|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
13.3.2009 12:05:51   
lananai
Sva pa začela resno razmišljat o nakupu AngelCare... Sem ga že napisala na seznam "kaj lahko dojenčku kupite ob rojstvu". Ja, sem začela pisat tak seznam, ker bi vsi nekaj radi kupili - stari starši, starši, tete in strici. Midva sva pa itak večino stvari že kupila.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
13.3.2009 12:06:26   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Blueeyes, meni so se tudi že v 2. mes povečale za eno št., sem morala vse modrce zamenjat, kaj bo šele zdaj....verjetno E košarica, če je zdaj že Duser posted image .

sva že 2... sam zarad trebuha zgledajo k da so a košarica user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
13.3.2009 12:07:37   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Sva pa začela resno razmišljat o nakupu AngelCare... Sem ga že napisala na seznam "kaj lahko dojenčku kupite ob rojstvu". Ja, sem začela pisat tak seznam, ker bi vsi nekaj radi kupili - stari starši, starši, tete in strici. Midva sva pa itak večino stvari že kupila.

jz sem pa vsem naročila da hočem bone za BC pa bom sama kupila tist k rabim....

ste me zdej z dohodnino zrajcale, pa sem si jo šla računat...  he he

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
13.3.2009 12:07:46   
Anonimen
pokica: ti kr pošelj pa ti bom poslala vse revije ki jih imam, ker sem jih hotela tako in tako stran vršt, ker jih ne rabim, tako da bom kr vesela če si jih rešem na tak način da bojo keri prov pršleuser posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2704
13.3.2009 12:09:37   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

pokica: ti kr pošelj pa ti bom poslala vse revije ki jih imam, ker sem jih hotela tako in tako stran vršt, ker jih ne rabim, tako da bom kr vesela če si jih rešem na tak način da bojo keri prov pršleuser posted image

men jih je tud zdej glih ena dala, k se jih je že naveličala... glede na to da ma zdej na poti 3 otroka, najbrž ne bo rabila revij... bo že iz izkušenj vedla... men k bom pa prvič mama pa prov pridejo in marsikej zvem.. pol pa morim ginekologinji user posted image  user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
13.3.2009 12:09:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

kje se jo pa da izračunat dohodnino??

jaz bom tud verjetno naročila naj mi raje kakšne bone dajo pa bom tisto kupila k rabim!!

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2706
13.3.2009 12:10:00   
lananai

jz sem pa misenla kupit uno prenoslivo posteljico oz stajco, k jo lahko prenašaš pa še namajhno se zložiuser posted image pa sploh ne vem če jo bom kupila k tko in tako nikamer ne gremouser posted image

Midva sva tole že kupila, v eni akciji za 10€ (70% popusta). user posted image  Jo pa nujno rabiva, ker živijo moji starši 160 km proč od mene in bom sigurno z malim dosti tudi tam. Živijo pa v bloku, tko da bi navadna posteljica ne prišla v poštev. Tole bomo sestavili, ko pridemo na obisk, potem pa spet v omaro, ko gremo domov. Pa za 10€, to sploh ni nobena cena. Mi je kar žal, da jih nisva še več vzela. Bi jo za 20€ komot prodala naprej. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
13.3.2009 12:12:04   
lananai

Jst sem si že računala in bo ogromno za plačat. user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
13.3.2009 12:12:25   
pokica_

jz sem pa misenla kupit uno prenoslivo posteljico oz stajco, k jo lahko prenašaš pa še namajhno se zložiuser posted image pa sploh ne vem če jo bom kupila k tko in tako nikamer ne gremouser posted image

Mi smo jo že kupili, ker jo bomo definitivno rabli za na morje, pol pa jo kar pustimo pr tašči, ko pridemo tja, da ne bomo skos to z sabo vlekli. Bo že dost prtljažnik poln usega drugega.
lananai, jaz kar raje povem, da naj dajo denar, ker sma itak že vse kupila. No moji so že eno rundo dali, ena še menda pride marca, pa ate je še donator za 1/2 baby fonauser posted image , od mojga stara babi je že tud daja zajeten kupček, pol pa še menda ostali kjuser posted image . Majkemi sem grabežljiva ratalauser posted image !
Cotike si tudi raje sama kupim po svoji izbiri, ker drugače bojo vsi modro kupovali, tega pa ne maram.
Blueeyes, ma moje pa so kar obilne navzven. Mi je glih včeraj moj rekel: jesus kristuš kak veeelke mašuser posted image . Sem pozabla rečt, da naj raje kj zmasira, ne sam da gleda! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
13.3.2009 12:13:40   
Blueeyes

http://www.dohodnina.com/si/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
13.3.2009 12:13:57   
Anonimen

Midva sva tole že kupila, v eni akciji za 10€ (70% popusta). user posted image  Jo pa nujno rabiva, ker živijo moji starši 160 km proč od mene in bom sigurno z malim dosti tudi tam. Živijo pa v bloku, tko da bi navadna posteljica ne prišla v poštev. Tole bomo sestavili, ko pridemo na obisk, potem pa spet v omaro, ko gremo domov. Pa za 10€, to sploh ni nobena cena. Mi je kar žal, da jih nisva še več vzela. Bi jo za 20€ komot prodala naprej. user posted image

kje pa si kupila za tako ceno?? ma sej jz bi glih zarad tega kupila če bi šla k mami na obisk pa da jo sabo vzamem in tam sestavim in je lahko user posted image v posteljici ne pa v kakšnem vozičku ali lupinici, je pa res da so moji doma samo 10km od mene! ti pa boš verjetno pri svojih za več kot en dan ker manj se ti pa ne splača!!

