|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
11.3.2009 21:01:24   
MalaČebelica
Zdravo!

Samo, da se javim, da ne bote mislile, da sem že kje v P user posted image user posted image user posted image

V bistvu mi je crknil internet zdaj popoldne in nisem mogla na RR user posted image ampak zdaj je popravljeno in lahko veselo klepetam naprej user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj sem vse zamudila?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
11.3.2009 21:09:38   
marec2009
Hvala

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
11.3.2009 21:12:38   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: marec2009

Punce

rada bi vam sporočila VESELO NOVICO, da sem
04.03.2009 ob 17:58 v ljubljanski porodnišnici rodila fantka Petra user posted image
Ker sem rodila 3 tedne prekmalu, je naš korenjak bil velik 47cm ter 2,435kg
user posted image
in danes praznuje 1 teden!!!!
user posted image

šele predvčeraj sva prišla domov iz porodnišnice in se nisem mogla prej javiti

No zdaj sem srečna mamica user posted image
user posted image user posted image user posted image čestitam mamica

(odgovor članu marec2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
11.3.2009 21:14:27   
marec2009
Hvala
user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
11.3.2009 21:15:39   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Zdravo!

Samo, da se javim, da ne bote mislile, da sem že kje v P user posted image user posted image user posted image

V bistvu mi je crknil internet zdaj popoldne in nisem mogla na RR user posted image ampak zdaj je popravljeno in lahko veselo klepetam naprej user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj sem vse zamudila?

Ne vem kdaj si bila nazadnje gor, imamo 2 nova mačevska user posted image  in sicer user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image  Ampak luna je pripomogla samo k enemu, ker je bil drug rojen že 4.3.!
Vse sem prečekirala, malo pokomentirala, zdaj pa grem pod tuš na pranje glave, ker imam jutri RD, na urejanje spodnje frizure, ker imam jutri UZuser posted image user posted image user posted image , potem pa pridem še malo pogledat, če katero nosi luna!user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
11.3.2009 21:21:14   
tasa_m
=jasna= kak je lepa user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1331
11.3.2009 21:25:47   
tasa_m
pa kje ste zdaj vse??

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
11.3.2009 21:27:23   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Zdravo!

Kaj sem vse zamudila?

Ne vem kdaj si bila nazadnje gor, imamo 2 nova mačevska user posted image  in sicer user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image  Ampak luna je pripomogla samo k enemu, ker je bil drug rojen že 4.3.!
Vse sem prečekirala, malo pokomentirala, zdaj pa grem pod tuš na pranje glave, ker imam jutri RD, na urejanje spodnje frizure, ker imam jutri UZuser posted image user posted image user posted image , potem pa pridem še malo pogledat, če katero nosi luna!user posted image

Aha, hvala za info. Sem zdaj vmes že tudi sama zasledila te novice.

Čestitke obema družinamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugega pa se zdaj več ne spomnim za komentirat, ker je blo preveč....

Neposredna povezava do sporočila: 1333
11.3.2009 21:31:45   
tasa_m
te pa nič.
Če ni nobene gor pa grem tud jaz na kavč pa se malo k tamali stisnit..

Jutri se kaj dost nebom oglasla,moram še nekaj uredit na Upravni enoti, tak da ne bit v skrbeh. Nisem v P. in nisem šla rodit  user posted image (malo vas moram jezit,mogoče kateri kaj pospešim).user posted image user posted image

Nočka vsem..
user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
11.3.2009 21:41:21   
Steffi
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Steffi, si ti tudi primorka?

Tejči H - moja Nika nima krčev zarad ad3.

Matevž je tudi tak cortek! Ma, se bodo naše babnice teple za te fante! user posted image

Bomo kako rekle al bote tih? user posted image

asimilirana primorka user posted image user posted image user posted image . ne nisem primorka, ampak prekmurka priseljena na Obalo.

