|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-)
11.3.2009 16:06:39   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Punce dejte mi neki povedat, a vaši starši upoštevajo vaše željeuser posted image

jaz sem bila zdaj z AT vzunaj z biciklomuser posted image , in sva srečali mojega fotra, in sem mu lepo rekla, da lahko gre z nama, samo da naj AT ne razburja, ker se bo lepo peljala, in kaj je bilo, toliko je v njo rinu, da je tamala začela histerično jokat, valda ker je hotla da jo on nosiuser posted image , sem mu še 1X rekla, da naj da mir, če želi z nama na sprehod, da naj jo vozi in se pogovarja z njo, ampak nosil jo pa ne bo po cesti. Valda mala je začela še bolj histerično vpit, da je fotr čist popuser posted image , da kaj mi je, da če joka jo bo on nosuuser posted image . Mislim HAAALLLLO sploh me ne upošteva, kar gre meni fuuul na živce, samo valda nisem pustila, da je AT vzel, sve šla kar lepo naprej, on se je pa obrnil in šel v svojo smer s surlo do taluser posted image user posted image . Dobro ve, da je med drugim tudi on kriv, ker se že v vozičku noče peljat, zdaj pa še touser posted image

A vaši starši so tudi takiuser posted image

moji HB niso. sej bi marsikej najbrž naredili po svoje, sam vejo, da bo pol vik in krik. pa tud tašča m upošteva, no vsej za 1x še user posted image

Hb niso. Če pa mi al moji al pa njegovi pravjo, kako to pa kako ono, napr. prababica, da je Vid premalo oblečen za notri, kr povem, da sm jst starš od Vidka in bom sama odločila kako bo oblečen itd..Pa če majo surle do tal al pa ne.

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 11.3.2009 16:08:13 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
11.3.2009 16:14:13   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Naša je dans tako tečna, samo zraven hoče, da semuser posted image Nič od nič ne moram,ne da bi se mi motala po nogam al pa lezla po meniuser posted image Upam, da luna popusti. Odštevam minute do prihoda gospoda varuškeuser posted image

vidim da ni sam moj tečen danesuser posted image , tvoj saj pride, a mo je še 1urco doma pol bo pa spet sklizniluser posted image , jaz pa nej se borim z tamalimuser posted image .
user posted image user posted image user posted image so ti deci si naredijo plan in grejo

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
11.3.2009 16:15:17   
mafi

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Ojla user posted image

Punce jz sem pa donc tko žalostna. Je moj prej ob 2h klical v firmo kaj je sedaj glede dela, če grejo jutri delat (jim je bilo naročeno, da morejo donc ob 2h poklicat), pa mu je vratarica rekla, da ne, ker so jim izklopili elektriko, pol veste kolk je vse v K ***** user posted image

Nisem vedla al nej grem mal sama ven, da se k seb spravim al kva nej, sam tolk piha, da je joj, pol sem se pa odločila, da pridem mal sem jamrat user posted image

user posted image user posted image user posted image
Najboljše je, da začne tudi on iskat službo, da jo čimprej menja, če ne bo prej brez. user posted image

sej že dela na tem, sam sej sama veš kako je user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2453
11.3.2009 16:16:57   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

joj  moja zlata mami..mi je prinesla kosilo za naju user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
11.3.2009 16:17:57   
mafi

Drage moje, moj križ oziroma bolečina je vedno hujša, ne morem sedet, grem se vlešt pa mami poklicat, da pride, ker ko bo Taja gor, se bojim da ne bom mogla več nič z njo. user posted image user posted image user posted image

me je prav pošteno strah kaj bo jutri dr videl na slikah. user posted image
pa tako sem upala, da mi bo vsaj alternativa pomagala, pa zgleda da ni,al pa je pa je najprej nastala reakcija, ker mi je še huje user posted image  user posted image

jamram, hvala ker ste tukaj user posted image

imejte se lepo. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj je s slikami, do kdaj morš čakat? Mene tud nekaj grabi zadnje dni, še huje je, ker moram Aljo kar naprej vzdigovat, lahka pa tud ni. Sem jo oblečeno vagala in ima 9900g

so ble že v petek,ampak najhitreje bi blo danes,pri nekem drugem dr...jutri je moj to je blo najhitreje
me je strah,res! user posted image  
kaj pa tebe zdaj grabi, pr.k.llleti križi ej, pa dečica so težka...ja.moja taja ma tud verjetno že čez 9 kg

