Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 16:13:36
|
|
|
|
pondelak
|
=jasna= -našo princesko čaka isti pajacek v omari kot ga tvoja pupa na sliki
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 16:18:03
|
|
|
|
pondelak
|
kam ste vse pomrknile??
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 16:18:58
|
|
|
|
Paksi79
|
Cestitke Trinity za prelepo puncko Tiano!!! Da dodam se malo podatkov za v tabelo, ker sem nova: obseg trebuha isto kot moja cimra:) 108 cm, +15 kg Tud jast se trudim kaj pospesit pa ne gre...ze drugic danes sem s 3 km nordijske hoje pa nic...se ocitno moji puncki pase mal guncat u trebuhu med hojo in se ji ne mudi vn:) Srecno naslednji marcevki!!!
< Sporočilo je popravil Paksi79 -- 13.3.2009 16:19:46 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 16:19:44
|
|
|
|
Steffi
|
MAMICE OBALKE KATEREGA PEDIATRA PRIPOROČATE OZ. IMATE IN KAKO STE ZADOVOLJNE Z NJIM???
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 16:22:36
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paksi79 Cestitke Trinity za prelepo puncko Tiano!!! Da dodam se malo podatkov za v tabelo, ker sem nova: obseg trebuha isto kot moja cimra:) 108 cm, +15 kg Tud jast se trudim kaj pospesit pa ne gre...ze drugic danes sem s 3 km nordijske hoje pa nic...se ocitno moji puncki pase mal guncat u trebuhu med hojo in se ji ne mudi vn:) Srecno naslednji marcevki!!! kdaj pa imaš PDP, verjetno si že povedala pa sem spregledala?? ali pa pozabila
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 16:23:18
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paksi79 Cestitke Trinity za prelepo puncko Tiano!!! Da dodam se malo podatkov za v tabelo, ker sem nova: obseg trebuha isto kot moja cimra:) 108 cm, +15 kg Tud jast se trudim kaj pospesit pa ne gre...ze drugic danes sem s 3 km nordijske hoje pa nic...se ocitno moji puncki pase mal guncat u trebuhu med hojo in se ji ne mudi vn:) Srecno naslednji marcevki!!! jaz tudi nonstop na sprehodih pa nič mogoče bomo mogle zamenjat strategijo in ležat da jih ne bomo guncale pa nebo več tak fajn v trebuhu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 16:23:45
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak kam ste vse pomrknile?? a si tudi ti mrknila?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 16:25:58
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: pondelak kam ste vse pomrknile?? a si tudi ti mrknila? ma kaki sem tu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 16:26:00
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Paksi79 Cestitke Trinity za prelepo puncko Tiano!!! Da dodam se malo podatkov za v tabelo, ker sem nova: obseg trebuha isto kot moja cimra:) 108 cm, +15 kg Tud jast se trudim kaj pospesit pa ne gre...ze drugic danes sem s 3 km nordijske hoje pa nic...se ocitno moji puncki pase mal guncat u trebuhu med hojo in se ji ne mudi vn:) Srecno naslednji marcevki!!! jaz tudi nonstop na sprehodih pa nič mogoče bomo mogle zamenjat strategijo in ležat da jih ne bomo guncale pa nebo več tak fajn v trebuhu po moje tudi. jaz sem bila ogromno na nogah in glej ga zlomka že 6 dni čez rok. zdaj pa dva dni bolj počivam in me bodo jutri prisilno v P poslali
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 16:26:37
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: mikroB Joj Lolita, prav smiliš se mi in upam, da ti ne bo treba čakat 16 dni čez rok. Boš mela pa vsaj stanovanje v nulo spucano, če ne druga :) Drugač se pa poznama iz Materinske šole in telovadbe :) Jaz mam še več kot 14 dni do konca, vsak teden hodim na ctg, drugač pa se pr men še nič ne premika. Pridno nabiram regrat, da bi prepogibanje kaj pospešilo, pa nč ne zgleda da bi kaj pomagalo... Držim pesti, da bo šlo čimprej naprej... Sem se spraševala, če se boš kaj oglasila! Po moje boš ti pred mano cartala Dej se mal več javi.Ma jaz hodim okol ko nora, pa sem že ugotovila, da ne pomaga, razmišlja o podvigu Gora Oljka
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 16:26:48
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Paksi79 Cestitke Trinity za prelepo puncko Tiano!!! Da dodam se malo podatkov za v tabelo, ker sem nova: obseg trebuha isto kot moja cimra:) 108 cm, +15 kg Tud jast se trudim kaj pospesit pa ne gre...ze drugic danes sem s 3 km nordijske hoje pa nic...se ocitno moji puncki pase mal guncat u trebuhu med hojo in se ji ne mudi vn:) Srecno naslednji marcevki!!! jaz tudi nonstop na sprehodih pa nič mogoče bomo mogle zamenjat strategijo in ležat da jih ne bomo guncale pa nebo več tak fajn v trebuhu po moje tudi. jaz sem bila ogromno na nogah in glej ga zlomka že 6 dni čez rok. zdaj pa dva dni bolj počivam in me bodo jutri prisilno v P poslali samo not greš al na sproženje?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 16:27:10
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, in tale štručka je Tiana od Trinity Cartek
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 16:27:42
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: pondelak kam ste vse pomrknile?? a si tudi ti mrknila? ma kaki sem tu s kje si ti? kot se spomnim s seznama boš rodila v MS, ampak nisi prekmurka si prlečka ali???
