|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
12.3.2009 17:56:31   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

mamaM, ti si prej spraševala, koliko je neto od bruto. Pa kaj nisi dobila pošte s CSD domov? Prej sem pogledala v nabiralnik in so mi poslali, koliko bo ta mesec nakazano. Pa to vsak mesec pošljejo.
Tako da že vem, koliko je, haha! user posted image

jaz pa nisem nič dobila danes user posted image

Ma razen tiste njihove odločbe januarja, mi drugega niso nič poslali; no za danes ne vem še, čakam da pride moj z bajte pa da prinese pošto......sej če ne bom pa zjutraj prek net banek vidla kolko so mi nakazali pa prištela plačo in bom vidla kolko bo mesečno al kot so navedli v odločbi al kot mi pokaže izračun; upam, da kot v odločbi...

V odločbi je bruto. Dobila boš pa neto. Ne vem, kako kaže na internetu, samo če ni isto je mogoče tam neto. user posted image
Vsekakor nam povej ko boš vedla, no. user posted image

evo, mi je ravno moj prinesel tisto od CSD-ja so danes poslali; kaže prav kot po odločbi; preko neta pa mi je narobe zračunalo user posted image  tako da mi je zdaj lažje pri srcu, je kr v redu tako, sem zadovoljna user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
12.3.2009 17:56:36   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

PDP   
Ime (starost)        (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj P, spol, + kg, cm buši 

11.03. 
petrcaK
(25)           (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 24.2., CE user posted image +18 kg, 109 cm
       ...bo kej? user posted image

mama_milchy (27) (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 13.3., Izola user posted image +14 kg, ?
        ...dela seznam, koga vse mora poklicat po porodu, da slučajno koga ne pozabi user posted image    

a ti to mene malo jugaš al kaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
12.3.2009 18:00:28   
lejca
Hvala tasauser posted image user posted image user posted image

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
12.3.2009 18:04:10   
mama_milchy
vse bolanim želim čimprejšnje okrevanje user posted image user posted image user posted image

vsem user posted image , ki jih karkoli ščipa, krči želim da bi šlo vse hitro skozi in da bi čimprej cartale svoje štručke; vključno z mano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

našim marčevskim mamicam pa da uživajo na sprehodih še za nas user posted image

pupe; jaz grem skuhat puding vanilijevuser posted image , mi je kr zadišal od nekje, ma ne vem s kje user posted image ; pa seveda malo user posted image  in user posted image  pa še kaj bi se našlo....

felix: evo že pišem seznam user posted image  da koga ne pozabim user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1829
12.3.2009 18:04:20   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Hvala tasauser posted image user posted image user posted image
user posted image ni zakaj lejca.

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
12.3.2009 18:05:17   
tasa_m
mama_m kje najdeš te smiley-e ??

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
12.3.2009 18:06:02   
Piruri

IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

a ti mene malo jugaš?user posted image user posted image user posted image

Ne me jugat! user posted image user posted image user posted image

In kje je Slavko? user posted image  user posted image

je šel potegniiit črtoooooouser posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...in zdaj ga ne briga....http://www.youtube.com/watch?v=tXgzgrYsAQk&feature=related

www.by-ab.si

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
12.3.2009 18:12:27   
Piruri

IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Felix...da ti ne bom skakala v solato s seznami user posted image ...dej vklopit še kakšnega smajlija iz te strani...tako, da bo še bolj pestro in napeto...morda, kakšni od smeha odteče voda....

http://www.pic4ever.com/index.htm

ej, smotka, sej si prav popestrila tele naše sezname user posted image user posted image user posted image  nič ne skačeš v solato, sej je prav fino, da jih posodabljamo na vsakih 5 strani, pač uredi tista, ki je trenutno pri računalniku user posted image

Pol pa zmenjeno...bova pa izmenično...in itak, ko boš ti odšla v Rim, bom pa jaz prevzela...edino, če bova v tandemu odšle na romanje user posted image  user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
12.3.2009 18:15:54   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

Še vedno ne znam prilepit slikce, vam pa sporočam da so v albumu in lahko date tudi našega lumpa na seznam med slikce.

