Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 8:15:32
|
|
|
|
brigita23
|
MAL ZA DOBO JUTRO
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 8:16:22
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja jutro...kako ste kaj? ste dobro spale? brez krčev, otrdevanja itd?...meni je mal zvečer otrdeval trebuh, ampak ni bilo boleče kot zadnjič....drugače pa sem celo noč sanjala, da rodim mislim, da bodo to kar stalne sanje...me prav zanima kdaj bom rodila in kako to izgleda sonček spedenala sem sezname...upam, da bo tako ok pri nas pa je danes nekam turoben dan...upam, da ne bo deževalo...danes pa imam dragega doma...me bo peljal mal po trgovinah...pa položnice je treba it plačat danes pa je moj prvi dan porodniške zdaj pa me lahko vidi sv.peter na havajih pa mi nič ne more ker pej, ko sem bila na bolniški, čeprav sem imela dovoljeno gibanje sem skoz nekoga srečala od sodelavcev in moji sodelavci so pravi praš.... Kakšen pa je bil porod v sanjah? Naporen ali hiter?? A kr takole si boš privoščila....po trgovinah in to, ja super no, razen unga s položnicami....mene še tudi čaka Aja porodniška.....ja bravo punca, zej pa uživaj....pa da ne boš na pomočnike pozabla porod v sanjah je bil dolg in ful naporen....
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 8:17:30
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Brigita23 to so mi pomagali pomočniki.Le tako naprej pa bom prišla do konca. TAKO SE GOVORI... ti si faca janja
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 8:19:29
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja jutro...kako ste kaj? ste dobro spale? brez krčev, otrdevanja itd?...meni je mal zvečer otrdeval trebuh, ampak ni bilo boleče kot zadnjič....drugače pa sem celo noč sanjala, da rodim mislim, da bodo to kar stalne sanje...me prav zanima kdaj bom rodila in kako to izgleda sonček spedenala sem sezname...upam, da bo tako ok pri nas pa je danes nekam turoben dan...upam, da ne bo deževalo...danes pa imam dragega doma...me bo peljal mal po trgovinah...pa položnice je treba it plačat danes pa je moj prvi dan porodniške zdaj pa me lahko vidi sv.peter na havajih pa mi nič ne more ker pej, ko sem bila na bolniški, čeprav sem imela dovoljeno gibanje sem skoz nekoga srečala od sodelavcev in moji sodelavci so pravi praš.... Kakšen pa je bil porod v sanjah? Naporen ali hiter?? A kr takole si boš privoščila....po trgovinah in to, ja super no, razen unga s položnicami....mene še tudi čaka Aja porodniška.....ja bravo punca, zej pa uživaj....pa da ne boš na pomočnike pozabla porod v sanjah je bil dolg in ful naporen.... no veš zakaj sem te to vprašala.....ker pravijo, da če se ti sanja o svojem lastnem porodu, da je potem ko gre zares ravno obratno kot v sanjah.....torej bo šlo pri tebi kot bi reku "KEKS" , če to res drži
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 8:20:31
|
|
|
|
brigita23
|
aja detelja pa hvala za zajtrk....je bil zelo okusen
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 8:22:43
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Zdej jo more pa še Cveta pokazat, je tut bla na brazilski. Ok ok ... če že hočete ni tako nazorna fotka kot pri Junonci ampak gladka pa je Pupe, a ste mogoče opazile, da so pri brazilski depilaciji skrivnostno izginili bušiji
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 8:26:55
|
|
|
|
brigita23
|
cveta ti pa nisi kr tak.....si pa ornk seksi A si gledala Arsenal-Roma še pol v sredo zvečer?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 8:30:37
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja sonček spedenala sem sezname...upam, da bo tako ok danes pa je moj prvi dan porodniške ne pa nisi, ker si meni datume pozabila osvežiti temu jaz pravim izpad hormonov detelja nama za prvi dan porodniške, naša sta danes dopolnila 36t in smo stopili v 37t, a ne
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 8:32:50
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 MAL ZA DOBO JUTRO Italijanski mačoti!!! Uf se jih še dobro spomnim....mi je kar vroče postalo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 8:34:07