Aha, sej enkrat si že povedala.
Se nam boš pridružila pri vozičkanju, a ne? user posted image

seveda, sam če bom imela kaj v voziček datuser posted image user posted image user posted image user posted image , bolj slabo kaže 

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
11.3.2009 21:52:02   
trinity22
jaz sem bila pa pridna zdaj ... sem opravila še zadnjo nalogo, ki sem si jo zadala pred porodom  in sicer sem skopala našega psa in sedaj je lepi in dišeči in pripravljen na novega člana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je pa bil tako priden kot bi vedel, da se ne morem ful dolg sklanjat čez bano, res je bil zlatuser posted image user posted image user posted image user posted image

No zdaj pa sem res pripravljenauser posted image user posted image user posted image  Upam da luna naredi svoje, sam mala je zdaj spet mal preveč živa za poroduser posted image

Neki mi povejte, že cel dan oz. že od sinoči opažam, na spodnjem perilu manjše mlečne flekce a mi mogoče počasi plodovnica odtekauser posted image user posted image  Kaj pa v tem primeru nardimo, če res počasi odtekauser posted image  Ne bi se šla še enkrat zastojn kazat v P ... Prosim za kak nasvet.

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
11.3.2009 22:07:07   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Neki mi povejte, že cel dan oz. že od sinoči opažam, na spodnjem perilu manjše mlečne flekce a mi mogoče počasi plodovnica odtekauser posted image user posted image  Kaj pa v tem primeru nardimo, če res počasi odtekauser posted image  Ne bi se šla še enkrat zastojn kazat v P ... Prosim za kak nasvet.

Če si v dvomih ali je plodovna voda ali izcedek...ponavadi je slednji bolj gost kot plodovna...meni je G rekla, da se v lekarni da dobit nek tester s katerim preveriš, če gre za plodovno vodo...ma, mi ni povedala, kako se kliče...in tudi sama še nisem šla vprašat...
Pa nikar se ne boj it v P pokazat-tudi če je zastonj, ker so tam zato, da ti razpihnejo vsak dvom...user posted image

ČESTITKE tudi mamici in Petru!!!!

www.by-ab.si

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
11.3.2009 22:07:21   
trinity22
kaj nobene več niuser posted image user posted image user posted image  Ste že vse v vrsti za v Puser posted image
Ja nič pol grem pa še jazuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1338
11.3.2009 22:09:56   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Če si v dvomih ali je plodovna voda ali izcedek...ponavadi je slednji bolj gost kot plodovna...meni je G rekla, da se v lekarni da dobit nek tester s katerim preveriš, če gre za plodovno vodo...ma, mi ni povedala, kako se kliče...in tudi sama še nisem šla vprašat...
Pa nikar se ne boj it v P pokazat-tudi če je zastonj, ker so tam zato, da ti razpihnejo vsak dvom...user posted image

ČESTITKE tudi mamici in Petru!!!!

Hvala, za nasvet, sej vem da so v P tam zato, sam ne bi rada, če ni kaj resnega spet tam svetila mi je ljubše doma ... je pa čist vodeno nič gosto, mah ne vem bom šla spat pa da vidmo kaj noč in luna prinesetauser posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
11.3.2009 22:12:22   
Tulipan12

jaz sem bila pa pridna zdaj ... sem opravila še zadnjo nalogo, ki sem si jo zadala pred porodom  in sicer sem skopala našega psa in sedaj je lepi in dišeči in pripravljen na novega člana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je pa bil tako priden kot bi vedel, da se ne morem ful dolg sklanjat čez bano, res je bil zlatuser posted image user posted image user posted image user posted image

No zdaj pa sem res pripravljenauser posted image user posted image user posted image  Upam da luna naredi svoje, sam mala je zdaj spet mal preveč živa za poroduser posted image

