|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
12.3.2009 15:05:02   
lake
Ste se pa načvekale.
Jst bom najbrž samo prvi mesec al pa še manj uporabljala krpice, potem pa vlažilne robčke, za plenice bom na tazadnjem pregledu vidla kok približno je težka, in potem kupla, k pomoje bojo tiste do 5 kg mal premejhne.
Za tortice pa je boljša izbira zvezda v Btc-ju, ker se da zravn parkirat, pa mize, ki so zunaj so na sončku, v mestu pa je senca, Katmat premisli.
.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
12.3.2009 15:06:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

mamo uno napravico...pa ne znam z njo delat...enkrat sem probala narest testo za pico tam not pa je ratalo eno cudno bruhanje tko da raje na roke zamesim

kero maš kg. al majšo?
jaz mam kg. pa dam not 60dag moke, dve merci sladkorja, dve merci soli, kvas, in 350ml vode pa mi vedno ratauser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2527
12.3.2009 15:12:27   
pokica_
Jst se pa mažem s palačinkami! user posted image Mmmmmjam

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
12.3.2009 15:16:51   
Anonimen
no ti karuser posted image user posted image user posted image user posted image pa dober tek

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2529
12.3.2009 15:19:46   
Anonimen
kam pa ste vse ušleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2530
12.3.2009 15:23:37   
KatMat
JEST SEM SE TLE...ne vem kaj mamo bom dons doma pogledala...to ma tašča

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
12.3.2009 15:28:42   
Anonimen

JEST SEM SE TLE...ne vem kaj mamo bom dons doma pogledala...to ma tašča

aja! ja so vse ušle, čist vsak popoldan ujidejouser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2532
12.3.2009 15:30:00   
dito
Sem že nazaj. Čisto sem obupana. Mali se je od zadnjega pregleda ful malo zredil ima komaj 1200g. Posteljica se mi je stanjšala. Čisto me je prestrašila. V lekarno sem morala po omega 3 in Q 10( sem spet pustila 40 €). Rekla mi je, da če ne bom počivala in da če se ne bo v enem tednu nič zredil bom morala v bolnico. user posted image user posted image  V sredo  sem se naročila za UZ v porodnišnici. V četrtek pa imam spet pregled pri gin. Čisto sem iz sebe. koliko so vaši tehtali v 30 t. Vem, da je hči bila nenormalno težka, kasneje se je teža malo ustavila. Tako, da sploh ne vem kje je meja.

Vprašanje- zadnjič je ena pisala, da se user posted image  premalo redi. Prosim, da se javi,ker ne najdem nazaj sporočila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
12.3.2009 15:30:25   
KatMat
ZDEJ SI pa ti usla...oprosti tele velke crke predn opazim da morm caps lock izklopit traja neki cajta...pocasi zakljucujem sluzbo...
ta mesec bom koncno pokrila stroske za nazaj-vse poloznice placala...juhu...ucer sem dobila 300 eu bolniske danes pa se za dva tedna dela tukaj...vsaj za poloznice bo...bom mirneje spala...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
12.3.2009 15:32:11   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: dito

Sem že nazaj. Čisto sem obupana. Mali se je od zadnjega pregleda ful malo zredil ima komaj 1200g. Posteljica se mi je stanjšala. Čisto me je prestrašila. V lekarno sem morala po omega 3 in Q 10( sem spet pustila 40 €). Rekla mi je, da če ne bom počivala in da če se ne bo v enem tednu nič zredil bom morala v bolnico. user posted image user posted image  V sredo  sem se naročila za UZ v porodnišnici. V četrtek pa imam spet pregled pri gin. Čisto sem iz sebe. koliko so vaši tehtali v 30 t. Vem, da je hči bila nenormalno težka, kasneje se je teža malo ustavila. Tako, da sploh ne vem kje je meja.

Vprašanje- zadnjič je ena pisala, da se user posted image  premalo redi. Prosim, da se javi,ker ne najdem nazaj sporočila.

jojoj...eno user posted image zate in za tvojo bebiko...upam da bo vse ok...jest sploh vem ne kok je cc tezka...upam da izvem naslednji teden...mi ni nihce meril niti enkrat...

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
12.3.2009 15:32:50   
KatMat
ja cveki...mickn je zatisja po kosilu...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
12.3.2009 15:34:04   
KatMat
men pa kile kr frcijo gor...joj sem ko buldožer...me je kr groza ce mi bodo kile zginle po porodu...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
12.3.2009 15:34:18   
Anonimen
no superuser posted image user posted image user posted image sam da bo vse uštimano pred rojstvomuser posted image user posted image user posted image
nisem nikamer šla sam neki me je ven vrgeluser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2538
12.3.2009 15:37:12   
Anonimen

o ubožicauser posted image upam da bo vse vredu, zdaj pa na kavč in počivat, noge pa skup tišatuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da bojo kaj pomagaleuser posted image

(odgovor članu dito)
  Neposredna povezava do sporočila: 2539
12.3.2009 15:37:22   
KatMat
sm spregledala tvoj post LAKE...hvala za nasvet

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
12.3.2009 15:39:22   
Anonimen
zdaj pa še mene neki zanima: zakaj mene že cel dan v levem jajčniku boli, ko se pa user posted image kaj premika me pa še bolj boli, kaj bi lahko to bilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2541
12.3.2009 15:42:35   
KatMat
nisem strokovnjak ampak lahk se ti je sam bebikam cudn nastimala...lahk bi mela pakej z jajcnikom narobe...mene tud vsake tok boli kot bi me bolelo v jajcniku ampak me po dolocenem casu neha...tako da to pripisujem bebiki

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
12.3.2009 15:46:27   
Anonimen
ja mene če ne bo nehal bolet bom kar G. poklicala!! bom videla jutri, je pa bolečina drugačno kot je bila v januarju ko mi je posteljica odstopilauser posted image tako da upam da ni kaj narobe ker user posted image čutimuser posted image !!

dons že cel dan ležim zarad tega, bomo videl no upam da je res samo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2543
12.3.2009 15:49:48   
KatMat
upam da bo vse uredu...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
12.3.2009 15:51:34   
Anonimen

upam da bo vse uredu...

ja!! res upam da bo vse vreduuser posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2545
12.3.2009 15:52:03   
Leela

dito user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
psaša je pisala, da se premalo redi. najbrž ti je rekla, da počivej na levem boku, ker je posteljica bolje prekrvavljena tako.

plenice bom jaz kupila take, ki imajo prostor, da se popek suši, mislim da so fixis. Millerjeve so tudi fajn.
Vlažilne robčke bom uporabljala pa najbrž od 3 meseca naprej, razen na poti seveda že prej.

< Sporočilo je popravil Leela -- 12.3.2009 15:56:01 >

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
12.3.2009 15:53:18   
Anonimen
leela: ti pa maš spominuser posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2547
12.3.2009 15:53:26   
KatMat
šibam dam...se slismo zvecer ali pa jutri!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
12.3.2009 15:54:08   
Anonimen

šibam dam...se slismo zvecer ali pa jutri!!!

pa počas šibejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2549
12.3.2009 15:54:08   
KatMat
pa sem vedla da je ena napisala 1200...pa nisem nasla

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?