|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2009
11.3.2009 12:50:31   
tecnobica
Kje je pa naša Dini? Kaj je zdaj z njo? Je že user posted image ?

Jaz si merim vsako jutro temperaturo, pa včasih si zvečer ko si tamala umijem, potipam še maternični vrat. In le ta je še vedno visoko, čeprav naj bi pred user posted image se znižal. In tako imam še zmeraj pozitivne misli na to, da sem že...

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 901
11.3.2009 13:32:46   
Maisha
IZVIRNO SPOROČILO: among_the_clouds

Hvala, Maishauser posted image  Mah, kaj jaz vem, kdaj ga bom naredila ... Ker imam občutek, da bo prišla, potem pa občutek spet zgineuser posted image  Bom počakala, tko da bo kakšen teden zamujala - recimo, v ponedeljek ga bom naredila, če je še ne bo. Bom denar za test zaenkrat raje vložila v kavicouser posted image

Ma saj imaš prav ja... Dobro je, da nimam nobenega testa doma in sm si rekla, da ga ne smem kupit še en časuser posted image Bom pa tudi jaz počakala do ponedeljka, bova skupaj lulaliuser posted image Sm kaj ko ga morm potem ta vikend kupit, pa ne vem če se bom lahko zadržala potem do ponedeljka...user posted image Ah kr nek sanjam, čez pol ure se bo pa ulilo..

(odgovor članu among_the_clouds)
Neposredna povezava do sporočila: 902
11.3.2009 13:38:44   
Maisha
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Jaz si merim vsako jutro temperaturo, pa včasih si zvečer ko si tamala umijem, potipam še maternični vrat. In le ta je še vedno visoko, čeprav naj bi pred user posted image se znižal. In tako imam še zmeraj pozitivne misli na to, da sem že...

Mogoče smešno vprašanje, ampak pojma nimam kako se to počne?? Sem nekaj prebrala, ampak si ne predstavljam dobro..user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 903
11.3.2009 13:40:01   
among_the_clouds
Haha, Maisha, sva na istem. Jaz ga bom kupla v ponedeljek dopoldne in potem sledi lulanje. Ko sem bila 1. user posted image , sem ga naredila na ponedeljek popoldne in me je prijetno presenetiluser posted image
Držim pesti, da bova obe takrat polulali enuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 904
11.3.2009 14:37:18   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: Maisha

Mogoče smešno vprašanje, ampak pojma nimam kako se to počne?? Sem nekaj prebrala, ampak si ne predstavljam dobro..user posted image

Ni smešno. Saj jaz do pred kratkim tudi nisem vedela, da se to otipa s prsti lahko. Samo to moraš prakticirat večkrat v ciklusu.

Jaz se usedem na bide, ko se lih umivam tam, ker tuširam se zjutraj, zvečer pa pol sam še tamalo umijem. No in pol grem z enim prstom not in potipam. Enkrat jo ful lahko zatipam, enkrat se morm pa ful potrudit. In takoj po in pred user posted image se ful lahko zatipa, ko je pa plodnost na višku, je pa ful višje. In pri meni je zdej še zmeraj visoko, kljub temu, da sem pred user posted image , zato upam, da sem user posted image .

Sem se pa prvič ful vstrašla, kaj zdaj to je zaena bula, pa še dve mali bulici sem gor zatipala. Sem šla hitro Pušenjaka spraševat, če morm bit panična, pa je reku, da bo to verjetno MV.

No, se pa poleg tega MV razlikuje tudi v trdoti in odprtosti. Mende je v času plodnosti mehek in odprt, ob user posted image pa bolj trd in zaprt. Jaz tega ne zaznavam.

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 905
11.3.2009 16:19:33   
Maisha
Aha, to "bulo" pa poznamuser posted image sm nism vedla kaj to je in sm se tud jst ustrašla, pa tud pogruntala sm, da je včasih nižje včasih višje..no zanimivo. Hvala.