Glede počasnega odtekanja plodovnice sem imela na prejšnjem pregledu pri G dolg pogovor. Slišala sem namreč, da je eni punci plodovnica odtekla po kapljicah in ji je otrok v 37. tednu zaradi tega umrl. In seveda vsa v strahu sem načela temo glede tega pri moji G. Njen odgovor: plodovnica lahko odteka po kapljicah, ne more pa se čisto spraznit, ker se vedno znova obnavlja in ona ni vedela niti za en primer, da bi se lahko kaj takega dejansko zgodilo. Otrok lahko umre, če je brez kisika, če se pokaka ali kakorkoli drugače umaže plodovnico, če se zaduši s popkovino, ki se mu navije okrog vrata. TAK, TO JE BIL NJEN ODGOVOR. SEM KR MALO NA HARD RAZLOŽILA VSE SKUPAJ, AMPAK SAJ VSE BEREMO TUDI NEGATIVNE STVARI, PA SE MI JE ZDELO, DA LAHKO PODAM TA KOMENTAR. Upam, da nisem katere zatežila!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1340
11.3.2009 22:16:58   
Piruri
Midva sva tudi pred dnevi gledala eno oddajo o nosečnosti in baje, da user posted image  v zadnjem mesecu spije 0,5 l plodovne vode na dan (od tod tudi kolcanje) zato, da si dela "plac" ker raste...tako, da tudi jaz menim, da odtekanje po kapljicah ni tako riskantno...če ti pa v enem šusu odteče, pa itak veš, ker je tega precej...

www.by-ab.si

Neposredna povezava do sporočila: 1341
11.3.2009 23:18:48   
mihaela01
Trinity22: Tudi jaz ima isto težavo. Tudi jaz na dnevnem vložku opažam gost mlečen izcedek. G mi je rekel, da ni to nič, da se kao vse skupaj pripravlja na porod, da pa je plodovnica kao bolj tekoča...

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
11.3.2009 23:19:20   
mihaela01
Nočko

(odgovor članu mihaela01)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
11.3.2009 23:26:52   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: marec2009

Punce

rada bi vam sporočila VESELO NOVICO, da sem
04.03.2009 ob 17:58 v ljubljanski porodnišnici rodila fantka Petra user posted image
Ker sem rodila 3 tedne prekmalu, je naš korenjak bil velik 47cm ter 2,435kg

user posted image
in danes praznuje 1 teden!!!!

user posted image

šele predvčeraj sva prišla domov iz porodnišnice in se nisem mogla prej javiti

No zdaj sem srečna mamica user posted image

čestitke user posted image user posted image user posted image  se mi je kar zdelo, da se je vmes še kakšen otroček rodil, samo da me nismo vedele za to user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu marec2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
11.3.2009 23:29:33   
felix7
no, jaz sem pa šele zdaj prišla domov, sva bila pri enih kolegih, pa se vedno zaklepetamo user posted image  

prej sem samo prebrala na hitro in mi je bilo prav žal, ker nisem mogla komentirat vseh srčkanih slikic, od Lije, Matevža in Katje user posted image user posted image user posted image

pa seveda čestitke tudi Miški in njeni Nini, ki je pohitela na svet user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
11.3.2009 23:39:00   
felix7
user posted image

PDP   
Ime (starost)        (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj P, spol, + kg, cm buši 

Evo...steffi in Lolita že stavita, kira bo prej rodila...pobiramo stave user posted image

07.03. 
Steffi (32)               (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 13.3., Izola user posted image +17 kg, ? cm
     ...bi že rada dala kaj v voziček... user posted image user posted image

08.03. 
Lolita23 (23)          (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 13.3., CE user posted image +16 kg ?
     ...se je zbudila...in še vedno ni nič...user posted image  user posted image ...ona se kar nekaj spreneveda in čaka, da bomo druge pred njo user posted image  user posted image

mihaela01 (27)      (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 13.3., Ptuj user posted image +10,5 kg, 97 cm
      ...čakanje jo ubija, ampak dete se nič ne sekira user posted image

09.03.
sahary (29)            (št. user posted image 4, št. user posted image 3) 11.3., CE user posted image +13 kg, ?
       ...še v enem kosu, ampak....sumljivo user posted image

11.03. 
petrcaK
(25)           (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 24.2., CE user posted image +18 kg, 109 cm
       ...bo kej? user posted image

mama_milchy (27) (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 13.3., Izola user posted image +14 kg, ?
      ...ne spi več...zdaj...če ne bo rodila, bo pa še bolj "tečna" user posted image  user posted image
      ...si je pa upala rezervirat petek 13....čestitke!!!  

