Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 15:57:12
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz pa sploh ne vem koliko tehta mi ni povedala nič
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 16:07:07
|
|
|
|
dito
|
Leela- ja rekla mi je naj počivam na levem boku. Ne vem pa zakaj moram jest omega3 in Q 10? Psaša- vprašanje zate. Kako je zdaj s tvojo kontrolo rasti . Meni je danes rekla, da se premalo redi 30 t pa ima le 1200 g.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 16:16:26
|
|
|
|
pokica_
|
dito, nič skrbet....tele meritve ko jih delajo itak niso čisto natančne, saj je pri končni teži lahko odmika tudi za 400-500 gramov. Pr tako mali teži je pa še manj natančno. Jaz sem G zadnjič vprašala kolko je povprečna teža novorojencev običajno, pa je rekla da 3kg. Se mi je zdelo full malo, sam tak pač je.
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 16:37:23
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo, me ful ven meče tale RR, modelatorji bi res že enkrat uredil tole
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 16:44:12
|
|
|
|
pokica_
|
Kak pa to? Mene ni še danes nobenkrat vn vrglo.
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 16:46:35
|
|
|
|
Anonimen
|
ej nimam pojma mi kr neki nagaja nč grem zdej mal na zrak pogledat kaj moja fanta delata!! ajde
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 17:03:27
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 modrooka: saj midva tud jeva, pa sinko je tako da na enkrat ga gre kr neki, sam da v 12urah pospraviš celo kg. kruha no ja saj jz sem bla tud taka zdej pa ne več ker moram mirkat kaj jem ker se mi vsak gram pozna sej ti pravim da ga nisem sama zmazala... da ga je moj tud jedu... ostal ga je en košček še... svež se že peče... pa žemljice tud... mmm glede paketov plenic... jz bom tud vzela 2-5kg KatMat jz sem prvič včeri delala s tem aparatom... če znam jz pol tud ti znaš... čist na easy je... za pizzo pa sama delam na roke... mi je boljše... ej full dobr da si lahko na RR k šef "zraven" tebe sedi... a ti nikol ne pobuli v pc? lake ja to je pa res... v BTC-ju se da vsaj parkirat (za une k boste z avti pršle)... dito upam da bo vse ok.. držim pesti čveka tud zate držim pesti da bolečina preneha in da bo kmalu bolje kakšen dolgčas mi je.. zdej sem gledala ene svoje stare slike... pa sem našla iz maturanca z grčije... pa jih zdej skeniram k sem že zdavni obljubila frendicam da bom vse skup zapekla na cd
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 17:06:15
|
|
|
|
Anonimen
|
kako pa žemljice narediš? modrooka
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 17:07:53
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 kako pa žemljice narediš? modrooka sem kr v avtomat vrgla sestavine da vse zmeša in vzhaja, pol pa samo oblikuješ male hlebčke in po sredini zarežeš z nožom...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 17:08:15
|
|
|
|
psaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: dito Leela- ja rekla mi je naj počivam na levem boku. Ne vem pa zakaj moram jest omega3 in Q 10? Psaša- vprašanje zate. Kako je zdaj s tvojo kontrolo rasti . Meni je danes rekla, da se premalo redi 30 t pa ima le 1200 g. Jaz imam kontrolo rasti vsake 14 dni, ker je skozi na spodnji meji. V 30 3/7t je imela mala cca.1300g. Jem pa Aspirin 100, pa kupila sem si Klamatske alge, pa jem 3x na dan med z matičnim mlečkom eno žličko (plastična ali lesena). Svetujejo tudi do 10 mandeljnov na dan, 3-4 marelice na dan. Ali pa suhe fige ali slive. Probaj, nimaš nič za izgubiti. Pa veliko počivaj na levem boku. Omega 3 in Q 10 je pa tudi v Klamatskih algah + vsi vitamini in minerali. Če imaš še kakšno vprašanje vprašaj.
