Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 17:40:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 a medvede imate a na dveh nogah ne ne, take na 4.. stare, mlade,.. kr hočš po se jih pa mirkaj niso glih varen sploh če so z mladiči
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 17:41:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 modrooka: ti nas pa malo varaš skačeš čez plot ??????????????????? aprilčice, sem te danes tam zalotila
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 17:42:03
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 a medvede imate a na dveh nogah ne ne, take na 4.. stare, mlade,.. kr hočš po se jih pa mirkaj niso glih varen sploh če so z mladiči ja če mi prekriža pot na cesti.. nimam kej za narest.. samo gledam ga lahk in upam da ne gr proti men a za varanje misliš aprilčice??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 17:43:13
|
|
|
|
Anonimen
|
ja za aprilčice
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 17:44:34
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 modrooka: ti nas pa malo varaš skačeš čez plot ??????????????????? aprilčice, sem te danes tam zalotila uh, pr aprilčicah sem pa že dolg.. še na njihovem seznamu sem... glede na to da mam PDP 3.5. se zna kej hitr zgodit da postanem aprilčica... tko da najprej sem tm samo firbcala ker one so že naprej od nas, pa zvem pol kakšne dobre stvari, nasvete.... pol sem se pa enkrat kr vklopla in se začela dopisovat... sam prej sem bolj malo sodelovala, zdej pa se rečmo vsaj 1x na dan oglasim tok da jih vsaj pozdravim... AMPAK ČEZ MAJČICE JIH NI
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 17:48:34
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 ja za aprilčice a drgač pa nisem edina kriva za varanje.. tm pr aprilskih se najde dost "začetnih" majčic
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 17:49:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 modrooka: ti nas pa malo varaš skačeš čez plot ??????????????????? aprilčice, sem te danes tam zalotila uh, pr aprilčicah sem pa že dolg.. še na njihovem seznamu sem... glede na to da mam PDP 3.5. se zna kej hitr zgodit da postanem aprilčica... tko da najprej sem tm samo firbcala ker one so že naprej od nas, pa zvem pol kakšne dobre stvari, nasvete.... pol sem se pa enkrat kr vklopla in se začela dopisovat... sam prej sem bolj malo sodelovala, zdej pa se rečmo vsaj 1x na dan oglasim tok da jih vsaj pozdravim... AMPAK ČEZ MAJČICE JIH NI to smo danes dale že skojz: bom še enkrat napisala: ME VAS NE DAMO, TISTA KI IMA ROK V MAJU OSTANE PRI NAS, ČEPRAV BOSTE RODILE V APRILU, ALI ŠE PREJ tako da ti si naša in vse ostale k mislijo da bodo rodile v aprilu
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 17:49:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 ja za aprilčice a drgač pa nisem edina kriva za varanje.. tm pr aprilskih se najde dost "začetnih" majčic ja tebe sem zalotila
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 17:51:34
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 modrooka: ti nas pa malo varaš skačeš čez plot ??????????????????? aprilčice, sem te danes tam zalotila uh, pr aprilčicah sem pa že dolg.. še na njihovem seznamu sem... glede na to da mam PDP 3.5. se zna kej hitr zgodit da postanem aprilčica... tko da najprej sem tm samo firbcala ker one so že naprej od nas, pa zvem pol kakšne dobre stvari, nasvete.... pol sem se pa enkrat kr vklopla in se začela dopisovat... sam prej sem bolj malo sodelovala, zdej pa se rečmo vsaj 1x na dan oglasim tok da jih vsaj pozdravim... AMPAK ČEZ MAJČICE JIH NI to smo danes dale že skojz: bom še enkrat napisala: ME VAS NE DAMO, TISTA KI IMA ROK V MAJU OSTANE PRI NAS, ČEPRAV BOSTE RODILE V APRILU, ALI ŠE PREJ tako da ti si naša in vse ostale k mislijo da bodo rodile v aprilu to mi je pa itak jasno... sem majčica ne glede na to kdaj rodim... al zdej marca al pa aprila
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 17:51:45
|
|
|
|
Anonimen
|
grem še mal šnofat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 17:53:08
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 grem še mal šnofat o ti packa, a zato da nas boš lahko pol kregala javno kle pred vsemi
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 17:56:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 grem še mal šnofat o ti packa, a zato da nas boš lahko pol kregala javno kle pred vsemi ma sej veš da se hecam ja pa copka je tud tm
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 17:57:40
|
|
|
|
Anonimen
|
mi je dolgčas pol pa mal šnofam ma tako za hec
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 17:58:53
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 grem še mal šnofat o ti packa, a zato da nas boš lahko pol kregala javno kle pred vsemi ma sej veš da se hecam ja pa copka je tud tm ja, pa ella. tud.. pa še kakšna
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 18:00:15
|
|
|
|
Anonimen
|
no ne tako resno jaz mal za hec tole da boste bolš volje
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 18:02:12
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no ne tako resno jaz mal za hec tole da boste bolš volje sej prov... joj se mi zdi da teh slik ne bo nikoli konec
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 18:03:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no ne tako resno jaz mal za hec tole da boste bolš volje sej prov... joj se mi zdi da teh slik ne bo nikoli konec slik???????????????
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 18:05:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no ne tako resno jaz mal za hec tole da boste bolš volje sej prov... joj se mi zdi da teh slik ne bo nikoli konec slik??????????????? aaaaaaaaaa madonca majo fajn dece aprilčice
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 18:05:49
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no ne tako resno jaz mal za hec tole da boste bolš volje sej prov... joj se mi zdi da teh slik ne bo nikoli konec slik??????????????? ma še kr skeniram... mam še tok slik da lahko do jutri skeniram
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 18:06:27
|
|
|
|
Anonimen
|
no saj bo,
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 18:11:25
|
|
|
|
Blueeyes
|
evo te so pa sam zate čveki... da ne boš zapostavljena in skoz hodila une pomočnike k aprilčicam gledat a boš mela dovolj???? samo ne se zdej preveč palit
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 18:14:48
|
|
|
|
pokica_
|
Blueeyes tebi pa dogaja danes. Si se od detelje na aprilčicah nalezla? Kje je pa tvoj? Moj glih prihaja domov,...majkemu, ga bom napadla v polno!
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 18:17:35
|
|
|
|
zoja10
|
OMG..... da ne bruham kaj dela dougcajt... jst lih sladoled double king pojedla zdej pa razmišljam kaj bi mi še pasalo... jst mam prepoved napadanja mojga, sam še 14 dni sm rekla počakam pol mi ja pa vseeno tud če grem rodit... k zdej je pa že mal preveč cajta... sam ne vem če še znam hihihihi... no ja sam še čveka je več časa brez najbrž ....hihihi
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 18:22:26
|
|
|
|
Anonimen
|
modrooka: se mi kr sline cedijo moj je pa tle zraven pa ga nič ne moti, ker ve da bova strasala še dva meseca in pol
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 18:24:19
|
|
|
|
Blueeyes
|
cveki pazi ti to... to je pa isto k pr aprilčicah... nikjer nobene, pol k pa objaviš ene dece napol nage, so pa kr vse prjavljene pokica_ ja čveka je rekla da so pr aprilčicah dobri deci, pa da ne bo pol skoz samo pri njih visela, sem ji raj naredila uslugo in jih sem objavila... da ne bomo slučajno čveke zgubili k zdej za une k ne smete lahko postane pri njih zelo mamljivo ... hvala bogu da jz nimam nobene prepovedi... bo zvečer k se vrne
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 12.3.2009 18:26:08 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?