12.03. 
helimaša (26)         (št. user posted image 3, št. user posted image 1) 12.3., LJ  user posted image +6 kg, 98 cm
       ...se še nič ne dogaja, mora se najprej starejša hči pozdravit...

...premikamo črto...user posted image ..alo, zaspanke...user posted image

13.03.
trezika (24)            (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 14.3., Ptuj user posted image +22,5 kg, 115 cm
      ...na soboto na CTG...pol pa po nakupih? user posted image  user posted image

14.03. 
trinity22 (30)         (št. user posted image  1, št. user posted image 0) //, CE user posted image +13 kg, 99 cm
    ...je skopala psa, da bo tudi on pripravljen na novega člana user posted image

škratka (23)           (št. user posted image  1, št. user posted image ?) 12.3, NM user posted image +18 kg, 109 cm
15.03.
lejca (32)                (št. user posted image 2, št. user posted image 0) 16.3., ITA user posted image +18 kg, 114 cm 
kajaka (31)             (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 15.3., Ptuj user posted image +17,5 kg
16.03.
dana
(31)                (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 16.3., LJ user posted image
+12,5 kg, 110 cm
17.03. 
MalaČebelica (27)   (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 16.3., MB user posted image +18 kg, 106 cm
       ...po masaži spi kot user posted image ....user posted image ...po cartanju s user posted image  pa prerojena user posted image

18.03. 
buksi (26)                (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 17.3., PO user posted image +16 kg, ?
19.3.
Lorencia (25)           (št. user posted image 1, št. user posted image 0) v P, MB user posted image +11 kg, 100 cm
         ...se boji, da bi rodila težkokategornika... user posted image

20.03.
pocka (29)                (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 12.3., Izola user posted image +19 kg, 106 cm 
   ...že šteje gibe...in zdraven je` pecivo user posted image  user posted image ...

21.3. 
_andreja_ (24)         (št. user posted image 2, št.user posted image 1) 14.3., TRB user posted image +16 kg, 136 cm
      ...zgleda smo marčevke dokaj enotne...in bomo rodile kar vse na
       isti dan user posted image  user posted image  user posted image ...čene pa vsaj v paketu po par...user posted image

Pupa7 (28)                (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 17.3., CH  user posted image +18 kg, 122 cm 
     ...je jasnovidna...in ko mrkne, se kakšen user posted image  rodi...scary!!!!!user posted image ...drugače se pa "fila" z vitaminom D....

jadrnica (28)             (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 16.3., LJ  user posted image +12,5 kg, 103 cm
       ...si je tudi rezervirala materinski dan...user posted image ...bosta s felix skupaj
       "tulili" v prazno luno user posted image  user posted image  user posted image

čebeica maja (30)    (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 13.3., NM  user posted image +17,5 kg, 100 cm
pondelak (19)            (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 18.3., MS user posted image +16 kg, 115 cm 
       ...njej se že luna smeji user posted image ...

sanna (23)                 (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 12.3., LJ  user posted image +14 kg, 107 cm
22.03
Sey (28)                     (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 12.3., PO user posted image +10 kg
23.03.
1hruška (25)              (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 26.2., LJ user posted image +14 kg, 106 cm
24.03.  
felix7 (27)                  (št. user posted image 1, št. user posted image 0)
17.3., LJ user posted image +14 kg, 108 cm 
      ...rezervirala materinski dan user posted image

25.03.
novo (30)                    (št. user posted image 3, št. user posted image 0) 18.3., CE user posted image +17 kg, 102 cm
      ...še ena rezervacija...

piamaria (30)              (št. user posted image 3, št. user posted image 2) 17.3., LJ user posted image +14,5 kg
loni77 (31)                  (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 13.3., PO user posted image +17 kg, 109 cm
26.03.
bambam (29)              (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 6.3., CE user posted image +21 kg, 118 cm
sončica* (23)              (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 18.2., LJ user posted image +15 kg ?
28.03.
Nina00
(35)               (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 13.3., LJ user posted image +14 kg, ?

