polly80
|
da še tukaj pozdravim,ne samo na fb... bolančkom slike cort,sem vidla od nye,l.daisy in slovenke mi dobili 3.zobek ,čestitke tud ostalim za zobke pa za vse osvojene veščine zdaj pa res vsak dan kaj novega,je tko luštno AS-tud moja pika ima komaj malo kg,ampak rekla pediatrinja,da niso vsi po jusu ,tko da nič se sekirat.vita ima malo prek 7600g,a je živahna,je tud nekaj,čeprav bolj špursto..pač tolk da veš,da nas je več takih ..jaz se ne sekiram več,tolkokrat sem jo vozila na kontrolo teže ,pa se sekirala,a zdaj vidim,da je pač taka,da ji prav nič ne fali..je pa še bolj gibčna in vse ...pa sem prenehala dojit,pa uvedla AM,pa nič ni zato pridobila... L.daisy-pri nas isto,noče AM zvečer,danes sem ji vsliljevala,se tako drla ,če mi pa že uspe uturit,pa spije max.50ml,ponoči pa jok in lačna,a spije tudi komaj max.110ml (se je že zgodlo,da 150, redko),pa zjutraj še max.100,tako da smo tudi bolj na tankem ledu pri tem ..pa zvečer ji silim mlečne kašice,pa komaj po sili da poje.pop.ima najraje krompir,mesek,zelenjavo,pa za malico jogrte skute.. lp