Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 12:25:05
|
|
|
|
Anonimen
|
ja sej je sin tud babico vidu k se je kopala pa mi je prc pršu povedat da ima babica samo en jošk pol pa k si je babi protezo nazaj dala mu ni blo pa nič jasno in jo je zasliševal kaj zdaj to pomeni, v banji samo enega tdaj pa dva še men je blo naroden
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 12:25:52
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 ej punce me že nekaj časa bega pa nikol ne vprašam, a je to normalno da me šivi od prvega CR srbijo Mene srbi cel trebuh, ker se koža razteguje. Po moje šivi srbijo še bolj, ker je tam koža že poškodovana in tanjša.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 12:27:51
|
|
|
|
lananai
|
Jst sem pa lihkar dobila na mejl prijavne liste za darovanje matičnih celic.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 12:29:38
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 ja sej je sin tud babico vidu k se je kopala pa mi je prc pršu povedat da ima babica samo en jošk pol pa k si je babi protezo nazaj dala mu ni blo pa nič jasno in jo je zasliševal kaj zdaj to pomeni, v banji samo enega tdaj pa dva še men je blo naroden vrjamem... jz bi se pogreznila pod mizo... in kako ste odreagirali... pa babica??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 12:30:39
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai Jst sem pa lihkar dobila na mejl prijavne liste za darovanje matičnih celic. a jih boš dala v javno al v zasebno??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 12:37:56
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: lananai Jst sem pa lihkar dobila na mejl prijavne liste za darovanje matičnih celic. a jih boš dala v javno al v zasebno?? Javno!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 12:39:40
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: lananai Jst sem pa lihkar dobila na mejl prijavne liste za darovanje matičnih celic. a jih boš dala v javno al v zasebno?? Javno! jz tud.. kaj morm narest
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 12:41:51
|
|
|
|
Blueeyes
|
grem jz na en kratek sprehod, pa se oglasim čez kakšno slabo urco... lp
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 12:45:18
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: lananai Jst sem pa lihkar dobila na mejl prijavne liste za darovanje matičnih celic. a jih boš dala v javno al v zasebno?? Javno! jz tud.. kaj morm narest Pošlješ mejl na [email=espok-ztm@ztm.si]espok-ztm@ztm.si[/email] in napišeš, da se zanimaš za darovanje matičnih celic. Oni ti potem nazaj pošljejo en prijavni list pa vprašalnik, ki jim ga moraš poslat po pošti do 34. tedna. In baje dokaj hitro dobiš paket, ki ga rabiš za odvzem in ga moraš s sabo nest, ko greš rodit. To je vse.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 12:45:19
|
|
|
|
Anonimen
|
jz sem si jo izračunala nazaj dobim 5€ mož pa k ma sina dobi pa 400€ nazaj
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 12:50:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 ja sej je sin tud babico vidu k se je kopala pa mi je prc pršu povedat da ima babica samo en jošk pol pa k si je babi protezo nazaj dala mu ni blo pa nič jasno in jo je zasliševal kaj zdaj to pomeni, v banji samo enega tdaj pa dva še men je blo naroden vrjamem... jz bi se pogreznila pod mizo... in kako ste odreagirali... pa babica?? jz sem ušla, babica se je pa samo smejala, kaj pa naj druzga, k sem povedala to možu od babice sinu se je samo zasmejal! no in pol smo našli krivca zakaj je naš sin tako naumen na joške dedi mu kaže kakšne majo ženske pa smo ga vsi mal okregal pa je dedi samo reku če ga ne bom zdej navadu kdaj ga pa bom sej dedi ga je tud navadu eno pesem o stari babi.... no vglavnem to pesem je moj sin pel pri pediatrinji pa da sem misenla kaj bo rekla pa se je sam smejala ma naš sin bo taprav babjak
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 12:54:24
|
|
|
|
miška 82
|
ups Modrooka nas je malce skregala.Ja imaš prav,berem vas vsak dan,ampak se ne vključim v debate,ker vam ne morem sledit. No da popravite seznam zame:obseg trebuha 90cm,še zmeraj +11kg, naslednji pregled,pa imam sedaj v sredo 18.3. Tud men je na zadnjem pregledu,5.3. povedal težo moje princeske in je bila 1244g,pa se tud men to zdi bolj malo,ampak ni rekel da bi bilo kaj narobe.Tako da nevem.....?????
