|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
13.3.2009 21:43:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Kleo...tole s plenico je pa kruto...saj kakec se je verjetno opral...bolj si predstavljam, da imaš polno muckov po oblačilih. Men se včasih kak robček opere. Skoraj nikoli več, ker tako pridno pregledujem žepe...in kolk je pol to vse prleplen.

jaz mam kleenex balsam robčke, pa vam povem (brez zamere gorenjke), te bi bli za gorenjce, k se fajn operejo in v sušilcu posušijo - ostanejo celi

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3401
13.3.2009 21:44:14   
l.daisy

No, vsem, ki vam otroci puzajo...bodite veseli. Anja pa je ugotovila, da če me drži za rokice...pol se lohk šetkava. In pol pride do mene...vstane ob meni z vso miko...me zakrabi za eno roko in pol sitnari za drugi..potem pa usta do ušes...mami ti pa kar leppo z mano in pozabi da maš hrbetuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam resno, meni se dostkrat zgodi, da zvečer ne morem zaspat brez naklofena user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
13.3.2009 21:46:18   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: nya

danes sva bila na sprehodu, pa naju je v svoj objektiv ujela mtinca - sva imela lepo ozadje

user posted image

user posted image user posted image user posted image
kar zadišala mi je kavica ob tej sliki... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
13.3.2009 21:54:04   
Tina 28
JaL.L. Daisy...verjamem. Meni Anja noče plazit...bi kar hodila...zato me še tolk bolj matra, ko ne more sama raziskovet.

Nya...mislim, da ste nek ble...si mela eno belo jopico z rdečim vzorcem al napisom...a je možnouser posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
13.3.2009 21:57:42   
Anonimen
Tina - nimam bele jopice z vzorcem - sem se enkrat dobila s puncami  v City parku, sam nimam pojma, kaj sm mela oblečeno

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3405
13.3.2009 21:59:05   
polly80
da še tukaj pozdravim,ne samo na fb...user posted image user posted image user posted image

bolančkom user posted image user posted image user posted image

slike cort,sem vidla od nye,l.daisy in slovenke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi dobili 3.zobekuser posted image ,čestitke tud ostalim za zobkeuser posted image user posted image user posted image pa za vse osvojene veščineuser posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image zdaj pa res vsak dan kaj novega,je tko luštno user posted image user posted image user posted image

AS-tud moja pika ima komaj malo kg,ampak rekla pediatrinja,da niso vsi po jusuuser posted image ,tko da nič se sekirat.vita ima malo prek 7600g,a je živahna,je tud nekaj,čeprav bolj špursto..pač tolk da veš,da nas je več takihuser posted image ..jaz se ne sekiram več,tolkokrat sem jo vozila na kontrolo težeuser posted image ,pa se sekirala,a zdaj vidim,da je pač taka,da ji prav nič ne fali..je pa še bolj gibčna in vseuser posted image ...pa sem prenehala dojit,pa uvedla AM,pa nič ni zato pridobila...user posted image

L.daisy-pri nas isto,noče AM zvečer,danes sem ji vsliljevala,se tako drlauser posted image ,če mi pa že uspe uturit,pa spije max.50ml,ponoči pa jok in lačna,a spije tudi komaj max.110ml (se je že zgodlo,da 150, redko),pa zjutraj še max.100,tako da smo tudi bolj na tankem ledu pri temuser posted image ..pa zvečer ji silim mlečne kašice,pa komaj po sili da poje.pop.ima najraje krompir,mesek,zelenjavo,pa za malico jogrte skute..

lp

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
13.3.2009 21:59:26   
Anonimen
Marjetica,kolk sta lustkana,cukrcka resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nya,ko sem kliknila na sliko,mi je najprej ozadje pokazalouser posted image .....a nisi rekla,da si bila pri frizerju,sem mislila,da bo bolj drasticna spremembauser posted image
Tina,saj,drekec res ni bil problem,temvec belinauser posted image user posted image ....tvoja pa kar za roko....sem prebrala,da ne sme tako hodit,sama se mora drzat nekje za oporo in sama it.Ne vem tocno zakaj...bom probala poiskat.
Samo je res super,ce otrok puza.Jaz sem tko hepi...ko je blo prvic sem bla cist v soku,samo sapo sem lovila,pa ravn snemala sem jouser posted image .
Drugac je pa danes ze prvic celo vstalauser posted image user posted image user posted image user posted image ,pa zaspi pridno,bp,se vidi,da so bili zobi problem,le ponoci se zbuja in mora dobiti mleko.

Sem se v slo.in bom se drugi teden...bi prisla do tebe a si predalec,lahko pa prides ti,samo ne na zasko,bljakuser posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3407
13.3.2009 22:01:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Nya,ko sem kliknila na sliko,mi je najprej ozadje pokazalouser posted image .....a nisi rekla,da si bila pri frizerju,sem mislila,da bo bolj drasticna spremembauser posted image

sem se postrigla ene 3 cm user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3408
13.3.2009 22:02:39   
Tina 28
Kleo...drugače moram res zdaj enkra v Besnico k zobnemu kirurgu. Moram se priti pokazat z ortopanom in pol pove kaj in kako. A nisi ti tam nekja doma?

