|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
13.3.2009 8:15:32   
brigita23
MAL ZA DOBO JUTROuser posted image

user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
13.3.2009 8:16:22   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

jutro...kako ste kaj? ste dobro spale? brez krčev, otrdevanja itd?...meni je mal zvečer otrdeval trebuh, ampak ni bilo boleče kot zadnjič....drugače pa sem celo noč sanjala, da rodimuser posted image  mislim, da bodo to kar stalne sanje...me prav zanima kdaj bom rodila in kako to izgledauser posted image

sonček spedenala sem sezname...upam, da bo tako okuser posted image

pri nas pa je danes nekam turoben dan...upam, da ne bo deževalo...danes pa imam dragega doma...me bo peljal mal po trgovinah...pa položnice je treba it plačatuser posted image

danes pa je moj prvi dan porodniškeuser posted image user posted image  zdaj pa me lahko vidi sv.peter na havajih pa mi nič ne moreuser posted image  ker pej, ko sem bila na bolniški, čeprav sem imela dovoljeno gibanje sem skoz nekoga srečala od sodelavcev in moji sodelavci so pravi praš....user posted image user posted image

Kakšen pa je bil porod v sanjah? Naporen ali hiter??user posted image
A kr takole si boš privoščila....po trgovinah in to, ja super no, razen unga s položnicami....mene še tudi čakauser posted image
Aja porodniška.....ja bravo punca, zej pa uživaj....pa da ne boš na pomočnike pozabla

porod v sanjah je bil dolg in ful naporen....user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 2802
13.3.2009 8:17:30   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Brigita23 to so mi pomagali pomočniki.Le tako naprej pa bom prišla do konca.

user posted image user posted image user posted image user posted image  TAKO SE GOVORI...
ti si faca janjauser posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
13.3.2009 8:19:29   
brigita23

jutro...kako ste kaj? ste dobro spale? brez krčev, otrdevanja itd?...meni je mal zvečer otrdeval trebuh, ampak ni bilo boleče kot zadnjič....drugače pa sem celo noč sanjala, da rodimuser posted image  mislim, da bodo to kar stalne sanje...me prav zanima kdaj bom rodila in kako to izgledauser posted image

pri nas pa je danes nekam turoben dan...upam, da ne bo deževalo...danes pa imam dragega doma...me bo peljal mal po trgovinah...pa položnice je treba it plačatuser posted image

danes pa je moj prvi dan porodniškeuser posted image user posted image  zdaj pa me lahko vidi sv.peter na havajih pa mi nič ne moreuser posted image  ker pej, ko sem bila na bolniški, čeprav sem imela dovoljeno gibanje sem skoz nekoga srečala od sodelavcev in moji sodelavci so pravi praš....user posted image user posted image

Kakšen pa je bil porod v sanjah? Naporen ali hiter??user posted image
A kr takole si boš privoščila....po trgovinah in to, ja super no, razen unga s položnicami....mene še tudi čakauser posted image
Aja porodniška.....ja bravo punca, zej pa uživaj....pa da ne boš na pomočnike pozabla

porod v sanjah je bil dolg in ful naporen....user posted image

no veš zakaj sem te to vprašala.....ker pravijo,  da če se ti sanja o svojem lastnem porodu, da je potem ko gre zares ravno obratno kot v sanjah.....torej bo šlo pri tebi kot bi reku "KEKS"user posted image , če to res držiuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
13.3.2009 8:20:31   
brigita23
aja detelja pa hvala za zajtrk....je bil zelo okusenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2805
13.3.2009 8:22:43   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*
Zdej jo more pa še Cveta pokazat, je tut bla na brazilski.user posted image user posted image user posted image

Ok ok ... če že hočete user posted image user posted image user posted image ni tako nazorna fotka kot pri Junonci ampak gladka pa je
Pupe, a ste mogoče opazile, da so pri brazilski depilaciji skrivnostno izginili bušiji user posted image
user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
13.3.2009 8:26:55   
brigita23
cveta ti pa nisi kr tak.....si pa ornk seksi user posted image user posted image

A si gledala Arsenal-Roma še pol v sredo zvečer?

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
13.3.2009 8:30:37   
Cveta28
danes pa je moj prvi dan porodniškeuser posted image user posted image

ne pa nisi, ker si meni datume pozabila osvežiti user posted image temu jaz pravim izpad hormonov user posted image
detelja user posted image nama za prvi dan porodniške, naša user posted image sta danes dopolnila 36t in smo stopili v 37t, a ne

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
13.3.2009 8:32:50   
Cveta28
MAL ZA DOBO JUTROuser posted image

user posted image

Italijanski mačoti!!! Uf se jih še dobro spomnim....mi je kar vroče postalo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2809
13.3.2009 8:34:07   
m..tina
Dobro jutro!

Danes bi morala it na Ogtt test in se m šla in nč opravla! sem jezna ko 100 user posted image . Neka mašinca jim menda ne dela, tak da v ponedeljek še enkrat.

