|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
12.3.2009 14:33:29   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Vse neki jeste, jst sem pa kar na bonbonih in čingumih... Doma bojo pa baje krvavice in kislo zelje, ma to je še več kot 1 uro...

mmm, spet skomine delaš

user posted image

A je blo treba tole zdej?? Jst morm še počakat, da domov pridem! user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
12.3.2009 14:34:36   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

danes bo pa putka za kosilo...nogice v pečici in krompircek!!!NJAMI!!!

jz bom pa zase kr makarone na hitr naredila z gobovo omakco in sirom... k moj šele zvečer pride, tko da mam še čas... bom šla pa še eno rundo kruha spečt... unga od včeri ni več :)

kruh, saj si ga včeraj zvečer peklauser posted image jaz ga mam še pol štruce, tako da bom jutri ga peklauser posted image sem ga pa včeraj dopoldne peklauser posted image teb gre pa hiter, a maš kakšen poseben recep za kruh

ne nič posebnega... delam polnozrnat kruh, k midva nisva za belga... karkoli samo belo ne..... ja tkole gre če ješ za zajtrk kruh, pa pol sem malcala k otročki - kruh v mleku, pa včer sva še toplega jedla k je bil dobr, itak da ga je še moj zjutri zajtrkoval... pa ha ni več

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
12.3.2009 14:35:10   
petra a
a dejte no, lih kar sem osvežila stran, pa je že spet too much napisanega...pa 100.stran, kaj se vam rola, sej smo lihkar odprle 2.del, a zdej bomo pa kmal že 3.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
12.3.2009 14:35:12   
zoja10
aja pa še to... kako ste si vi zamislne za ritko pucat? vato in vodo se men še najbolj zdi zdej na začetku ko je mičken, al bi kr mokre robčke kupljene rabla ? pojma nimam...

jst grem tud zdej pašto dat kuhat pa mal barilla omake...in kosilo je tu...

blue kakšne gobe boš uporabla?s konzerve?

moj user posted image  na soncu pije kavo in čaka mobipeka da mi kupi krof.......njamsi user posted image

zdej pa hitro drvimo prot 4. delu in proti porodnišnici tudi..user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
12.3.2009 14:35:27   
KatMat

JOJ sam mal delam pa ne gledam sem gor pa ste ze dve strani polne!!!jupi!!!pol pa vidm vse-od botanike do palačink!!!hehehehe

ja lepo to da vse spremljaš... ko pa smo že pri palačinkah... dons se nam pa palačinka nič ne oglasi...

JA PA RES NEuser posted image user posted image  

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
12.3.2009 14:35:31   
Blueeyes

Vse neki jeste, jst sem pa kar na bonbonih in čingumih... Doma bojo pa baje krvavice in kislo zelje, ma to je še več kot 1 uro...

mmm, spet skomine delaš

user posted image

A je blo treba tole zdej?? Jst morm še počakat, da domov pridem! user posted image

jaaaaaaaaaaaaaa, tole je bla nuja... men se tud kr sline cedijo... sam ti boš vsaj to jedla k prideš dam, jz pa ne... v tem je razlika... boš potešila svojo lakoto ... jz pa ne user posted image

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 12.3.2009 14:36:00 >

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
12.3.2009 14:36:14   
Anonimen
jaz bom kupila 3-6

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2507
12.3.2009 14:37:54   
elyy
evo js sm že spet mau gor pršla..sm bla pridna pa sm pospravljala vse po tleh pomila,pobrisala prah..pol morm še cune dt vn iz sušilca pa zložit..zdj pa delam kosiu svojmu(kromper pečen pa gov.zrezke) z smet. omako...
kdaj pa praznuješ RD in kje je ta slastičarna?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
12.3.2009 14:38:24   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

mislim da mam še nekaj posušenih, če mi jih bo pa zmanjkalo pa bom dodala še kakšne s konzerve..

to maš pa prov... dirkamo dvem stvarem naproti - 4 delu majčic in porodnišnicam... sam ne vem do česa bomo prej pršli user posted image  user posted image  user posted image  (glede na to da aprilčice že rojevajo)

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
12.3.2009 14:38:39   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

a dejte no, lih kar sem osvežila stran, pa je že spet too much napisanega...pa 100.stran, kaj se vam rola, sej smo lihkar odprle 2.del, a zdej bomo pa kmal že 3.user posted image user posted image user posted image

Ti si v zaostanku, tole je že 3. del in gremo proti 4.! user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
12.3.2009 14:40:04   
KatMat
DOMACI KRUH!!!ojoj njami...pa ga ne znam spečt...ga se nikol nisem!

krvavice---uffff se bolj njami...sama sem kupila pečenice sam sem jih dala zmrznt....

KJE JE SE KOSILO?!??!?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
12.3.2009 14:41:06   
lananai

mislim da mam še nekaj posušenih, če mi jih bo pa zmanjkalo pa bom dodala še kakšne s konzerve..

to maš pa prov... dirkamo dvem stvarem naproti - 4 delu majčic in porodnišnicam... sam ne vem do česa bomo prej pršli user posted image  user posted image  user posted image  (glede na to da aprilčice že rojevajo)

Bomo prišle do 4. dela, bomo! Glede na to, da smo v dobrih 14 dneh naklepetale 100 strani...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
12.3.2009 14:41:45   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: elyy

evo js sm že spet mau gor pršla..sm bla pridna pa sm pospravljala vse po tleh pomila,pobrisala prah..pol morm še cune dt vn iz sušilca pa zložit..zdj pa delam kosiu svojmu(kromper pečen pa gov.zrezke) z smet. omako...
kdaj pa praznuješ RD in kje je ta slastičarna?