|
|
|
|
m..tina
|
Dobro jutro! Danes bi morala it na Ogtt test in se m šla in nč opravla! sem jezna ko 100 . Neka mašinca jim menda ne dela, tak da v ponedeljek še enkrat. Povejte mi, a še katero boli sramna kost? Js se zjutraj komi zbašem vn iz postle!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 8:34:21
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 cveta ti pa nisi kr tak.....si pa ornk seksi hvala hvala A si gledala Arsenal-Roma še pol v sredo zvečer? Ne, me je koder dal spat. Že tako vsak dan prekoračim uro za spanje
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 8:41:00
|
|
|
|
Cveta28
|
nmag...upam, da bo dokonca izgledala kot sedaj, da mi bo doma odtekla voda/dobim popadle in grem v P. Včasih so mi ti pregledi prav odveč. Drugače pa zdrži 2v1, da boš lahko svojo Ano spremljala v bolnico. m..tina moje počutje je že celo nosečnost odlično zato ti žal ne morem pomagati z nobenim nasvetom. brigita23 jaz imam posteljnino iz Ikeje ter Uboo, so far so good. Vendar se mi zdi, da so Galebove še bolj kvalitetne. motovilec vs regrat s kodrom prisegava na motovilec, ki mi že celo nosečnost dela 'družbo na mizi' vsaj 4x na teden..NJAMI
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 8:44:40
|
|
|
|
Cveta28
|
Včeraj smo naredili plan za čez vikend...počakam, da koder pride iz službe, se napakirava in šibava na Dolenjsko na vikend. V soboto gre on s starši na en RD v Osilnico (najmanjša SLO občina ob slo-cro meji ob Kolpi), mene pa bodo čuvali vsi sosedje (just in case). Če pa bo še nedelja lepa bova ostala še malce gor in jo proti večeru mahnila v LJ. Torej, obeta se mi vikend samih sprehodov in mogoče bom odrezana od interneta tako, da se že vnaprej opravičujem za NEizpolnjevanje norme.
< Sporočilo je popravil Cveta28 -- 13.3.2009 8:45:07 >
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 8:45:01
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 cveta ti pa nisi kr tak.....si pa ornk seksi hvala hvala A si gledala Arsenal-Roma še pol v sredo zvečer? Ne, me je koder dal spat. Že tako vsak dan prekoračim uro za spanje ja sej je bilo res pozno.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 8:48:07
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 nmag...upam, da bo dokonca izgledala kot sedaj, da mi bo doma odtekla voda/dobim popadle in grem v P. Včasih so mi ti pregledi prav odveč. Drugače pa zdrži 2v1, da boš lahko svojo Ano spremljala v bolnico. m..tina moje počutje je že celo nosečnost odlično zato ti žal ne morem pomagati z nobenim nasvetom. brigita23 jaz imam posteljnino iz Ikeje ter Uboo, so far so good. Vendar se mi zdi, da so Galebove še bolj kvalitetne. motovilec vs regrat s kodrom prisegava na motovilec, ki mi že celo nosečnost dela 'družbo na mizi' vsaj 4x na teden..NJAMI no ravno včeraj sem gledala tole Uboo, pa sem se na tebe spomnila....sem rekla tole bi pa blo za našo Cveto pa njenga kodrčka, ko so ovčke gor ....a je fajna, men je ful všeč ....no Galebovo sem pa eno naročila pa bom videla kako bo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 8:49:48
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 Včeraj smo naredili plan za čez vikend...počakam, da koder pride iz službe, se napakirava in šibava na Dolenjsko na vikend. V soboto gre on s starši na en RD v Osilnico (najmanjša SLO občina ob slo-cro meji ob Kolpi), mene pa bodo čuvali vsi sosedje (just in case). Če pa bo še nedelja lepa bova ostala še malce gor in jo proti večeru mahnila v LJ. Torej, obeta se mi vikend samih sprehodov in mogoče bom odrezana od interneta tako, da se že vnaprej opravičujem za NEizpolnjevanje norme. super sta tole splanirala ....mi te bomo pa pogrešale na rr Detelja spet bova same dežurale
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 8:51:53
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina Dobro jutro! Danes bi morala it na Ogtt test in se m šla in nč opravla! sem jezna ko 100 . Neka mašinca jim menda ne dela, tak da v ponedeljek še enkrat. Povejte mi, a še katero boli sramna kost? Js se zjutraj komi zbašem vn iz postle! ja tole je pa zoprno....ko se že vsstaneš pa zrihtaš pa greš, pol pa nič ne nardiš .... mene bolijo samo kolki ponoči, sramna kost pa ne....sam pravijo da je to itak normalno
