnla... drgač pa bi kkšno igrala pa ne vem katero... a maš kakšn predlog..?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?