|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
13.3.2009 12:25:05   
Anonimen
ja sej je sin tud babico vidu k se je kopala pa mi je prc pršu povedat da ima babica samo en joškuser posted image pol pa k si je babi protezo nazaj dala mu ni blo pa nič jasno in jo je zasliševal kaj zdaj to pomeni, v banji samo enega tdaj pa dvauser posted image user posted image še men je blo narodenuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2726
13.3.2009 12:25:52   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

ej punce me že nekaj časa bega pa nikol ne vprašam, a je to normalno da me šivi od prvega CR srbijouser posted image

Mene srbi cel trebuh, ker se koža razteguje. Po moje šivi srbijo še bolj, ker je tam koža že poškodovana in tanjša. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
13.3.2009 12:27:51   
lananai
Jst sem pa lihkar dobila na mejl prijavne liste za darovanje matičnih celic. user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
13.3.2009 12:29:38   
Blueeyes

ja sej je sin tud babico vidu k se je kopala pa mi je prc pršu povedat da ima babica samo en joškuser posted image pol pa k si je babi protezo nazaj dala mu ni blo pa nič jasno in jo je zasliševal kaj zdaj to pomeni, v banji samo enega tdaj pa dvauser posted image user posted image še men je blo narodenuser posted image

vrjamem... jz bi se pogreznila pod mizo... in kako ste odreagirali... pa babica??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
13.3.2009 12:30:39   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Jst sem pa lihkar dobila na mejl prijavne liste za darovanje matičnih celic. user posted image

a jih boš dala v javno al v zasebno??

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
13.3.2009 12:37:56   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

Javno!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
13.3.2009 12:39:40   
Blueeyes

Javno!

jz tud.. kaj morm narest

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
13.3.2009 12:41:51   
Blueeyes
grem jz na en kratek sprehod, pa se oglasim čez kakšno slabo urco...

lp

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
13.3.2009 12:45:18   
lananai

Javno!

jz tud.. kaj morm narest

Pošlješ mejl na [email=espok-ztm@ztm.si]espok-ztm@ztm.si[/email] in napišeš, da se zanimaš za darovanje matičnih celic. Oni ti potem nazaj pošljejo en prijavni list pa vprašalnik, ki jim ga moraš poslat po pošti do 34. tedna. In baje dokaj hitro dobiš paket, ki ga rabiš za odvzem in ga moraš s sabo nest, ko greš rodit. To je vse.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
13.3.2009 12:45:19   
Anonimen
jz sem si jo izračunala nazaj dobim 5€ mož pa k ma sina dobi pa 400€ nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 2735
13.3.2009 12:50:39   
Anonimen

vrjamem... jz bi se pogreznila pod mizo... in kako ste odreagirali... pa babica??

jz sem ušla, babica se je pa samo smejala, kaj pa naj druzga, k sem povedala to možu od babice sinu se je samo zasmejal! no in pol smo našli krivca zakaj je naš sin tako naumen na joške dedi mu kaže kakšne majo ženskeuser posted image pa smo ga vsi mal okregal pa je dedi samo reku če ga ne bom zdej navadu kdaj ga pa bomuser posted image user posted image

sej dedi ga je tud navadu eno pesem o stari babi.... no vglavnem to pesem je moj sin pel pri pediatrinji pa da sem misenla kaj bo rekla pa se je sam smejalauser posted image user posted image user posted image ma naš sin bo taprav babjakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2736
13.3.2009 12:54:24   
miška 82
ups Modrooka nas je malce skregala.Ja imaš prav,berem vas vsak dan,ampak se ne vključim v debate,ker vam ne morem sledit.user posted image user posted image user posted image
No da popravite seznam zame:obseg trebuha 90cm,še zmeraj +11kg, naslednji pregled,pa imam sedaj v sredo 18.3.
Tud men je na zadnjem pregledu,5.3. povedal težo moje princeske in je bila 1244g,pa se tud men to zdi bolj malo,ampak ni rekel da bi bilo kaj narobe.Tako da nevem.....?????

