|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
13.3.2009 20:10:35   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

jst sm igrala enkrat chocolatier 2 .... sam sm pršla do konca

dej si jo dol z neta me je prtegnla...

drgač pa bi kkšno igrala pa ne vem katero... a maš kakšn predlog..?

nisem našla chokolatier 2... ampak sam chokolatier.. tko da jo vlečem dol.. da vidim kaj je to... naslov je že zanimivi

jz igram pa Zumo ... je kr težka pol v zadnjih levlih

user posted image

user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
13.3.2009 20:14:01   
Blueeyes
pa jewel quest je tud zanimiva... samo ne vse verzije

user posted image

user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
13.3.2009 20:15:24   
Blueeyes
ooo, tole tvojo igrco Chocolatier mam pa že 30% zloudano... jupi... upam da je dobra... da jo bom lahko zdej igrala k morm mirovat

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
13.3.2009 20:31:37   
zoja10
http://www.playfirst.com/game/chocolatier2

tle maš sam za začet eno uro mislm da je free...

je pa dvojka absolutno bolš ku enka tko da probi zloudat dvojko..

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
13.3.2009 20:55:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

si dons pekla kruh cveki

ne sem ga mogla že včerajuser posted image ga mi je dec vse snedel

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2855
13.3.2009 20:57:12   
Anonimen
punce bejšte spat jz grem uživajte

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2856
13.3.2009 21:10:25   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

si dons pekla kruh cveki

ne sem ga mogla že včerajuser posted image ga mi je dec vse snedel

si probala narest žemljice??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
13.3.2009 21:14:39   
Blueeyes
lananai so mi že poslali na mail vprašalnik za darovanje popkovnične krvi... ga grem zdej prebrat in izpolnit (da me ne bo prej prehitel 34 teden)

se pa slišimo jutri kej...

nočko vsem

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
14.3.2009 6:42:52   
Anonimen
dobro jutro
user posted image

no jz sem se naspala pa veuser posted image

modrooka: ne nisem naredila žemljiv k se mi ni daluser posted image od kar sem na bolniški em bolj lene sorteuser posted image user posted image

evo mi pa že pokonc jz grem lulat moj sin pa za mano da ima dost spanjauser posted image no ja sej je že 6:30h že mal večuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2859
14.3.2009 7:41:29   
Dudica1
dobro jutro

spala ko top...user posted image ,mal boljš sm danes tako da bomo videli kako bo naprej
blueeyes
danes še ne bom obnavljala seznama tako da kr daj danes še ti če ti je prav user posted image ker nism še najbel za računalnik...user posted image ...upam da bom kmal kej boljš pa bom pol jaz trebuščke obnavljala...user posted image

Drugač ste pa govorile če bojo prvi otroci doma po porodu...naš bo doma en tedn takrat ko bo očka...ampak še ne vem al prvi teden al drugi tedn al nekje vmes...to se bo treba še odločit...user posted image ...se mi zdi da se bo lažje privadit če bomo skupaj nekaj časa predn gre očka delat in bom sama...

pokica si že naredila kremšnite...user posted image ...daj kaj sporoči če boš sprobala moj recept...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
14.3.2009 7:44:40   
Anonimen
dobro jutro dudica1

sam da si boljšeuser posted image upam da se boš pocajtala user posted image user posted image user posted image user posted image

no pri nas smo pa po zajterku, sonček pa sije prav lepo tako da bo še en topu vremeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2861
14.3.2009 7:51:51   
Dudica1
ja mal boljš je sm ne še čist OK...ma sej bo že...če slabš ne bo bo kr vredu...user posted image
ja tud pr nas je že ful sonček tku da zgleda da bo kr lep vreme...

kaj boste kaj počeleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
14.3.2009 7:54:19   
Anonimen
jaz zdejle uživam na kavču, pol grm pa na sejemuser posted image pol popoldne bom pa verjetno tud ležala na kavčuuser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2863
14.3.2009 7:57:01   
Dudica1
joj,joj.joj   samo ležiš...user posted image ...danes ko je tak lep vreme ga je treba izkoristit pa zunaj kaj počet al pa samo na klopci sedet...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
14.3.2009 8:05:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

joj,joj.joj   samo ležiš...user posted image ...danes ko je tak lep vreme ga je treba izkoristit pa zunaj kaj počet al pa samo na klopci sedet...user posted image

ma sej bom vidla kaj bom počela, najbolj mi paše če ležimuser posted image saj bom šla na sejem pa me več kot dve uri ne bo, tako da bom verjetno se pol kr ulegla na kavč ko se vrnemuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2865
14.3.2009 8:13:01   
Leela
oj,

Inka Zumo sem jaz na koncu 1. nosečnosti špilala. Sem prišla ful visoko.  Potem pa sem probala en mesec po porodu pa sem komaj 1.level naredila.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
14.3.2009 8:16:06   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ma sej bom vidla kaj bom počela, najbolj mi paše če ležimuser posted image saj bom šla na sejem pa me več kot dve uri ne bo, tako da bom verjetno se pol kr ulegla na kavč ko se vrnemuser posted image

aja no pol pa verjamem ja...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
14.3.2009 8:17:03   
Anonimen
dobro jutro leelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2868
14.3.2009 8:39:14   
Anonimen
no kaj je zdaj a boste vse spale dansuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2869
14.3.2009 9:23:34   
dito
Jaz sem že vstala, še ena budna noč je za mano. Dan kraljujem sama, dedi je prišel po tamalo že ob pol osmih, dragi je v službi potem pa gre na piknik. Tako, da bom lahko res počivala. Pa še svak kuha kosilo. user posted image

Miška82- jaz sem primerjala tvoje podatke z mojimi in so skoraj isti. Sedaj pa res ne vem več. Mogoče samo, ker je bil prej nad sredino, sedaj pa je teža padla pod krivulju minum.

