Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 12.3.2009 23:05:00
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
Ma še na en čik grem... Mojega pa ne bom čakala,ne...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.3.2009 23:14:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.3.2009 23:14:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 7:46:15
|
|
|
|
ribicau
|
Jutro! Jest sem bla do 23ih v službi . Sem čist crknjena. Pol pa pridem domov in ugotovim, da moja dva tud po večerji za sabo nista pospravla in mi je kr pritisk dvignl. Bajto mamo tako, da dons takoj ko pridem domov, začnem s čistilno akcijo . Jutri in v nedeljo nas itak ne bo doma. Joj, dejte nehat o , pa o igračah govort, pa take fletne slikce kazat (a ne Kolumbo)......mi take lušte delate . No ampak jest vseen mislim, da bomo še en let počakal. Mislim da bi začel delat na tem drugo leto takle čas. Ja nč, jest se poslavljam, ker mam še en kup za naredit, pa nisem glih najbolj naspidirana....Cao
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 7:48:29
|
|
|
|
ribicau
|
ej eno vprašanje še...prstne barve - a so strupene? Mislim, jest mam eno idejo, da bi Eva namreč letos sama pirhe nardila in sicer kr s prstnimi barvami
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 7:58:54
|
|
|
|
Anonimen
|
UUU ste ble pridne! Kolumbo za vozek. Kakšne barve ga pa imaš? Men je kr mal žal, da sem izbrala Pikolo namesto Zappa, ker je po 1 letu že kr bogi. Pa če vam povem, da se Alen najraje vozi v vozičku, je to pol itak opravičeno, a ne? Se pa res zloži na minimum. Mi še zdej ne mormo peš nikamor na sprehod. Al vozek, al kolo al pa ati pol poti nosi. Je pač len, kaj čem. Ampak 7000 € za vozek? Pa haloo??? Ribicau mislim, da prstne barve lahko da celo v usta - no, ni glih zaželjeno, da se jih je, ampak niso strupene. Tako je men rekla prodajalka, ko sem kupovala plastelin in modelčke, pa sem zraven še to pošpegala. Grem še slikice pogledat!
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 8:09:12
|
|
|
|
Anonimen
|
FULLLL lepe slikice! Joooj, komi čakam julij!
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 8:33:50
|
|
|
|
ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81 UUU ste ble pridne! Kolumbo za vozek. Kakšne barve ga pa imaš? Men je kr mal žal, da sem izbrala Pikolo namesto Zappa, ker je po 1 letu že kr bogi. Pa če vam povem, da se Alen najraje vozi v vozičku, je to pol itak opravičeno, a ne? Se pa res zloži na minimum. Mi še zdej ne mormo peš nikamor na sprehod. Al vozek, al kolo al pa ati pol poti nosi. Je pač len, kaj čem. Ampak 7000 € za vozek? Pa haloo??? Ribicau mislim, da prstne barve lahko da celo v usta - no, ni glih zaželjeno, da se jih je, ampak niso strupene. Tako je men rekla prodajalka, ko sem kupovala plastelin in modelčke, pa sem zraven še to pošpegala. Grem še slikice pogledat! Jasna81, mi mamo tud pomojem Pikolo, pa je čist u redu. Sploh mi je fajn, ker se naklon spusti,pri ostalih se pa ne!
