|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
13.3.2009 22:02:19   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

berem zdle mal o Ultivi po forumuuser posted image  kako različna mnenja majo....upam, da je ne bom potrebovalauser posted image

Js tudi upam, da bo šlo po naravni poti.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
13.3.2009 22:07:50   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

berem zdle mal o Ultivi po forumuuser posted image  kako različna mnenja majo....upam, da je ne bom potrebovalauser posted image

Js tudi upam, da bo šlo po naravni poti.

Jst tudiuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
13.3.2009 22:14:12   
štorkljica
Čer punci/punce...saj nevem koliko vas je tu gor.
Danes je en tko beden dan...sve se z mamo sfajtale po telefonuuser posted image user posted image user posted image
Nevem zakaj skoz eno paniko zganja in nikoli nič ne posluša...groza. Eh brezveze, škoda besed...
Drugače smo vredu, tamala veselo brca, nekaj me pa skoz pika not, tam čisto spodaj, za venerinim hribčkom. Pa to me je zdaj pred parimi dnevi začelo. Pol me pa tko dol tišči, da komi noge dvigujem. Telo se očitno neki pripravlja.
Kaj boste delale čez vikend?
Midve z tamalo greve v nedeljo k sosedi na rojstni dan, bo praznovala 2 leti in se mala že ful veseli torte...valda, kaj pa sploh je smisel rojstnega dnevauser posted image user posted image

OK, miren spanček želim vsem skupajuser posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
13.3.2009 22:20:09   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Danes je en tko beden dan...sve se z mamo sfajtale po telefonuuser posted image user posted image user posted image
Nevem zakaj skoz eno paniko zganja in nikoli nič ne posluša...groza. Eh brezveze, škoda besed...
Drugače smo vredu, tamala veselo brca, nekaj me pa skoz pika not, tam čisto spodaj, za venerinim hribčkom. Pa to me je zdaj pred parimi dnevi začelo. Pol me pa tko dol tišči, da komi noge dvigujem. Telo se očitno neki pripravlja.
Midve z tamalo greve v nedeljo k sosedi na rojstni dan, bo praznovala 2 leti in se mala že ful veseli torte...valda, kaj pa sploh je smisel rojstnega dnevauser posted image user posted image

eh sej veš kakšne smo nosečke in naši hormoniuser posted image user posted image user posted image , jst se prej nisem z nikomer skregala....sem čist nekonfliktna oseba....zdej se pa lahko s trgovko na smrt skregam če mi reče da je nekaj sveže, pa pol ugotovim da niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (banaln primer)...ampak tako je
ne sekiri se, bo jutri bolšeuser posted image ....špikanje pa tole črvičenje nas pa vse mal matra, ja kaj čmo, naš čas prihajauser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

Neposredna povezava do sporočila: 2979
14.3.2009 2:59:04   
Pat74
IZVIRNO SPOROČILO: srečka 82

Zdravo punce.

Nisem se vam oglašala dva dneva ker sem bila v bolnici. Naš je bil zelo lenušček glede brc ene dva dneva pa sem rekla, da se grem vseeno pokazati. Na CTG-ju so videli, da mali skoz spi, zato so me zadržali v P in tako bila notri 2 dneva. Sedaj je vse OK, tudi jaz sem zelo pomirjena. Dobila sem tabelo za beleženje gibanja ploda. V torek pa itak imam redni pregled pri svoji G, ki me je tudi sprejela v P (bila je dežurna). Me je pogledala in rekla, da je posteljica že fajn zrela na kaj nakazuje, da se lahko zgodi, da bom prej rodila. Pri UZ smo videli, da se je naš obrnil nazaj in, da frajer sedi z ritko navzdol namesto z glavico . Če se ne bo nazaj obrnil (kar je mala verjetnost) se bomo v torek dogovarjali za zunanji obrat oz. CR.
Mene je tak strah punce, da si bom vse nohte pogrizla. Še ene 14 dni potem pa se lahko zgodi kakšna akcija še z moje strani. Sam si ne želim CR, očitno mi je tako namenjeno. Še nikoli nisem imela kakršne koli operacije, zato se bojim rezanja, amapk za svojga pikeca bom pa že zobe stisnla

user posted image Pa drži se! Jest bi bla na tvojem mestu bolj za CR.

Neposredna povezava do sporočila: 2980
14.3.2009 3:04:13   
Pat74

IZVIRNO SPOROČILO: junona

Angelito se nam že dolgo ni javila, je še kar leteča.

Pat74, kje se skrivaš?

April09, tudi tebe ni...

Brigitka, že ližeš?

