Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 18:56:19
|
|
|
|
gogabojan
|
kdo se tu koga boji???? To je nagradno vprašanje hahahahhahahahahahahahaha
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 18:58:20
|
|
|
|
gogabojan
|
kuku ki ste?????????
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 19:02:17
|
|
|
|
afnica mala
|
jaz tud pogrešam šoping; sploh Zaro jutri, mogoče še v petek grem popoldan v Citya nabavljat za malo(Muller, Baby,H&M), v soboto pa greva skupaj z za naju mi pa slike razvijamo v Harvyu- dobiš čez 10 minutk gogabojan - za slikce
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 19:02:52
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. lovely, jaz sem bila v pon. v Zari, pa nasplošno ni bilo nič pametnega. Kupila 1 hlače in 1 majčko to je pa tudi vse. Nisem pa neki gledala takih stvari kot ti iščeš. Pa itak so okusi različni. laknerš, meni si ful všeč na tisti sliki z Neli. Ko imaš eno tako krilo na ven. Se mi zdi, da ti res lepo pristoji. A na teli? http://photos-h.ll.facebook.com/photos-ll-snc1/v2094/228/60/1036410299/n1036410299_30064407_4031.jpg
< Sporočilo je popravil laknerš -- 11.3.2009 19:03:59 >
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 19:07:47
|
|
|
|
gogabojan
|
JAZ tudi pogledala. iiiiii kak lepaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.3.2009 19:10:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 19:23:58
|
|
|
|
iraira
|
Kok sta luštkani
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 19:32:30
|
|
|
|
Marisha
|
Joj, bejbe, sem tolk vesela, ker Markec nima veeč vročine pa full je začel čvekati , upam, da bo tako ostalo.! Berem, da boste šle vse v petek v shoping, pazite, da ne boste porodniške prej zapravile kot pa dobile (hec). Ej, Gogabojan; tamal je pa tak cuker! Se vam še kaj javim, seveda, če bom prišla do računalnika, ker je moj doma in mora prečekirati vse navtične forume in strani . Lep pozdrav, Marisha
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 19:38:52
|
|
|
|
afnica mala
|
bravo Matic , zdaj pa uživajte Marisha jutri se pa ptički ženijo, upam, da se bomo tud pri nas kaj
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 19:47:16
|
|
|
|
iraira
|
Super za Markeca, držim pesti da bo zdaj ok.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 19:54:06
|
|
|
|
iraira
|
Tebe bi rada neki prašala laknerš....po kakšnem cuclju ji daješ mleko za piti, ker to je kar fajn gosto in naša ima od mullerja cuclje pa po trojkici komaj do konca popije Sem sitna vem, ampak res me zanima sorry
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 19:57:19
|
|
|
|
afnica mala
|
joj, Mrisha sorry, Marka sem ti preimenovala - sem si po lepem dnevu privoščila martini, pa ga ful čutim- se vidi, a ne
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 20:00:57
|
|
|
|
ajetam@
|
jest sm se pa odločila da bom začela lavfat. vsak dan. od začetka mi bo po moje gorznnn težko. sam vem da ko se bom enkrat ufurala bom full z lahkoto lavfala. pa res morem ker nisem zadovolna sama s sabo. z musko in slušalkam sem se že oborožila ker z musko fullll lažje tečem... evo oči daje malčku večerjo (hruške s kašico) pol gre pančkat, mami malo pospravi in na kavč. joj sam k ob sredah ni nč po tvju pametnga ...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 20:01:13
|
|
|
|
afnica mala
|
iraira- ko je Neli jedla Aptamil AR je jedla po aventovi dvojki- takrat je bila stara mesec oz 2 meseca Joj, pa me je res usekal ta martini - dobila fleke po obrazu in peče- včasih se mi pojavi alergija na alkohol; sem v 4 razredu pojedla en alkoholni bonbon- bonboniero- zjutraj pred šolo- se ful spomnim sem se zavila v arafatko (se spomnite punce arafatke?), ker sem bila čist flekasta
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 20:06:10
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Tebe bi rada neki prašala laknerš....po kakšnem cuclju ji daješ mleko za piti, ker to je kar fajn gosto in naša ima od mullerja cuclje pa po trojkici komaj do konca popije Sem sitna vem, ampak res me zanima sorry Jest mam Tommy tippy cuclje in ji dam v trojkico. To je kao za 9mesecev. Pa vse popije sam mal traja preden se navadi da more ful vlečt.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 20:08:23
|
|
|
|
iraira
|
Ej hvala res, bom vztrajala.....sem ji pa popoldan dala eno flaško pa je lepo kupček podrla pa nič polivala sem bila tolk vesela, se mi zdi da je tudi ona boljše volje ker ji skoz nazaj ne hodi
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 20:09:38
|
|
|
|
iraira
|
Novalack Ar je pa poden, še kdo naj mi reče da je naj. naj. bo
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 20:11:09
|
|
|
|
ajetam@
|
neki me zanima: ko otroka futraš a je znak za dovolj : se že afna in smeji in počne vse drugo kot odpira usta? ko začne jokcat? ker najprej ko sva začela jest je začel jokcat ko ni več hotu zdej pa se najprej afna pa kar takrat nehava jest. zdej pa ne vem.. verjetno je afnanje znak ne ?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 20:15:25
|
|
|
|
Dream
|
Iraira fora 7 minutnega čakanja je v tem, da se mleko zgosti in bolj leže v želodček. Če ne počakaš, je pač isto kot bi dajala navadno mleko. Torej bi ti spet polival. Mi imamo od Mam in sicer še vedno cucelj 2, pa čisto lepo vleče. Nočem ga preveč razvadit s kakšno 3, da ne bi potem pri meni nehal vleči (ker se je pač treba bolj potruditi).
