|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
11.3.2009 18:56:19   
gogabojan
user posted image

kdo se tu koga boji????

To je nagradno vprašanje

hahahahhahahahahahahahaha

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
11.3.2009 18:58:20   
gogabojan
kuku

user posted image user posted image user posted image user posted image

ki ste?????????

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
11.3.2009 19:02:17   
afnica mala
jaz tud pogrešam šoping; sploh Zaro

jutri, mogoče še v petek grem popoldan v Citya nabavljat za malo(Muller, Baby,H&M), v soboto pa greva skupaj z user posted image  za naju

mi pa slike razvijamo v Harvyu- dobiš čez 10 minutk

gogabojan user posted image user posted image user posted image - za slikce

Neposredna povezava do sporočila: 1403
11.3.2009 19:02:52   
laknerš
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

lovely, jaz sem bila v pon. v Zari, pa nasplošno ni bilo nič pametnega. Kupila 1 hlače in 1 majčko to je pa tudi vse. Nisem pa neki gledala takih stvari kot ti iščeš. Pa itak so okusi različni.

laknerš, meni si ful všeč na tisti sliki z Neli. Ko imaš eno tako krilo na ven. Se mi zdi, da ti res lepo pristoji.

A na teli?

http://photos-h.ll.facebook.com/photos-ll-snc1/v2094/228/60/1036410299/n1036410299_30064407_4031.jpg

< Sporočilo je popravil laknerš -- 11.3.2009 19:03:59 >

Neposredna povezava do sporočila: 1404
11.3.2009 19:07:47   
gogabojan
JAZ tudi pogledala. iiiiii kak lepaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
   [Brisano sporočilo]
11.3.2009 19:10:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1406
11.3.2009 19:23:58   
iraira
Kok sta luštkaniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

Neposredna povezava do sporočila: 1407
11.3.2009 19:32:30   
Marisha
Joj, bejbe, sem tolk vesela, ker Markec nima veeč vročine pa full je začel čvekati user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , upam, da bo tako ostalo.!

Berem, da boste šle vse v petek v shoping, pazite, da ne boste porodniške prej zapravile kot pa dobile user posted image  user posted image  user posted image  (hec).

Ej, Gogabojan; tamal je pa tak cuker!

Se vam še kaj javim, seveda, če bom prišla do računalnika, ker je moj user posted image  doma in mora prečekirati vse navtične forume in strani user posted image .

Lep pozdrav,

Marisha

Neposredna povezava do sporočila: 1408
11.3.2009 19:38:52   
afnica mala
bravo Maticuser posted image , zdaj pa uživajte Marisha

jutri se pa ptički ženijo, upam, da se bomo tud pri nas kajuser posted image

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
11.3.2009 19:47:16   
iraira
Super za Markeca, držim pesti da bo zdaj ok.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
11.3.2009 19:54:06   
iraira
Tebe bi rada neki prašala laknerš....po kakšnem cuclju ji daješ mleko za piti, ker to je kar fajn gosto in naša ima od mullerja cuclje pa po trojkici komaj do konca popijeuser posted image  Sem sitna vem, ampak res me zanima sorry

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
11.3.2009 19:57:19   
afnica mala
joj, Mrisha sorry, Marka sem ti preimenovalauser posted image user posted image - sem si po lepem dnevu privoščila martini, pa ga ful čutim- se vidi, a neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1412
11.3.2009 20:00:57   
ajetam@
jest sm se pa odločila da bom začela lavfat. vsak dan. od začetka mi bo po moje gorznnn težko. sam vem da ko se bom enkrat ufurala bom full z lahkoto lavfala. pa res morem ker nisem zadovolna sama s sabo. z musko in slušalkam sem se že oborožila ker z musko fullll lažje tečem...

evo oči daje malčku večerjo (hruške s kašico) pol gre pančkat, mami malo pospravi in na kavč. joj sam k ob sredah ni nč po tvju pametnga ...

Neposredna povezava do sporočila: 1413
11.3.2009 20:01:13   
afnica mala
iraira- ko je Neli jedla Aptamil AR je jedla po aventovi dvojki- takrat je bila stara mesec oz 2 mesecauser posted image

Joj, pa me je res usekal ta martiniuser posted image - dobila fleke po obrazu in peče- včasih se mi pojavi alergija na alkohol; sem v 4 razredu pojedla en alkoholni bonbon- bonboniero- zjutraj pred šolo- se ful spomnim sem se zavila v arafatko (se spomnite punce arafatke?), ker sem bila čist flekastauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1414
11.3.2009 20:06:10   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Tebe bi rada neki prašala laknerš....po kakšnem cuclju ji daješ mleko za piti, ker to je kar fajn gosto in naša ima od mullerja cuclje pa po trojkici komaj do konca popijeuser posted image  Sem sitna vem, ampak res me zanima sorry