Se ne skrivam, ni časa, ker sem bla ta teden v službi, no še drug teden, pol pa 5 dni dopusta in končno porodniška - pa se bomo takrat orenk tipkal.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
14.3.2009 3:06:56   
Pat74
Čer punci/punce...saj nevem koliko vas je tu gor. Danes je en tko beden dan...sve se z mamo sfajtale po telefonu Nevem zakaj skoz eno paniko zganja in nikoli nič ne posluša...groza. Eh brezveze, škoda besed... Drugače smo vredu, tamala veselo brca, nekaj me pa skoz pika not, tam čisto spodaj, za venerinim hribčkom. Pa to me je zdaj pred parimi dnevi začelo. Pol me pa tko dol tišči, da komi noge dvigujem. Telo se očitno neki pripravlja. Kaj boste delale čez vikend? Midve z tamalo greve v nedeljo k sosedi na rojstni dan, bo praznovala 2 leti in se mala že ful veseli torte...valda, kaj pa sploh je smisel rojstnega dneva OK, miren spanček želim vsem skupaj

Štorkljica ne sekiraj se, se boš še večkrat spičla z mamo, sploh, ko pride user posted image . Drugače je pa normalno, da si zdaj ful občutljiva - sej se boš utrdila!user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
14.3.2009 3:09:50   
Pat74

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

zdaj pa res grem počas pod tuš in gledat na pop tv film,je kr zanimiv,saj ne vem al sem danes tolk utrujena al kaj.Se mi zdi koda bi me šravfalo,pa trebuh spodaj boli pa saj ne vem.Bomo videli kaj bo noč pokazala

lahko noč vsem in lepo se imejte

vsem želim kar se da lep vikend

Tole šraufanje je pa zaradi overdoze regratauser posted image .

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
14.3.2009 3:12:43   
Pat74
IZVIRNO SPOROČILO: sobra
Pozdravljene!

Končno imam malo časa in sm dala slikce od najine sončice v album (ne znam dat direkt gor).
Drugače smo pa v redu, mala full spi.Samo zdej smo bli 3 dni zapored na pediatrični kliniki, ker so jo pikal v rokico , ker je mal rumena in so moral zmert bilirubin-al kako se že reče Hvala bogu, da je zdej padu mal.
Samo moramo bit pridni in pridobivat na teži.
Drugače pa smo malo na joški, malo na flaški ker se mala hitr zmatra in jo ne smem utrujat tok z joško.

Res luškana punčka! Saj bo, samo, da tamalika k sebi pride in se malo poredi, pol bo pa tudi vlečt hotla.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
14.3.2009 7:01:50   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

eh, to se ne sekiraj...moja tudi ko ji neki govorim vse po svoje pol pa ji rečem, če me lahko posluša še bolj neki po svoje govori in dela...in najprej ko jo kličem je 3 h tiho, ko pa rečem, ok pol pa fajn se mej pa adijo pol pa začne govorit, govorit in govorit...in to mi dvigne pritisk na neba pa nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image

glede špikanja tam spodaj...to pa sam že jaz pred parimi dnevi pisala pa še ena...mene je eno 2-3 tedne ful špikal, ful taka čudna bolečina je bla...ampak je potem čez čas izginila....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 2985
14.3.2009 7:05:25   
detelja
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
14.3.2009 7:25:42   
Nea_teja_
Jutro punce tole je pa zajtrk oz kavica.No mi smo bolančkani je včeri pop tamala dobila vročino zaenkrat se spi  bomo vidl kaj bo mene pa dajejo slabosti in bruhanje.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
14.3.2009 7:44:31   
štorkljica
Dobro jutro!

Detelja ti si nam pa pripravila tapravi hotelski zajtrk - kontinentalniuser posted image  Njami!

Hvala punce za tolažbo glede prepira z mamo, ni fajn ko se ne štekamo, samo sem malo bolj potolažena ko vidim da se to ne dogaja samo meni.

Danes pa gremo najprej po voziček, so me včeraj klicali iz bejbi centra da so ga dobili,potem malo v špecarijo(spet boma lažja za fajn vsoticouser posted image ), pa še zmes na kofe...se je tamala danes ko se je zbudila najprej namesto dobro jutro spomnila na kofe in mi rekla, "mami gremo danes zjutraj v interšpar na kofe"user posted image user posted image

Popoldne pa bomo zunaj če se bo le dalo.

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
14.3.2009 8:02:07   
sonček85

kje pa je junonca, se nič ne javi....še kr preurejauser posted image
je šla za vikend k njenmu domov.Malo na oddihuser posted image

detelja.ti se pa lepo stiskaš k dragemu ,k mala mucikauser posted image user posted image uuuuuu hvala za tko slasten zajtrkuser posted image user posted image user posted image
štorkljica:še dobro da sta se samo po telefonu in ne osebno.Pozabi saj bo  bolje samo prespati sta morali.Ti misli nase in na malo pa bo vse ok.user posted image kateri voziček bosta pa vzela?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2989
14.3.2009 8:02:09   
sonček85

zdaj pa res grem počas pod tuš in gledat na pop tv film,je kr zanimiv,saj ne vem al sem danes tolk utrujena al kaj.Se mi zdi koda bi me šravfalo,pa trebuh spodaj boli pa saj ne vem.Bomo videli kaj bo noč pokazala

vsem želim kar se da lep vikenduser posted image user posted image user posted image

sonček tebe tudi šrafa.....kak je to ko ne veš kaj je pa kr čakamo a ne?user posted image  lEPE SANJE pa mirno noč....ti še boš mogla mal počakat, vsaj deteljo, janjo in nalini....potem pa lahko gremo me počasi, aja pa cveta...no še ene par jih je pred namiuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja kr nekiuser posted image pa spet je miren jaz nevem ,sem mu rekla da se bomo šli malo  h G pogledat pa se ne ustraši.Čez dan je tko len ,pol k je pa ura 19 in naprej pa dela ****e po trebuhuuser posted image user posted image user posted image joj koliko jih je še pred namauser posted image dolgooooooooooo no pa bomo mal vseeno pohiteliuser posted image user posted image user posted image user posted image no pa se je le mal zamuvu moj sonček mali