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
13.3.2009 12:56:46   
KatMat
OJOJ tok se hecam tlele u sluzbi da nisem imela casa nic napisat...pa prebrat tud ne...edin o nasih joskah pa o eni babičini joškiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miška 82)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
13.3.2009 13:07:56   
KatMat
a vse ze kuhate???

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
13.3.2009 13:10:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

OJOJ tok se hecam tlele u sluzbi da nisem imela casa nic napisat...pa prebrat tud ne...edin o nasih joskah pa o eni babičini joškiuser posted image user posted image user posted image

no pol pejt pa mal delatuser posted image user posted image user posted image
jz sem pa zdejle po kosilu mi je možek skuhal kosilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2740
13.3.2009 13:16:21   
Anonimen

a vse ze kuhate???

jz sem že pojedlauser posted image user posted image user posted image sem mela pa za kosilo pečen krompir, reberca in paprika ter korenček in to vse pečeno v pečici kot podpeka, njami zraven pa je bila še rdeča pesauser posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2741
13.3.2009 13:21:26   
Anonimen
kaj a zdej ste pa vse ušleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2742
13.3.2009 13:22:58   
KatMat
UUUU njami...naj se k meni pride skuhat
moj je prsu na idejo da gre za cel vikend smucat in mi narocil naj grem ob 14.00 ze iz sluzbe dda mu skuham kosilo da ne bo sel lacen na kope...kako si drzne??pa ze tko se tri dni kregava glede te smucarije ker mava ze narjene plane pa se moj oče ma roj dan...uf kok sem jezna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
13.3.2009 13:23:34   
KatMat
JEST SEM ZA ZAMENJAVO MOZA!!KERA SE PRIJAVI!!user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
13.3.2009 13:33:09   
Anonimen

UUUU njami...naj se k meni pride skuhat
moj je prsu na idejo da gre za cel vikend smucat in mi narocil naj grem ob 14.00 ze iz sluzbe dda mu skuham kosilo da ne bo sel lacen na kope...kako si drzne??pa ze tko se tri dni kregava glede te smucarije ker mava ze narjene plane pa se moj oče ma roj dan...uf kok sem jezna

jz bi ga pustila, ampak bi mu tud povedala da bo potem tako kot bom jaz želela, saj midva imava tako, če hoče kam it lahko gre, ampak ko pa jaz hočem kam it more bit pa takoj za ker ve da če ne drugič ne bo mogu it on u lajf!!!

aja pa jz svojga ne zamenam ga raje fentam kot pa da ga dam drugiuser posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2745
13.3.2009 13:42:46   
Anonimen
kukuc, kam ste vse zginleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2746
13.3.2009 13:43:17   
pokica_
Jaz danes nič ne kuham, ker je moj itak na šihtu mel pozno malco, js pa doma pr hladilniku tudi nism nikoli lačna, pa zvečer ima da me na večerjo pelje! user posted image  Do takrat bom pa že lačna.

Ima katera dober preverjen recept za kremšnite, ko se fino režejo in dobro teknejo? Vem da obstaja kulinarika, itd., bi raje iz prve roke. user posted image

Za moj in user posted image RD bojo naši naredli piknik, pa če prispevajo oni meso, bom jaz še pecivo. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
13.3.2009 13:47:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Jaz danes nič ne kuham, ker je moj itak na šihtu mel pozno malco, js pa doma pr hladilniku tudi nism nikoli lačna, pa zvečer ima da me na večerjo pelje! user posted image  Do takrat bom pa že lačna.

Ima katera dober preverjen recept za kremšnite, ko se fino režejo in dobro teknejo? Vem da obstaja kulinarika, itd., bi raje iz prve roke. user posted image

Za moj in user posted image RD bojo naši naredli piknik, pa če prispevajo oni meso, bom jaz še pecivo. user posted image

jz ti ne znam pomagat tako da ti bo mogla kšna drgauser posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2748
13.3.2009 13:48:03   
KatMat
ma ni mi prav da gre!!!za take piz***** je kuj a za otročka ni pa se nic naredu!!!ne na socialni ne doma ne nic!!ce bi blo doma vse pošlihtan nebi imela nic proti

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
13.3.2009 13:48:57   
KatMat
po kremšnite grem pa kr k šiptarcku

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?