Povejte mi, a še katero boli sramna kost? Js se zjutraj komi zbašem vn iz postle!

Neposredna povezava do sporočila: 2810
13.3.2009 8:34:21   
Cveta28
cveta ti pa nisi kr tak.....si pa ornk seksi user posted image user posted image   hvala hvala user posted image user posted image user posted image

A si gledala Arsenal-Roma še pol v sredo zvečer? Ne, me je koder dal spat. Že tako vsak dan prekoračim uro za spanje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2811
13.3.2009 8:41:00   
Cveta28
nmag...upam, da bo user posted image dokonca izgledala kot sedaj, da mi bo doma odtekla voda/dobim popadle in grem v P. Včasih so mi ti pregledi prav odveč. Drugače pa zdrži 2v1, da boš lahko svojo Ano spremljala v bolnico. user posted image user posted image user posted image
m..tina moje počutje je že celo nosečnost odlično zato ti žal ne morem pomagati z nobenim nasvetom.
brigita23 jaz imam posteljnino iz Ikeje ter Uboo, so far so good. Vendar se mi zdi, da so Galebove še bolj kvalitetne.
motovilec vs regrat s kodrom prisegava na motovilec, ki mi že celo nosečnost dela 'družbo na mizi' vsaj 4x na teden..NJAMI

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
13.3.2009 8:44:40   
Cveta28
Včeraj smo naredili plan za čez vikend...počakam, da koder pride iz službe, se napakirava in šibava na Dolenjsko na vikend. V soboto gre on s starši na en RD v Osilnico (najmanjša SLO občina ob slo-cro meji ob Kolpi), mene pa bodo čuvali vsi sosedje (just in case). Če pa bo še nedelja lepa bova ostala še malce gor in jo proti večeru mahnila v LJ. Torej, obeta se mi vikend samih sprehodov user posted image in mogoče bom odrezana od interneta tako, da se že vnaprej opravičujem za NEizpolnjevanje norme.

< Sporočilo je popravil Cveta28 -- 13.3.2009 8:45:07 >

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
13.3.2009 8:45:01   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

cveta ti pa nisi kr tak.....si pa ornk seksi user posted image user posted image   hvala hvala user posted image user posted image user posted image

A si gledala Arsenal-Roma še pol v sredo zvečer? Ne, me je koder dal spat. Že tako vsak dan prekoračim uro za spanje user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja sej je bilo res pozno.

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
13.3.2009 8:48:07   
brigita23

nmag...upam, da bo user posted image dokonca izgledala kot sedaj, da mi bo doma odtekla voda/dobim popadle in grem v P. Včasih so mi ti pregledi prav odveč. Drugače pa zdrži 2v1, da boš lahko svojo Ano spremljala v bolnico. user posted image user posted image user posted image
m..tina moje počutje je že celo nosečnost odlično zato ti žal ne morem pomagati z nobenim nasvetom.
brigita23 jaz imam posteljnino iz Ikeje ter Uboo, so far so good. Vendar se mi zdi, da so Galebove še bolj kvalitetne.
motovilec vs regrat
s kodrom prisegava na motovilec, ki mi že celo nosečnost dela 'družbo na mizi' vsaj 4x na teden..NJAMI

no ravno včeraj sem gledala tole Uboo, pa sem se na tebe spomnila....sem rekla tole bi pa blo za našo Cveto pa njenga kodrčka, ko so ovčke goruser posted image ....a je fajna, men je ful všečuser posted image ....no Galebovo sem pa eno naročila pa bom videla kako bouser posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
13.3.2009 8:49:48   
brigita23

Včeraj smo naredili plan za čez vikend...počakam, da koder pride iz službe, se napakirava in šibava na Dolenjsko na vikend. V soboto gre on s starši na en RD v Osilnico (najmanjša SLO občina ob slo-cro meji ob Kolpi), mene pa bodo čuvali vsi sosedje (just in case). Če pa bo še nedelja lepa bova ostala še malce gor in jo proti večeru mahnila v LJ. Torej, obeta se mi vikend samih sprehodov user posted image in mogoče bom odrezana od interneta tako, da se že vnaprej opravičujem za NEizpolnjevanje norme.

super sta tole splaniralauser posted image user posted image user posted image user posted image ....mi te bomo pa pogrešale na rr

Detelja spet bova same dežuraleuser posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
13.3.2009 8:51:53   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

Dobro jutro!

Danes bi morala it na Ogtt test in se m šla in nč opravla! sem jezna ko 100 user posted image . Neka mašinca jim menda ne dela, tak da v ponedeljek še enkrat.