Zaska...hec...meni tudi bljakuser posted image .

To za roko tud meni ne paše...pa probaj zvohat zakaj je slabo...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
13.3.2009 22:02:53   
polly80

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

sem se postrigla ene 3 cm user posted image user posted image user posted image

čestitke za pogum user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
13.3.2009 22:03:15   
l.daisy
kleo, mi smo danes vozičkal tam, kjer imaš (najmlajšo) nečakinjo...

mi smo zdaj polno mobilni, smo si nabavl marelo, ki gre celo v mojo 206ko... user posted image
pa sem ugotovila, da to ni problem... ampak je problem čas obrokov.. bog ne daj zamudit pet minut...  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
13.3.2009 22:04:07   
Tina 28

Tina - nimam bele jopice z vzorcem - sem se enkrat dobila s puncami  v City parku, sam nimam pojma, kaj sm mela oblečeno

alpa trenirko belo..s kapucom...ne vem no...tista, ki je to bla, naj se hit javi...ker očitno mislim, da je to bla Nyauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
13.3.2009 22:05:53   
l.daisy
tina, mi imamo tole in me dostikrat reši:

user posted image

sam ne kupuj v sončku, je 50 €, v müllerju je 25 €...

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
13.3.2009 22:08:22   
Anonimen

Kleo...drugače moram res zdaj enkra v Besnico k zobnemu kirurgu. Moram se priti pokazat z ortopanom in pol pove kaj in kako. A nisi ti tam nekja doma?

Zaska...hec...meni tudi bljakuser posted image .

To za roko tud meni ne paše...pa probaj zvohat zakaj je slabo...user posted image

Evo ti tukaj nekaj...

http://med.over.net/forum5/read.php?46,1584136,1584136#msg-1584136%3E

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3414
13.3.2009 22:08:46   
Anonimen

alpa trenirko belo..s kapucom...ne vem no...tista, ki je to bla, naj se hit javi...ker očitno mislim, da je to bla Nyauser posted image

aha, to pa mam ja - najbrž misliš tole fotko http://www.facebook.com/album.php?profile=&id=1147308402#/photo.php?pid=165980&id=1147308402

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3415
13.3.2009 22:08:47   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

tina, mi imamo tole in me dostikrat reši:

user posted image

sam ne kupuj v sončku, je 50 €, v müllerju je 25 €...

super...saj mi smo kupli enga poganjalčka, ki bi ga lahko sama tiščala...sam je prelahek in kar šibne. Je ta kaj bolj na potiskanje...ali tudi kar uide?

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
13.3.2009 22:09:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

kleo, mi smo danes vozičkal tam, kjer imaš (najmlajšo) nečakinjo...

mi smo zdaj polno mobilni, smo si nabavl marelo, ki gre celo v mojo 206ko... user posted image
pa sem ugotovila, da to ni problem... ampak je problem čas obrokov.. bog ne daj zamudit pet minut...  user posted image user posted image user posted image

A res,ves da sem najprej narobe razumela,sem mislila,da ste bli pri nas.Pa pridete kaj navzgor v kratkemuser posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3417
13.3.2009 22:10:33   
Tina 28

aha, to pa mam ja - najbrž misliš tole fotko http://www.facebook.com/album.php?profile=&id=1147308402#/photo.php?pid=165980&id=1147308402

Ja točno...tole...verjetno zaradi spuščenih las izgledaš drugače. vidiš...mam dober spominuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
13.3.2009 22:10:44   
Anonimen

Ona je bila,se spomnim,v eni trenirki zgoraj.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3419
13.3.2009 22:12:34   
Anonimen

To je to ja,pa daj ne tukaj ta fbuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3420
13.3.2009 22:14:54   
Tina 28
Uf...Kleo...poučno...dobro, da sem zinla, zdaj ko je mala to začela težit. Drugače je ne vlečem gor...ampak mar roke spuščene, tako, da hodi kot s palico. Me je pa članek prepričal. Hvala!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
13.3.2009 22:16:26   
Anonimen

Uf...Kleo...poučno...dobro, da sem zinla, zdaj ko je mala to začela težit. Drugače je ne vlečem gor...ampak mar roke spuščene, tako, da hodi kot s palico. Me je pa članek prepričal. Hvala!

Dobro napisano res.Sem vceraj brala o hojici in sem do tega prisla.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3422
13.3.2009 22:16:33   
Tina 28
Kleo...kje točno si ti. Mi smo slabo urco iz Kranja...sam ne vem, kje si ti doma?

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
13.3.2009 22:17:45   
Tina 28
L. Daisy....a si ušla...kako se temu reče?user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
13.3.2009 22:18:35   
polly80
a že imate marela vozeke?ga ravno iščem,pa ne vem,katerega izbratiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?