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2990
14.3.2009 8:02:12   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

vsem želim kar se da lep vikend

Tole šraufanje je pa zaradi overdoze regratauser posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne more ker ga včeraj nisem jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prej od fižola k sem pašto jedlauser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
14.3.2009 8:17:59   
sonček85
jaz vem pa eno super novičko ,samo moram še malo počakat da dobim potrditev da vam jo lahko povemuser posted image user posted image user posted image user posted image iiiiii sem vesela ,jupiiiiiiiiiiii

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
14.3.2009 8:18:42   
sonček85
ma halora kje ste vse a še spite

vejki vejkuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
14.3.2009 8:23:05   
mišk
Dobro jutro!
Naša šefica se spi, zato sem se jst malo odkradla pred računalnik.
Zadnje čase študiram, kako naj vem, sedaj v drugo, kdaj naj grem v porodnišnico!user posted image  Tokrat me to bolj skrbi kot v prvo. Sploh, ker je v sredo svakinja rodila, pa je bilo od prvega špikanja do poroda samo dobre tri ure, v prvo pa se ji je vleklo več kot deset ur...
Nočem it prezgodaj, pa pol brezveze tam čakat, nočem pa it tudi prepozno, ker me je strah da ne bi uspela dobit klistirja (preveč berem zgodbice o sračkanju na porodni mizi user posted image ).
Tiste, ki ste večkrat rodile, se je v drugo pri vseh odvijalo tako hitro?
Upam sam, da bo vse o.k. Pa da bodo spet lepi spomini na porod!user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
14.3.2009 8:23:55   
mišk
Sonček85: Na dan z besedo!!! Zihr drži ta novička!user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
14.3.2009 8:25:25   
tassika
Evo to svetovno novičko, ki jo sonček veuser posted image .

Drage aprilčice, lani sem vas na žalost predčasno zapustila, ampak sem vas vseeno ves čas spremljala, vse vaše dobre in slabe dneve. Zraven vsega sem se tudi veliko naučila, kar mi bo sedaj kmalu prišlo prav. V februarju sem dala čez še zadnji pregled, na katerem je bilo vse OK in sva šla potem z mojim kar v akcijo in moram vam povedat, da se selim k novembrkam 2009. Plusek sem zagledala na petek 13 in sončka sem nahecala, da bom rodila na petek 13 v novembru. Zame je to sedaj srečen dan.

Vsem aprilčicam, ki so že rodile, želim veliko srečnih trenutkov in še več cartanja, vsem, ki pa še čakate, pa da vam bo ta čas čakanja hitro minil.

lp nataša

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
14.3.2009 8:26:18   
detelja

jaz vem pa eno super novičko ,samo moram še malo počakat da dobim potrditev da vam jo lahko povemuser posted image user posted image user posted image user posted image iiiiii sem vesela ,jupiiiiiiiiiiii

no, komaj čakam, da nam poveš kaj je novegauser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
14.3.2009 8:28:04   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Evo to svetovno novičko, ki jo sonček veuser posted image .

Drage aprilčice, lani sem vas na žalost predčasno zapustila, ampak sem vas vseeno ves čas spremljala, vse vaše dobre in slabe dneve. Zraven vsega sem se tudi veliko naučila, kar mi bo sedaj kmalu prišlo prav. V februarju sem dala čez še zadnji pregled, na katerem je bilo vse OK in sva šla potem z mojim kar v akcijo in moram vam povedat, da se selim k novembrkam 2009. Plusek sem zagledala na petek 13 in sončka sem nahecala, da bom rodila na petek 13 v novembru. Zame je to sedaj srečen dan.

Vsem aprilčicam, ki so že rodile, želim veliko srečnih trenutkov in še več cartanja, vsem, ki pa še čakate, pa da vam bo ta čas čakanja hitro minil.

lp nataša

user posted image

čestitkeuser posted image user posted image user posted image  sem ful srečna zate,res...pazi na sebe in malo pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
14.3.2009 8:32:32   
mišk
Tassika: Še zdej se večkrat spomnim na tebe, sploh ker vem, da sva imeli na isti dan PDP!! Iskrene čestitke tudi z moje strani, pa želim ti, nosečnost brez kakršnihkoli pretresov in zdravega user posted image !!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
14.3.2009 8:34:19   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Sonček85: Na dan z besedo!!! Zihr drži ta novička!user posted image
evo jo je  sama prišla povedatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?