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 8:34:07
|
|
|
|
Tabali
|
morgen ! PETEK JE joj men še zdele ne gre iz glavi tist voz za 7000 ojrov ma še sreča da sem babnca (tko moj pravi ) pa da ne rabim lahkih materialov, 10, 15, 20 kil noben problem zame jaz sem tut že mela debate o prstnih barvah v štacuni - prodajalke zagotavljajo, da niso strupene, tut plastelin naj bi bil OK... sam vseen se mi zdi da je fajn mal pazit pri tem, tko za vsak slučaj grem delat
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 8:37:42
|
|
|
|
ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau IZVIRNO SPOROČILO: jasna81 UUU ste ble pridne! Kolumbo za vozek. Kakšne barve ga pa imaš? Men je kr mal žal, da sem izbrala Pikolo namesto Zappa, ker je po 1 letu že kr bogi. Pa če vam povem, da se Alen najraje vozi v vozičku, je to pol itak opravičeno, a ne? Se pa res zloži na minimum. Mi še zdej ne mormo peš nikamor na sprehod. Al vozek, al kolo al pa ati pol poti nosi. Je pač len, kaj čem. Ampak 7000 € za vozek? Pa haloo??? Ribicau mislim, da prstne barve lahko da celo v usta - no, ni glih zaželjeno, da se jih je, ampak niso strupene. Tako je men rekla prodajalka, ko sem kupovala plastelin in modelčke, pa sem zraven še to pošpegala. Grem še slikice pogledat! Jasna81, mi mamo tud pomojem Pikolo, pa je čist u redu. Sploh mi je fajn, ker se naklon spusti,pri ostalih se pa ne! ah ne, baby welt mamo
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 8:39:36
|
|
|
|
ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tabali morgen ! PETEK JE joj men še zdele ne gre iz glavi tist voz za 7000 ojrov ma še sreča da sem babnca (tko moj pravi ) pa da ne rabim lahkih materialov, 10, 15, 20 kil noben problem zame jaz sem tut že mela debate o prstnih barvah v štacuni - prodajalke zagotavljajo, da niso strupene, tut plastelin naj bi bil OK... sam vseen se mi zdi da je fajn mal pazit pri tem, tko za vsak slučaj grem delat Za ta dnar opremiš pol stanovanja - če greš v Ikeo Se bom glede barv še mal pozanimala, da ne bomo kakšno traparijo naredl
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 8:42:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau IZVIRNO SPOROČILO: jasna81 UUU ste ble pridne! Kolumbo za vozek. Kakšne barve ga pa imaš? Men je kr mal žal, da sem izbrala Pikolo namesto Zappa, ker je po 1 letu že kr bogi. Pa če vam povem, da se Alen najraje vozi v vozičku, je to pol itak opravičeno, a ne? Se pa res zloži na minimum. Mi še zdej ne mormo peš nikamor na sprehod. Al vozek, al kolo al pa ati pol poti nosi. Je pač len, kaj čem. Ampak 7000 € za vozek? Pa haloo??? Ribicau mislim, da prstne barve lahko da celo v usta - no, ni glih zaželjeno, da se jih je, ampak niso strupene. Tako je men rekla prodajalka, ko sem kupovala plastelin in modelčke, pa sem zraven še to pošpegala. Grem še slikice pogledat! Jasna81, mi mamo tud pomojem Pikolo, pa je čist u redu. Sploh mi je fajn, ker se naklon spusti,pri ostalih se pa ne! Ja, sej zato je prevladu pikolo, ker Alen drnjoha na vsakih 15 metrov. Pa še strehico je imel, tako, da je bil za morje tud ok. Pa sam 100€, napram Zapu - je bil tedaj 180€
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.3.2009 8:44:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 9:12:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Kolumbo super barva - js mam tud zelenga pikola. Pa sej si ga že itak vidla. Hmm...adapterje mam, ampak so tako, malo na L oblikovani. Kok bi kej košara pasala pol gor? Bom pa vseen nesla, seveda. Hvala ti! Učeri sm si našpegala eno zeleno košaro od Quinnija in kličem svojga, veš kok je lepa...bla...bla...bla. Pa mi reče zelena košara pa rdeča kolesa? Sm čist pozabla, da ma moj traxx rdeče felne. Zdej morm pa met rdečo košaro, ker drugače zgleda grdo. Razn če najdem neki rdeče+še ena barva. Bi pa najraje itak kje rabljeno kupla, ker se mi ne daje 180€ sam za košaro. Za ta dnar še enga Zappa dobim + kup cotk!
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 9:13:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Šele zdej opažam, da se menima: "js mam, ti maš" V bistvu imata Alen in Maj oz. Rok!