Tulipan12 (35)           (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 12.3., MB user posted image +13,5 kg, ?
     ...12.3. praznuje, ali bo morda praznovalo tudi njeno dete?

SRCCEK (28)              (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 5.3., LJ user posted image +14 kg, 100 cm
suncicica (29)       (št. user posted image 2, št. user posted image 0) 11.3., Ptuj user posted image user posted image +30 kg, 115 cm
29.03.
drevozivljenja (22)    (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 9.3., MS user posted image +18 kg, 103 cm
30.03.
janaja
(25)                 (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 11.3., KR user posted image
+11,2 kg, 118 cm
      ...preveč akcije....pojdi se rajši pokazat v P!!!!

31.03.
Irena83 (26)              (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 16.3., LJ user posted image +20 kg, 103 cm
01.04
Piruri (30)                  (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 17.3., PO user posted image +15 kg, 108 cm

- 12 fantkov user posted image ...močno vodijo user posted image
- 13 punčk user posted image ...DEJMO PUPKE!!!!user posted image user posted image
     - 15 presenečenj  user posted image

Skupaj nas je 39 marčevskih nosečk!

user posted image   

user posted image

user posted image            user posted image

MARČEVSKI ZVONČKI IN TROBENTICE 2009

Datum       Ime (starost)        PDP       Ime otročka   Teža    Velikost

7.1.2009      PERSIDA (32)    12.3.     Anže     user posted image    1840 g   43,5 cm
                                                             Tomaž   user posted image    1550 g    41 cm

30.1.2009    TEJČI H
(24)      28.3.   
  Lovro   user posted image     2000 g    44 cm

6.2.2009       CITA (28)          1.3.        Lia       user posted image     2900 g    47 cm

7.2.2009       NAJAA (30)       31.3.      Nika    user posted image     1940 g    46 cm

12.2.2009    YANIA (29)         8.3.       Timon  user posted image     2260 g    46 cm

12.2.2009    DUSHKA (26)      4.3.       Taja     user posted image     2600 g    47 cm

20.2.2009    TASA_M (25)     18.3.       Lija     user posted image     2330 g    46 cm

21.2.2009    JJASNA85 (23)  26.2.      Leon    user posted image     3510 g    54 cm

22.2.2009    JANJAP (26)      20.3.   Raphaël  user posted image     3110 g    50 cm

26.2.2009    GRAHEC (30)       6.3.     Lucija    user posted image     3840 g    53 cm

28.2.2009    KOKICA32 (33)  20.3.   Valentin  user posted image    2990 g    50 cm

2.3.2009      =JASNA= (27)     3.3.       Katja    user posted image    3325 g    50 cm

3.3.2009       ADA2 (30)           3.3.       Miha     user posted image    4000 g    53 cm

4.3.2009      JULAM (33)          1.3.     Karolina user posted image    3300 g    53 cm

4.3.2009     MAREC 2009 (31) 25.3.     Peter   user posted image     2435 g    47 cm

5.3.2009      INFINITY1 (26) 16.3.      Lovro    user posted image    3190 g    49 cm

6.3.2009       SPPS (26)           7.3.       Marcel  user posted image    3830 g    52 cm

6.3.2009       DALI*(28)         18.3.       Etien    user posted image    3260 g    49 cm

6.3.2009       MEDIUHEC (29) 17.3.      Matevž user posted image    3000 g    50 cm

9.3.2009       NOBADY (19)      8.3.         Taj     user posted image     4000 g    53 cm

11.3.2009     MIŠKA2006 (?)   1.4.       Nina    user posted image     2500 g    48 cm

TRENUTNO VODIJO user posted image    14 : 8!!!

