Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 12.3.2009 22:15:31
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ...smo šli na telovadbo za dojenčke, bomo hodili, ker je ful dobr, samo sem žalostna, ker ne smemo hoditi na plavanje, nam je odsvetovala, ker še vedno preveč zateguje rokice nazaj...........naslednji petek imamo razvojno, me zanima, kaj bo....... kam pa na telovadbo hodita? Mene tudi malo mika, pa ne vem, če imajo kaj v MB SAj boste še plavali... zdaj po moje ni najprimernejši čas, ko je veni še hladno oz. piha. Razvojne se ne boj, ker je lahko zelo koristno. Je pa vse odvisno od zdravnice oz. potem fizioterapevtke. Jaz sem v LJ imela kar smolo, sem dobila občutek, da se ji ne da . V RA (v Šiški) pa je bila zelo ok zdravnica (strokovno gledano), edino preveč me je strašila, nazadnje sem šla čisto presrana od nje in sem tak jokala v lj, k andreji semolič. razvojna..............gremo pa v domžale, dr.šušteršič.baje zelo ok.
< Sporočilo je popravil Me to you -- 12.3.2009 22:17:46 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 12.3.2009 22:16:12
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz se poslavljam Kdo ve, kakšna bo noč, pa sami smo doma Lahko noč! nočko..............pa naj bo mirna...........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 12.3.2009 22:16:43
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Midve sva pa danes popoldne kupili tricikel, pa nogavičke, pa bodije. Danes sem spet enga hudiča zapravila za bavca. Mah naj bo, saj je moja zlata pupica. Mogoče celo edina. Upam pa, da ne. Sama sebi jih moram dat, da bo sreča na naši strani, ko bo čas.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 12.3.2009 22:18:27
|
|
|
|
ključek
|
nič, grem spat.............nočko.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 12.3.2009 22:24:10
|
|
|
|
Jazzy1
|
No, pa da vidim če mi je sedaj ratalo Lijino nočno trobentanje:
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 12.3.2009 22:29:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
No, pa da vidim če mi je sedaj ratalo Lijino nočno trobentanje: Hahaha... sem se nasmejala,..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 12.3.2009 23:07:47
|
|
|
|
meta21
|
Zakaj jaz ne morem videt posnetkov Že svojega nisem mogla, pa petrinega in zdaj še tega, smrk... Kar vrti se tisti krogec, ki kaže nalaganje, v nedogled...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 13.3.2009 7:28:39
|
|
|
|
RAČKAPK
|
jutro
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 13.3.2009 7:34:57
|
|
|
|
arabela*
|
jutro babnce
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 13.3.2009 8:49:46
|
|
|
|
pf
|
Jutro tudi od mene. Me to you saj bo minil ta jok. To je samo obdobje po mojem. Pač ji ni všeč, ampak ne kaj preveč popuščat. To je del vsakdana, da greta na sprehod in da se peljeta z avtom, pa če je LN všeč ali ne. Se bo pupa navadila prej ko slej. Meta jaz tudi ne vidim video posnetkov.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 13.3.2009 8:51:11
|
|
|
|
pf
|
Midve z Lano sva zjutraj telovadili debelo uro. Ma ji ni preveč, ampak jo malo pomatram. Šta se mora, nije teško. Vsaj meni ne sme biti, in bi se že izmikala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 13.3.2009 8:59:06
|
|
|
|
pf
|
Gold fish kako pa kaj ti? Kaj se dogaja na vašem koncu, ker te nič več ni med čvekicami skoraj?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 13.3.2009 8:59:13
|
|
|
|
arabela*
|
me pa smo danes nameravale it na sprehod,pa nebo nič,ker bo dežek....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 13.3.2009 9:07:54
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Ja, dobro, je že bila boljša noč IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* slike sem naročila. prvi program, ki normalno dela je http://www.digitalnafotografija.com/slo/ prej sem se matrala že s hoferjevim, leclercovim, meditradovim....ma je vse skup ena žalost. tale pa res dela dobro in hitro! Jaz sem slike običaj no v DMu naročala. Zdaj pa fotoknjige. Koledar pa sem naročila pri Foto Šimonka (digifoto) in sem bila ful zadovoljna. Bom tudi kako fotoknjigo probala tam naročit. Leclercov program mi je čisto mimo, sploh ne moreš nikjer videt, kaj ponujajo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 13.3.2009 9:10:53