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 9:15:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau ah ne, baby welt mamo Tudi lep! jooojjj nehimo zdej! Zdej bom hotla zamenjat cel vozek. Če že ne Traxxa, bomo pa itak pikola obnucal, da bom šla po enga od teh.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.3.2009 9:27:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.3.2009 9:30:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.3.2009 9:32:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 9:37:38
|
|
|
|
Tabali
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo RIBICAU TI PA NČ ČAKAT ti dam še 2 meseca fore MAJ -mesec pridelave februarčkov SE BLIŽA mi začnemo že aprila, tko za vsak slučaj
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 9:55:36
|
|
|
|
Margit
|
Drage moje februarke, kaj ste ve pridne. Čvekate sto na ure . Men tako čas mineva in tak tempo, da se včasih kar zgrozim k vidim da je že petek in pol še en petek, ... Skratka dnevi kar bežijo. Ej Kolumbo Rokec je pa čista kopija Maja. Ma kako sta si podobna, ne moreš verjet. Kar pa se tiče P807, ti pa iz izkušenj povem, da je včasih tud tak prtlažnik premajhen , drugač pa zakon, ker kar od deleč mečeš stvari noter. Pri nas je bil Matic spet bolan. Tako da je bil cel teden doma, zdaj pa je bil en teden pri moji mami v vrtcu. In je baje obvladoval celo skupino. In najbolj je užival, ko so bili po cele dopoldneve zunaj. In imajo ogromen vrt, velik igral in je užival miljon na uro. Danes pa je šel v svoj vrtec. Aja Kolumbo k Matica vprašaš kdo pa je imel roj. dan reče Naj. Pa čeprav sta ga v istem tednu praznovala v vrtcu. Evo, upam da bo poslalo, ker pišem že od zjutraj. Mogoče se javim kaj popoldne, ko bom sama . Bom mela čistilno.
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 10:06:12
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
Ojla! Kolko nas je gor...pridne Jst sm si zdej nardila en latte machiatto,v trgovini pa sem si kupila sirovo štručko.Za kosilo bojo pa kalamari-cvrti,solato sem že očistla.Tako,da bom zdaj bolj na izi cel dopoldan.Edino enih šest hlač morem speglat....Včeraj je prišel moj ..sem ga le dočakala ... Danes zjutraj se je Neli zbudila nekaj pred 7.uro,..joj kakšno veselje je blo ko ga je vidla..."Pšu moj tati Eik"..(Pršu moja tati Erik)..pol ga je celga poljubčkala,stiskala,skratka se cartala...Pol še z mano je imela mitinge...in je blo treba vstat. Glede,teh vozičkov...jaz nevem kaj naj vzamem za poleti,ko bomo šli na kakšne sprehode,pa na morje...neki bi mogla vzet,ker mi ne bo hotela non stop hodit,čeprav ga zdaj ne rabimo. Ja,teh 7000 mi tudi meni ne gre v glavo Bi mogla najt eno stran,kjer so samo taki fensi densi vozi,da te glava peče..in pol se sprašuješ zakaj in komu je treba kupovat tako drage voze!?
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 10:18:59
|
|
|
|
malecka_mateja
|
evo lohk slike gledate.sem jo fewrtik nardila sobo da jo lahk vidite!
|
|
[Brisano sporočilo] 13.3.2009 10:23:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 10:28:12
|
|
|
|
helimaša
|
čao! jst vam sam javljam da bom dons šla v P.....sicer še ne vem kdaj.....tko da lahko prčakujete da se zna dons še kej zgodit ..... sm bla včer na pregledu pa je rekla moja G da sm odprta od 4-5cm in da lahko grem dons notr.....tko da enkrat po kosilu se odpravmo..... Maša ma norice tko da je katastrofa......in morm it še do moje mami da jo na hitr polupčkam..... punce moje držte pesti in navijajte zame ..... papa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
gnojne pikice s1o2zdravo.. mene pa zanima ali mogoče katera ve kaj je to ... imam 2 meseca staro hčerkici in nad očmi so se ji pojavile gnojne pikice ? je imela katera podobne izkušnje ?? hvala da (
17%)
ne (
83%)
Število vseh glasov: 24Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!