|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
12.3.2009 15:57:12   
Anonimen
jaz pa sploh ne vem koliko tehtauser posted image mi ni povedala ničuser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2551
12.3.2009 16:07:07   
dito
Leela- ja rekla mi je naj počivam na levem boku. Ne vem pa zakaj moram jest omega3 in Q 10?

Psaša- vprašanje zate. Kako je zdaj s tvojo kontrolo rasti user posted image . Meni je danes rekla, da se premalo redi 30 t pa ima le 1200 g.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
12.3.2009 16:16:26   
pokica_
dito, nič skrbet....tele meritve ko jih delajo itak niso čisto natančne, saj je pri končni teži lahko odmika tudi za 400-500 gramov. Pr tako mali teži je pa še manj natančno. Jaz sem G zadnjič vprašala kolko je povprečna teža novorojencev običajno, pa je rekla da 3kg. Se mi je zdelo full malo, sam tak pač je. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
12.3.2009 16:37:23   
Anonimen
živjo, me ful ven meče tale RR, modelatorji bi res že enkrat uredil toleuser posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2554
12.3.2009 16:44:12   
pokica_
Kak pa to? Mene ni še danes nobenkrat vn vrglo.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
12.3.2009 16:46:35   
Anonimen
ej nimam pojma mi kr neki nagajauser posted image   nč grem zdej mal na zrak pogledat kaj moja fanta delata!! ajde

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2556
12.3.2009 17:03:27   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

modrooka: saj midva tud jeva, pa sinko je tako da na enkrat ga gre kr neki, sam da v 12urah pospraviš celo kg. kruhauser posted image no ja saj jz sem bla tud takauser posted image zdej pa ne več ker moram mirkat kaj jem ker se mi vsak gram poznauser posted image user posted image user posted image

sej ti pravim da ga nisem sama zmazala... da ga je moj tud jedu... ostal ga je en košček še... svež se že peče... pa žemljice tud... mmm

glede paketov plenic... jz bom tud vzela 2-5kg

KatMat jz sem prvič včeri delala s tem aparatom... če znam jz pol tud ti znaš... čist na easy je... za pizzo pa sama delam na roke... mi je boljše... ej full dobr da si lahko na RR k šef "zraven" tebe sedi... a ti nikol ne pobuli v pc?

lake ja to je pa res... v BTC-ju se da vsaj parkirat (za une k boste z avti pršle)...

dito upam da bo vse ok.. držim pesti

čveka tud zate držim pesti da bolečina preneha in da bo kmalu bolje

kakšen dolgčas mi je.. zdej sem gledala ene svoje stare slike... pa sem našla iz maturanca z grčije... pa jih zdej skeniram k sem že zdavni obljubila frendicam da bom vse skup zapekla na cd

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
12.3.2009 17:06:15   
Anonimen
kako pa žemljice narediš? modrooka

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2558
12.3.2009 17:07:53   
Blueeyes

sem kr v avtomat vrgla sestavine da vse zmeša in vzhaja, pol pa samo oblikuješ male hlebčke in po sredini zarežeš z nožom...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
12.3.2009 17:08:15   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: dito

Leela- ja rekla mi je naj počivam na levem boku. Ne vem pa zakaj moram jest omega3 in Q 10?

Psaša- vprašanje zate. Kako je zdaj s tvojo kontrolo rasti user posted image . Meni je danes rekla, da se premalo redi 30 t pa ima le 1200 g.

Jaz imam kontrolo rasti vsake 14 dni, ker je user posted image  skozi na spodnji meji. V 30 3/7t je imela mala cca.1300g.

Jem pa Aspirin 100, pa kupila sem si Klamatske alge, pa jem  3x na dan med z matičnim mlečkom eno žličko (plastična ali lesena). Svetujejo tudi do 10 mandeljnov na dan, 3-4 marelice na dan. Ali pa suhe fige ali slive. Probaj, nimaš nič za izgubiti. Pa veliko počivaj na levem boku. Omega 3 in Q 10 je pa tudi v Klamatskih algah + vsi vitamini in minerali.

