lučka 25
|
Dobro jutro punce in fant. Hvala vsem za odgovore o teh mojih pripetlajih, nekakšnih krčih. Ma moti me to, ker sem jih imela vedno prvi dan M, zdaj ap ne vem kaj težijo. Važno, da ni nobenega izcedka,... Mal bo pa treba tudi razmislit, da sem noseča in mal tempo zmanjšat, uvesti bolj počasne gibe,... Se je pa drugače vse umirilo in naj tako tudi ostane. Supervivum, hvala za kontakte o matičnih celicah. Midva se res bolj nagibava k možnosti darovanja celic. Reby, hvala za kavico. Maš pa lep trebušček, samo kje imaš teh 5 kg viška ne vem, si bla pa res prej glistra, kot je rekla mismis . Tvoja kužka je pa res lepa. Ti pa sledi zato, ker psi se zadržujejo tam, kjer je pozitivna energija, to pa je sedaj pri tebi dojenček. Od brata pes je tudi ves čas pazil na svakinjo pa zelo rad nežno naslonil glavo na njen trebuh. Sedaj, ko sem pa jaz noseča, pa sem jaz edina v katero od veselja ne skače, ampak me nežno povoha in se stisne k meni. No, jaz imam pa sedaj najnovejše slikice od svojega trebuha v albumu. mojsonček, da bo pupa danes manj stramežljiva in bo pozirala kot manekenka, da se bosta mami in oči še bolj raznežila. Lisica, a ne ma naša Reby manekensko nosečniško postavo. A ti si tudi imla kužko. Midva pa ne moreva imet, ker sva v bloku, pa še moj je alergičen na dlako. mlinčka, a ti si tudi kužona pustila staršem. Jaz sem tudi papigo pustila mojim, ker sta rekla, da naj jima vsaj to pustim, če že jaz grem.
|