Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 15:07:16
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Bom pa vsaj malo spet diplomske napisala. Jaz že par dni štrajkam bi me moral en fejst brcniti nekam...kr neki odprem diplomsko in pol sedim zraven in gledam...mah dej.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 15:08:00
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ ja gogabojan piši no!! po moje je nehala k so jo prej hecale kokčasa ne bo pisala... piši. we miss you Ampak res... gogabojan, sej sem se samo hecala. Napiši kaj, no!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 15:09:38
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Bom pa vsaj malo spet diplomske napisala. Jaz že par dni štrajkam bi me moral en fejst brcniti nekam...kr neki odprem diplomsko in pol sedim zraven in gledam...mah dej. Ma saj jaz tut še kar tle gor bluzim... se kar ne morem spravit... Najlažje pišem dopoldne, ko Nejka spančka, popoldne sem pa še brez energije.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 15:16:19
|
|
|
|
laknerš
|
Jolly jest mam dva stola, ne blazine. Dobiš pa jutri, ker so se mi lih kar obiski napovedali. Če pa nujno rabiš pa lahko prideš iskat.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 15:33:18
|
|
|
|
afnica mala
|
ne morem verjet; Neli spet spala več kot uro, pol sem jo zbudila- kaj češ, pojedla 120 mleka in 80 jab. kaše - bajska pravijo, ko spijo, se redijo; Neli danes sam spi in je , zdaj pa jo moram spreobleči (se je ne upam, da ne bruhne), je imela slinček brez polivinilaste podloge- pa je čez prišlo, v soboto bo babi varuška, pa ji moram vsaj 5 slinčkov z nepremočljivo podlogo dokupit dokupit, pa sebi par stvari, pa še za srajce in majice- bo moralo dolgo varstvo bit
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 15:54:02
|
|
|
|
gogabojan
|
Zdravo punce. A ste me kaj pogrešale??????????? Saj vem da ne . Evo mi smo bili malo vzunaj. (saj drugače nebi šla, ampak so prekl.... redarji mi dali kazen, ker sem mela parkiran avto pred hišo, na pločniku = 80 EVROV. pa kaj so noriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii). Pa sem ga preparkirala, pol pa smo kar vzunaj ostali eno uro in se sprehajali. Več nisem mogla, ker se ne počutim fajn. Nas je oče pospremu (sm ga srečala) skoraj do doma, da nebi kje vkuper padla. Zdaj pa smo se doma najedli, starejši piše nalogo pol pa se mora kao mal učiti (majo matematično tekmovanje). Dojenček se krega na igračke v postelci, jaz pa sem pršla na raport malo. Če se mi bo dalo, bom prebrala za nazaj, ampak ne verjamem. lp
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 16:06:45
|
|
|
|
suzy124
|
Zdravo Sem vas komaj uspela prebrati, ker ste pa tolk napisale , res ste prave čveke. Moj pa je danes spet malo bolj priden in že zdaj spi od pol dveh . Stolček za hranjenje dobila od sestre od Peg Perego primo pappa . Sem pa ga zdaj že dala malo not sedet oziroma v najbolj ležeči položaj da se ga mal navdi , da potem, ko začnema jest GH ne bo problema. Mi pa imamo zopet probleme z očkami, ampak zdaj je pa še druga tak boga Pri nas tud fullll piha ko , tak da sma danes kr notri. Drugače vam pa želim lep preostanek popoldneva, jaz grem pa še mal pospravit. čav bau
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 16:11:14
|
|
|
|
evelin
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Jest mam ta stolček in je ful dober. Je fajn za to ker se mu da sedež nazaj nagnit in je primeren za zdej ko še ne sedijo čist. Peg perego-prima papa http://images.baby-center.si/05/0006/0001/imgBigArticle_2_192653.jpg men je tut tale všeč
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 16:15:15
|
|
|
|
evelin
|
Midve sma pa prišle od P po 3 urah mislim katastrofa. Sma ble v laboratoriju, dale lepo vodo, kri ji je mogla 2x vzet iz prstka ker ni dovolj tekla ker je mela mrzle roke zarad vročine, tk da sma ji mal pod toplo vodo dale. Men je blo tk hudo zraven ko sm jo mogla tk trdo držat tam na stolu Ugotovili so da ima virozo, dobile sma svečke za zbijanje vročine. Ima pa komaj 6040g, je rekla P da je normalno da je teža padla ker je bolana
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 16:15:53
