|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
12.3.2009 23:20:09   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Še nekaj me zanima. Punce, ki ste ali imate krče. Kako to izgleda. A to krče čutiš v nožnici, ker meni se to zadnj dni dogaja, pa me zanima, če je to to. Saj bi šla do G, pa nočem panike nagnati. Če bo katera vedela pomagati, naj kaj pove o teh krčih. Hvala.

Nisi sitna, tudi jaz bi ti pomagala, pa v nožnici ne čutim nobenih krčev oz. bolečin. Če me kaj boli, potem me na spodnjem delu trebuha, tako pred sramno kostjo, ali pa čisto na vrhu trebuha, na sredini, nad prsnico. To zadnje me že kar non-stop in me občasno tudi malo skrbi. Mogoče poglej še malo po forumu, dej iskat besedo krči, po moje ti bo ful ven vrglo.

A sicer že spite? Jest sem bolj ponočnjakinja. Grem pozno spat pa pozno vstanem user posted image  Zdej še lahko, hehe user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 701
13.3.2009 0:06:04   
Goldy
lučka - žal ti ne morem pomagat, ker sama HB nimam krčev. meni samo trebuh otrdeva.

semper* - na, zdaj sem pa sama ostala. user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 702
13.3.2009 0:08:53   
Sempervivum
Kuku, že drugič danes. Jaz sem še tu user posted image  

A tebi se spletna stran sama od sebe posodablja? Jaz moram kar naprej na refresh klikat, pol sem pa malo v zaostanku user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 703
13.3.2009 0:29:42   
Sempervivum
Samo še tale link sem vam želela pripopat, če še koga zanima tema zarodne celice, popkovnična kri itd. 
http://www.ringaraja.net/forum/Darovanje_pop%25_krvi_javni_banki/m_3670576/tm.htm

Nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 704
13.3.2009 7:02:47   
Reby
Dobro jutro pupe. Evo, sem se potrudla, zgodaj vstala in vam skuhala kavico :)

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 705
13.3.2009 7:05:28   
Reby
Se* - želim ti lep pogled na pikico, mojsonček - upam, da bomo deležni kakšne slikice tvojega malega sončka user posted image
user posted image user posted image user posted image
Petek, 13.03.
Se* - pregled
mojsonček - 3D/4D UZ

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 706
13.3.2009 7:51:21   
mojsonček
Jutroooo!

REBY si očitno prevzela vlogo glavne kofetarice in moram reči, da ti odlično uspeva user posted image ... same fajne popaš... Jst sm svojo Jacobs-ko že spila, še fruštkat bo treba, da ne bo dete lačno ob 10 mam pa že uro za UZ pa še pridrajsat je treba do Domžal... bo treba kr mal pospeška dodat... veš, da bom dala kkšno slikico v albumček, upam, da bo bebica hotla sodelovat, do zdej al jo je blo tko sram al pa nas ima že pol kufer, obrne hrbet in ne šmirgla user posted image  se javim, ko pridem do kompa... ker šibam pol še v BTC pa do prijateljice na kofi... zna kr trajatuser posted image

LUČKA upam, da te ne skrbi več in da se je karkoli se je že dogajalo vse umirilouser posted image  tut mene krči mučijo samo spodnjem delu trebuha, v nožnici čutim samo, če me dete žoka čisto tja dol, drugače pa ne...  sem pa zato spet imela vzorčen rjavi izcedek... eh...
če te preveč skrbi je vseeno verjetno najbolje kontaktirat G

No, zdej pa res šibam, če ne bom še zamudila... sem vidla, da ste se menili o izvornih celicah... bom pol, ko pridem domov načekirala vse linke... jst bi tut kr v javno banko al kr koli že to je... tiste privat variante niso za naš žep, žal...

Ajde nosečke in nosečkouser posted image   se beremo!

Lep dan vsem!

