Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 12.3.2009 20:51:23
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ...smo šli na telovadbo za dojenčke, bomo hodili, ker je ful dobr, samo sem žalostna, ker ne smemo hoditi na plavanje, nam je odsvetovala, ker še vedno preveč zateguje rokice nazaj...........naslednji petek imamo razvojno, me zanima, kaj bo....... kam pa na telovadbo hodita? Mene tudi malo mika, pa ne vem, če imajo kaj v MB SAj boste še plavali... zdaj po moje ni najprimernejši čas, ko je veni še hladno oz. piha. Razvojne se ne boj, ker je lahko zelo koristno. Je pa vse odvisno od zdravnice oz. potem fizioterapevtke. Jaz sem v LJ imela kar smolo, sem dobila občutek, da se ji ne da . V RA (v Šiški) pa je bila zelo ok zdravnica (strokovno gledano), edino preveč me je strašila, nazadnje sem šla čisto presrana od nje in sem tak jokala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 12.3.2009 20:52:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Vidim, da nisem edina, ki ponoči ni spala. Zbiram kandidate, ki bi z mano napadli polno luno . Najboljš da se zmenimo in začnemo vse v zboru lajat v luno mene je matrala luna,nisem spala,,pa šraufalo me je celo noč...mala pa spala ko top
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 12.3.2009 20:52:48
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Tako pa bubika sedi (ob pomoči opore ) Frajerka!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 12.3.2009 20:52:58
|
|
|
|
arabela*
|
bubi,štorklja ima telovadbo za dojenčke v mb
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 12.3.2009 20:53:54
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you punce, naša madam štrajka tudi, če je v lupinici.............. glede tega pa ti ne znam svetovat. Moja sta se oz. se oba rada vozita tako v avtu kot v vozičku. Imam kar srečo, bubika je še zdaj v košari in večinoma spi na sprehodih. Vidim pa, kak je lahko to hudo, moj nečakec (9m) včasih protestira v vozičku. Mi je tak hudo zraven, mamici pa verjetno tudi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 12.3.2009 20:55:17
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Vidim, da nisem edina, ki ponoči ni spala. Zbiram kandidate, ki bi z mano napadli polno luno . Najboljš da se zmenimo in začnemo vse v zboru lajat v luno ja, saj.... samo jaz imam daljši seznam možnih krivcev: polna luna, zobki, cepljenje, vneto uho. Vse skupaj se tak fajn prelije
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 12.3.2009 20:56:46
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 http://www.shrani.si/?18/Eu/3xXJY0qz/gal-022.avi ma tvoj misek je pa pravi "razbijac"...tako jezen mi zgleda, ko maha z rokami in nogami.... Jaz sem tudi zjutraj Leylo posnela, ko je to pocela z usti...pa ne morem dati gor posnetka... Leda se je znašla pa na you tube naložila, nam pa link nalimala... Mogoče še ti probaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 12.3.2009 21:06:38
|
|
|
|
Olivija*
|
Pozdravljene! Pri nas se tudi toliko dogaja...sama praznovanja...rojstni dnevi... Nimam časa niti za aerobiko več. Danes ima tast 60. rojstni dan, tako da smo bili celo popoldne tam - zato me tudi v Tivoliju ni bilo. Če bo kak četrtek deževalo, bi se pa res lahko mogoče dobile v BTCju. IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Katera se jutri prijavi za Tivoli???? Jaz grem v Trst jutri.... oliviji po kapljice... Lara, upam, da nisi šla v Trst samo zaradi teh mojih kapljic? Bom mogla še potne stroške plačat Ja, kapljice so za in sicer za oko. Že od prvega meseca dalje se ji ponavlja vnetje na eni učki. onini (oziroma njenemu ) so pomagale, pa jih bomo še mi probali... Ko ji masiram solzni kanalček, ji ful priteče gnojček ven.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 12.3.2009 21:10:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
Pri nas pa to zgleda tako: Madonca no... sej sem se ga kar malo ustrašla.... kako to on maha...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 12.3.2009 21:13:58
|
|
|
|
Lara Croft
|
Samo je res dobrovoljček.... taka prijazna pupa mi deluje. Ja.... luštna, mehka in nežna....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 12.3.2009 21:18:05