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft No, pa da vidim če mi je sedaj ratalo Lijino nočno trobentanje: Hahaha... sem se nasmejala,.. zlatika mala Pa tak na široko gleda sredi noči
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 13.3.2009 9:18:17
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya me pa smo danes nameravale it na sprehod,pa nebo nič,ker bo dežek.... Kje pa ti živiš? Pri nas je suho
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 13.3.2009 9:19:31
|
|
|
|
*bubi*
|
No, pa je meni tudi ratalo en filmček (sicer že 2 tedna star) naložit. Tisti jok na začetku je trma, da ne bo katera mislila, da mučim otroka
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 13.3.2009 9:24:31
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft No, pa da vidim če mi je sedaj ratalo Lijino nočno trobentanje: Hahaha... sem se nasmejala,.. zlatika mala Pa tak na široko gleda sredi noči Ja hvalabogu je zdaj to nočno zabavo mal skenslala. Odkar je v svoji sobi se samo še enkrat na noč zbuja. Dnes je na primer spala od pol 8 pa do 5h. Takrat sva jedli, pol je pa še do 8h zaspala nazaj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 13.3.2009 9:29:05
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Ja hvalabogu je zdaj to nočno zabavo mal skenslala. Odkar je v svoji sobi se samo še enkrat na noč zbuja. Dnes je na primer spala od pol 8 pa do 5h. Takrat sva jedli, pol je pa še do 8h zaspala nazaj. Jaz jo bom tudi morala kmalu v otroško sobo dat. Ker bo to mini posteljico prerasla. Saj poglobim jo lahko še malo, ampak ko se bo začela vsedat, pa ne sme več bit not. Mene malo skrbi zaradi bubija - da bi ga zbujala ponoči. Al pa tudi ne, je bubi itak navajen, ker večinoma v spalnici spi No, to mi je zadnja bilka, da ga prepričam, kak fajn je v svoji sobi spat. Že zdaj govori, kak se bosta skozi ograjo pogovarjala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 13.3.2009 9:39:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya me pa smo danes nameravale it na sprehod,pa nebo nič,ker bo dežek.... Kje pa ti živiš? Pri nas je suho suho ja,ampak nič kaj prijazno za šetnjo zunaj
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 13.3.2009 9:41:54
|
|
|
|
arabela*
|
bubika pa je že prava telovadka
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 13.3.2009 9:43:11
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya me pa smo danes nameravale it na sprehod,pa nebo nič,ker bo dežek.... Kje pa ti živiš? Pri nas je suho suho ja,ampak nič kaj prijazno za šetnjo zunaj to pa je res bubika spi svoj dopoldanski spanec, jaz pa grem malo pred knjige. Da ne zbluzim spet tu na RR
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 13.3.2009 9:50:38
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Mene malo skrbi zaradi bubija - da bi ga zbujala ponoči. Al pa tudi ne, je bubi itak navajen, ker večinoma v spalnici spi No, to mi je zadnja bilka, da ga prepričam, kak fajn je v svoji sobi spat. Že zdaj govori, kak se bosta skozi ograjo pogovarjala No vidiš...to je kar za izkoristiti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 13.3.2009 9:59:36
|
|
|
|
petra1978
|
Jazzy1, kak sem se nasmejala Liji. Prave hecke so ti naši bavci. Bubi, Bubika se pa že ful lepo obrača. Prav lepo jo je pogledat. Vidim da se pogovarjate kje razvijat slike. Jaz jih vedno dam razvit v Foto Tabor, tudi preko njihovega spletnega programa. In so ful lepe slike pa cenvno zelo ugodne. Bubi pa tudi fotoknjige in kolendarje lahko naročiš. MTY, tudi mi smo imeli obdobje, ko se je Gal v vozičju tako drl, da sem ga dostikrat vzela ven sredi sprehoda. Ampak sem vztrajala, zato ker mora it ven, jaz ga pa tudi ne bom po rokah nosila zunaj in se je navadil. Mi imamo že športni del in jaz mu ful igrač navesim gor pa se igra. Pa zdaj je zelo zanimivo, če mu dam dudo v roko in si jo proba dat v usta. Aja, pa dobro jutro
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 13.3.2009 10:04:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* bubika spi svoj dopoldanski spanec, jaz pa grem malo pred knjige. Da ne zbluzim spet tu na RR ja,ma brezveze.... meni tavečja risanke gleda,pa tečka...ji je dolgčas, pa sitnari upam,da bo zdaj malo zaspala....jaz pa se učim....
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?