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 17:10:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 kako pa žemljice narediš? modrooka sem kr v avtomat vrgla sestavine da vse zmeša in vzhaja, pol pa samo oblikuješ male hlebčke in po sredini zarežeš z nožom... jih bom probala narest ampak jutr ko bom kruh pekla
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 17:12:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: psaša IZVIRNO SPOROČILO: dito Leela- ja rekla mi je naj počivam na levem boku. Ne vem pa zakaj moram jest omega3 in Q 10? Psaša- vprašanje zate. Kako je zdaj s tvojo kontrolo rasti . Meni je danes rekla, da se premalo redi 30 t pa ima le 1200 g. Jaz imam kontrolo rasti vsake 14 dni, ker je skozi na spodnji meji. V 30 3/7t je imela mala cca.1300g. Jem pa Aspirin 100, pa kupila sem si Klamatske alge, pa jem 3x na dan med z matičnim mlečkom eno žličko (plastična ali lesena). Svetujejo tudi do 10 mandeljnov na dan, 3-4 marelice na dan. Ali pa suhe fige ali slive. Probaj, nimaš nič za izgubiti. Pa veliko počivaj na levem boku. Omega 3 in Q 10 je pa tudi v Klamatskih algah + vsi vitamini in minerali. Če imaš še kakšno vprašanje vprašaj. tole je pa kar zakomplicirano ubožice ve upam da bo vse vredu
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 17:14:02
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 kako pa žemljice narediš? modrooka sem kr v avtomat vrgla sestavine da vse zmeša in vzhaja, pol pa samo oblikuješ male hlebčke in po sredini zarežeš z nožom... jih bom probala narest ampak jutr ko bom kruh pekla upam da bo uspelo... prlepi pol kakšno slikco končnega izdelka...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 17:15:57
|
|
|
|
Anonimen
|
bom zadnjič sem hotela narest testo za potico pa sem neki narobe nastavla pa se mi je testo samo speklo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 17:17:46
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 bom zadnjič sem hotela narest testo za potico pa sem neki narobe nastavla pa se mi je testo samo speklo no, vse je enkrat prvič... ste pač samo testo jedli... a si pol dala kej čez pol pa notr kakšen nadev al si kr stran vrgla??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 17:19:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 bom zadnjič sem hotela narest testo za potico pa sem neki narobe nastavla pa se mi je testo samo speklo no, vse je enkrat prvič... ste pač samo testo jedli... a si pol dala kej čez pol pa notr kakšen nadev al si kr stran vrgla?? ma sem vrgla stran pa druzga naredila, no pol mi je ratu ampak sem se pa zaj....
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 17:21:48
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 bom zadnjič sem hotela narest testo za potico pa sem neki narobe nastavla pa se mi je testo samo speklo no, vse je enkrat prvič... ste pač samo testo jedli... a si pol dala kej čez pol pa notr kakšen nadev al si kr stran vrgla?? ma sem vrgla stran pa druzga naredila, no pol mi je ratu ampak sem se pa zaj.... pr nas bi to vse pojedl... tud če bi bil sam testo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 17:28:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 bom zadnjič sem hotela narest testo za potico pa sem neki narobe nastavla pa se mi je testo samo speklo no, vse je enkrat prvič... ste pač samo testo jedli... a si pol dala kej čez pol pa notr kakšen nadev al si kr stran vrgla?? ma sem vrgla stran pa druzga naredila, no pol mi je ratu ampak sem se pa zaj.... pr nas bi to vse pojedl... tud če bi bil sam testo aja ma ne vem sej sem probala pa mi bil dober
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 17:30:15
|
|
|
|
Blueeyes
|
ma važn da ti je pol u drugo uspelo... a sva same kle gor.. he he... so se šle vs martinčkat na sadnje žarke sonca al kaj?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 17:33:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ma važn da ti je pol u drugo uspelo... a sva same kle gor.. he he... so se šle vs martinčkat na sadnje žarke sonca al kaj? ma ja itak ja izgleda da sve same, sam zunaj vsaj pr nas piha prov mrzel, tud če je sonce, ni za bit zun bbbbbbbbbbrrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 17:35:40
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ma važn da ti je pol u drugo uspelo... a sva same kle gor.. he he... so se šle vs martinčkat na sadnje žarke sonca al kaj? ma ja itak ja izgleda da sve same, sam zunaj vsaj pr nas piha prov mrzel, tud če je sonce, ni za bit zun bbbbbbbbbbrrrrrrrrrr pr men pa še nč ne piha.... hvala bogu... mogoče bom šla še na kakšen sprehodek malo kasnej.. če se mi bo dalo... k po temi ne mislm hodt.. lahk dobim kakšne spremljevalce (medvedi)
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 17:36:50
|
|
|
|
Anonimen
|
a medvede imate a na dveh nogah
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 17:39:09
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 a medvede imate a na dveh nogah ne ne, take na 4.. stare, mlade,.. kr hočš
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 17:39:27
|
|
|
|
Anonimen
|
modrooka: ti nas pa malo varaš skačeš čez plot
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 17:40:36
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 modrooka: ti nas pa malo varaš skačeš čez plot ???????????????????
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?