|
|
|
|
Olivija*
|
jaz pa danes slike pošiljam v naročilo. se jih je kar nekaj nabralo... 172 slik za danes...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 12.3.2009 21:24:24
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara, upam, da nisi šla v Trst samo zaradi teh mojih kapljic? user posted image Bom mogla še potne stroške plačat user posted image Ja in to dvakrat..... tudi na pošto sem hitela pred sedmo zvečer.. Tku da upam, da jutri dobiš.... in upam tudi, da bojo pomagale... ob priliki pa častiš čikna...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 12.3.2009 21:25:06
|
|
|
|
Jazzy1
|
No zdaj sm se 1. urop matrala video gor dat (imam nov PC, na katerih nimam še inštaliranega programa za video), pa sem probala dat gor link na Facebook pa tudi ne gre. Grrrrrrrrr
< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 12.3.2009 21:27:16 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 12.3.2009 21:27:27
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bubi,štorklja ima telovadbo za dojenčke v mb pa je za kaj? Bi bilo boljše, da se jaz sama spokam migat Za bubiko pa itak poznam vaje in telovadiva doma
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 12.3.2009 21:27:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Jazzy, nekaj te heca
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 12.3.2009 21:30:21
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz se poslavljam Kdo ve, kakšna bo noč, pa sami smo doma Lahko noč!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 12.3.2009 21:41:56
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lara, upam, da nisi šla v Trst samo zaradi teh mojih kapljic? user posted image Bom mogla še potne stroške plačat user posted image Ja in to dvakrat..... tudi na pošto sem hitela pred sedmo zvečer.. Tku da upam, da jutri dobiš.... in upam tudi, da bojo pomagale... ob priliki pa častiš čikna... zmenjeno!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 12.3.2009 21:45:52
|
|
|
|
Olivija*
|
jaz pa ne morem zs prebrat...a vam rr dela normalno?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 12.3.2009 21:47:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bubi,štorklja ima telovadbo za dojenčke v mb pa je za kaj? Bi bilo boljše, da se jaz sama spokam migat Za bubiko pa itak poznam vaje in telovadiva doma nevem,ne hodim,jih pa poznam vse od tam,pa jim je zlo vredu,so navdušene .meni se ne da z tja hodit,pa še časa nimam.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 12.3.2009 21:48:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kdo ve, kakšna bo noč, pa sami smo doma mi pa bomo cel vikend,gre v Tolmin. Ma bomo že zgurale
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 12.3.2009 21:49:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* jaz pa ne morem zs prebrat...a vam rr dela normalno? ma mene rr vedno j....,mam srečo da me dol ne zabriše
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 12.3.2009 21:49:14
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz se poslavljam Kdo ve, kakšna bo noč, pa sami smo doma Lahko noč! Ma ja bubi, orank me heca. Mirno noč.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 12.3.2009 21:52:01
|
|
|
|
RAČKAPK
|
čer
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 12.3.2009 21:55:06
|
|
|
|
Olivija*
|
jaz tudi grem... je bil dolg dan in prejšnja noč prekratka. slike sem naročila. prvi program, ki normalno dela je http://www.digitalnafotografija.com/slo/ prej sem se matrala že s hoferjevim, leclercovim, meditradovim....ma je vse skup ena žalost. tale pa res dela dobro in hitro! zdej pa grem ajat. nočko!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 12.3.2009 22:11:17
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* jaz tudi grem... je bil dolg dan in prejšnja noč prekratka. slike sem naročila. prvi program, ki normalno dela je http://www.digitalnafotografija.com/slo/ prej sem se matrala že s hoferjevim, leclercovim, meditradovim....ma je vse skup ena žalost. tale pa res dela dobro in hitro! zdej pa grem ajat. nočko! Jaz ponavadi naročam na digifot in je tud ok!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?