jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: provokator IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: provokator IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika tak pač je dobra slikica, kaj? IDEALNA Bravo ČMRL. ž daj se spelji no, pojdi kofetkat raje, pa dedca potešit, da bota še naprej tako fajn brez problemov., pa da bo šel potešen lahko spat. , razlaganje o vajini potešitvi pa je ful neosebna stvar, pa je fina za razglablat po javnih forumih... a si ti nora ? nisi prej moje prijateljice katy nekaj v tem stilu vprašala ? sama sebi nasprotuješ. faca si res! pazi da ti ded ne klizne, ko take flancaš in vsem razlagaš o njegovi potešitvi.! ful pridna si, pa najboljša mama, ker ne visiš skoz na RR-ju... oh in sploh si......a ti čemo diplomo spisat. in ne žali me, ker nisem čmrl...te lahko zbrišejo. Ej ti mariborski čmrl,dej ne bot tok pametna.Tvoja prijateljica Katy je sama začela s to potešitvijo,jaz sem ji samo odgovorila Pa tud,če me zbrišejo,pa kaj misliš,da bi se kaj sekirala???Ti bi se ja,ker si odvisna od RR,men bi pa dol visel.Sem vsake kvatre enkrat tule gor.Sam vaše debate pa takrat res rada preberem.Sam mal manjka,pa bote napisale tudi,kdaj gre katera srat,pa kdaj se katera sprdne...... Ne morš verjet .Svašta. Pa sej me nobena ne bo kao prebrala,čeprav vas matra firbec Ups,kakat me,pridem prec nazaj,da me katera nebi preveč pogrešala. A ti tudi greš sedaj kakat, veš, jaz pa sem sedaj ravno lulala. Potem pa pride moj ljubček, pa se boma še dol dala, da ne bom tako zatežena kot ti. hijenca si pozabla napisat kolk wc papirja si porabla, pa kolk tekočega mila in v keri konec brisače si se obrisala