Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 13:37:37
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Jaz sem ga dala kar spat, upajmo da za čim dlje to sem itak najprej probala, pa ne gre - danes sploh - sem se sprijaznila....zato mi je smešno....najprej mi 5 ur ni bilo
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 13:38:12
|
|
|
|
Lucka1
|
in moram izpostavit - nova stran - bravo še zame
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 13:38:59
|
|
|
|
ajetam@
|
aja meni je moj zdele že dvakrat bruhal tko prav kislo. ni polival. upam da ne bo kaj se iz tega razvilo
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 13:39:09
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 ok punce - za vse tečkote....no vsaj pri nas je upalilo - sem dala en tak techno dance al kaj jaz vem kam paše (DJ Tiesto, če katera ve) na glas, pa plesala in pela zraven... se je iz ležalnika najprej čudil, kaj za ena ženska je to, to že ni moja mam, potem se je smejal, zdej pa miga skup z mano - MOGOČE ŠE KJE VŽGE si me nasmejala. Bom naslednjič sprobala. Sicer te muzike nimam, bom pa kej podobnega našla
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 13:39:58
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ [Pošlji zasebno sporočilo] Neposredna povezava do sporočila: 1317 IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ če ne druzga se sešije podloga. dej jolly mere mi povej pa ti bom jest sešila blazinico Oooo kok si prijazna Bo treba počakat, da moj zmeri...da bo za zih, jaz znam še kake druge mere podat sem se spomnila da ma moja kolegica to doma. tko da bom šla k nje in zmerila sama. ker baje so še neki zavihki in to Aja...no vidiš pojma nimam
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 13:40:31
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Jaz sem ga dala kar spat, upajmo da za čim dlje to sem itak najprej probala, pa ne gre - danes sploh - sem se sprijaznila....zato mi je smešno....najprej mi 5 ur ni bilo Sej bolje, da ne povem koliko časa sem se mučila da je zaspal...kr neki!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 13:42:57
|
|
|
|
jolly123
|
Nič ne vidim
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 13:43:37
|
|
|
|
jolly123
|
Aaaa zdaj pa vidim...ej ful dober tole zgleda
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 13:48:11
|
|
|
|
ajetam@
|
sam še barvo mi boš mogla povedat. mam tut en blago iz ikee k je tak otroški...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 13:55:56
|
|
|
|
jolly123
|
Za barvo mi je vseeno.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 13:58:56
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ sam še barvo mi boš mogla povedat. mam tut en blago iz ikee k je tak otroški... ajetam, mogoče je tole čist mimo - ampak a je kaka varianta, da še men en tak kompletek narediš????? Bi bila neverjetno hvaležna - kar povej, kolk računaš? Bo pa naš trip-trap oranžen - trenutno je temno rjav, pa ga bova prešpricala....ga pa tudi dobiva od mojih kolegov...oz. od staršev.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 14:01:46
|
|
|
|
jolly123
|
Evo eno uro je spal zdej se je zbudu in tuli v pojstli...eh ja grem ga probat nazaj uspavat.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 14:10:42
|
|
|
|
ajetam@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ sam še barvo mi boš mogla povedat. mam tut en blago iz ikee k je tak otroški... ajetam, mogoče je tole čist mimo - ampak a je kaka varianta, da še men en tak kompletek narediš????? Bi bila neverjetno hvaležna - kar povej, kolk računaš? Bo pa naš trip-trap oranžen - trenutno je temno rjav, pa ga bova prešpricala....ga pa tudi dobiva od mojih kolegov...oz. od staršev. kašno barvo pa ? joj tole za cene sem itak tok slaba. ne vem. jaz bom najbolj zadovolna če daš kuker se ti zdi. jaz ne morem cene določat. tko da če ne boš ti dala kuker hočeš pol bo zastonj. joj sem obupna sam res ne znam rečt kok.. p.s. jolly tebi itak zastonj naredim, pa ti prnesem ko pridem na coffee do tebe
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 14:31:48