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 20:17:02
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Novalack Ar je pa poden, še kdo naj mi reče da je naj. naj. bo Se strinjam. Matic je po njem ravno toliko polival kot pri navadnem.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 20:19:01
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Vprašanje za telovadke: a mate še namen hodit en mesec al ne? Ker jaz sem svojih 4x skurla!!! Jutri bi mogla plačat, ve (večina vsaj) ima pa še enkrat , jutri torej plačano. Zdej če bomo hodile še en mesec, jutri pridem in si plačam, če pa ne bomo podaljšale, pa jutri ve še svoje oddelate, pa se vam pridružim po telovadbi, pa začnemo potem ob četrtkih vozičkat in kofetkat ... TOREJ??? Da vem ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 20:21:21
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ neki me zanima: ko otroka futraš a je znak za dovolj : se že afna in smeji in počne vse drugo kot odpira usta? ko začne jokcat? ker najprej ko sva začela jest je začel jokcat ko ni več hotu zdej pa se najprej afna pa kar takrat nehava jest. zdej pa ne vem.. verjetno je afnanje znak ne ? Moj je danes počel vse od naštetega, pa je potem popil še celo stekleničko + da sva se prej še podojila. Imam občutek, da še ni čisto pripravljen na celoten obrok GH. Sicer pa: a še koga od vaših tolk daje luna kot našega danes? Kr neki je že cel dan z izjemo spanja. Hoče jest, hoče spat, hoče se igrat, pol pa nbeno stvar noče
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 20:24:49
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Vprašanje za telovadke: a mate še namen hodit en mesec al ne? Ker jaz sem svojih 4x skurla!!! Jutri bi mogla plačat, ve (večina vsaj) ima pa še enkrat , jutri torej plačano. Zdej če bomo hodile še en mesec, jutri pridem in si plačam, če pa ne bomo podaljšale, pa jutri ve še svoje oddelate, pa se vam pridružim po telovadbi, pa začnemo potem ob četrtkih vozičkat in kofetkat ... TOREJ??? Da vem ... Jest ne bom več, ker mi finančno ne znese tako da se jutri vidimo PO telovadbi na sestanku . Me pa zanima če se to ko nas zadnjič ni bilo šteje pod tisti dan ko ga lahko izkoristiš al ne, ker jaz sem že dvakrat manjkala.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 20:33:23
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Zdaj grem pa iz protesta na predjed. Zelena iz Lidla (drugje mi je zanič). MMMMM. NOT!!! rajš bi eno čokolado pa sem se dans iz enega ful nehvaležnega zornega kota v ogledalu vidla pa sem skor bruhnla... fuj... Najprej bravo za dragega, ki kuha danes - posodi ga še meni - sej moj rad kuha, a zadnje čase nekako ne znese... oj, jst imam pa rada zeleno....stebla domnevam...poskusi pomakat v kak dober navadni jogurt? A v lidlu da je dobra? Nisem še bila - mogoče pa zavijem kdaj še tja pogledat - je še kaj drugega, kar kupuješ/kupujete tam?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 20:34:53
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Ej Lakerš, kam greš v petek shopping za cunje? V LJ? Bi šla, pa ne vem kam naj grem v Lj. ker nič ne poznam!!! oooo. a pridete v LJ?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?