Cveka30- na kakšen sejem greš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
14.3.2009 9:31:16   
lake
Dobro jutro!
Jst sm tud dons mal bolš, samo user posted image je neki lena, nč ne nori tko k zadn teden. Zdej pa zajtrk, pol bomo pa še vidl kaj bomo. Je pa res ful lep sonček zuni, morm mojga nekam spravt da bova šla mal ven.

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
14.3.2009 9:39:44   
dito
Meni bo nečak znosil stole in mizo na teraso. Tako, da bom lahko popoldne martinčkala. Bi mi pa prišla prav gugalnica. Pa jo moramo še nabavit. user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
14.3.2009 10:18:47   
pokica_

Cveka30, imaš Z.S. Pa res, sem šele zdaj videla, da mama na isti dan PDPuser posted image
Hvala Dudica1, bom poskusila delat tvoje kremšnite, ampak ne danes ker sem si včeraj v trgovini na hitro premislila in bom princes krofke delala! user posted image Kako je danes tvoje počutje? Upam da je vse ok.

Jaz tudi moram svojga pohvalit, čeprav vem da pride z šihta z polno glavo in utrujen, mi za vikende vse posesa, pomije tla, obesi cunje, če je glih doma, pospravi kuhno, pomivalca, še cunje prat se je naučo, ko sem bila zdaj nazadnje v bolnišnici. user posted image  Tk da je že izurjen! Edino kuha pa ne, to je edina stvar katere se najraje nikoli nebi prtaknil. Ampak nedeljske jutranje jajčke na oko mi pa že speče kdaj! user posted image

Mi2 sma pa šla včeraj v predčasno nabavo v lekarno in Millerja, sem zapravla 80€za vse potrebno; fiziol.razt., alkohol, gazice za popek, vložke vir, Lanolin za bradavice, veliko pakungo Bepanthena, Galexovo olje za novorojenčke, v Millerju sem pa kupla pleničke od 2-5kg manjšo pakungo, robčke za rito od Hippa(brez dodanih vonjev in škodlj. stvari z olivnim oljem) imajo glih akcijo 4paketi v pakungi, pol blazinice Chicco za prsi, vatice za čiščenje ritke, pa še par malenkosti, sem že pozabla. V glavnem ogromno vsega. user posted image
Lunica77, dobrodošla med majčicami!
Lake, kako si pa ti kj danes?

Danes je pa taaaaako lep sončen dan! Sem vstala že ob pol osmih in dve uri brala knjigo Modrost rojevanja od Gaskin Ine May, sem prebrala že 70 strani danes! user posted image Grem z mojim zdaj zajtrka papcat, pa eno kavico, pol boma pa zložila previjalno komodo in posteljko, če bo šlo dovolj hitro. Popoldan pa ima moj lubi rezervirano 70min tajsko masažo, ki sem mu jo podarila za RD prejšnji teden. Ga bo masirala prava Tajka; upam da ga bo masirala na za to predvidenih predelihuser posted image !
Po zajtrku pa grem pečt princeske in kuhat kosilčeka( govejo juho, govedino+pire krompir+hren+solato).

Puuuuunce mejte se super luštno danes!user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
14.3.2009 10:23:15   
Hanaja
Dobro jutro!

Da se še jaz javim po včerajšnjem pregledu. Imela sem uz MV kot vedno, zaradi hude skrajšanosti v januarju in pa kontrolo rasti. Težki smo že 1800 g in tudi ostale meritve ustrezajo 31. tednu user posted image user posted image Naj se le redi naš user posted image , saj je bil MV spet malo krajši kot pred 4-imi tedni, ampak še vedno zaprt. Kot vse kaže, se mi dolžina spreminja, čeprav sem bila v zadnjem mesecu le malo bolj aktivna in večinoma še vedno preležim cele dneve. G pravi, naj začnem s krajšimi sprehodi, vendar se bom rajši čuvala vsaj še do 35. tedna. Takrat smo po njenem na zeleni veji. Z user posted image imava "najemno pogodbo" vsaj do 1.5., tako da do takrat bo počakal.user posted image

Drugače vas redno spremljam, ampak tako kot pravijo nekatere, težko se vključit, ker ste take čvekeuser posted image user posted image . Še moji podatki: obseg trebuha 94 cm, teža + 7 kg, naslednji pregled pa 10.4. Glasujem pa za z-majcke!

Pridno čvekajte še naprej in lep vikend!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
14.3.2009 11:04:58   
lananai

lananai so mi že poslali na mail vprašalnik za darovanje popkovnične krvi... ga grem zdej prebrat in izpolnit (da me ne bo prej prehitel 34 teden)

Jst sem včeri izpolnjevala une liste. Zdej jih moram samo še v kuverto dat pa do nabiralnika prinest. user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?