Jest mam Tommy tippy cuclje in ji dam v trojkico. To je kao za 9mesecev. Pa vse popije sam mal traja preden se navadi da more ful vlečt.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
11.3.2009 20:08:23   
iraira
Ej hvala res, bom vztrajala.....sem ji pa popoldan dala eno flaško pa je lepo kupček podrla pa nič polivalauser posted image user posted image user posted image user posted image sem bila tolk vesela, se mi zdi da je tudi ona boljše volje ker ji skoz nazaj ne hodi

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
11.3.2009 20:09:38   
iraira
Novalack Ar je pa poden, še kdo naj mi reče da je naj. naj. bo user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
11.3.2009 20:11:09   
ajetam@
neki me zanima:

ko otroka futraš a je znak za dovolj :

se že afna in smeji in počne vse drugo kot odpira usta?

ko začne jokcat?

ker najprej ko sva začela jest je začel jokcat ko ni več hotu zdej pa se najprej afna pa kar takrat nehava jest. zdej pa ne vem.. verjetno je afnanje znak ne ?

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
11.3.2009 20:15:25   
Dream
Iraira fora 7 minutnega čakanja je v tem, da se mleko zgosti in user posted image  bolj leže v želodček. Če ne počakaš, je pač isto kot bi dajala navadno mleko. Torej bi ti user posted image  spet polival. Mi imamo od Mam in sicer še vedno cucelj 2, pa čisto lepo vleče. Nočem ga preveč razvadit s kakšno 3, da ne bi potem pri meni nehal vleči (ker se je pač treba bolj potruditi).

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
11.3.2009 20:17:02   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Novalack Ar je pa poden, še kdo naj mi reče da je naj. naj. bo user posted image

Se strinjam. Matic je po njem ravno toliko polival kot pri navadnem.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
11.3.2009 20:19:01   
PikicaStonoga
Vprašanje za telovadke:

a mate še namen hodit en mesec al ne?
Ker jaz sem svojih 4x skurla!!! Jutri bi mogla plačat, ve (večina vsaj) ima pa še enkrat , jutri torej plačano.

Zdej če bomo hodile še en mesec, jutri pridem in si plačam, če pa ne bomo podaljšale, pa jutri ve še svoje oddelate, pa se vam pridružim po telovadbi, pa začnemo potem ob četrtkih vozičkat in kofetkat ...

TOREJ??? Da vem ... 

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
11.3.2009 20:21:21   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

neki me zanima:

ko otroka futraš a je znak za dovolj :

se že afna in smeji in počne vse drugo kot odpira usta?

ko začne jokcat?

ker najprej ko sva začela jest je začel jokcat ko ni več hotu zdej pa se najprej afna pa kar takrat nehava jest. zdej pa ne vem.. verjetno je afnanje znak ne ?

Moj je danes počel vse od naštetega, pa je potem popil še celo stekleničko + da sva se prej še podojila. Imam občutek, da še ni čisto pripravljen na celoten obrok GH.

Sicer pa: a še koga od vaših user posted image  tolk daje luna kot našega danes? Kr neki je že cel dan z izjemo spanja. Hoče jest, hoče spat, hoče se igrat, pol pa nbeno stvar noče user posted image

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
11.3.2009 20:24:49   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Vprašanje za telovadke:

a mate še namen hodit en mesec al ne?
Ker jaz sem svojih 4x skurla!!! Jutri bi mogla plačat, ve (večina vsaj) ima pa še enkrat , jutri torej plačano.

Zdej če bomo hodile še en mesec, jutri pridem in si plačam, če pa ne bomo podaljšale, pa jutri ve še svoje oddelate, pa se vam pridružim po telovadbi, pa začnemo potem ob četrtkih vozičkat in kofetkat ...

TOREJ??? Da vem ... 

Jest ne bom več, ker mi finančno ne znese tako da se jutri vidimo PO telovadbi na sestanku user posted image user posted image user posted image . Me pa zanima če se to ko nas zadnjič ni bilo šteje pod tisti dan ko ga lahko izkoristiš al ne, ker jaz sem že dvakrat manjkala.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
11.3.2009 20:33:23   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Zdaj grem pa iz protesta na predjed. Zelena iz Lidla (drugje mi je zanič). MMMMM. NOT!!! rajš bi eno čokolado pa sem se dans iz enega ful nehvaležnega zornega kota v ogledalu vidla pa sem skor bruhnla... fuj...

Najprej bravo za dragega, ki kuha danes - posodi ga še meni user posted image - sej moj rad kuha, a zadnje čase nekako ne znese...

oj, jst imam pa rada zeleno....stebla domnevam...poskusi pomakat v kak dober navadni jogurt? A v lidlu da je dobra? Nisem še bila - mogoče pa zavijem kdaj še tja pogledat - je še kaj drugega, kar kupuješ/kupujete tam?

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
11.3.2009 20:34:53   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Ej Lakerš, kam greš v petek shopping za cunje? V LJ?

Bi šla, pa ne vem kam naj grem v Lj. ker nič ne poznam!!!user posted image

oooo. a pridete v LJ?

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?