|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-)
12.3.2009 12:17:02   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

heloooooooooo

evo Mančita je končno zaspala, tako da jana, evo, tudi naša ni šla pred 12 nič spat user posted image , pokonci pa praktično od 5.30 user posted image

jz morem pa neki za južno it spacat pa ne vem kva bi user posted image

evo filip je tud zdej mrkniluser posted image user posted image user posted image , a sem komi dočakala da ga zmankauser posted image

heheh... jz tudi

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
12.3.2009 12:17:37   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Pa dober dan!!!! user posted image

Pri nas je ko zakleto. Ko grem spat se Maja obvezno zbuja, da lahko znorim. Včeraj sem bila čisto obupana in sem se malo user posted image . Od 20-24 se je zbudila 50x. Potem pa sem bila čisto obupana in sem jo ob 24h vzela iz postelje in se je v dnevni igrala do 1h, potem pa je zaspala in spala do 6h, dobila malo mlekca, čaja in dudo in potegnila do 7.30. Jaz sem spala natanko 6h. Nisem pa nič polomljena, ker sem teh 6h odlično spala.
Me pa nekaj grlo šlata. user posted image

ajej tole spanje naših nagajivčkov je pa res za en drek user posted image
me pa veseli, da nisi nič polomljena, tudi to je nekaj vredno

Meni je tole ogromno vredno. Ker lahko  normalno funkcioniram.

ja to je največ, da lahko človek normalno funkcionira user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
12.3.2009 12:17:37   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Čau mačkice moje

kako smo kaj?

Me smo že iz dolgega sprehoda,je bil tko lep sonček,zdej pa že piha k pr norcih.

Zadnje dni se z mojim skoz neki pričkava tko da mi tud za čvekat ni.Že 2 meseca je neki čudn na momente kr vid se mu da neki ne valja.Včer sva se pa cel dan prekregala,sej sva se pogovorila in pobotala sam jst ne vem kolk časa bom lahko tole še prenašala.user posted image user posted image user posted image

Ah je že alarm,pridem nazaj

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
12.3.2009 12:18:26   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jaz sem po 45min obupala na orbitrekuuser posted image Naredila sem samo 140 trebušnjakov tako, da preostanek sledi popoldanuser posted image  Grem še malo pospravit po bajti, kuhala danes ne bom, bom kar iz skrinje vzela. Zlikala sem do konca danes, sedaj pa imam nov pajk perilauser posted image Temu ni ne konca ne krajauser posted image

a 45 minut no dost???
men se to zdi fulllllllll dolg user posted image

jz bi tud kej iz skrinje vzela, pa sem že vse porabla user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
12.3.2009 12:18:45   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Mi imamo že 4 zobekuser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image

opa user posted image user posted image user posted image user posted image , ta bo pa hitr vse prehitel, če mu tko hitr ven lezejouser posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
12.3.2009 12:19:29   
Soncnica Sandra ***

user posted image user posted image user posted image sem tako vesela, da se bom razpočilauser posted image Alja je pojedla cel ta velik frutek in to brez kakršnega koli pregovarjanja ali animacije. Do konca je odpirala usta kot lačni ptičekuser posted image user posted image Juhhuhuuhuhu
Sedaj jo dam spat, potem pa grem trebušnjake delat in na orbitrek.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to Alja!!!!!!!!!!!!!!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 2756
12.3.2009 12:19:37   
mafi

Jaz sem po 45min obupala na orbitrekuuser posted image Naredila sem samo 140 trebušnjakov tako, da preostanek sledi popoldanuser posted image  Grem še malo pospravit po bajti, kuhala danes ne bom, bom kar iz skrinje vzela. Zlikala sem do konca danes, sedaj pa imam nov pajk perilauser posted image Temu ni ne konca ne krajauser posted image

jaz bi že po 15min obupalauser posted image , dobra siuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2757
12.3.2009 12:20:30   
mafi

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

user posted image user posted image user posted image sem tako vesela, da se bom razpočilauser posted image Alja je pojedla cel ta velik frutek in to brez kakršnega koli pregovarjanja ali animacije. Do konca je odpirala usta kot lačni ptičekuser posted image user posted image Juhhuhuuhuhu
Sedaj jo dam spat, potem pa grem trebušnjake delat in na orbitrek.

