brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2soncek2 Hvala za pohvale moje puncke! Sicer pa, ko sem bila v bolnisnici in so prihajale v mojo sobo vedno na novo pecene mamice s svojimi bebami, so bile vse zaljubljene v svoje bebe "kolk so lepe". Saj veste, se vedno drzi, da je tvoj otrok vedno najlepsi in najbolj srckan!!! Res vam vsem iz srca privoscim, da kmalu ugledate svojega najlepsega otrocka (prej se pa potrudite RESNO se naspati, ker se potem ne boste mogle nikoli dovolj nagledati male struce)!!!! Naj vam na hitro se napisem, kako se je vse pri meni dogajalo. Nosecnost je potekal brez problema, skoraj tako, kot da ne bi bila noseca. Nato pa me zjutraj nekaj pricne crvicit po trebuhu in sem mislila, da mala rita sem ter tja. Ker ni bilo mira sem odsla na WC in ko sem se pobrisla, sem bila vsa krvava. OK, sem rekla, verjetno je cep (saj lahko gre tud 3 tedne prej pa se ni poroda...je bila moja naslednja misel). Ker so nam v soli za starse rekli, da moramo ob vaski krvavitvi v bolnico, sva se z dragim ob 7.30 odpravla tja. Naredili so pregled, rekli, da imam maternicni vrat se ohranjen, me hosptalizirali in naslibali z inekcijami za razvoj otrokovih pljuck ter magnesolom...ces, da bomo stvar poskusli zadrzat in ustavit. Lezim in vedno bolj me je crviclo, kot kaksni hujsi menstrualni krci . Nato sem jih zacela stopat in so bili na 5 min redno, nato na 3 min,priklopli so me na CTG in rekli, da so popadki . Se 1x me je pregledala zdravnica, ki je najprej mislila, da je se vse ok, nato pa naenkrat panicna otipa, da sem ze 3 cm odprta in , da tipa otrokove nogice(ne me vprasata kako?????)--imela sem medenicno vstavo. Zato so se takoj odlocili za CR . Se ko sem lezala na operacijski mizi nisem mogla verjeti, da je to pa res potem to. Bila sem cisto mirna in nic prestrasena, ker sem do zadnjega mislila...saj so samo lazni popadki... . K sreci je mala prava baba in je bila le 3 dni v inkubatorju...so pa lepo poskrbeli za njo... To je to.... res lepo da si delila svoje izkušnje o porodu z nami, zdaj pa vam želim čimveč lepih, igrivih in toplih skupnih trenutkov