30.3 OB 11.00 SLAŠČIČARNA ZVEZDA NA VOGALU KONGRESNEGA TRGA...ZRAVN BACHUSA

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
12.3.2009 14:41:53   
Blueeyes
user posted image

grem zdej pečt in kuhat.... se še oglasim kasnej.. obljubim

user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
12.3.2009 14:42:03   
Anonimen
modrooka: saj midva tud jeva, pa sinko je tako da na enkrat ga gre kr neki, sam da v 12urah pospraviš celo kg. kruhauser posted image no ja saj jz sem bla tud takauser posted image zdej pa ne več ker moram mirkat kaj jem ker se mi vsak gram poznauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2515
12.3.2009 14:42:09   
petra a

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

ooooo, jeb...., pa je res že 3.deluser posted image user posted image

pri nas bo tudi pašta

zdej ste začele s temi slikcami...grem kr dol, ker če ne se bom kr v hladilnik zaprla...ja, pa zihr se bo dons palačinkarca oglasla, se mi dozdevauser posted image ...ob tok hrane se nam že more!!!user posted image

Ti si v zaostanku, tole je že 3. del in gremo proti 4.! user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
12.3.2009 14:42:57   
Dudica1
zoja 10 prvič sem jaz uporabljala vodo in vatko ampak samo nekaj malega časa,ko smo kam šli pa itak robčke...pa pol kasnej tud skoz robčke...tako da bo zdaj isto...

za plenice sm se pa odločila en paketek 2-5...pa enga 3-6...če bo slučajn ful suhec da mu ne bo vse visel...user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
12.3.2009 14:44:14   
vanilla

aja pa še to... kako ste si vi zamislne za ritko pucat? vato in vodo se men še najbolj zdi zdej na začetku ko je mičken, al bi kr mokre robčke kupljene rabla ? pojma nimam...

Jaz sm si od To.To kupla une soft krpice za enkratno uporabo. Pa kr z navadno vodo, ja. Razn, če bo ful lasata user posted image  - takrat bom menda rabla še kak šampon....
Me zanima, če se vidi na ultrazvoku, da bi že kej lask mela... Aja, sej prej je ena rekla, da ma že ne vem kuk milimetrov dolge ?! Hm, morm res mojga G vprašat, če mi lahk pove, če ma že kakšno frizuro user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
12.3.2009 14:45:16   
pokica_

Jaz bom kar z vodo in vaticami/blazinicami umivala na začetku, itk je še vse bolj tekoče na začetku. user posted image  Pa še najbolj natur je. Edino za kak izlet bom kupila kake mokre robčke. Katere robčke pa priporočate?
Plenice bom pa kupila en majhen paket pampersk od 2-5kg, pol pa naprej eno št. večje.
Krvavice, krompir......mmmmmm....bom to morala narest za vikend! user posted image

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 12.3.2009 14:47:32 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
12.3.2009 14:45:26   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
za plenice sm se pa odločila en paketek 2-5...pa enga 3-6...če bo slučajn ful suhec da mu ne bo vse visel...user posted image

Jst bom najbrž vzela samo en paket 2-5 kg. Za naprej bomo pa vidli.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
12.3.2009 14:46:26   
Anonimen

DOMACI KRUH!!!ojoj njami...pa ga ne znam spečt...ga se nikol nisem!

krvavice---uffff se bolj njami...sama sem kupila pečenice sam sem jih dala zmrznt....

KJE JE SE KOSILO?!??!?!

ej kupi un pekač za kruh pečtuser posted image pa samo not namečeš in sam naredi vse ostalo, jaz ga mam pa ga z nobenim kupljenim ne zamenam, ko pa mi zapaše kruh iz peči pa grem k teti, ko ga peče pa ga dobim kakšno kg. njami!!!!

tistga pa jaz celga pojem v enem dnevuuser posted image user posted image user posted image kruh iz kmečke peči!! njamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2521
12.3.2009 14:47:30   
elyy
ja nevem....lohk se zmenmouser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
12.3.2009 14:49:56   
Anonimen
jaz bom kupila kr tistr k bom v prvo zagledala, kakšne robčkr od pamprs bom še vidla, al pa kr mullerjeveuser posted image še ne vemuser posted image

< Sporočilo je popravil Cveka30 -- 12.3.2009 14:50:14 >

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2523
12.3.2009 15:01:52   
KatMat
mamo uno napravico...pa ne znam z njo delat...enkrat sem probala narest testo za pico tam not pa je ratalo eno cudno bruhanje tko da raje na roke zamesim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
12.3.2009 15:02:41   
KatMat
joj se eno urco pol pa dam pa kr ze mal zabusavam...sef pa zravn sedi sam mi hrbet kazeuser posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?