A to 250gramski?user posted image user posted image user posted image

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image Meni je važno, da je šlo brez problema v želodček, ker tisto preganjanje ali bo ali ne mi gre pošteno na živceuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Alja tko se delauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2758
12.3.2009 12:20:31   
Soncnica Sandra ***
Nč, zdej grem pa neki za južno skup spacat, sam še ne vem kva bi user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
12.3.2009 12:21:14   
mafi

Nč, zdej grem pa neki za južno skup spacat, sam še ne vem kva bi user posted image

jaz bom kar iz skrinje vzela in problem rešenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2760
12.3.2009 12:23:07   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

kasso, hitro odženi te norice. imaš idejo kje si jih staknila? jaz tud nimam pojma katere otroške bolezni sem prebolelauser posted image

tolko po spominu, zdej grem pa mal likat, ker vse stoji že od nedelje....aneja pa spi.

samo, da si bolje.
najprej sem mislila, da sem jih od mame fasala, a ona je imela malo drugačne izpuščaje  in to šele po tednu visoke vročine....potem pa sem se spomnila, da ko sem bila z Varjo pri P je bila ena punčka s noricami. Sicer ona ni prišla v ordinacijo, čakala je na vratih (za nalezljivo bolne imajo drug prostor), je pa njena mama . pa P je pregledala prej njo kot Varjo. Punčka je bila ene 2m od mene...user posted image
Jaz sem klicala v ZD, da so mi pogledali v karton, ali sem jih prebolela.

user posted image user posted image ti maš pa tud smolouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
12.3.2009 12:24:18   
mafi
a zdej ste pa mrknileuser posted image , nč grem pa prah bisatuser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
12.3.2009 12:30:34   
suzy85

Čau mačkice moje

kako smo kaj?

Me smo že iz dolgega sprehoda,je bil tko lep sonček,zdej pa že piha k pr norcih.

Zadnje dni se z mojim skoz neki pričkava tko da mi tud za čvekat ni.Že 2 meseca je neki čudn na momente kr vid se mu da neki ne valja.Včer sva se pa cel dan prekregala,sej sva se pogovorila in pobotala sam jst ne vem kolk časa bom lahko tole še prenašala.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da se stvari med vama uredijo!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
12.3.2009 12:32:07   
suzy85

heloooooooooo

evo Mančita je končno zaspala, tako da jana, evo, tudi naša ni šla pred 12 nič spat user posted image , pokonci pa praktično od 5.30 user posted image

jz morem pa neki za južno it spacat pa ne vem kva bi user posted image

hmmmm...
- palačinke z zelenjavno juho
- slivovi cmoki z gobovo juho
- štruklji (njam)
- šmorn in kompot.....

jst sm že včeraj skuhala goveji golaž, user posted image  in eva dobita še polento, jst pa solato

< Sporočilo je popravil suzy85 -- 12.3.2009 12:34:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 2764
12.3.2009 12:33:04   
suzy85

Jaz pa sem žalostna in jezna hkrati. user posted image  Maja ima spet isto hajko z AB kot decembra. Spet je dobila vročino kljub AB. user posted image

ajoj no pa ne že spet user posted image user posted image user posted image
zate: user posted image user posted image user posted image
in za Majo: user posted image user posted image user posted image

tudi mi2 vama pošiljava cel kup user posted image  in user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2765
12.3.2009 12:34:29   
katy82

Čau mačkice moje

kako smo kaj?

joj mačka moja, bi te objela in stisnila če bi lahko, tako pa ne gre, zato ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
pa upam, da sta se vredu in dobro pogovorila, ter da bo sedaj šlo lažje naprej.

kako pa sta kej s pripravami na P??? user posted image

Čau mačkice moje

kako smo kaj?

Zadnje dni se z mojim skoz neki pričkava tko da mi tud za čvekat ni.Že 2 meseca je neki čudn na momente kr vid se mu da neki ne valja.Včer sva se pa cel dan prekregala,sej sva se pogovorila in pobotala sam jst ne vem kolk časa bom lahko tole še prenašala.

Fajn bi bilo, če bi prišla stvari do dna in bi ugotovila zakaj se pričkata.

Hvala punce,sej nikol nisem hotla pisat o tem k me pol še bolj zamori,sam nekje se pa tud moram skašlat.

