|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
12.3.2009 17:40:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

a medvede imateuser posted image a na dveh nogahuser posted image user posted image user posted image

ne ne, take na 4.. stare, mlade,.. kr hočš

po se jih pa mirkajuser posted image user posted image user posted image niso glih varen sploh če so z mladičiuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2576
12.3.2009 17:41:43   
Anonimen

modrooka: ti nas pa malo varašuser posted image skačeš čez plotuser posted image user posted image user posted image user posted image

???????????????????

aprilčice, sem te danes tam zalotilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2577
12.3.2009 17:42:03   
Blueeyes

a medvede imateuser posted image a na dveh nogahuser posted image user posted image user posted image

ne ne, take na 4.. stare, mlade,.. kr hočš

po se jih pa mirkajuser posted image user posted image user posted image niso glih varen sploh če so z mladičiuser posted image

ja če mi prekriža pot na cesti.. nimam kej za narest.. samo gledam ga lahk in upam da ne gr proti men

a za varanje misliš aprilčice??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
12.3.2009 17:43:13   
Anonimen
ja za aprilčiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2579
12.3.2009 17:44:34   
Blueeyes

modrooka: ti nas pa malo varašuser posted image skačeš čez plotuser posted image user posted image user posted image user posted image

???????????????????

aprilčice, sem te danes tam zalotilauser posted image user posted image user posted image user posted image

uh, pr aprilčicah sem pa že dolg.. še na njihovem seznamu sem... glede na to da mam PDP 3.5. se zna kej hitr zgodit da postanem aprilčica... tko da najprej sem tm samo firbcala ker one so že naprej od nas, pa zvem pol kakšne dobre stvari, nasvete.... pol sem se pa enkrat kr vklopla in se začela dopisovat... sam prej sem bolj malo sodelovala, zdej pa se rečmo vsaj 1x na dan oglasim tok da jih vsaj pozdravim... AMPAK ČEZ MAJČICE JIH NI

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
12.3.2009 17:48:34   
Blueeyes

ja za aprilčiceuser posted image user posted image user posted image user posted image a

drgač pa nisem edina kriva za varanje.. tm pr aprilskih se najde dost "začetnih" majčic

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
12.3.2009 17:49:15   
Anonimen

???????????????????

uh, pr aprilčicah sem pa že dolg.. še na njihovem seznamu sem... glede na to da mam PDP 3.5. se zna kej hitr zgodit da postanem aprilčica... tko da najprej sem tm samo firbcala ker one so že naprej od nas, pa zvem pol kakšne dobre stvari, nasvete.... pol sem se pa enkrat kr vklopla in se začela dopisovat... sam prej sem bolj malo sodelovala, zdej pa se rečmo vsaj 1x na dan oglasim tok da jih vsaj pozdravim... AMPAK ČEZ MAJČICE JIH NI

to smo danes dale že skojz:
bom še enkrat napisala:
ME VAS NE DAMO, TISTA KI IMA ROK V MAJU OSTANE PRI NAS, ČEPRAV BOSTE RODILE V APRILU, ALI ŠE PREJ

tako da ti si naša in vse ostale k mislijo da bodo rodile v apriluuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2582
12.3.2009 17:49:51   
Anonimen

ja za aprilčiceuser posted image user posted image user posted image user posted image a

drgač pa nisem edina kriva za varanje.. tm pr aprilskih se najde dost "začetnih" majčic

ja tebe sem zalotilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2583
12.3.2009 17:51:34   
Blueeyes

???????????????????

to smo danes dale že skojz:
bom še enkrat napisala:
ME VAS NE DAMO, TISTA KI IMA ROK V MAJU OSTANE PRI NAS, ČEPRAV BOSTE RODILE V APRILU, ALI ŠE PREJ

tako da ti si naša in vse ostale k mislijo da bodo rodile v apriluuser posted image user posted image user posted image user posted image

to mi je pa itak jasno... sem majčica ne glede na to kdaj rodim... al zdej marca al pa aprila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
12.3.2009 17:51:45   
Anonimen
grem še mal šnofatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2585
12.3.2009 17:53:08   
Blueeyes

grem še mal šnofatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o ti packa, a zato da nas boš lahko pol kregala javno kle pred vsemi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
12.3.2009 17:56:42   
Anonimen

o ti packa, a zato da nas boš lahko pol kregala javno kle pred vsemi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ma sej veš da se hecamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja pa copka je tud tmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2587
12.3.2009 17:57:40   
Anonimen
mi je dolgčas pol pa mal šnofamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma tako za hecuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2588
12.3.2009 17:58:53   
Blueeyes

ma sej veš da se hecamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja pa copka je tud tmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, pa ella. tud.. pa še kakšna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
12.3.2009 18:00:15   
Anonimen
no ne tako resnouser posted image
jaz mal za hec tole da boste bolš voljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2590
12.3.2009 18:02:12   
Blueeyes

jaz mal za hec tole da boste bolš voljeuser posted image user posted image user posted image

sej prov... joj se mi zdi da teh slik ne bo nikoli konec user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
12.3.2009 18:03:06   
Anonimen

slik???????????????

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2592
12.3.2009 18:05:49   
Anonimen

slik???????????????

aaaaaaaaaauser posted image

madonca majo fajn dece aprilčiceuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2593
12.3.2009 18:05:49   
Blueeyes

slik???????????????

ma še kr skeniram... mam še tok slik da lahko do jutri skeniram

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
12.3.2009 18:06:27   
Anonimen
no saj bo, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2595
12.3.2009 18:11:25   
Blueeyes
evo te so pa sam zate čveki... da ne boš zapostavljena in skoz hodila une pomočnike k aprilčicam gledat

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

a boš mela dovolj???? samo ne se zdej preveč palit user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
12.3.2009 18:14:48   
pokica_
Blueeyes tebi pa dogaja danes. Si se od detelje na aprilčicah nalezla? user posted image  Kje je pa tvoj? user posted image  
Moj glih prihaja domov,...majkemu, ga bom napadla v polno! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
12.3.2009 18:17:35   
zoja10
OMG..... da ne bruham user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj dela dougcajt...

jst lih sladoled double king pojedla zdej pa razmišljam kaj bi mi še pasalo...user posted image

jst mam prepoved napadanja mojga, sam še 14 dni sm rekla počakam pol mi ja pa vseeno tud če grem rodit... k zdej je pa že mal preveč cajta...user posted image sam ne vem če še znam user posted image hihihihi... no ja sam še čveka je več časa brez najbrž ....hihihi

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
12.3.2009 18:22:26   
Anonimen
modrooka: user posted image
se mi kr sline cedijouser posted image

moj je pa tle zravenuser posted image pa ga nič ne moti, ker ve da bova strasala še dva meseca in poluser posted image

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 2599
12.3.2009 18:24:19   
Blueeyes
cveki pazi ti to... to je pa isto k pr aprilčicah... nikjer nobene, pol k pa objaviš ene dece napol nage, so pa kr vse prjavljene user posted image  user posted image  user posted image

pokica_ ja čveka je rekla da so pr aprilčicah dobri deci, pa da ne bo pol skoz samo pri njih visela, sem ji raj naredila uslugo in jih sem objavila... da ne bomo slučajno čveke zgubili

k zdej za une k ne smete user posted image lahko postane pri njih zelo mamljivo ... user posted image  user posted image  user posted image

hvala bogu da jz nimam nobene prepovedi... bo zvečer k se vrne user posted image

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 12.3.2009 18:26:08 >

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?