Povejte mi, a še katero boli sramna kost? Js se zjutraj komi zbašem vn iz postle!

ja tole je pa zoprno....ko se že vsstaneš pa zrihtaš pa greš, pol pa nič ne nardišuser posted image ....

mene bolijo samo kolki ponoči, sramna kost pa ne....sam pravijo da je to itak normalnouser posted image

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
13.3.2009 8:56:16   
Cveta28
no ravno včeraj sem gledala tole Uboo, pa sem se na tebe spomnila....sem rekla tole bi pa blo za našo Cveto pa njenga kodrčka, ko so ovčke goruser posted image ....a je fajna, men je ful všečuser posted image ....no Galebovo sem pa eno naročila pa bom videla kako bouser posted image

imam imam....bela zaščitna blazina, rdeč vzglavnik, rjava kapna z ovčko....meeee world user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2818
13.3.2009 8:56:47   
brigita23
A še kr spite vse al kajuser posted image user posted image user posted image user posted image

detelja vam je že zdavnaj pripravila zajtrk!!!!!!

SONČEK, JUNONA, FRUTOLINA, NALINI, TABLETKA ODR IN VSE OSTALE APRILČICE.......VSTANITE SE

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2819
13.3.2009 8:59:16   
m..tina
Ja, menda je normalno, sam je pa nadležno!
Pa bo že. Cela moja nosečnost je bla krasna, brez bruhanja in vseh ostalih nevšečnosti, ki jih doživljajo druge, tudi delala sem do včeraj, tako da se ne smem preveč bunit, ne?

Neposredna povezava do sporočila: 2820
13.3.2009 9:01:17   
janja*
Brigita23 jest že kuham,perem,pospravljam.
Dejte,dejte vstat.
Ne vem kje so vse?

Neposredna povezava do sporočila: 2821
13.3.2009 9:02:18   
detelja

A še kr spite vse al kajuser posted image user posted image user posted image user posted image

detelja vam je že zdavnaj pripravila zajtrk!!!!!!

SONČEK, JUNONA, FRUTOLINA, NALINI, TABLETKA ODR IN VSE OSTALE APRILČICE.......VSTANITE SE

user posted image

nalini je na pregledu....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 2822
13.3.2009 9:37:25   
NinaMM
Dobro jutro!

Sem se zbudila že ob osmih, pa sva imela s user posted image  še zajtrk skupaj, zdaj je šel pa delat ... Jaz imam pa ob enajstih dekompresijo, potem pa upam, da bo imel moj frizer kaj časa zame, ker sem ko strašilo v glavo. Še dobro, da lahko nosim spete lase, pa se preživi ... Popoldan pa če bo lepo vreme malo urejam balkona, pa par stvari je po stanovanju za poštimat, pa omaro bi mogla pospravit (zimske stvari). Bomo videli.

Joj, jaz tudi ne vem, kako naj se pobrijem, sploh se več ne vidim. Moj se pa valda preveč boji, da bi se tega lotil. No, ampak se vsaj ne pritožuje, da ga kaj moti, pa mi pravi, naj kar do poroda počakam, da me oni spedenajo user posted image  Ampak mi gre na živce, moram se lotit, mogoče danes. user posted image pa še kar pridno, tako da vam prepuščam pomočnike user posted image  Tortico pa bi še vedno kakšno, mhm.

Lep dan vsem!

14. 4. 09 se je rodila najina Zarja.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
13.3.2009 9:40:33   
sonček85
detelja:hvala za tko lepo slikco za dobro jutro in seveda za odličen zajtrkuser posted image

ej res full ti hvala za seznamčke ,res si prijazna-hvalaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image
ja spala sem dokaj dobro,šla sem vsake 2h na WC in imela tko grozne sanje ,eh brez veze in se vstala že ob 7h pa nazaj zadremala do 9huser posted image
bravo za prvi dan  porodniškeuser posted image user posted image user posted image user posted image ,jaz iamma pa še 9 dni-komaj čakam,potem se pa tudi jaz sprehajam okol kolkr bom hotl,če bom seveda lahkouser posted image user posted image
POMOČNIKI:a VESTE KAJ sem videla danes k sem se zbudila,da na moji steni visi še koledar na katerem so pomočniki,jih bom malo poslikala in dala malo da nas spodbujajo.no jaz jih bom pa kr imela v sobi da bodo mene še posebaj spodbujaliuser posted image user posted image user posted image
m...tina:u ti šment no upam ,da jim bo že v pon.delala.Jaz grem pa v torek dat še zadnjič kri za toksouser posted image
cveta:u to pa bo lep vikend ,samo sonček vama naj bo še naklonjenuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
13.3.2009 9:40:35   
sonček85

danes pa je moj prvi dan porodniškeuser posted image user posted image

ne pa nisi, ker si meni datume pozabila osvežiti user posted image temu jaz pravim izpad hormonov user posted image
detelja user posted image nama za prvi dan porodniške, naša user posted image sta danes dopolnila 36t in smo stopili v 37t, a ne

ja to sem videla ,bom pa jaz poporavila naslednjičuser posted image user posted image user posted image

u si si jo pa lepo spedenala,ja bušiji so pa res čudežno izginiliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

nelson10

180 (93%)

180 (0%)

180 (0%)

180 (0%)

180 (0%)

180 (7%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!