Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 12:05:51
|
|
|
|
lananai
|
Sva pa začela resno razmišljat o nakupu AngelCare... Sem ga že napisala na seznam "kaj lahko dojenčku kupite ob rojstvu". Ja, sem začela pisat tak seznam, ker bi vsi nekaj radi kupili - stari starši, starši, tete in strici. Midva sva pa itak večino stvari že kupila.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 12:06:26
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Blueeyes, meni so se tudi že v 2. mes povečale za eno št., sem morala vse modrce zamenjat, kaj bo šele zdaj....verjetno E košarica, če je zdaj že D . sva že 2... sam zarad trebuha zgledajo k da so a košarica
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 12:07:37
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai Sva pa začela resno razmišljat o nakupu AngelCare... Sem ga že napisala na seznam "kaj lahko dojenčku kupite ob rojstvu". Ja, sem začela pisat tak seznam, ker bi vsi nekaj radi kupili - stari starši, starši, tete in strici. Midva sva pa itak večino stvari že kupila. jz sem pa vsem naročila da hočem bone za BC pa bom sama kupila tist k rabim.... ste me zdej z dohodnino zrajcale, pa sem si jo šla računat... he he
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 12:07:46
|
|
|
|
Anonimen
|
pokica: ti kr pošelj pa ti bom poslala vse revije ki jih imam, ker sem jih hotela tako in tako stran vršt, ker jih ne rabim, tako da bom kr vesela če si jih rešem na tak način da bojo keri prov pršle
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 12:09:37
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 pokica: ti kr pošelj pa ti bom poslala vse revije ki jih imam, ker sem jih hotela tako in tako stran vršt, ker jih ne rabim, tako da bom kr vesela če si jih rešem na tak način da bojo keri prov pršle men jih je tud zdej glih ena dala, k se jih je že naveličala... glede na to da ma zdej na poti 3 otroka, najbrž ne bo rabila revij... bo že iz izkušenj vedla... men k bom pa prvič mama pa prov pridejo in marsikej zvem.. pol pa morim ginekologinji
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 12:09:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: lananai Sva pa začela resno razmišljat o nakupu AngelCare... Sem ga že napisala na seznam "kaj lahko dojenčku kupite ob rojstvu". Ja, sem začela pisat tak seznam, ker bi vsi nekaj radi kupili - stari starši, starši, tete in strici. Midva sva pa itak večino stvari že kupila. jz sem pa vsem naročila da hočem bone za BC pa bom sama kupila tist k rabim.... ste me zdej z dohodnino zrajcale, pa sem si jo šla računat... he he kje se jo pa da izračunat dohodnino?? jaz bom tud verjetno naročila naj mi raje kakšne bone dajo pa bom tisto kupila k rabim!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 12:10:00
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jz sem pa misenla kupit uno prenoslivo posteljico oz stajco, k jo lahko prenašaš pa še namajhno se zloži pa sploh ne vem če jo bom kupila k tko in tako nikamer ne gremo Midva sva tole že kupila, v eni akciji za 10€ (70% popusta). Jo pa nujno rabiva, ker živijo moji starši 160 km proč od mene in bom sigurno z malim dosti tudi tam. Živijo pa v bloku, tko da bi navadna posteljica ne prišla v poštev. Tole bomo sestavili, ko pridemo na obisk, potem pa spet v omaro, ko gremo domov. Pa za 10€, to sploh ni nobena cena. Mi je kar žal, da jih nisva še več vzela. Bi jo za 20€ komot prodala naprej.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 12:12:04
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ste me zdej z dohodnino zrajcale, pa sem si jo šla računat... he he Jst sem si že računala in bo ogromno za plačat.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 12:12:25
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jz sem pa misenla kupit uno prenoslivo posteljico oz stajco, k jo lahko prenašaš pa še namajhno se zloži pa sploh ne vem če jo bom kupila k tko in tako nikamer ne gremo Mi smo jo že kupili, ker jo bomo definitivno rabli za na morje, pol pa jo kar pustimo pr tašči, ko pridemo tja, da ne bomo skos to z sabo vlekli. Bo že dost prtljažnik poln usega drugega. lananai, jaz kar raje povem, da naj dajo denar, ker sma itak že vse kupila. No moji so že eno rundo dali, ena še menda pride marca, pa ate je še donator za 1/2 baby fona , od mojga stara babi je že tud daja zajeten kupček, pol pa še menda ostali kj . Majkemi sem grabežljiva ratala ! Cotike si tudi raje sama kupim po svoji izbiri, ker drugače bojo vsi modro kupovali, tega pa ne maram. Blueeyes, ma moje pa so kar obilne navzven. Mi je glih včeraj moj rekel: jesus kristuš kak veeelke maš . Sem pozabla rečt, da naj raje kj zmasira, ne sam da gleda!
