mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy 22,1% in 16,0% ti odbijejo pri plači sem šla pogledat plačilne liste; sem vnesla lanske plače ampak ne računa prav al pa so meni kaj pri odločbi falili....sej bom vidla jutri kolko pride.... Ja, ti se kar pobuni, ne pusti, da Strojanovim nakazujejo zmote, ki jih delajo pri nas... uuuuu, ne začenjat s cigani, to je pa tema, na katero smo vsi Grosupeljčani alerginčni večina vas zgodbice o njih spremlja bolj po TV ali v časopisih, mi moramo pa živet s tem... vam povem, ni luštno. Kradejo kot srake, otroci sploh ne hodijo v šole, ampak raje fehtajo po ulicah in če jim ne daš denarja, te v zahvalo pljune (6, 7 letni namreč), ti isti otroci se z avtomobili gonijo po mestu in ogrožajo prebivalce, so namreč tako majhni, da morajo voziti v stoje, da sploh čez volan vidijo, orožja imajo več kot slovenska vojska, po vrh vsega se jim pa policija nič ne upa, tako da dejansko lahko počnejo prav vse, kar hočejo . In ko komu vlomijo, pa pride policija, je vse kar rečejo možje v modrem: brez veze, da karkoli prijavljate, ker itak ne boste nič dosegli... Pri moji tašči so že večkrat iz kašče kradli krompir in druge poljščine, drugim okoliškim kmetom pa tudi cele prašiče. Ravno prejšnjo soboto so bili pri tašči vsi doma, svakinja je avto prala, tast je nekaj prčkal po dvorišču, tašča je bila pa v hiši. In gre tašča po stopnicah dol in sreča ciganko, ki je prišla iz spalnice. Normalno, vsa v šoku jo vpraša, kaj dela v hiši in ciganka jo mrtvo hladno vpraša: A maš kej krompirja zame? in takih zgodbic je še in še... no, se opravičujem, malo sem zašla iz teme, ampak ko pa vidim njihova nakazila, me pa še bolj podžge tole... aha, tako je tudi po Beli krajini, mi je pravil moj da kakšni so in take....naša država jih pa ščiti....kolko skrbi povzročajo po nepotrebnem ostalih meščanom, ljudem....se spomnem l.2006 ko so delali kažin tam decembra...kolko neprespanih noči je bilo pri nas, ker je moj bil skozi na terenu zaradi njih...praktično ga cel mesec ni blo videt....
|