Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 17:34:30
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jaz pa sem žalostna, sem ravno govorila z mamy in je zbolela ima 39 vročine upam da se bo uspela pozdravit, da lahko pride k meni pupa misli pozitivno, seveda bo se pozdravla do nal. tedna in bo prišla k tebi sej bo, mora bit vse kul, če sm jaz lah do sem zgurala bom pa še do konca ane za takšne besede
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 17:35:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Dans se mi nc ne da..oziroma vse te dni se pocutim ko ena cota, kr lezala bi.. pol pa se čakaj in noge v luft te leži..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 17:36:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jaz pa sem žalostna, sem ravno govorila z mamy in je zbolela ima 39 vročine upam da se bo uspela pozdravit, da lahko pride k meni pupa misli pozitivno, seveda bo se pozdravla do nal. tedna in bo prišla k tebi sej bo, mora bit vse kul, če sm jaz lah do sem zgurala bom pa še do konca ane za takšne besede TOČNO TAK PUPA. ups kričim
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 17:36:47
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Felix...da ti ne bom skakala v solato s seznami ...dej vklopit še kakšnega smajlija iz te strani...tako, da bo še bolj pestro in napeto...morda, kakšni od smeha odteče voda.... http://www.pic4ever.com/index.htm ej, smotka, sej si prav popestrila tele naše sezname nič ne skačeš v solato, sej je prav fino, da jih posodabljamo na vsakih 5 strani, pač uredi tista, ki je trenutno pri računalniku
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 17:37:05
|
|
|
|
Pupa7
|
tud jaz grem se malo na hrbet vržt pa špilat nasedlega kita ker več nemrem oči odprtih met ... se beremo kasneje... pa glejte da bo šla tacajt kera ko je na vrsti v rim
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 17:37:13
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1 Še vedno ne znam prilepit slikce, vam pa sporočam da so v albumu in lahko date tudi našega lumpa na seznam med slikce. LP Kako čupco ima! Cortek! Pa koliko las!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 17:37:39
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka a ti mene malo jugaš? Ne me jugat! In kje je Slavko? je šel potegniiit črtoooooo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 17:38:49
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jaz pa sem žalostna, sem ravno govorila z mamy in je zbolela ima 39 vročine upam da se bo uspela pozdravit, da lahko pride k meni ajoj, pa ravno zdaj, no sicer do 21. se bo pa zihr že pozdravila lepo jo pozdravi in ji zaželi čim prejšnje okrevanje še v mojem imenu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 17:39:02
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Dan... se mi ne da za nazaj brat..je kaj novega? Pri nas nic,razen,da mi je moj mozek zbolel in da sem jezna ko pes..zdej sam upam,da bo nase dete se notri dokler se moj ne pozdravi...ma prav pred PDP-jem ga neki sracka. Drgac nimam se nic znakov, obcasno ce se prekrsim pri pospravljanju me zacne mal grabit ampak pol kr hiter mine...sicer nedelja je se dalec.. , da bo možek še pred porodom zdrav in vaju bo potem on lahko razvajal
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 17:40:04
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jaz pa sem žalostna, sem ravno govorila z mamy in je zbolela ima 39 vročine upam da se bo uspela pozdravit, da lahko pride k meni za mamo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 17:40:15
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Dan... se mi ne da za nazaj brat..je kaj novega? Pri nas nic,razen,da mi je moj mozek zbolel in da sem jezna ko pes..zdej sam upam,da bo nase dete se notri dokler se moj ne pozdravi...ma prav pred PDP-jem ga neki sracka. Drgac nimam se nic znakov, obcasno ce se prekrsim pri pospravljanju me zacne mal grabit ampak pol kr hiter mine...sicer nedelja je se dalec.. boš vidla, lejca, ce se bo pri tebi kaj začelo, bo v trenutku zdrav sicer pa mu želim, da se čim prej pozdravi, da bo on tebe razvajal in ne obratno
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 17:40:37
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jaz pa sem žalostna, sem ravno govorila z mamy in je zbolela ima 39 vročine upam da se bo uspela pozdravit, da lahko pride k meni za tvojo mami. Boš videla, da bo še pravi čas zdrava. Ima dobro motivacijo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 17:41:42
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pozdravljene, marčevke moje!!! Vidim, da se tukaj pa žeres dogaja! Čestitke vsem za otročke. Midva sva sedaj spet doma, ko so naju spet za 2 dni hospitalizirali, ker je imel Valentin tako močno zlatenico. Sedaj pa jemo na 3 ure..je zeloooo priden, skoraj nil ne joka, je in spi... p.s. v seznamu bi prosila, da se njegova dožina popravi iz 50cm, v 48,5. Hvala! Samo, da je sedaj vse ok
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 17:42:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pozdravljene, marčevke moje!!! Vidim, da se tukaj pa žeres dogaja! Čestitke vsem za otročke. Midva sva sedaj spet doma, ko so naju spet za 2 dni hospitalizirali, ker je imel Valentin tako močno zlatenico. Sedaj pa jemo na 3 ure..je zeloooo priden, skoraj nil ne joka, je in spi... p.s. v seznamu bi prosila, da se njegova dožina popravi iz 50cm, v 48,5. Hvala! Kokica pozdravljena. Kaj prišla sta domov in sta šla nazaj v P.? A ni prebolel zlatenice v P. že? Joj, to mora res bit grozno..verjetno si ga hodla dojit na intenzivno, takrt ko se je mali sončil a ne? Točno tak...ker so naju po mojem mnenju prehitro prvič domov spustili...pa sva imela čez šest dni kontrolo..potem pa telefonski klic, da morva nazaj noter, ker se je vrednost tako povečala, da je mali še samo spal in nič več jedel...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 17:43:11
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: lejca Dan... se mi ne da za nazaj brat..je kaj novega? Pri nas nic,razen,da mi je moj mozek zbolel in da sem jezna ko pes..zdej sam upam,da bo nase dete se notri dokler se moj ne pozdravi...ma prav pred PDP-jem ga neki sracka. Drgac nimam se nic znakov, obcasno ce se prekrsim pri pospravljanju me zacne mal grabit ampak pol kr hiter mine...sicer nedelja je se dalec.. , da bo možek še pred porodom zdrav in vaju bo potem on lahko razvajal se podpišem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 17:43:13
|
|
|
|
tasa_m
|
ko pa berem te naše sezname pa se tak smejim zraven. Piruri in Feliša dobro sta to porihtali
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 17:44:59
|
|
|
|
dana
|
za vse može in mame da bi se čimprej pozdravili. Dajte mi povedat ali imate ve tudi tak izcedek k se vleče k čigumi? Je pa brezbarven. Imela sem ga zdajle že 2 dni zaporedoma zjutraj ko sem vstala. Pa ga ni bilo tako malo. Čez dan je potem ok. Se je pa naš mali mal umiril in ne razgraja več tako kot je še par dni nazaj, tako da zdaj pa že kar štejem gibe.