Najino pričkanje se vedno začne s tem da najde kao en ful pomemben vzrok zakaj bo postal živčen,prejšnji večer je bla muha,za katero sem  bla jst kriva da je v stanovanju a me sploh doma ni blo,včeraj je bilo krivo da nisem našla enega ščipalčka za nohte,itak imava 3 ampak on je k en otrok vztrajal samo pri tem.Punce jst ga ignoriram pa skušam drugače z njim ampak ne gre več.Sam da usta odprem mi reče da naj utihnem,ma saj tud napisat ne morem,sam v srcu vem da se on name samo razpiz.deva zato,da  iz sebe sprosti napetost,sam kaj pa sem jst ena blazina za vse svinjarije in joh bom mirno požirala?user posted image

Sem študirala kaj če ga poroka mori,pa ne vem, če je to to k itak sva enajsto leto skupaj,pa že 4 leta redno skupaj živiva.
Služba mu je v veselje,mi je zdej že parkrat reku,da se tam lahko sprostiuser posted image ,Kaj je pa dom?Vedno ko pride domov ga pričakam z nasmehom in ga vprašam kako je blo.Nočem bit zagrenjena ker nočem da prvo vid moj zatežen fris k stop čez vrata.Tud to ni več dober,če ga kaj vprašam mi reče,da samo še lajam nanj.
Včer mi je reku,da ko sem rodila j v njemu nekaj umrlo-Kaj pa zdej to pomen???????????user posted image user posted image user posted image

Nekako sva se zmenila da mu najdem kakega psihiatra,do zdravnika je pa že sam šel ker ga je v prsih tiščalo 2 dni skoz.Zdravnik mu je reku,da ni drugega kot psiha za vsak slučaj mu je vzel kri,pa gre jutri nazaj do njega.

Enostavno ne vem več kaj bi.Vidim ga da je zgubljen in da sam ne ve kaj bi s sabo ampak njegova obramba je vedno nesramnost in pljuvanje po vsakem ki mu hoče dobro.

Kaj najuser posted image user posted image user posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

Neposredna povezava do sporočila: 2766
12.3.2009 12:45:56   
Anonimen

Čau mačkice moje

kako smo kaj?

joj mačka moja, bi te objela in stisnila če bi lahko, tako pa ne gre, zato ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
pa upam, da sta se vredu in dobro pogovorila, ter da bo sedaj šlo lažje naprej.

kako pa sta kej s pripravami na P??? user posted image

Čau mačkice moje

kako smo kaj?

Zadnje dni se z mojim skoz neki pričkava tko da mi tud za čvekat ni.Že 2 meseca je neki čudn na momente kr vid se mu da neki ne valja.Včer sva se pa cel dan prekregala,sej sva se pogovorila in pobotala sam jst ne vem kolk časa bom lahko tole še prenašala.

Fajn bi bilo, če bi prišla stvari do dna in bi ugotovila zakaj se pričkata.

Hvala punce,sej nikol nisem hotla pisat o tem k me pol še bolj zamori,sam nekje se pa tud moram skašlat.

Najino pričkanje se vedno začne s tem da najde kao en ful pomemben vzrok zakaj bo postal živčen,prejšnji večer je bla muha,za katero sem  bla jst kriva da je v stanovanju a me sploh doma ni blo,včeraj je bilo krivo da nisem našla enega ščipalčka za nohte,itak imava 3 ampak on je k en otrok vztrajal samo pri tem.Punce jst ga ignoriram pa skušam drugače z njim ampak ne gre več.Sam da usta odprem mi reče da naj utihnem,ma saj tud napisat ne morem,sam v srcu vem da se on name samo razpiz.deva zato,da  iz sebe sprosti napetost,sam kaj pa sem jst ena blazina za vse svinjarije in joh bom mirno požirala?user posted image

Sem študirala kaj če ga poroka mori,pa ne vem, če je to to k itak sva enajsto leto skupaj,pa že 4 leta redno skupaj živiva.
Služba mu je v veselje,mi je zdej že parkrat reku,da se tam lahko sprostiuser posted image ,Kaj je pa dom?Vedno ko pride domov ga pričakam z nasmehom in ga vprašam kako je blo.Nočem bit zagrenjena ker nočem da prvo vid moj zatežen fris k stop čez vrata.Tud to ni več dober,če ga kaj vprašam mi reče,da samo še lajam nanj.
Včer mi je reku,da ko sem rodila j v njemu nekaj umrlo-Kaj pa zdej to pomen???????????user posted image user posted image user posted image