user posted image

ZVONČKI IN TROBENTICE MARČEVK 2009
user posted image    

user posted image   ANŽE in TOMAŽ - Persida 
"...midva sva pa skupaj..."

user posted image   LOVRO - Tejči H 
"...še nekaj razmislim in pol...hmmm...ja..."

user posted image  LIA - cita
"Uf...tako sem se napokala..."

user posted image    TIMON - Yania 
"Kaj?...KAJ?..."

user posted image     LIJA - Tasa_M
"Duda mi je komaj prav!!!"

user posted image    LEON - Jjasna85 
"OOOOO...koliko vas je!!!"

user posted image  TAJA - Dushka
"Evo mami, smo še malo zadremam....user posted image .."

user posted image   LUCIJA - Grahec
"Se to spodobi v javnosti?"

user posted image   NIKA - Najaa
...OMAGALA...

user posted image     KATJA - =jasna=
"JAZ SEM LEVVVVVV!!!!...in te pojem!!!"

user posted image  VALENTIN - Kokica32
"Pa misli kdo ugasnit to luč?"

user posted image  KAROLINA - Julam
"Ejla...sej bi spregledala, pa je naporen dan za mano..."

user posted image    MIHA - Ada2
"Kaj?...Ja, to je naravna barva..."

user posted image   MARCEL - spps
"Zakaj me vse sestre skozi hodijo gledat?...Sem tako cartkast?"

user posted image   MATEVŽ - Mediuhec
"Očka-modelar mi je nadel kataloško številko."

user posted image

BUŠIJI MARČEVK 2009 
user posted image   trezika - 32. teden
NOVO SLIČICO, PROSIM!

user posted image   Pupa7 - 37. teden 
user posted image  Piruri - 37. teden 
user posted image  lejca - 37. teden 
user posted image Lolita23 - 37. teden 
user posted image   čebeica maja - 36. teden 
user posted image   felix7 - 36. teden 
user posted image    Mala Čebelica - 39. teden
user posted image   mama_milchy - 39. teden 
user posted image  trinity22 - 39. teden
user posted image   drevozivljenja - 30. teden 
NOVO SLIČICO, PROSIM!

user posted image   novo - 38 tednov

user posted image pocka - 30 tednov 
NOVO SLIČICO, PROSIM!

user posted image   Lorencia - 35. teden 
user posted image  kajaka - 31 tednov
NOVO SLIČICO, PROSIM!

user posted image  pondelak - 32. teden
NOVO SLIČICO, PROSIM!

user posted image  suncicica - 37. teden

< Sporočilo je popravil felix7 -- 11.3.2009 23:41:36 >

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
11.3.2009 23:43:04   
felix7
in ker zjutraj dolgo spim, poleg tega pa je že skoraj "jutri", naj bom prva, ki čestitam naši Tulipan12:

VSEEEEEEEEEEEEEEEE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem si pa poleg tega dovolila, da sem te tudi v seznamu že postarala user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
11.3.2009 23:43:35   
Tulipan12
Hahaha, kaj pa komentarji pri user posted image ??? CARSKOuser posted image user posted image user posted image

Grem tudi jaz počasi pod odejo! Lepe sanje!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
11.3.2009 23:46:09   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

in ker zjutraj dolgo spim, poleg tega pa je že skoraj "jutri", naj bom prva, ki čestitam naši Tulipan12:

VSEEEEEEEEEEEEEEEE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem si pa poleg tega dovolila, da sem te tudi v seznamu že postarala user posted image

HVALAAAAAAA
SEJ JAZ ŽE DOLGO NE ŠTEJEM VEČ, SAM ŠE PRAZNUJEM!!!!user posted image user posted image
KO VSE RODIMO IN ODDOJIMO, DAM ZA MARTINI!user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
12.3.2009 2:42:00   
Grahec
Čestitke
user posted image user posted image  NINI in njeni družini user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image  PETRU in njegovi družini user posted image user posted image user posted image

tulipan12 pa za rojstni dan user posted image user posted image user posted image

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?