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 2711
13.3.2009 12:14:49   
Blueeyes

jz pa če sem si vse prov napisala (glede na to da sem jo prvič izpolnjevala) dobim skor 800€ nazaj user posted image  user posted image  upam  da res user posted image  user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
13.3.2009 12:16:14   
Blueeyes

Blueeyes, ma moje pa so kar obilne navzven. Mi je glih včeraj moj rekel: jesus kristuš kak veeelke mašuser posted image . Sem pozabla rečt, da naj raje kj zmasira, ne sam da gleda! user posted image

moje so tud velke... moj user posted image  to itak opazi k jih mesi k testo za kruh user posted image  user posted image  user posted image  me skoz provocira da bi blo fajn take skoz met,... pa sem m u rekla da nej bo aktiven, pa da mamo enga user posted image  za drugim, pa bojo dost dolg take user posted image  user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
13.3.2009 12:16:49   
Anonimen

http://www.dohodnina.com/si/

hvala!
si bom pol izračunala!!!

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2714
13.3.2009 12:18:23   
lananai
jaz bom tud verjetno naročila naj mi raje kakšne bone dajo pa bom tisto kupila k rabim!!

Sej zato pa jst rajš seznam pišem. Ker pravijo, da bojo neki konkretnega kupili, ne denarja. Boni so pa najbrž isto kot denar. user posted image  Stvari iz seznama so pa tudi tisto, kar potrebujem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
13.3.2009 12:19:26   
pokica_

moje so tud velke... moj user posted image  to itak opazi k jih mesi k testo za kruh user posted image  user posted image  user posted image  me skoz provocira da bi blo fajn take skoz met,... pa sem m u rekla da nej bo aktiven, pa da mamo enga user posted image  za drugim, pa bojo dost dolg take user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image zdaj se naj čimbolj "namesi"! Mogoče bo pa tak dobro zmeso, da upast ne bojo hotle večuser posted image

Uuuu mi daš vsaj 1/2 tvoje dohodnine? To boš preveč obogatelauser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
13.3.2009 12:19:36   
Anonimen
moj ima tud vedno take ideje bi se ko en otrok igral z njimiuser posted image user posted image user posted image
še sinku je reku da ma mami fajn joške, zdaj pa sinko kar naprej govori da mami ne sme kazat jošk, ker pol dojenček ne bo mogu mleka pituser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2717
13.3.2009 12:21:27   
Blueeyes

user posted image user posted image user posted image zdaj se naj čimbolj "namesi"! Mogoče bo pa tak dobro zmeso, da upast ne bojo hotle večuser posted image

Uuuu mi daš vsaj 1/2 tvoje dohodnine? To boš preveč obogatelauser posted image

ja, bom začela k Saška Lendero... oz bo moj probal... vam sporočim če deluje user posted image  user posted image  user posted image  

ah kje, ne bom nič preveč obogatela... ta denar bo krvavo prov pršu

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
13.3.2009 12:22:07   
Blueeyes

moj ima tud vedno take ideje bi se ko en otrok igral z njimiuser posted image user posted image user posted image
še sinku je reku da ma mami fajn joške, zdaj pa sinko kar naprej govori da mami ne sme kazat jošk, ker pol dojenček ne bo mogu mleka pituser posted image user posted image

ta je pa dobra user posted image  user posted image  user posted image  upam da moj kasnej ne bo mel kakšnih takih idej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
13.3.2009 12:22:18   
Anonimen
ej punce me že nekaj časa bega pa nikol ne vprašam, a je to normalno da me šivi od prvega CR srbijouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2720
13.3.2009 12:22:46   
lananai

kje pa si kupila za tako ceno?? ma sej jz bi glih zarad tega kupila če bi šla k mami na obisk pa da jo sabo vzamem in tam sestavim in je lahko user posted image v posteljici ne pa v kakšnem vozičku ali lupinici, je pa res da so moji doma samo 10km od mene! ti pa boš verjetno pri svojih za več kot en dan ker manj se ti pa ne splača!!

Ja, če bomo šli, bomo najmanj za cel vikend tam. Že zdej grem vsake 2 tedna za vikend domov. Ko bom na porodniški, bo znal pa tudi cel teden dopusta na Primorskem past! user posted image
Prenosno posteljico sva pa slučajno zagledala v enem prospektu za Eurospin. So ga pri nas ravno odprli na novo in so imeli neke hude akcije. Sicer sva več kot pol ure v vrsti stala, ma se je splačalo. user posted image  Sva jo pa že sestavila in zgleda super. Nič slabša kot une iz BC in podobnih baby trgovin.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
13.3.2009 12:23:08   
Blueeyes
AKP  kje pa si ti.. prijavljena si, pa se nič ne oglasiš, pa miška 82 in Biba Maja

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
13.3.2009 12:23:33   
lananai

jz pa če sem si vse prov napisala (glede na to da sem jo prvič izpolnjevala) dobim skor 800€ nazaj user posted image  user posted image  upam  da res user posted image  user posted image

Blagor tebi! user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
13.3.2009 12:24:07   
Blueeyes

ej punce me že nekaj časa bega pa nikol ne vprašam, a je to normalno da me šivi od prvega CR srbijouser posted image

jaz žal ti tukaj ne znam pomagat... nisem prava oseba... upam da ti bo kakšna znala odgovorit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
13.3.2009 12:24:58   
Blueeyes

Blagor tebi! user posted image

sej pravim,... upam da sem prov vsae izpisala, ker delam to prvič... da ne bo na koncu pršlo da morm 800€ plačat user posted image  user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?