Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:40:32
|
|
|
|
Lorencia
|
Punce, torej še nismo ugotovile nobene uporabne formule, kako pospešiti zadevo - v primeru, če želimo že enkrat roditi ? Meni dejansko nič ne manjka, se počutim super...ampak si tako že želim spoznati svojo bebico, mi je prvič in nimam popolnoma nobene predstave...zanima me le, kdo se skriva v trebuhu in mi ga tako pridno vleče narazen in postajan nestrpna že... Še bolj nestrpni pa so vsi okoli mene se mi zdi :). VSO SREČO vsem , ki se jim trenutno že dogaja kaj bolj resnega s popadki in naj čim lepše in hitreje steče
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:40:33
|
|
|
|
kajaka
|
Felix7, imaš ZS.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:41:54
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Dobro jutro! Kaj je novega? o frau, ti tud praviš, da boš še mal z nami, a ne? Jap. Vse tak kaže. Saj sem vesela, ker imam dobro družbo samo bi pa tudi že z veseljem šla, če bi kaj kazalo na to...
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:45:02
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pa ne se preveč pretegnit, da ne boš še ti kam šla, ker potem bom pa res sama ostala Pa, kaj tiste, ki smo še malo za tabo?...pa seveda tiste, ki bi že mogle rodit in se šlepajo tukaj z nami???
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:46:10
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia Punce, torej še nismo ugotovile nobene uporabne formule, kako pospešiti zadevo - v primeru, če želimo že enkrat roditi ? Meni dejansko nič ne manjka, se počutim super...ampak si tako že želim spoznati svojo bebico, mi je prvič in nimam popolnoma nobene predstave...zanima me le, kdo se skriva v trebuhu in mi ga tako pridno vleče narazen in postajan nestrpna že... Še bolj nestrpni pa so vsi okoli mene se mi zdi :). VSO SREČO vsem , ki se jim trenutno že dogaja kaj bolj resnega s popadki in naj čim lepše in hitreje steče edini trenutno poznani recept je 2 dni stara polna luna 3/4 marčevk je danes ušlo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:47:26
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pa ne se preveč pretegnit, da ne boš še ti kam šla, ker potem bom pa res sama ostala Pa, kaj tiste, ki smo še malo za tabo?...pa seveda tiste, ki bi že mogle rodit in se šlepajo tukaj z nami??? ene par jih imam na sumu, da so že rodile, samo da mi tega še ne vemo sicer pa vidiš, ni nobenega pravila, tudi Miška2006 je že rodila, pa sta imeli skupaj rok
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:51:29
|
|
|
|
felix7
|
aja, Piruri, če dovoliš, naslednji seznam prilimam jaz, da se ne bova spet križali si me ene trikrat prehitela za minuto
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:51:33
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia Punce, torej še nismo ugotovile nobene uporabne formule, kako pospešiti zadevo - v primeru, če želimo že enkrat roditi ? Meni dejansko nič ne manjka, se počutim super...ampak si tako že želim spoznati svojo bebico, mi je prvič in nimam popolnoma nobene predstave...zanima me le, kdo se skriva v trebuhu in mi ga tako pridno vleče narazen in postajan nestrpna že... Še bolj nestrpni pa so vsi okoli mene se mi zdi :). VSO SREČO vsem , ki se jim trenutno že dogaja kaj bolj resnega s popadki in naj čim lepše in hitreje steče edini trenutno poznani recept je 2 dni stara polna luna 3/4 marčevk je danes ušlo Torej - če ne bo šlo danes, pa mogoče naslednji mesec
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:52:49
|
|
|
|
lejca
|
Dobro jutro vsem ,ki so se ostale tukaj berem ,da se je zacelo dogajati ,sej je bil ze cas ...torej vsem ki se vam dogaja.. Moj je se kr bolan,mi je kr mal hudo gledat ga tak bogega ko kaslja ...zdle mu moram mal caja skuhat.. Drgac mamo pa danes ful mocno sonce in je zelo lep dan... lejca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:53:35
|
|
|
|
felix7
|
sem glih kar tole prebrala: http://24ur.com/novice/crna-kronika/ujeli-rebekinega-vlomilca.html To me pa res veseli, pa ne zato, ker gre za Rebeko, ampak da še koga doleti pravica. Od takrat, ko so nama v hišo vlomili, se ne morem znebit tega zoprnega občutka, sploh ponoči me moti vsak šum...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:54:39
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Dobro jutro vsem ,ki so se ostale tukaj berem ,da se je zacelo dogajati ,sej je bil ze cas ...torej vsem ki se vam dogaja.. Moj je se kr bolan,mi je kr mal hudo gledat ga tak bogega ko kaslja ...zdle mu moram mal caja skuhat.. Drgac mamo pa danes ful mocno sonce in je zelo lep dan... lejca o, lejca, a je tvoj možek vsaj kej boljše? malo naj se na sonček postavi, da ga pogreje
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:54:48
|
|
|
|
dana
|