LP

Lušteeenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
12.3.2009 18:17:27   
Tulipan12
DRAGE MOJE, HVALA VAM ZA LEPE ŽELJE, ČESTITKE IN TORTICE, ŠKODA, DA JIH NE MOREMO V RESNICI SKUPAJ POJEST!user posted image  Na glavno darilo še vedno čakamuser posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
12.3.2009 18:17:51   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

jaz pa sem žalostna, sem ravno govorila z mamy in je zbolela ima 39 vročine user posted image upam da se bo uspela pozdravit, da lahko pride k meni 
pupa misli pozitivno, seveda bo se pozdravla do nal. tedna in bo prišla k tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
12.3.2009 18:19:14   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: dana

user posted image za vse može in mame da bi se čimprej pozdravili.

Dajte mi povedat ali imate ve tudi tak izcedek k se vleče k čigumi? Je pa brezbarven. Imela sem ga zdajle že 2 dni zaporedoma zjutraj ko sem vstala. Pa ga ni bilo tako malo. Čez dan je potem ok. 

Se je pa naš mali mal umiril in ne razgraja več tako kot je še par dni nazaj, tako da zdaj pa že kar štejem gibe.

Jaz ga imam tudiuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
12.3.2009 18:20:28   
felix7

Hvala vsem za spodbudne besede...sej bi blo vse se v redu ,sam ko je danes glih 2 leti odkar se je koncala moja prva nosecnost in sem se zarad tega bolj na podnu.user posted image

user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
12.3.2009 18:20:38   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

PDP   
Ime (starost)        (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj P, spol, + kg, cm buši 

11.03. 
petrcaK
(25)           (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 24.2., CE user posted image +18 kg, 109 cm
       ...bo kej? user posted image

mama_milchy (27) (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 13.3., Izola user posted image +14 kg, ?
        ...dela seznam, koga vse mora poklicat po porodu, da slučajno koga ne pozabi user posted image    

a ti to mene malo jugaš al kaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Primorke, dejte ve men pojasnit tole vašo frazo a ti to mene malo jugaš

Neposredna povezava do sporočila: 1839
12.3.2009 18:21:19   
Pupa7

Hvala vsem za spodbudne besede...sej bi blo vse se v redu ,sam ko je danes glih 2 leti odkar se je koncala moja prva nosecnost in sem se zarad tega bolj na podnu.user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
12.3.2009 18:21:51   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Dajte mi povedat ali imate ve tudi tak izcedek k se vleče k čigumi? Je pa brezbarven. Imela sem ga zdajle že 2 dni zaporedoma zjutraj ko sem vstala. Pa ga ni bilo tako malo. Čez dan je potem ok. 

Se je pa naš mali mal umiril in ne razgraja več tako kot je še par dni nazaj, tako da zdaj pa že kar štejem gibe.

sem glih brala, da je povečan izcedek en od znakov bližajočega poroda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
12.3.2009 18:21:53   
Pupa7
no tolko o počivanju, je sosedova punčka začela vadit frulo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
12.3.2009 18:22:21   
Pupa7

sem glih brala, da je povečan izcedek en od znakov bližajočega poroda user posted image user posted image user posted image

ne se hecat, tega mam tud, pa še nič ni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
12.3.2009 18:22:51   
Lolita23

s tem tempom, ter dejstvom da ga imam že 3 tedneuser posted image user posted image user posted image user posted image po moje še kak teden ne uideuser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
12.3.2009 18:23:58   
MalaČebelica
Jao. jaz ne bom šla nikoli rodit, ker samo spim in se niti malo ne premikam user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj sem prespala ziher ene tri ure. tak da sem po moje zamudila marsikaj in grem malo prečekirat za nazaj...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
12.3.2009 18:25:54   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Jao. jaz ne bom šla nikoli rodit, ker samo spim in se niti malo ne premikam user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj sem prespala ziher ene tri ure. tak da sem po moje zamudila marsikaj in grem malo prečekirat za nazaj...

čebelica, nobena ni šla rodit, samo vsi so zboleli user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
12.3.2009 18:25:59   
pocka
evo tukaj je, upam,da zadnja slikica mojega ogromnega bušija
user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
12.3.2009 18:26:56   
Pupa7

evo tukaj je, upam,da zadnja slikica mojega ogromnega bušija
user posted image

jeiiii kak je lušni in smešni, ko si taka suhica user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
12.3.2009 18:28:56   
felix7

no tolko o počivanju, je sosedova punčka začela vadit frulo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
12.3.2009 18:30:04   
Pupa7

ni tak smešno, zdaj sem vstala in je končala vadit (čeprav ni nekega napredka user posted image user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?