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 707
13.3.2009 7:51:48   
Reby
Pa še moj že dolgo obljubljen buši, seveda mora bit zraven vedno kontrola user posted image

user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 708
13.3.2009 7:53:50   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Pa še moj že dolgo obljubljen buši, seveda mora bit zraven vedno kontrola user posted image

user posted image

O, ti glistica luštna, kam si skrila svoje pišče, čist v križ user posted image  kontrolo maš svetsko user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 709
13.3.2009 8:15:33   
Lsica

user posted image

O, Reby, sem šla kr čekirat v katerem tednu si..., taka postavca..., luškan buši. Daj še kakšno več o labradorskem povej...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 710
13.3.2009 8:28:01   
Reby
Tale"glista" se je zredila že za 5 kg, sem sam čakala, kdaj bom kregana od G user posted image
Drugače pa Lsica - tale labradorska pupa mi je, odkar sem noseča, nonstop dobesedno za ritjo user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 711
13.3.2009 8:32:13   
Lsica
A pupa jeuser posted image , kako fino... Kar čuvaj jo, to so zlati psi.

Moja je bla tud taka, ampak zdaj je že 4 leta user posted image ... Še vedno pa mi je ko vidim kakšno labradorčico, kot da bi se mi malce vrnila... Lepe čase sva preživeli skupaj.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 712
13.3.2009 8:37:27   
Reby
Ta naša pupa je kot naš otroček, zdej je stara 6 let, res je ful pridna, ima pa eno pomanjkljivost, kr naprej bi jedla in skoz je lačna revica user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 713
13.3.2009 8:55:54   
Lsica
Pa sam dobre stvari, a ne? Moja Brina je slišala že ko sem celofan od čokolade odvijala, tud če sem ga hotla čist potih...Je spala, pa pol najprej sam eno učko odprla, pol je bla pa že pr men pa mahala z repom tko da mi je vse okol na tla pometla. Sladkosnedka kot jazuser posted image . Pa voda, da o tem pa ne govorim. Je bla tko zvita, da je znala izkoristit vsako priliko za kopanje. Včasih ji je tud "ponesreči" žogica v vodo padla, da jo je mogla it iskat, pol je pa iz vode nismo dobil. Na morju je bla pa itak ta glavnauser posted image .

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 714
13.3.2009 8:56:24   
Kruce Fiks
Jutro!
Reby, imaš še lufta! Nevem kam je šlo teh 5 kg jih ni videt.

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 715
13.3.2009 9:03:13   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Jutro!
Reby, imaš še lufta! Nevem kam je šlo teh 5 kg jih ni videt.

O, hvala Kruce user posted image , dobiš kr enga lupčka!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 716
13.3.2009 9:04:31   
Reby
Lsica - si me nasmejala, vse te zgodbe so mi dobr znane. Čist slučajno v vodo zgine ja user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 717
13.3.2009 9:34:26   
mlinčka
Daaan!

Ja, Reby, duša zlata, pa saj si taka, kot takrat v Kongu! Pa saj te nič ni, glistica! Mislim, tista izboklinca od bušija je že fletna, ampak za 17 tednov user posted image . Ja, ja, sej vem, da ne smem po sebi sklepat, k pa v kontra smer izstopam user posted image . Pa hvala za kofetka!

U, kužika je pa tud luštna za znort! Mam enga mešanca z labradorcem (no, pred parimi leti se je s starši odselil - ampak je še vedno moj moj user posted image ) in so mi itak pri srcu za večno. Sej zdej je že en tak resen, siv, starejši gospod, ki rad poležava in se crklja (star 12 let) in me kar stisne, ko pomislim, koliko časa bo sploh še z nami user posted image . Ja, za cukr se pa še zmeri takoj proda user posted image .

Kicsi, dej nam pridi prosim gor med dvojčke kej več o temle novem vozičku napisat! Saj veš, da je to tema no.1 pri nas. Super, da si to že zrihtala in da si zadovoljna z izbiro user posted image . Jaz se kar gruntam in cincam, kaj bi user posted image

Lučka, mene k sreči zaenkrat nikjer nič ne špika in žoka, tako da ti ne morem nič svetovat. 

Mojsonček, en kvaliteten, izčrpen UZ ti želim!