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 12:56:46
|
|
|
|
KatMat
|
OJOJ tok se hecam tlele u sluzbi da nisem imela casa nic napisat...pa prebrat tud ne...edin o nasih joskah pa o eni babičini joški
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 13:07:56
|
|
|
|
KatMat
|
a vse ze kuhate???
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 13:10:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat OJOJ tok se hecam tlele u sluzbi da nisem imela casa nic napisat...pa prebrat tud ne...edin o nasih joskah pa o eni babičini joški no pol pejt pa mal delat jz sem pa zdejle po kosilu mi je možek skuhal kosilo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 13:16:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat a vse ze kuhate??? jz sem že pojedla sem mela pa za kosilo pečen krompir, reberca in paprika ter korenček in to vse pečeno v pečici kot podpeka, njami zraven pa je bila še rdeča pesa
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 13:21:26
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj a zdej ste pa vse ušle
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 13:22:58
|
|
|
|
KatMat
|
UUUU njami...naj se k meni pride skuhat moj je prsu na idejo da gre za cel vikend smucat in mi narocil naj grem ob 14.00 ze iz sluzbe dda mu skuham kosilo da ne bo sel lacen na kope...kako si drzne??pa ze tko se tri dni kregava glede te smucarije ker mava ze narjene plane pa se moj oče ma roj dan...uf kok sem jezna
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 13:23:34
|
|
|
|
KatMat
|
JEST SEM ZA ZAMENJAVO MOZA!!KERA SE PRIJAVI!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 13:33:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat UUUU njami...naj se k meni pride skuhat moj je prsu na idejo da gre za cel vikend smucat in mi narocil naj grem ob 14.00 ze iz sluzbe dda mu skuham kosilo da ne bo sel lacen na kope...kako si drzne??pa ze tko se tri dni kregava glede te smucarije ker mava ze narjene plane pa se moj oče ma roj dan...uf kok sem jezna jz bi ga pustila, ampak bi mu tud povedala da bo potem tako kot bom jaz želela, saj midva imava tako, če hoče kam it lahko gre, ampak ko pa jaz hočem kam it more bit pa takoj za ker ve da če ne drugič ne bo mogu it on u lajf!!! aja pa jz svojga ne zamenam ga raje fentam kot pa da ga dam drugi
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 13:42:46
|
|
|
|
Anonimen
|
kukuc, kam ste vse zginle
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 13:43:17
|
|
|
|
pokica_
|
Jaz danes nič ne kuham, ker je moj itak na šihtu mel pozno malco, js pa doma pr hladilniku tudi nism nikoli lačna, pa zvečer ima da me na večerjo pelje! Do takrat bom pa že lačna. Ima katera dober preverjen recept za kremšnite, ko se fino režejo in dobro teknejo? Vem da obstaja kulinarika, itd., bi raje iz prve roke. Za moj in RD bojo naši naredli piknik, pa če prispevajo oni meso, bom jaz še pecivo.
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 13:47:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Jaz danes nič ne kuham, ker je moj itak na šihtu mel pozno malco, js pa doma pr hladilniku tudi nism nikoli lačna, pa zvečer ima da me na večerjo pelje! Do takrat bom pa že lačna. Ima katera dober preverjen recept za kremšnite, ko se fino režejo in dobro teknejo? Vem da obstaja kulinarika, itd., bi raje iz prve roke. Za moj in RD bojo naši naredli piknik, pa če prispevajo oni meso, bom jaz še pecivo. jz ti ne znam pomagat tako da ti bo mogla kšna drga
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 13:48:03
|
|
|
|
KatMat
|
ma ni mi prav da gre!!!za take piz***** je kuj a za otročka ni pa se nic naredu!!!ne na socialni ne doma ne nic!!ce bi blo doma vse pošlihtan nebi imela nic proti
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 13.3.2009 13:48:57
|
|
|
|
KatMat
|
po kremšnite grem pa kr k šiptarcku
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?