Mal izven teme - danes sem dobila porodniško. Zdaj ko gledam tale listek, so sami odbitki, nimam pa nobene olajšave, pa bi jo po mojem morala imeti - Tilna. Zdaj pa ne vem, a so to pravilno računali, al kako?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:55:21
|
|
|
|
tasa_m
|
hallo. kaj novega,sem mal zacumala prej raven lije,..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 10:55:43
|
|
|
|
bambam
|
Hojla! Dans je pa res neki v zraku, da vas vse grabi . No, jaz sem ravno s pregleda, in je vse skupaj že +23kg (že pripravljam dieto za poletje ), obseg trebuščka je 119cm, naslednji pregled pa imam 19.3. Naj vsem tistim, ki se danes odpravljate na pot v Rim, zaželim veliko sreče in da vam hitro in čimlažje mine . Mi bomo pa danes za kosilo kuhali pečeno kokoško, mlince in rdeče zelje . Danes bo Martinova pojedina .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 11:00:36
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 aja, Piruri, če dovoliš, naslednji seznam prilimam jaz, da se ne bova spet križali si me ene trikrat prehitela za minuto No problem...sej sva zmenjene...jaz jih itak pišem samo zaradi komentarjev-glede na inspiracijo... Ah, jaz itak pred 25. ne mislim rodit...no no..imam še ogromno načrtov in dela...tako, da me tudi kakšno ščipanje ne gane ...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 11:00:47
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo js grem , ker se spravljam že celi teden, pa in se še bi kaj našlo. Se mi tak ne da, sam morem, da bom ćez vikend imela noge v luftu! pa ne se preveč pretegnit, da ne boš še ti kam šla, ker potem bom pa res sama ostala eh, ni panike, sej bom počasi, če sploh bom, ker se mi danes res ne da!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 11:01:43
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana Mal izven teme - danes sem dobila porodniško. Zdaj ko gledam tale listek, so sami odbitki, nimam pa nobene olajšave, pa bi jo po mojem morala imeti - Tilna. Zdaj pa ne vem, a so to pravilno računali, al kako? Ja mislim, da se olajšava upošteva tudi pri porodniški. Samo če se prav spomnim je bilo na prvi strani obrazca za porodniško treba napisati, če že maš kaj otrok. Ne vem pa, če se to kar pol samodejno vzame kot olajšava, saj bi jih v končni fazi lahko uveljavljal tvoj mož.... Mogoče moraš še kaj dodatno izpolniti....
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 11:02:26
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 sem glih kar tole prebrala: http://24ur.com/novice/crna-kronika/ujeli-rebekinega-vlomilca.html To me pa res veseli, pa ne zato, ker gre za Rebeko, ampak da še koga doleti pravica. Od takrat, ko so nama v hišo vlomili, se ne morem znebit tega zoprnega občutka, sploh ponoči me moti vsak šum... pa kaj niso nič ugotovili oz. niso našli vlomilca?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 11:03:34
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m hallo. kaj novega,sem mal zacumala prej raven lije,.. Nič. Vsaj nobena ni nič sporočila ...
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 11:05:54
|
|
|
|
lejca
|
Tolk ko sem se vceri smotan pocutla tolk mam danes energije ....zgleda da smo zenske res bitja,ki kadar postane "tesno" na plan pokazemo nase kremplje in
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 11:05:59
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m hallo. kaj novega,sem mal zacumala prej raven lije,.. o, dobro jutro, dober dan!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 11:06:33
|
|
|
|
_andreja_
|
joj jz sem vam pa tolk fouš tiste k se vam dogaja, jz bi tud rada da se kej začne..... mah men če do pon. nau nč bom kr vedeževalko klicala pa nej pove, če bom kej kmal šla rodit, al bom mogoče celo aprila rodila tega velikana... pa še moj je frej drugi teden ... grrrrr
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 11:07:04
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m hallo. kaj novega,sem mal zacumala prej raven lije,.. Nič. Vsaj nobena ni nič sporočila ... mislim, da bomo danes vse, ki smo ostale, ažurirale!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 11:07:39
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_ joj jz sem vam pa tolk fouš tiste k se vam dogaja, jz bi tud rada da se kej začne..... mah men če do pon. nau nč bom kr vedeževalko klicala pa nej pove, če bom kej kmal šla rodit, al bom mogoče celo aprila rodila tega velikana... pa še moj je frej drugi teden ... grrrrr Počasi že bo!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 11:08:34
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Tolk ko sem se vceri smotan pocutla tolk mam danes energije ....zgleda da smo zenske res bitja,ki kadar postane "tesno" na plan pokazemo nase kremplje in Saj tak je prav Me smo pa tudi držale pestke, da bi ti bilo kmalu bolje in vidiš da je pomagalo
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?