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ afnica ti zavidam. jaz sem pa rekla da bova šla po kosilu malo ven vopzičkat, no pa je lih začelo deževat. tko da sva zamudila sončka dones ma, sem zaspala na soncu , pa sem dobila glavobol mi2 sva že nazaj, je tako pihalo, pa črno ratalo, da sva bile sam urco na čveku. Mama mi je pa zvončke nabrala. Zdaj imam pravo pomlad v stanovanju; 10 rumenih vrtnic, narcise v lončku in še zvončke še za vas mal rožic Neli pančka v lupinici, čez pol urce ima obrok,pol bova pa videli, če se mi bo sploh dalo spet oblačit jo in iti v neprijazno vreme. Pri nas še ne dežuje.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 14:36:41
|
|
|
|
ajetam@
|
ja pri nas je tut sam par kapljic padlo. bova šla samo malo pred hišo samo tolk da bo na zraku. ko pa oči pride pa grem v trgovino. nujno po futr ker nič nimamo doma več. ajaaa. joj ko sem trotl pa ne razmišljam prej. sem mojmu kupila lončke ne. in nisem takega ki se ne poliva sej imaš en zamašek, sam je pa tut smotano skos ta zamešek ven pa notri dajat, mah
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 14:38:26
|
|
|
|
jolly123
|
Ajetam kok ma Tjuši luštno sobico. Joj pa res hvala za blazinico
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 14:41:25
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Mi mamo unga trip trap al kaj se reče.... smo ga podedovali, pa zaenkrat bomo pri temu, čeprav bi jaz mela raje kakega drugega ampak OK. Joj kok je naš en tečko dons...kr neki.... Danes grem pa po petih mesecih končno ven. Se dobiva z eno kolegico in greva na par pirov in čvek. jolly a za trip trap obstaja kaj mehkega za to prvo obdobje?? Jaz si ne predstavljam mojga čmrlja noter dat v tisti les.....mi bo skliznu skoz kako lukno na tla ej naš je pa tudi tečko....verjetno luna UŽIVAJ DANES - TI PRIVOŠČIM...meni še ni ratalo...no 1x sva šla z dragim na eno podelitev in 1x sva šla v gledališče, da ne bom lagala....vseeno ni tako slabo, ne? Nič mehkega ni, naš je edino tak pas naredil, da se ga pritrdi not, da ne bo ven skliznu, sam men osebno je roko na srce še vedno grozen, sam kaj ko ni keša za kej drucga. Ti bom jest enga dala. Mam dva!!! Če si dons pop doma ti ga pripeljem, al pa jutri.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 14:41:36
|
|
|
|
ajetam@
|
hvala. ma res malenkost. jutri grem mogoče do te kolegice k to ma, če bo mela čas. sej po moje ni tok težko sešit, ker ne deluje komplicirano.sam ne obljubim da bo fulll lepo ker sem bolj začetnik v šivanju.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 14:54:51
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Ti bom jest enga dala. Mam dva!!! Če si dons pop doma ti ga pripeljem, al pa jutri. A res a prav za trip trap maš? Kje si pa to dobila? No Ajetam mogoče ti pa še šivat ne bo treba. Sem doma dones, zvečer grem edino ven jutri pa tud doma ;)
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 14:56:02
|
|
|
|
jolly123
|
Sem našega tečkota nazaj uspavala pa že eno uro spi od takrat, torej zdaj že dve ure
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 15:03:11
|
|
|
|
jolly123
|
Mater mi je tale reklama od Si.mobila všeč, oz. komad ki se vrti zraven. A še keri Kje pa je Gogabojan?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 15:04:24
|
|
|
|
Tejčika29
|
Hoj, sem bla na sprehodu in smo veselo kafetkale in se sončle, pol nas pa dež dobi, ker smo gledale samo v sončno smer, butare. Jaz imam stolček prima papa in sicer 2 in oba sem si sposodila, jih bom pa kmalu aktivirala, eden bo pri babici.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 15:05:26
|
|
|
|
Pšemek
|
Nejka je tudi ravno pojedla in zaspala. Me zanima, koliko bo spala, zdaj,ko ni v vozičku. Sem študerala, le bi šli vseeno mal ven, pa res tako grozno piha, da bi naju obe skupaj z vozičkom odneslo Pa mimgrede se lahko ulije - vsaj tako zgleeda. Bom pa vsaj malo spet diplomske napisala.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 15:06:06
|
|
|
|
ajetam@
|
ja gogabojan piši no!! po moje je nehala k so jo prej hecale kokčasa ne bo pisala... piši. we miss you
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?