Pa da vam še sporočim, da sem dobilauser posted image in se selim v april user posted image . V tretje gre rado pravijo...
In v aprilu ne želim srečati nobene od vas, ki še čakate!! user posted image
Pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 906
11.3.2009 16:27:45   
among_the_clouds
Ma ne, Maisha user posted image user posted image
želim ti uspešno user posted image  in da aprila zagledašuser posted image

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 907
11.3.2009 16:33:18   
tecnobica
Maisha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu among_the_clouds)
Neposredna povezava do sporočila: 908
11.3.2009 16:41:00   
S*
Maisha user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 909
11.3.2009 17:20:20   
Maisha
Hvala punce res... Ma saj je šele drugi krog za nama in se tolaživa, da pač nekateri malo dlje rabijo..Seveda sem razočarana, ampak ne spet toliko, kot recimo, če bi bil 9, 10 krog. Pa naslednjičuser posted image
Ostalim pa iz srca želim, da zagledate user posted image že ta mesec.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 910
11.3.2009 17:53:13   
nikolinca
jojjjjjjjjjj  mene pa ful prsa bolijo in mam tak filing, ko da bom user posted image  dobila ........tečko pa nj nebi dobila 21.03

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 911
11.3.2009 18:08:55   
tassika
Punce mene pa tako špika v jajčnikih, da včasih komaj preživim, enkrat v enem drugič v drugem, sploh ne vem kaj je touser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu nikolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 912
11.3.2009 18:28:45   
Anonimen

Ni smešno. Saj jaz do pred kratkim tudi nisem vedela, da se to otipa s prsti lahko. Samo to moraš prakticirat večkrat v ciklusu.

Jaz se usedem na bide, ko se lih umivam tam, ker tuširam se zjutraj, zvečer pa pol sam še tamalo umijem. No in pol grem z enim prstom not in potipam. Enkrat jo ful lahko zatipam, enkrat se morm pa ful potrudit. In takoj po in pred user posted image se ful lahko zatipa, ko je pa plodnost na višku, je pa ful višje. In pri meni je zdej še zmeraj visoko, kljub temu, da sem pred user posted image , zato upam, da sem user posted image .

Sem se pa prvič ful vstrašla, kaj zdaj to je zaena bula, pa še dve mali bulici sem gor zatipala. Sem šla hitro Pušenjaka spraševat, če morm bit panična, pa je reku, da bo to verjetno MV.

No, se pa poleg tega MV razlikuje tudi v trdoti in odprtosti. Mende je v času plodnosti mehek in odprt, ob user posted image pa bolj trd in zaprt. Jaz tega ne zaznavam.

koliko je pa to za sigurno? jaz sem malo prej zatipala to bulo, user posted image bo potem zgleda v parih dneh le prišla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 913
11.3.2009 18:41:22   
tinncyka
user posted image

maisha user posted image user posted image user posted image  držim pest da ti rata v aprilu!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 914
11.3.2009 18:50:43   
S*

user posted image  

MARCA 2009 PRIČAKUJEMO  user posted image    oz.  user posted image
user posted image

XX.03. - tečnobica
XX.03. - jaz5
XX.03. - dini 
01.03. - Jenny17 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.03. - tatjana.d user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
04.03. - srecna_zvezda srečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
05.03. - baby1978 ( 7.krog ) 

07.03. - Tiki55 user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje 
08.03. - MAŠKA (1. krog po ss) user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
09.03. - sashy srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
09.03. - dysan user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
09.03. - tropical (11.krog) user posted image user posted image user posted image user posted image   v nove boje
09.03. - among_the_clouds
09.03. - pikica01 srečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
10.03. - ciciv user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.03. - Nattasha ( 3.krog )
10.03. - SISI4 user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.03. - lidijajenko (1. krog)
11.03. - Maisha user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
13.03. - camino79 (24.krog, 2 po SS )
13.03. - Pikapoka83
13.03. - mikica01 ( 13.krog )

13.03. - loko77
14.03. - Jane77
14.03. - mausikaa 
15.03. - tassika

15.03. - ursa30 (3.krog po HSC )
15.03. - bellissima
16.03. - LUNA83
18.03. - Še ena T
18.03. - cofk
19.03. - zvezdica1980
19.03. - U

19.03. - ursap ( 4.krog ) 
20.03. - DOaisy ( 5.krog )
20.03. - Aqua77
20.03. - azeleja01

20.03. - piščančka ( 2.krog )
20.03. - azeleja01
21.03. - Anneri
21.03. - nikolinca 
23.03. - neodkrita
23.03. - tinkatonka 
24.03. - Tanisha (5. krog)
24.03.- *tammy*
25.03. - miska28

25.03. - pikapolonica24 ( 8.krog ) 
26.03. - Tejchy 8 10.krog )
26.03. - majalina

27.03. - spelci22 (9. krog)
28.03. - nony
28.03. - limonita (12. krog)
29.03. - tinncyka

30.03. - katra55 (2. krog)
30.03. - shiva1
31.03. - prizma

31.03. - BEBIII
31.03. - bejbibu 

MARCA NAS JE 58, OD TEGA  3 SREČKA  user posted image . 