|
|
|
|
Marisha
|
Joj, bejbe kolk sem vam fouš, ker ste se lahko sprehajale po sončku. Markec je še kar bogi, če bo jutri še tako se bova šla pokazat k pediatrinji, da vidimo kaj ga muči . Ej, Gogabojan pa je bilo res kar čudno, ko te par urc ni bilo na netu . Joj jaz sem tolk lačna pa ne vem kaj bi pojedla, ker probavam uno dieto "manj žri" . Lep pozdrav, Marisha
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 17:05:37
|
|
|
|
Dream
|
Evelin imamo od Peg Perego stolček Prima Pappa Diner in smo zadovoljni Že prej sem ga malo navajala na stol, sedaj pa lepo jeva, pa kar gre. Itak pa je hrana povsod... Takole pa izgleda: http://pegperego.si/si/page/detail/gitm/7335/mode/window/cmd/bigimage/ Coca cola zaradi mene če obstaja ali ne, ker itak gaziranih pijač ne pijem. Bi me samo še bolj napihnile Dopoldne sva bila na tako dolgem sprehodu, da sta me oba kolka bolela za znoret. Samo ta asfalt, kaj pa drugega. Je bil pa krasen sonček, sedaj pa že piha ko in nekaj se dež sili. No, sicer pa Matic tako ali tako pančka in ne bo sile, če bomo doma.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 17:50:11
|
|
|
|
iraira
|
Punce ena neumesna: zakaj je treba pri aptamilu AR čakat sedem minut?????Mogoče katera ve. Ti mislim laknerš da to daješ. Hvala bejbe za info.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 17:59:50
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Punce ena neumesna: zakaj je treba pri aptamilu AR čakat sedem minut?????Mogoče katera ve. Ti mislim laknerš da to daješ. Hvala bejbe za info. Zato da se zgosti!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 18:02:35
|
|
|
|
iraira
|
Sem naredila tako ja pa je ratalo gosto ko hudič .Kaj bi pa bilo če bi takoj ji dala brez teh 7min?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 18:06:18
|
|
|
|
Lovely
|
Dan, jaz sem pa čist stransirana s taijija Jaz imam pa stolček od Chicco in je čist isti k Prima pappa in sem razmišljala, da bi Inyo naslednjič kar tja dala k je res še za poležeč položaj... Sva stolček čist zasvinjali z rićevo kašico, morava oprat prevleko. Jaz sem danes na hitro hotela na PST v Šiški na sprehodek ko sem že bila pri mojih pa je pihalo kot , sem kar hitro obrnila nazaj... Komaj čakam, da bo toplo in vse zeleno. Obožujem jutra na PST samo da bom letos z vozičkom in ne laufala z MP3... Gogabojan, a je kaj bolje?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 18:13:06
|
|
|
|
Lovely
|
Ej Lakerš, kam greš v petek shopping za cunje? V LJ?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 18:15:09
|
|
|
|
Lovely
|
Meni je pa Cocacola včasih dobra k je postana - brez mehurčkov ampak mora biti mrzla. Drugač pa od gaziranih sam Fanta bazga k se v Cro dobi mmmmmmmmmm
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 18:15:34
|
|
|
|
Lovely
|
Moj dragi pa lazanjo dela
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 18:16:12
|
|
|
|
Lovely
|
Kje pa ste zdej vse???!!! Zvečer k me pa ni gor mate pa žurke
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 18:17:35
|
|
|
|
Lovely
|
Zdaj grem pa iz protesta na predjed. Zelena iz Lidla (drugje mi je zanič). MMMMM. NOT!!! rajš bi eno čokolado pa sem se dans iz enega ful nehvaležnega zornega kota v ogledalu vidla pa sem skor bruhnla... fuj...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 18:18:12
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Ej Lakerš, kam greš v petek shopping za cunje? V LJ? Bi šla, pa ne vem kam naj grem v Lj. ker nič ne poznam!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 18:18:38
|
|
|
|
Lovely
|
Zdej bi mi pa lahk mogoče kmal ratal da novo stran odprem
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 18:20:04
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Zdej bi mi pa lahk mogoče kmal ratal da novo stran odprem Še ene dva posta napiš pa bo!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 18:20:19
|
|
|
|
Lovely
|
Aja. Jah sej okol Citija je ful Zara, Mango, Emporium, pa v Citiju je velik pa v hali A... Če boš šla kaj v Zaro me ful zanima če imajo kaj pametnega k nimam cajta it, mam pa aprila eno poroko... A bo zdej nova stran?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?