|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2009
12.3.2009 12:31:12   
nikolinca
punce moje drageuser posted image
je katera že zagledala plusekuser posted image

(odgovor članu among_the_clouds)
Neposredna povezava do sporočila: 926
12.3.2009 12:32:32   
tecnobica
JAz sem pa še zmeraj optimist. Čeprav me neki šravfa spodaj. Kako pa naj jaz vem, a je to lahko od nosečnosti, če pa še nisem bila noseča. Boo pa mal zoprno, če se vlije, ker imam v torek pregled pri G. No, se boma pa samo pomenila glede Klomifena pa mogoče mi da napotnice za naprej, pa rezultate spermiograma mu nesem, da vidimo, kaj poreče.

Neposredna povezava do sporočila: 927
12.3.2009 13:21:02   
ursa30
jaz imam tudi slab občutek za te mesec..imam spet vse iste znake oz neznake, ki nakazujejo user posted image ...mah...user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 928
12.3.2009 13:27:15   
Anonimen
Punce ne smete obupat,tudi za vas bo prišel dan pluska in takrat bo pa zato še tako lepše ker veste da je res res iz srca!ne obupat!user posted image

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 929
12.3.2009 13:58:04   
Kliki
akole pa ne gra kje je kaj optimizma. Sej veste da bo tudi za vas prišel dan ko zagledate user posted image .

Jast sem čakala tri leta kdaj se bo zgodil čudež in zagledam user posted image , pa mi je na koncu moja butasta Guser posted image  rekla da mam ciste in da je to vzrok.
Sem šla potem na laparo zdaj pa teče peti oz. pa šesti krog pa še nič pa vem da bo kmalu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 930
12.3.2009 14:11:55   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: U

akole pa ne gra kje je kaj optimizma. Sej veste da bo tudi za vas prišel dan ko zagledate user posted image .

Jast sem čakala tri leta kdaj se bo zgodil čudež in zagledam user posted image , pa mi je na koncu moja butasta Guser posted image  rekla da mam ciste in da je to vzrok.
Sem šla potem na laparo zdaj pa teče peti oz. pa šesti krog pa še nič pa vem da bo kmalu.

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  tako se govori user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 931
12.3.2009 18:30:13   
nikolinca
punce jst sm ratala taka požeruhinja user posted image user posted image SAM JEM HAMA HAMAAuser posted image user posted image user posted image

DA NISO TO KAKI DOBRI ZNAKIuser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 932
12.3.2009 19:10:22   
among_the_clouds
Nikolinca user posted image user posted image user posted image  ma veš, da sem prav to razmišljala tudi o sebi. Si komaj zapnem hlače. Imam pa danes ves čas en čuden občutek v želodcu, ne tako slabost, da bi mi šlo na bruhanje, ampak imam pa definitivno drugačen občutek kot normalno. Zdaj pa - al bom zbolela, al pa mogoče kej bouser posted image  Bom po moje kar jutri test naredila, čeprav se ga bojiiim!

(odgovor članu nikolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 933
12.3.2009 19:40:23   
Maisha
Ja ja jutri ga daj user posted image user posted image K že mene firbec matra, skos gledam, če je kaj novega s tabo. Upam, da zagledaš user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 934
12.3.2009 19:45:04   
among_the_clouds
Maisha, hvalaaauser posted image . Sporočim zjutraj, seveda!
Ti pa pridno user posted image !!

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 935
12.3.2009 19:53:27   
Maisha
Oooo komaj čakam, se že vidim zjutraj vsaki 2min goruser posted image Res ti iz srca želimuser posted image .
Bom bom, samo da se user posted image poslovi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 936
12.3.2009 19:59:09   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: Maisha

Oooo komaj čakam, se že vidim zjutraj vsaki 2min goruser posted image Res ti iz srca želimuser posted image .
Bom bom, samo da se user posted image poslovi user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   Jaz tudi navijam zate, si mi že cel teden sumljiva user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 937
12.3.2009 20:43:10   
among_the_clouds
user posted image user posted image  zdej pa že res začenjam verjet, da je kej na tem.
Na, pa ne bom mogla spat user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 938
12.3.2009 22:19:07   
Kliki
ti se kar dobro naspi in zjutraj takoj testek delat in boš vidla + .ozuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 939
13.3.2009 2:02:52   
tinncyka
among_the_clouds  navijam zate!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 940
13.3.2009 7:36:41   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

among_the_clouds  navijam zate!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi, dajmo en user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 941
13.3.2009 7:47:46   
*kinnie*
user posted image

Pa zajtrk za dobro jutrouser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 942
13.3.2009 7:49:29   
S*
*kinnie* hvala za zajtrk.

among_the_clouds čakamo poročanje....

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 943
13.3.2009 7:55:47   
nony
Dobro jutro bejbe...evo jaz se vam oglašam po dolgem času....midva že pridno user posted image .....

Upanje ostaja....

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 944
13.3.2009 8:05:29   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: S*

among_the_clouds čakamo poročanje....

ja, res ja....sem spet tu, pa gledam če je kak plusekuser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 945
13.3.2009 8:07:32   
Anonimen
Ali se je kateri dogajalo podobno, da je že dosti prej preden bi mogla priti user posted image čutila čuden občutek, kot da je že noseča? Do user posted image naj bi bilo še cca 10 dni. Men je pa vsak dan slabo in čuden občutek kot bi hotlo iz za vrtoglavico. Pa v spodnjem delu imam tak čuden občutek. Ne tak kot bi bil ob ovulaciji ali ko prihaja user posted image , ampak čisto nekej drugačnega. Ali so to lahko že znaki nosečnosti?

(odgovor članu nony)
  Neposredna povezava do sporočila: 946
13.3.2009 8:11:02   
*kinnie*
Mene je samo ful bolelo tam spodaj od 21.dne cikla, pa potem še en teden, ko je bil test že +......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 947
13.3.2009 8:15:29   
dini
Jutro, pr meni pa že par dni traja rjav izcedek, kr neki in mi je čist že vseeno kaj bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image gre konc mesca na test.

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 948
13.3.2009 8:16:59   
Anonimen
Diniuser posted image

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 949
13.3.2009 8:19:53   
Pikapoka83
No pa naj še na tej temi sporočim prelepo novico. Danes sem zagledala en lep +, tako da bomo novembra zibali user posted image . Sem presrečna in nimam besed!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......