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 8:56:16
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 no ravno včeraj sem gledala tole Uboo, pa sem se na tebe spomnila....sem rekla tole bi pa blo za našo Cveto pa njenga kodrčka, ko so ovčke gor ....a je fajna, men je ful všeč ....no Galebovo sem pa eno naročila pa bom videla kako bo imam imam....bela zaščitna blazina, rdeč vzglavnik, rjava kapna z ovčko....meeee world
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 8:56:47
|
|
|
|
brigita23
|
A še kr spite vse al kaj detelja vam je že zdavnaj pripravila zajtrk!!!!!! SONČEK, JUNONA, FRUTOLINA, NALINI, TABLETKA ODR IN VSE OSTALE APRILČICE.......VSTANITE SE
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 8:59:16
|
|
|
|
m..tina
|
Ja, menda je normalno, sam je pa nadležno! Pa bo že. Cela moja nosečnost je bla krasna, brez bruhanja in vseh ostalih nevšečnosti, ki jih doživljajo druge, tudi delala sem do včeraj, tako da se ne smem preveč bunit, ne?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 9:01:17
|
|
|
|
janja*
|
Brigita23 jest že kuham,perem,pospravljam. Dejte,dejte vstat. Ne vem kje so vse?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 9:02:18
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 A še kr spite vse al kaj detelja vam je že zdavnaj pripravila zajtrk!!!!!! SONČEK, JUNONA, FRUTOLINA, NALINI, TABLETKA ODR IN VSE OSTALE APRILČICE.......VSTANITE SE nalini je na pregledu....
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 9:37:25
|
|
|
|
NinaMM
|
Dobro jutro! Sem se zbudila že ob osmih, pa sva imela s še zajtrk skupaj, zdaj je šel pa delat ... Jaz imam pa ob enajstih dekompresijo, potem pa upam, da bo imel moj frizer kaj časa zame, ker sem ko strašilo v glavo. Še dobro, da lahko nosim spete lase, pa se preživi ... Popoldan pa če bo lepo vreme malo urejam balkona, pa par stvari je po stanovanju za poštimat, pa omaro bi mogla pospravit (zimske stvari). Bomo videli. Joj, jaz tudi ne vem, kako naj se pobrijem, sploh se več ne vidim. Moj se pa valda preveč boji, da bi se tega lotil. No, ampak se vsaj ne pritožuje, da ga kaj moti, pa mi pravi, naj kar do poroda počakam, da me oni spedenajo Ampak mi gre na živce, moram se lotit, mogoče danes. pa še kar pridno, tako da vam prepuščam pomočnike Tortico pa bi še vedno kakšno, mhm. Lep dan vsem!
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 9:40:33
|
|
|
|
sonček85
|
detelja:hvala za tko lepo slikco za dobro jutro in seveda za odličen zajtrk ej res full ti hvala za seznamčke ,res si prijazna-hvalaaaaaaaaaa ja spala sem dokaj dobro,šla sem vsake 2h na WC in imela tko grozne sanje ,eh brez veze in se vstala že ob 7h pa nazaj zadremala do 9h bravo za prvi dan porodniške ,jaz iamma pa še 9 dni-komaj čakam,potem se pa tudi jaz sprehajam okol kolkr bom hotl,če bom seveda lahko POMOČNIKI:a VESTE KAJ sem videla danes k sem se zbudila,da na moji steni visi še koledar na katerem so pomočniki,jih bom malo poslikala in dala malo da nas spodbujajo.no jaz jih bom pa kr imela v sobi da bodo mene še posebaj spodbujali m...tina:u ti šment no upam ,da jim bo že v pon.delala.Jaz grem pa v torek dat še zadnjič kri za tokso cveta:u to pa bo lep vikend ,samo sonček vama naj bo še naklonjen
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 13.3.2009 9:40:35
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 IZVIRNO SPOROČILO: detelja sonček spedenala sem sezname...upam, da bo tako ok danes pa je moj prvi dan porodniške ne pa nisi, ker si meni datume pozabila osvežiti temu jaz pravim izpad hormonov detelja nama za prvi dan porodniške, naša sta danes dopolnila 36t in smo stopili v 37t, a ne ja to sem videla ,bom pa jaz poporavila naslednjič u si si jo pa lepo spedenala,ja bušiji so pa res čudežno izginili
|
Zadovoljne z epiduralno analgezijo?Itkicada (
47%)
ne (
33%)
delno (
20%)
Število vseh glasov: 224Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!