Če imaš še kakšno vprašanje vprašaj.user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
12.3.2009 17:10:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

sem kr v avtomat vrgla sestavine da vse zmeša in vzhaja, pol pa samo oblikuješ male hlebčke in po sredini zarežeš z nožom...

jih bom probala narest ampak jutr ko bom kruh peklauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2561
12.3.2009 17:12:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

IZVIRNO SPOROČILO: dito

Jaz imam kontrolo rasti vsake 14 dni, ker je user posted image  skozi na spodnji meji. V 30 3/7t je imela mala cca.1300g.

Jem pa Aspirin 100, pa kupila sem si Klamatske alge, pa jem  3x na dan med z matičnim mlečkom eno žličko (plastična ali lesena). Svetujejo tudi do 10 mandeljnov na dan, 3-4 marelice na dan. Ali pa suhe fige ali slive. Probaj, nimaš nič za izgubiti. Pa veliko počivaj na levem boku. Omega 3 in Q 10 je pa tudi v Klamatskih algah + vsi vitamini in minerali.

Če imaš še kakšno vprašanje vprašaj.user posted image

tole je pa kar zakompliciranouser posted image ubožice veuser posted image user posted image user posted image user posted image upam da bo vse vredu

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 2562
12.3.2009 17:14:02   
Blueeyes

jih bom probala narest ampak jutr ko bom kruh peklauser posted image user posted image user posted image

upam da bo uspelo... prlepi pol kakšno slikco končnega izdelka...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
12.3.2009 17:15:57   
Anonimen
bom
zadnjič sem hotela narest testo za potico pa sem neki narobe nastavla pa se mi je testo samo speklouser posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2564
12.3.2009 17:17:46   
Blueeyes

bom
zadnjič sem hotela narest testo za potico pa sem neki narobe nastavla pa se mi je testo samo speklouser posted image user posted image

no, vse je enkrat prvič... ste pač samo testo jedli... a si pol dala kej čez pol pa notr kakšen nadev al si kr stran vrgla??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
12.3.2009 17:19:35   
Anonimen

bom

no, vse je enkrat prvič... ste pač samo testo jedli... a si pol dala kej čez pol pa notr kakšen nadev al si kr stran vrgla??

ma sem vrgla stran pa druzga naredila, no pol mi je ratuuser posted image ampak sem se pa zaj....

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2566
12.3.2009 17:21:48   
Blueeyes

bom

ma sem vrgla stran pa druzga naredila, no pol mi je ratuuser posted image ampak sem se pa zaj....

pr nas bi to vse pojedl... tud če bi bil sam testo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
12.3.2009 17:28:21   
Anonimen

bom

pr nas bi to vse pojedl... tud če bi bil sam testo

ajauser posted image ma ne vem sej sem probala pa mi bil doberuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2568
12.3.2009 17:30:15   
Blueeyes
ma važn da ti je pol u drugo uspelo...

a sva same kle gor.. he he... so se šle vs martinčkat na sadnje žarke sonca al kaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
12.3.2009 17:33:59   
Anonimen

a sva same kle gor.. he he... so se šle vs martinčkat na sadnje žarke sonca al kaj?

ma ja itakuser posted image

ja izgleda da sve same, sam zunaj vsaj pr nas piha prov mrzel, tud če je sonce, ni za bit zunuser posted image user posted image user posted image user posted image bbbbbbbbbbrrrrrrrrrr

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2570
12.3.2009 17:35:40   
Blueeyes

ma ja itakuser posted image

ja izgleda da sve same, sam zunaj vsaj pr nas piha prov mrzel, tud če je sonce, ni za bit zunuser posted image user posted image user posted image user posted image bbbbbbbbbbrrrrrrrrrr

pr men pa še nč ne piha.... hvala bogu... mogoče bom šla še na kakšen sprehodek malo kasnej.. če se mi bo dalo... k po temi ne mislm hodt.. lahk dobim kakšne spremljevalce (medvedi) user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
12.3.2009 17:36:50   
Anonimen
a medvede imateuser posted image a na dveh nogahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2572
12.3.2009 17:39:09   
Blueeyes

a medvede imateuser posted image a na dveh nogahuser posted image user posted image user posted image

ne ne, take na 4.. stare, mlade,.. kr hočš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
12.3.2009 17:39:27   
Anonimen
modrooka: ti nas pa malo varašuser posted image skačeš čez plotuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2574
12.3.2009 17:40:36   
Blueeyes

modrooka: ti nas pa malo varašuser posted image skačeš čez plotuser posted image user posted image user posted image user posted image

???????????????????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?