In Se* en fajn pregled!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 718
13.3.2009 10:23:26   
Goldy
Še jaz!
Petek, 13.03.
Se* - pregled
mojsonček - 3D/4D UZ
ČIMVEČ NALEPŠIH POGLEDOV NA SVOJE SONČKE!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 719
13.3.2009 10:42:21   
lučka 25
Dobro jutro punce in fant.

Hvala vsem za odgovore o teh mojih pripetlajih, nekakšnih krčih. Ma moti me to, ker sem jih imela vedno prvi dan M, zdaj ap ne vem kaj težijo. Važno, da ni nobenega izcedka,... Mal bo pa treba tudi razmislit, da sem noseča in mal tempo zmanjšat, uvesti bolj počasne gibe,... Se je pa drugače vse umirilo in naj tako tudi ostane.user posted image

Supervivum, hvala za kontakte o matičnih celicah. Midva se res bolj nagibava k možnosti darovanja celic.

Reby, hvala za kavico. Maš pa lep trebušček, samo kje imaš teh 5 kg viška ne vem, si bla pa res prej glistra, kot je rekla mismis user posted image . Tvoja kužka je pa res lepa. Ti pa sledi zato, ker psi se zadržujejo tam, kjer je pozitivna energija, to pa je sedaj pri tebi dojenček. Od brata pes je tudi ves čas pazil na svakinjo pa zelo rad nežno naslonil glavo na njen trebuh. Sedaj, ko sem pa jaz noseča, pa sem jaz edina v katero od veselja ne skače, ampak me nežno povoha in se stisne k meni. No, jaz imam pa sedaj najnovejše slikice od svojega trebuha v albumu.

mojsonček, da bo pupa  danes manj stramežljiva in bo pozirala kot manekenka, da se bosta mami in oči še bolj raznežila. user posted image

Lisica, a ne ma naša Reby manekensko nosečniško postavo. user posted image  A ti si tudi imla kužko. Midva pa ne moreva imet, ker sva v bloku, pa še moj je alergičen na dlako.

mlinčka, a ti si tudi kužona pustila staršem. Jaz sem tudi papigo pustila mojim, ker sta rekla, da naj jima vsaj to pustim, če že jaz grem. user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 720
13.3.2009 10:42:32   
lučka 25

Se* - želim ti lep pogled na pikico, mojsonček - upam, da bomo deležni kakšne slikice tvojega malega sončka user posted image
Petek, 13.03.
Se* - pregled
mojsonček - 3D/4D UZ

Navijam tudi jaz. Punci, dobro opravita. user posted image  user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 721
13.3.2009 11:23:02   
Reby
Lučka - iiiii, kako lep buši, bi ga kr božala user posted image  
Men in mojmu se pa moj buši zdi velik, ampak je pa res, da že prej nisem nč bušija mela, pa se vsaka najmanjša sprememba pozna ...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 722
13.3.2009 12:25:12   
mismis
Lučka, pa maš res lepega bušija, ampak se mi pa zdi, da te je povsod drugje pobralo, samo buši je zrastel.

Res pa je, da te dolgoooooooo nisem videla v živo

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 723
13.3.2009 12:25:24   
Lsica
lučka, saj jaz sem tudi zdaj že kar nekaj časa brez domačih živalic (če ne štejem taščeuser posted image )..., ker po ta novem živiva v bloku user posted image , pa jaz sem se vozila v službo, tako da sem od doma odhajala zelo zgodaj, prišla pa pozno...
Mela sem pa psičico Brino in muce. Pa sem tudi doma oddala mladičke tako pasje kot mačje user posted image . Muca je še živa,  a velikega psa (oče je bil kraški ovčar), zdaj tudi njega ni več, je user posted image .

Si pa želim, da bi spet živela sama (ne s taščo), pa kje drugje (ne v bloku), pa da bi lahko imela spet mal vrta pa rože, pa moje živalice...user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 724
13.3.2009 12:37:17   
Reby
Lsica - mi smo prej tud mel kraškega ovčarja, to je bil pravi mucek scartan, no drugače pa hud do neznanih obiskovalcev user posted image , muceka pa tut mam, sem ravno dala slikce na Upamo skupaj - http://www.ringaraja.net/forum/m_3871487/mpage_49/key_/tm.htm

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?