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
11.3.2009 16:19:40   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: tally

mafi kakšne akrobacije pa je Filip izvajal?user posted image dobro, da se je končalo brez buškic 

take da me je skor kapuser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
11.3.2009 16:21:35   
mafi

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Tally kaj pa vzdignjeno vzglavje al pa povštr, a si že probala? Drugač pa vem kako je to mučno, ko ne more dihat,mi mamo zdele spet mal miru, sam smrči pa še zmeruser posted image  Je reku P, da če bo še tko do naslednjega pregleda da jo bo dal testirat za alergijo na pršice...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo kmalu bolje

Joj sm se zdele ustrašla, ta pametni kuža se kr neki spet oglaša pa nobenga ni zravn.

Glede jokanja v vozičku al pa če se mal udari... je pa moj kontra od tvojga,jo pusti in on men pizdi če jo dvignemuser posted image

vzglavje ji dvignem ampak šele ko zaspi ker se mi dviguje in sedi čeprav ima  oči zaprte, ja vem čudno sam taka je user posted image , pol ko trdno zaspi ji pa povšter naštimam. ja hudič je tole. upam ,da  pri vas ne bo kake alergije.

midva sv glih kontra, jaz jo če se kaj joka v vozičku al mal udari kr pustim pa se ponavadi umiri sama, moj bi jo pa v celofan zavil, da se ji nič ne zgodi. v vozičku sam če mal zacvili reče, dej jo bom jaz nosil in mamo skos kreg user posted image

da nista najinauser posted image user posted image kej v soroduuser posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
11.3.2009 16:23:01   
mafi
zdej pa grem mal z rruser posted image , da ne bo šlo spet komu v nos, ker sem skoz na desni straniuser posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
11.3.2009 16:35:23   
barbaw

Naša je dans tako tečna, samo zraven hoče, da semuser posted image Nič od nič ne moram,ne da bi se mi motala po nogam al pa lezla po meniuser posted image Upam, da luna popusti. Odštevam minute do prihoda gospoda varuškeuser posted image

user posted image user posted image user posted image
Moja je bila ista in je HB vmes spala rekordne 3 ure in je zdaj user posted image . Nič ni več tečna. Začela je pa kašljat. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
11.3.2009 16:35:26   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

vidim da ni sam moj tečen danesuser posted image , tvoj saj pride, a mo je še 1urco doma pol bo pa spet sklizniluser posted image , jaz pa nej se borim z tamalimuser posted image .
user posted image user posted image user posted image so ti deci si naredijo plan in grejo

To mene tudi razpiz.....
Ti se moraš pa znajt. user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
11.3.2009 16:38:42   
nia5

Ja ja, moj je že en čas doma in se je na vrtnice in bršljan pred vhodom spravo user posted image , saj sma ble enih pol urce z njim zunaj, ampak ji je začelo iz noska tečt, pa sma rajši kliznile noter, tako da je, kot že cel dan, mami varuška user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
11.3.2009 16:39:31   
nia5

joj  moja zlata mami..mi je prinesla kosilo za naju user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo mami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
11.3.2009 16:41:58   
nia5

mafi kakšne akrobacije pa je Filip izvajal?user posted image dobro, da se je končalo brez buškic 

take da me je skor kapuser posted image

Jaz se včasih čudim poleg njenih manevrov kako si ne razbije buče, verjetno tako kot si je pijanc ne user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
11.3.2009 16:42:36   
nia5

zdej pa grem mal z rruser posted image , da ne bo šlo spet komu v nos, ker sem skoz na desni straniuser posted image user posted image

user posted image pa boli te patka user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
11.3.2009 17:06:17   
špelin@
No, danes je pa čvek v polnem zagonu user posted image  Upam, da ne bo to spet šlo komu v nos...