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 16:29:55
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: mikroB Joj Lolita, prav smiliš se mi in upam, da ti ne bo treba čakat 16 dni čez rok. Boš mela pa vsaj stanovanje v nulo spucano, če ne druga :) Drugač se pa poznama iz Materinske šole in telovadbe :) Jaz mam še več kot 14 dni do konca, vsak teden hodim na ctg, drugač pa se pr men še nič ne premika. Pridno nabiram regrat, da bi prepogibanje kaj pospešilo, pa nč ne zgleda da bi kaj pomagalo... Držim pesti, da bo šlo čimprej naprej... Sem se spraševala, če se boš kaj oglasila! Po moje boš ti pred mano cartala Dej se mal več javi.Ma jaz hodim okol ko nora, pa sem že ugotovila, da ne pomaga, razmišlja o podvigu Gora Oljka o ti še tudi tukaj? midve sva pa kar zabremzali ta seznam ... tisti zgornji del.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 16:30:04
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: pondelak kam ste vse pomrknile?? a si tudi ti mrknila? ma kaki sem tu s kje si ti? kot se spomnim s seznama boš rodila v MS, ampak nisi prekmurka si prlečka ali??? sv tomaž če je kaj znano
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 16:30:28
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak vprašanje za tiste ki ste že mamice-po kolkem času po porodu lahko spiš na trebuhu?? odvisno kako so mlekarne polne, jaz še kar nekaj časa nisem, se pa ne spomnim ali nisem prav dokler nisem nehala dojit, ali sem že prej lahko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 16:31:34
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Paksi79 Cestitke Trinity za prelepo puncko Tiano!!! Da dodam se malo podatkov za v tabelo, ker sem nova: obseg trebuha isto kot moja cimra:) 108 cm, +15 kg Tud jast se trudim kaj pospesit pa ne gre...ze drugic danes sem s 3 km nordijske hoje pa nic...se ocitno moji puncki pase mal guncat u trebuhu med hojo in se ji ne mudi vn:) Srecno naslednji marcevki!!! jaz tudi nonstop na sprehodih pa nič mogoče bomo mogle zamenjat strategijo in ležat da jih ne bomo guncale pa nebo več tak fajn v trebuhu po moje tudi. jaz sem bila ogromno na nogah in glej ga zlomka že 6 dni čez rok. zdaj pa dva dni bolj počivam in me bodo jutri prisilno v P poslali samo not greš al na sproženje? samo noter potem bomo pa vidli, upam da ne bom vikend preždela v P in nič pritiskala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 16:33:23
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: pondelak kam ste vse pomrknile?? a si tudi ti mrknila? ma kaki sem tu kje je to? sem prekmurka, ampak ne vem kje je tomaž. s kje si ti? kot se spomnim s seznama boš rodila v MS, ampak nisi prekmurka si prlečka ali??? sv tomaž če je kaj znano
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 16:36:50
|
|
|
|
Steffi
|
a vse berete za nazaj ali....???