Modrih          10    
                              Roza          3  

Skupaj         13

user posted image

NAVIJAČICE
*larilu user posted image
*crvicek  
* ency  
*Grethy 
*Anya22user posted image
*toba user posted image
*Nončika user posted image
*sppsuser posted image
*sonček85user posted image
*S*
* Nea_tejauser posted image
* *kinnie*user posted image
* mojca345
* Bojana82 user posted image
* murkicauser posted image

user posted image
 HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image
JANUAR.................................................... 31,25% srečk nosečk
FEBRUAR.................................................. 26,09% srečk nosečk
MAREC.................................................23,08%srečk nosečk

user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image       user posted image user posted image user posted image
                            user posted image

[/quote]

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 915
11.3.2009 19:52:00   
tecnobica
Anonimen, ko se spremljaš več časa, ugotoviš, daje kar sigurno.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 916
11.3.2009 20:46:32   
sonček85
tečnobica in vse ostale ki čakate  user posted image user posted image navijam za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 917
11.3.2009 21:03:04   
*kinnie*

Pa da vam še sporočim, da sem dobilauser posted image in se selim v april user posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 918
12.3.2009 8:20:13   
S*
user posted image  
Jutrčka!
pri nas je tako lep sončen dan, jaz pa v službi za računalnikom. Sem malo po seznamčku gledala, te dni pa bo gužva, bo vse v roza odeto user posted image   user posted image   user posted image .

Dini kako si opravila na razgovoru za službo?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 919
12.3.2009 8:22:06   
tassika
Punce želim vam lepo, sončno in zaljubljeno gregorjevo.
Pri meni nič novega nobenega znaka, nič.

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 920
12.3.2009 8:23:52   
*kinnie*
Dobro jutro

Bom najprej skuhala eno kavicouser posted image

user posted image user posted image ....saj bi kakšno lepšo, pa mi net ful nagajauser posted image

In bo danes kakšen plusek?

Dini, kje si?

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 921
12.3.2009 8:37:01   
Nattasha
Joj kak mi paše tale kava, punce rešujete življena z kavico. No moje tečke še vedno ni, tako da bom verjetno vsak čas pošizila.

Aja nisem povedala da sem v torek delala FS in ni blo črtice, kljub temu da je bil 28 dan, pa da bi skoraj lahko dala rokov  ogenj, da je ovulacija bila takrat ko mora bit. Glede na to, da je baje FS fejst občutljiv, bi vsaj nekaj moral pokazat in zato zdaj šizim, ker je ni.

Eh grem na sonček, mogoče jo pa zebe...

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 922
12.3.2009 8:47:11   
Anonimen
jutro punce!
upam da se vam bo zdej čimveč pluskov pokazaluser posted image
Dini je pa res kar poniknila,no se bo vrjetno oglasila k se bo kej bolj počutilauser posted image
S* do kdaj moraš pa delat?mogoče bo po šihtu še zmer mal sonček sijaluser posted image

(odgovor članu Nattasha)
  Neposredna povezava do sporočila: 923
12.3.2009 9:03:21   
Jane77
Joj, jst sem pa iz meseca v mesec bolj razočarana, ko čutim, da bo M prišla...user posted image  Pa tko si želim, da mi ne bi blo treba it k tem dohtarjem.... A ste ve tud tako potrte tiste dni, ko veste, da ni user posted image , tečka je pa pred vrati? user posted image
Pa vse okoli same nosečnice in mlade mamice...joj, joj...sej niti točno ne vem kateri krog je, 6, 7, 8?.... Včasih mi res zmanjka optimizma za naprej...

Pa lep dan vsem!

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 924
12.3.2009 9:08:27   
among_the_clouds
Dobro jutro še tukaj user posted image
vidim, da pridno pijete kaviceuser posted image . Upam, da bo danes kakšen plusek padel!!!!

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......