|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
12.3.2009 8:08:39   
trinity22
Punce to ni fer ... zakaj zdaj tiste z zadnjega konca seznama rojevateuser posted image user posted image

Kaj pa me, ko smo že na začetku, me bomo pa še kar čakaleuser posted image user posted image user posted image

JOj mene dans spet v ledvenem delu in dol v ritne kosti (beri medenico) boli, mala me tako razteguje, da je joj, upam da ko bo enkrat šlo zares, da bo kr ven padlauser posted image , ker se zdaj vse tk pripravljauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
12.3.2009 8:11:03   
sanna
IZVIRNO SPOROČILO: janaja

IZVIRNO SPOROČILO: sanna

Janaja: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    da ti čimprej mine in boš veselo crkljala svojo štručko. Kaj pričakujete (ne da se mi nazaj gledat)?

Mi bomo po napovedih meli user posted image  pa to kao ne malega. Bomo videli ko bomo zagledali user posted image , jaz nič prej ne verjamem za 100%.

Mi se bomo pa pustili presenetit, ampak user posted image  tudi ni tako majcen. Upam, da se je na UZ zmotil, me je skor vrglo, ko je rekel 3500g (še dobro, da sem ležala), pa prav nikamor se mu ne mudi. Bom verjetno takoj 6kg rodila. O, joj,joj user posted image

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
12.3.2009 8:16:26   
Pupa7

OJla bejbe,

sem danes malo boljše volje user posted image ,

najprej čestitke vsem novim mamicam, pa slavljenkam.

No meni se je krvavitev vstavila in smo šli zvečer normalno spat. Zjutraj me je pa okol 5.35h začel stiskat. Sem se takoj spomnila kako zgledajo popadki. No zdej dihamo na 8 min, sem mojga poslala na šiht ( če je slučajno lažni alarm), pa še malega je peljal spotjo v vrtec. IN zdaj čakam kaj in kako, samo pomoje se počasi začenja.

No bom še dežurala kle gor kdokler ne bo prehudo in potem grem k mami da me pelje v P. Po moje ko bodo na ene 6 al pa 7 min ane. Čeprav upam, da mi začne plodovnica odtekat da bomo sto procent shure.

Eto zdej pa dejmo mal čvekat ane user posted image

janaja drži se, diham s tabo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
12.3.2009 8:17:52   
Steffi
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

in ker zjutraj dolgo spim, poleg tega pa je že skoraj "jutri", naj bom prva, ki čestitam naši Tulipan12:

VSEEEEEEEEEEEEEEEE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem si pa poleg tega dovolila, da sem te tudi v seznamu že postarala user posted image

se pridružujen čestitki user posted image user posted image user posted image

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
12.3.2009 8:21:15   
kajaka
Dobro jutro!

Na mene pa ima luna očitno drugačen vpliv - po dolgem času sem prespala celo noč. user posted image

Kako ste drugače? Pri meni se še kar nič ne dogaja user posted image , očitno čakamo na rok ali pa še malo čez.

user posted image user posted image user posted image  novima mamicama in njunima user posted image !!!

Janaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
12.3.2009 8:21:15   
Pupa7
Tulipan vse najboljše ti želim, rožic ti ne bom dajala ker si že sama rožica, ti pa zaželim hiter in neboleč porod in obilo užitka s tvojim user posted image !!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Pupa7 -- 12.3.2009 8:25:29 >

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
12.3.2009 8:22:11   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Punce to ni fer ... zakaj zdaj tiste z zadnjega konca seznama rojevateuser posted image user posted image

Kaj pa me, ko smo že na začetku, me bomo pa še kar čakaleuser posted image user posted image user posted image

JOj mene dans spet v ledvenem delu in dol v ritne kosti (beri medenico) boli, mala me tako razteguje, da je joj, upam da ko bo enkrat šlo zares, da bo kr ven padlauser posted image , ker se zdaj vse tk pripravljauser posted image user posted image user posted image user posted image

kaj jamraš, še 4 dni maš, pa lej kok jih je še pred tabo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
12.3.2009 8:23:05   
kajaka
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

in ker zjutraj dolgo spim, poleg tega pa je že skoraj "jutri", naj bom prva, ki čestitam naši Tulipan12:

VSEEEEEEEEEEEEEEEE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem si pa poleg tega dovolila, da sem te tudi v seznamu že postarala user posted image

se pridružujen čestitki user posted image user posted image user posted image

VSE NAJBOLJŠE TULIPAN 12 tudi z moje strani! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
12.3.2009 8:25:32   
janaja
Eto sem si  šla še čajček skuhat za mirne živčke ( sem kar tistega od dojenja vzela user posted image user posted image )

ej trinity sej lahko je pa lažen alarm, mogoče bo se bojo pa nehal, sicer je meni mal oproščeno če prehitim, je bil v prvo tri tedne prej, ta pa že 4 dni dalj tabori v meni kot Val user posted image user posted image user posted image

me je pa v drugo res bolj strah kot v prvo, sam kr nočem mislit na to ker se bodo popadki kar za ziher pol ustavil.