Nekako sva se zmenila da mu najdem kakega psihiatra,do zdravnika je pa že sam šel ker ga je v prsih tiščalo 2 dni skoz.Zdravnik mu je reku,da ni drugega kot psiha za vsak slučaj mu je vzel kri,pa gre jutri nazaj do njega.

Enostavno ne vem več kaj bi.Vidim ga da je zgubljen in da sam ne ve kaj bi s sabo ampak njegova obramba je vedno nesramnost in pljuvanje po vsakem ki mu hoče dobro.

Ti si pa res mal nora,take osebne stvari razlagaš na javnem forumu.Ej,ni čudn,da je tvoj partner tak zagrenjen,kdo pa nebi bil,da mu ženska take klanfa po forumuuser posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2767
12.3.2009 12:47:53   
suzy85

res ni prijetno, če te uporablja, da lahko svojo jezo in nezadovoljstvo spravi iz sebe. verjamem, da te boli, ko ti izreče kakšne nesramne pripombe. tudi, če ga mučijo živci, to še ni opravičilo za takšno vedenje. navsezadnje si njegova punca, bodoča žena in mama vajine Lare!
če so vzrok živci, si mora poiskati zdravniško pomoč. kot vidim sta na dobri poti! kljub vsemu pa mora najti vzrok za svoje vedenje.
v nosečnosti sta bila oba polna pričakovanj, ko komaj čakaš novega družinskega člana. vsak dan si bližje življenjski prelomnici. po porodu pa se življenje nekako uteče v ustaljene tire. kljub vsakodnevnim novostim, ki jih izvajajo naši sončki, se vsega nekako navadiš - ni več nekega pričakovanja. mogoče je to to, kar tvoj user posted image  pogreša.
kaj pa kakšen hobi, šport..., nekaj, kar bi ga sprostilo, veselilo?

< Sporočilo je popravil suzy85 -- 12.3.2009 12:55:36 >

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
12.3.2009 12:50:41   
MARTINA25
Kva se pa ti vmešavaš PROVOKATOR???A te je kdo vprašu za mnenje mogoče???

KATY drž se!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
12.3.2009 12:57:58   
kasso
katy user posted image user posted image zate in za vajin odnos. Močno upam, da ni kaj hujšega zadaj...mogoče le naveličanost vsakdanjika, ali pa strah pred očetovstvom, ali prihajajoče porokeuser posted image . Psihiater pa mu ne bo nič več pomagal, kot da mu predpiše antidepresive......mogoeč le, če poišče res kakega dobrega, ki zna res prisluhnit pacientu. Mnogo bolja varianta je psihoterapija.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
12.3.2009 12:58:00   
hijenca
Ej PROVOKATOR če se ne znaš lepo pogovarjat, je najboljše da greš provocirat koga drugega, nas pa pusti pri miru.

Najdi si že enega deda, da ne boš tako zagrenjena, očitno že dolgo nisi fasala, pa si zatežena.

Vsem ostalim se opravičujem za ta zadnji stavek, tudi moderatorjem.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
12.3.2009 13:15:44   
hijenca
Katy, user posted image user posted image user posted image , verjemi v vajino ljubezen, pa se bo porihtalo. Če imata možnost vama priporočam Gospo Bezenšek Ksenijo v Šentjurju, je super gospa in zelo pomaga. http://www.xena.si/

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
12.3.2009 13:19:11   
Anonimen
DAN DANuser posted image

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2773
12.3.2009 13:22:20   
hijenca
Midva z Vidkom pa sma imela obisk, je punca od botrčka danes diplomirala in smo šli na sprehod in še na kavico. Kak je bilo lepo na sončku sedet in kavico pituser posted image user posted image . Je Videk zaspal v vozičku, ampak očitno je premalo spal, ker je sedaj zaspal v kinderpetu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
12.3.2009 13:22:49   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

DAN DANuser posted image

Lep dan dan tudi tebi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?