< Sporočilo je popravil dana -- 12.3.2009 17:45:32 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 17:46:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Točno tak...ker so naju po mojem mnenju prehitro prvič domov spustili...pa sva imela čez šest dni kontrolo..potem pa telefonski klic, da morva nazaj noter, ker se je vrednost tako povečala, da je mali še samo spal in nič več jedel... no, glavno da sta zdaj ok. Se spomnim kak je blo pri nama z Lijo..spala je skoraj celo noč, nič ni bila lačna in nič. Priznam men je tud pasalo, pol pa zjutraj vizita in zame šok. Dobila je zlatenico in gre pod lučko vsaj za 2-3 dni, ker je pač nedonošenček. Vem da sem vso noč prejokala še k Persidi sem se šla razjokat. Čeprav vem da je to vse normalno ampak men je bla taka kriza da joj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 17:49:30
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Točno tak...ker so naju po mojem mnenju prehitro prvič domov spustili...pa sva imela čez šest dni kontrolo..potem pa telefonski klic, da morva nazaj noter, ker se je vrednost tako povečala, da je mali še samo spal in nič več jedel... no, glavno da sta zdaj ok. Se spomnim kak je blo pri nama z Lijo..spala je skoraj celo noč, nič ni bila lačna in nič. Priznam men je tud pasalo, pol pa zjutraj vizita in zame šok. Dobila je zlatenico in gre pod lučko vsaj za 2-3 dni, ker je pač nedonošenček. Vem da sem vso noč prejokala še k Persidi sem se šla razjokat. Čeprav vem da je to vse normalno ampak men je bla taka kriza da joj. Moja je tud bila pod lučko, ampak še na intenzivni, ko še tak ni bila pri meni v sobi. kokica, sam da je zdaj vse ok.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 17:49:40
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ja sej zdej mam še razlog več da fejst skup noge tišim Ja, ti zarad mami, pocka zarad tamale... Vsaka najde kak razlog.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 17:50:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka a ti mene malo jugaš? Ne me jugat! In kje je Slavko? je šel potegniiit črtoooooo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 17:50:51
|
|
|
|
lejca
|
Hvala vsem za spodbudne besede...sej bi blo vse se v redu ,sam ko je danes glih 2 leti odkar se je koncala moja prva nosecnost in sem se zarad tega bolj na podnu.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 17:52:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Moja je tud bila pod lučko, ampak še na intenzivni, ko še tak ni bila pri meni v sobi. kokica, sam da je zdaj vse ok. to je dost boljše verjetno, kot p ko jo že imš v sobi in ti jo pol odpeljejo.. Še zadnji dan ko sva šle na pregled, mi je DR. rekla: joj kak je rumena sem že kr slišala kak bo rekla da še gre malo pod lučko ,ampak na koncu so naju spustili domov in čez teden dni ko sma imeli kontrolo je bilo vse ok in v mejah normale. Sicer pa so rekli, da je zlatenico dobla ker je imela težki porod sicer ne vem kolk je na tem ampak se mi zdi da večina itk dobi zlatenico pa ni važno kak porod je bil. No, mogoče pa se motim
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 17:53:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ja sej zdej mam še razlog več da fejst skup noge tišim Ja, ti zarad mami, pocka zarad tamale... Vsaka najde kak razlog. IZVIRNO SPOROČILO: lejca Hvala vsem za spodbudne besede...sej bi blo vse se v redu ,sam ko je danes glih 2 leti odkar se je koncala moja prva nosecnost in sem se zarad tega bolj na podnu. lejca saj ne vem kaj ti naj rečem. Pošiljam ti en velik objemček (pa ta velik objemček pomoži z 2, ker sma zdaj pač dve doma )
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 17:56:25
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1 Še vedno ne znam prilepit slikce, vam pa sporočam da so v albumu in lahko date tudi našega lumpa na seznam med slikce. LP Kako čupco ima! ma kaka lepa čupica; iiiiiiiiii;
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?