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
12.3.2009 8:26:53   
Pupa7

Eto sem si  šla še čajček skuhat za mirne živčke ( sem kar tistega od dojenja vzela user posted image user posted image )

ej trinity sej lahko je pa lažen alarm, mogoče bo se bojo pa nehal, sicer je meni mal oproščeno če prehitim, je bil v prvo tri tedne prej, ta pa že 4 dni dalj tabori v meni kot Val user posted image user posted image user posted image

me je pa v drugo res bolj strah kot v prvo, sam kr nočem mislit na to ker se bodo popadki kar za ziher pol ustavil.

ti kar govori, da sproti pozabiš, ko pa dihamo pa dihamo skupaj user posted image

aja pa noben porod in nobena nosečnost ni enaka, tako da se ti popadki tokrat ne bodo ustavli user posted image

< Sporočilo je popravil Pupa7 -- 12.3.2009 8:27:16 >

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
12.3.2009 8:29:41   
janaja
No grem še torbo prečekirat, če je vse ok pa pripravit za nizki štart.

janaja

moja sreča

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
12.3.2009 8:33:19   
janaja
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

ti kar govori, da sproti pozabiš, ko pa dihamo pa dihamo skupaj user posted image

aja pa noben porod in nobena nosečnost ni enaka, tako da se ti popadki tokrat ne bodo ustavli user posted image

a misliš

jaz resnično upam, pa da ne bom prišla tja in bo vsega konc in me bojo debelo gledak kaj spet kle strašim user posted image  

janaja

moja sreča

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
12.3.2009 8:34:17   
tasa_m
pupa kaj pa ti že gor?? Sem te navajena da si bolj med poznimi.. user posted image user posted image

janaja.. ja če gre za res pol pa držimo pesti da bo čimprej za tabo. GO,GO,GO JANAJA user posted image

tulipan12.. vse najboljše za te... user posted image user posted image

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
12.3.2009 8:34:29   
Pupa7

a misliš

jaz resnično upam, pa da ne bom prišla tja in bo vsega konc in me bojo debelo gledak kaj spet kle strašim user posted image  

vem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
12.3.2009 8:35:09   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

pupa kaj pa ti že gor?? Sem te navajena da si bolj med poznimi.. user posted image user posted image

janaja.. ja če gre za res pol pa držimo pesti da bo čimprej za tabo. GO,GO,GO JANAJA user posted image

tulipan12.. vse najboljše za te...  user posted image

taši sem zaspala ob pol desetih zvečer, kar je dosti je pa dosti ane user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
12.3.2009 8:35:21   
tasa_m
aja, dobro jutro vsem.

ko sem vidla da se nekaj pripravla (pri janaji) sem pozabla zaželet vsem lepo jutro.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
12.3.2009 8:37:58   
PERSIDA
janaja - veliko sreče da se začne in čimprej  končauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tulipan 12 - vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
12.3.2009 8:37:58   
Steffi
Zdavo!

Janaja, da bo čim krajše in čim slajše na koncu user posted image user posted image user posted image . Diahamo s tabo

Paksi79 dobrodošlauser posted image user posted image

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
12.3.2009 8:39:04   
kajaka
Zdaj sem se pa morala kar nasmejat - moja tašča pa je prava faca! user posted image  Me je poklicala in mi pravi, da je preverila v P za nedeljo, ko imam pregled na PDP, da je ful dobra izmena babic in da je tudi dežurni zdravnik ok ter da se naj nič ne sekiram, ker je tudi ona v službi (dela na otroškem oddelku), tako da je vse pripravljeno in me čakajo!!! user posted image user posted image user posted image

Ja, očitno se je z bodočim vnukom dogovorila kako in kaj!user posted image  

Kdaj bo pa mene kdo kaj vprašal?!?user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
12.3.2009 8:39:48   
PERSIDA
paksi79 - welcomeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
12.3.2009 8:41:16   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: kajaka

Zdaj sem se pa morala kar nasmejat - moja tašča pa je prava faca! user posted image  Me je poklicala in mi pravi, da je preverila v P za nedeljo, ko imam pregled na PDP, da je ful dobra izmena babic in da je tudi dežurni zdravnik ok ter da se naj nič ne sekiram, ker je tudi ona v službi (dela na otroškem oddelku), tako da je vse pripravljeno in me čakajo!!! user posted image user posted image user posted image

zmenen, pol maš ti rezerviran 15, zdej se pa ne več zmišljevat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
12.3.2009 8:42:33   
Pupa7
oo persida, kako kaj? user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
12.3.2009 8:42:40   
kajaka

zmenen, pol maš ti rezerviran 15, zdej se pa ne več zmišljevat user posted image user posted image user posted image

očitno mi ne preostane drugega, kot da potrdim rezervacijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
12.3.2009 8:42:45   
novo

tebe nihče ne rabi spraševat, edino user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu kajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
12.3.2009 8:43:12   
Pupa7
lolitkaaaa vidim te user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?