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 16:36:57
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: mikroB Joj Lolita, prav smiliš se mi in upam, da ti ne bo treba čakat 16 dni čez rok. Boš mela pa vsaj stanovanje v nulo spucano, če ne druga :) Drugač se pa poznama iz Materinske šole in telovadbe :) Jaz mam še več kot 14 dni do konca, vsak teden hodim na ctg, drugač pa se pr men še nič ne premika. Pridno nabiram regrat, da bi prepogibanje kaj pospešilo, pa nč ne zgleda da bi kaj pomagalo... Držim pesti, da bo šlo čimprej naprej... Sem se spraševala, če se boš kaj oglasila! Po moje boš ti pred mano cartala Dej se mal več javi.Ma jaz hodim okol ko nora, pa sem že ugotovila, da ne pomaga, razmišlja o podvigu Gora Oljka o ti še tudi tukaj? midve sva pa kar zabremzali ta seznam ... tisti zgornji del. imava trmaste froce, jaz po moje kot sem napisala res ne bom prej rodila, preden mi ga ne sprožijo in to ali 19.3 ali 21.3. Pa po resnici hodim, ko nora vsaj tri ture na dan, ena celo v hrib, pa nič
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 16:39:25
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: mikroB Joj Lolita, prav smiliš se mi in upam, da ti ne bo treba čakat 16 dni čez rok. Boš mela pa vsaj stanovanje v nulo spucano, če ne druga :) Drugač se pa poznama iz Materinske šole in telovadbe :) Jaz mam še več kot 14 dni do konca, vsak teden hodim na ctg, drugač pa se pr men še nič ne premika. Pridno nabiram regrat, da bi prepogibanje kaj pospešilo, pa nč ne zgleda da bi kaj pomagalo... Držim pesti, da bo šlo čimprej naprej... Sem se spraševala, če se boš kaj oglasila! Po moje boš ti pred mano cartala Dej se mal več javi.Ma jaz hodim okol ko nora, pa sem že ugotovila, da ne pomaga, razmišlja o podvigu Gora Oljka o ti še tudi tukaj? midve sva pa kar zabremzali ta seznam ... tisti zgornji del. imava trmaste froce, jaz po moje kot sem napisala res ne bom prej rodila, preden mi ga ne sprožijo in to ali 19.3 ali 21.3. Pa po resnici hodim, ko nora vsaj tri ture na dan, ena celo v hrib, pa nič probaj drugo taktiko ubrat in samo spi , jaz spim že dva dneva upam da ne zamanj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 16:43:21
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi a vse berete za nazaj ali....??? ponavadi ja ne pa vedno...ko je res dosti samo preletim ker pomemne stvari so tak povdarjene ali barvne...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 16:43:55
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: mikroB Joj Lolita, prav smiliš se mi in upam, da ti ne bo treba čakat 16 dni čez rok. Boš mela pa vsaj stanovanje v nulo spucano, če ne druga :) Drugač se pa poznama iz Materinske šole in telovadbe :) Jaz mam še več kot 14 dni do konca, vsak teden hodim na ctg, drugač pa se pr men še nič ne premika. Pridno nabiram regrat, da bi prepogibanje kaj pospešilo, pa nč ne zgleda da bi kaj pomagalo... Držim pesti, da bo šlo čimprej naprej... Sem se spraševala, če se boš kaj oglasila! Po moje boš ti pred mano cartala Dej se mal več javi.Ma jaz hodim okol ko nora, pa sem že ugotovila, da ne pomaga, razmišlja o podvigu Gora Oljka o ti še tudi tukaj? midve sva pa kar zabremzali ta seznam ... tisti zgornji del. imava trmaste froce, jaz po moje kot sem napisala res ne bom prej rodila, preden mi ga ne sprožijo in to ali 19.3 ali 21.3. Pa po resnici hodim, ko nora vsaj tri ture na dan, ena celo v hrib, pa nič probaj drugo taktiko ubrat in samo spi , jaz spim že dva dneva upam da ne zamanj Sej ta taktiko bom kmalu vžgala, ker hoja mi nič ne koristi, me sam noge bolijo, če bi jih mogla zdaj dati v položaj za rojevanje bi preveč bolel
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 16:45:38
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: mikroB Joj Lolita, prav smiliš se mi in upam, da ti ne bo treba čakat 16 dni čez rok. Boš mela pa vsaj stanovanje v nulo spucano, če ne druga :) Drugač se pa poznama iz Materinske šole in telovadbe :) Jaz mam še več kot 14 dni do konca, vsak teden hodim na ctg, drugač pa se pr men še nič ne premika. Pridno nabiram regrat, da bi prepogibanje kaj pospešilo, pa nč ne zgleda da bi kaj pomagalo... Držim pesti, da bo šlo čimprej naprej... Sem se spraševala, če se boš kaj oglasila! Po moje boš ti pred mano cartala Dej se mal več javi.Ma jaz hodim okol ko nora, pa sem že ugotovila, da ne pomaga, razmišlja o podvigu Gora Oljka o ti še tudi tukaj? midve sva pa kar zabremzali ta seznam ... tisti zgornji del. imava trmaste froce, jaz po moje kot sem napisala res ne bom prej rodila, preden mi ga ne sprožijo in to ali 19.3 ali 21.3. Pa po resnici hodim, ko nora vsaj tri ture na dan, ena celo v hrib, pa nič probaj drugo taktiko ubrat in samo spi , jaz spim že dva dneva upam da ne zamanj Sej ta taktiko bom kmalu vžgala, ker hoja mi nič ne koristi, me sam noge bolijo, če bi jih mogla zdaj dati v položaj za rojevanje bi preveč bolel zto pa noče prit ker te noge bolijo pa te noče mučit... boš mogla res bolj počivat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 16:47:25
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak zdaj bom pa jaz mela samogovore??? Če dojiš...še kakšen mesec ali dva zelo težko
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?