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 12:13:40
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: lananai Sva pa začela resno razmišljat o nakupu AngelCare... Sem ga že napisala na seznam "kaj lahko dojenčku kupite ob rojstvu". Ja, sem začela pisat tak seznam, ker bi vsi nekaj radi kupili - stari starši, starši, tete in strici. Midva sva pa itak večino stvari že kupila. jz sem pa vsem naročila da hočem bone za BC pa bom sama kupila tist k rabim.... ste me zdej z dohodnino zrajcale, pa sem si jo šla računat... he he kje se jo pa da izračunat dohodnino?? http://www.dohodnina.com/si/
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 12:13:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jz sem pa misenla kupit uno prenoslivo posteljico oz stajco, k jo lahko prenašaš pa še namajhno se zloži pa sploh ne vem če jo bom kupila k tko in tako nikamer ne gremo Midva sva tole že kupila, v eni akciji za 10€ (70% popusta). Jo pa nujno rabiva, ker živijo moji starši 160 km proč od mene in bom sigurno z malim dosti tudi tam. Živijo pa v bloku, tko da bi navadna posteljica ne prišla v poštev. Tole bomo sestavili, ko pridemo na obisk, potem pa spet v omaro, ko gremo domov. Pa za 10€, to sploh ni nobena cena. Mi je kar žal, da jih nisva še več vzela. Bi jo za 20€ komot prodala naprej. kje pa si kupila za tako ceno?? ma sej jz bi glih zarad tega kupila če bi šla k mami na obisk pa da jo sabo vzamem in tam sestavim in je lahko v posteljici ne pa v kakšnem vozičku ali lupinici, je pa res da so moji doma samo 10km od mene! ti pa boš verjetno pri svojih za več kot en dan ker manj se ti pa ne splača!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 12:14:49
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ste me zdej z dohodnino zrajcale, pa sem si jo šla računat... he he Jst sem si že računala in bo ogromno za plačat. jz pa če sem si vse prov napisala (glede na to da sem jo prvič izpolnjevala) dobim skor 800€ nazaj upam da res
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 12:16:14
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Blueeyes, ma moje pa so kar obilne navzven. Mi je glih včeraj moj rekel: jesus kristuš kak veeelke maš . Sem pozabla rečt, da naj raje kj zmasira, ne sam da gleda! moje so tud velke... moj to itak opazi k jih mesi k testo za kruh me skoz provocira da bi blo fajn take skoz met,... pa sem m u rekla da nej bo aktiven, pa da mamo enga za drugim, pa bojo dost dolg take
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 12:16:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: lananai Sva pa začela resno razmišljat o nakupu AngelCare... Sem ga že napisala na seznam "kaj lahko dojenčku kupite ob rojstvu". Ja, sem začela pisat tak seznam, ker bi vsi nekaj radi kupili - stari starši, starši, tete in strici. Midva sva pa itak večino stvari že kupila. jz sem pa vsem naročila da hočem bone za BC pa bom sama kupila tist k rabim.... ste me zdej z dohodnino zrajcale, pa sem si jo šla računat... he he kje se jo pa da izračunat dohodnino?? http://www.dohodnina.com/si/ hvala! si bom pol izračunala!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 12:18:23
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jaz bom tud verjetno naročila naj mi raje kakšne bone dajo pa bom tisto kupila k rabim!! Sej zato pa jst rajš seznam pišem. Ker pravijo, da bojo neki konkretnega kupili, ne denarja. Boni so pa najbrž isto kot denar. Stvari iz seznama so pa tudi tisto, kar potrebujem.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 12:19:26
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Blueeyes, ma moje pa so kar obilne navzven. Mi je glih včeraj moj rekel: jesus kristuš kak veeelke maš . Sem pozabla rečt, da naj raje kj zmasira, ne sam da gleda! moje so tud velke... moj to itak opazi k jih mesi k testo za kruh me skoz provocira da bi blo fajn take skoz met,... pa sem m u rekla da nej bo aktiven, pa da mamo enga za drugim, pa bojo dost dolg take zdaj se naj čimbolj "namesi"! Mogoče bo pa tak dobro zmeso, da upast ne bojo hotle več Uuuu mi daš vsaj 1/2 tvoje dohodnine? To boš preveč obogatela
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 12:19:36
|
|
|
|
Anonimen
|
moj ima tud vedno take ideje bi se ko en otrok igral z njimi še sinku je reku da ma mami fajn joške, zdaj pa sinko kar naprej govori da mami ne sme kazat jošk, ker pol dojenček ne bo mogu mleka pit
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 12:21:27
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Blueeyes, ma moje pa so kar obilne navzven. Mi je glih včeraj moj rekel: jesus kristuš kak veeelke maš . Sem pozabla rečt, da naj raje kj zmasira, ne sam da gleda! moje so tud velke... moj to itak opazi k jih mesi k testo za kruh me skoz provocira da bi blo fajn take skoz met,... pa sem m u rekla da nej bo aktiven, pa da mamo enga za drugim, pa bojo dost dolg take zdaj se naj čimbolj "namesi"! Mogoče bo pa tak dobro zmeso, da upast ne bojo hotle več Uuuu mi daš vsaj 1/2 tvoje dohodnine? To boš preveč obogatela ja, bom začela k Saška Lendero... oz bo moj probal... vam sporočim če deluje ah kje, ne bom nič preveč obogatela... ta denar bo krvavo prov pršu
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 12:22:07
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 moj ima tud vedno take ideje bi se ko en otrok igral z njimi še sinku je reku da ma mami fajn joške, zdaj pa sinko kar naprej govori da mami ne sme kazat jošk, ker pol dojenček ne bo mogu mleka pit ta je pa dobra upam da moj kasnej ne bo mel kakšnih takih idej
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 12:22:18
|
|
|
|
Anonimen
|
ej punce me že nekaj časa bega pa nikol ne vprašam, a je to normalno da me šivi od prvega CR srbijo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 12:22:46
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jz sem pa misenla kupit uno prenoslivo posteljico oz stajco, k jo lahko prenašaš pa še namajhno se zloži pa sploh ne vem če jo bom kupila k tko in tako nikamer ne gremo Midva sva tole že kupila, v eni akciji za 10€ (70% popusta). Jo pa nujno rabiva, ker živijo moji starši 160 km proč od mene in bom sigurno z malim dosti tudi tam. Živijo pa v bloku, tko da bi navadna posteljica ne prišla v poštev. Tole bomo sestavili, ko pridemo na obisk, potem pa spet v omaro, ko gremo domov. Pa za 10€, to sploh ni nobena cena. Mi je kar žal, da jih nisva še več vzela. Bi jo za 20€ komot prodala naprej. kje pa si kupila za tako ceno?? ma sej jz bi glih zarad tega kupila če bi šla k mami na obisk pa da jo sabo vzamem in tam sestavim in je lahko v posteljici ne pa v kakšnem vozičku ali lupinici, je pa res da so moji doma samo 10km od mene! ti pa boš verjetno pri svojih za več kot en dan ker manj se ti pa ne splača!! Ja, če bomo šli, bomo najmanj za cel vikend tam. Že zdej grem vsake 2 tedna za vikend domov. Ko bom na porodniški, bo znal pa tudi cel teden dopusta na Primorskem past! Prenosno posteljico sva pa slučajno zagledala v enem prospektu za Eurospin. So ga pri nas ravno odprli na novo in so imeli neke hude akcije. Sicer sva več kot pol ure v vrsti stala, ma se je splačalo. Sva jo pa že sestavila in zgleda super. Nič slabša kot une iz BC in podobnih baby trgovin.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 12:23:08
|
|
|
|
Blueeyes
|
AKP kje pa si ti.. prijavljena si, pa se nič ne oglasiš, pa miška 82 in Biba Maja
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 12:23:33
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ste me zdej z dohodnino zrajcale, pa sem si jo šla računat... he he Jst sem si že računala in bo ogromno za plačat. jz pa če sem si vse prov napisala (glede na to da sem jo prvič izpolnjevala) dobim skor 800€ nazaj upam da res Blagor tebi!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 12:24:07
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 ej punce me že nekaj časa bega pa nikol ne vprašam, a je to normalno da me šivi od prvega CR srbijo jaz žal ti tukaj ne znam pomagat... nisem prava oseba... upam da ti bo kakšna znala odgovorit
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 12:24:58
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ste me zdej z dohodnino zrajcale, pa sem si jo šla računat... he he Jst sem si že računala in bo ogromno za plačat. jz pa če sem si vse prov napisala (glede na to da sem jo prvič izpolnjevala) dobim skor 800€ nazaj upam da res Blagor tebi! sej pravim,... upam da sem prov vsae izpisala, ker delam to prvič... da ne bo na koncu pršlo da morm 800€ plačat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?