O, Čmrlika, zdaj si pa barvno prepoznavna user posted image  Pa še user posted image user posted image user posted image user posted image  zate.

IZVIRNO SPOROČILO: nia5
Dobro jutro, če bi se temu lahko tako reklo, sem namreč user posted image user posted image user posted image . Včeraj se je Nia ob 22-ih zbudila in se do 23-ih 4x pokakala, jo je nekaj zvijalo, pol pa se je celo noč na obroke bolj ali manj jokala, tako da smo spali zelooo malo. Danes zjutraj pa ko sem jo previjala, sem opazila po celem trebuščku in po prsih rdeče pikice, pa nimam pojma kaj bi to lahko bilo, saj ni nič takega jedla včeraj user posted image . Bom probala malo nazaj prebrat, če mi bo gratalo, ker je ful sitna.

O ti revica mala user posted image  Ni nujno, da gre za alergijo, možna je tudi kakšna viroza, upam, da bo hitro bolje user posted image user posted image user posted image  Aha, vidim, da je jedla jajček - a to samo rumenjak ali tudi beljak? Možna je alergija na beljak user posted image  Poskusi še kdaj in če bo isto, opozori P - ker je to zelo pomembno pri OMR cepljenju ob enem letu!

Joj, mafi, ti imaš doma pravega malega Houdinija user posted image  Glavno, da je vse ok user posted image

kasso, ti imaš norice? Joooj, še to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

edinaos, tudi Gregija zobki ali karkoli že muči samo ponoči... user posted image

****, vem, da je hitro minilo, ampak se krasno bere, da je bilo čudovito user posted image user posted image

Za vse, ki ste imele slabo noč user posted image user posted image user posted image , za bolj naspane pa user posted image user posted image user posted image

Ne uspem vsega skomentirat, soriiiii user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
11.3.2009 17:06:46   
špelin@

Ojla user posted image

Punce jz sem pa donc tko žalostna. Je moj prej ob 2h klical v firmo kaj je sedaj glede dela, če grejo jutri delat (jim je bilo naročeno, da morejo donc ob 2h poklicat), pa mu je vratarica rekla, da ne, ker so jim izklopili elektriko, pol veste kolk je vse v K ***** user posted image

Nisem vedla al nej grem mal sama ven, da se k seb spravim al kva nej, sam tolk piha, da je joj, pol sem se pa odločila, da pridem mal sem jamrat user posted image

Saj ne vem, kaj naj rečem... Kar zjokala bi se user posted image  Grozno!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2466
11.3.2009 17:09:56   
špelin@
Aha, vidim, da je enim spet dolgčas... user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
11.3.2009 17:10:17   
mafi

To mene tudi razpiz.....

evoga pa sva spet samauser posted image user posted image , ma nikamor več ga ne spustim ko bo povna luna to mu je zadnjič

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
11.3.2009 17:11:51   
mafi

Ja ja, moj je že en čas doma in se je na vrtnice in bršljan pred vhodom spravo user posted image , saj sma ble enih pol urce z njim zunaj, ampak ji je začelo iz noska tečt, pa sma rajši kliznile noter, tako da je, kot že cel dan, mami varuška user posted image

jauser posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
11.3.2009 17:12:14   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Aha, vidim, da je enim spet dolgčas... user posted image

zgleda da resuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
11.3.2009 17:12:55   
mafi

user posted image pa boli te patka user posted image

i am backuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
11.3.2009 17:13:17   
nia5

To mene tudi razpiz.....

evoga pa sva spet samauser posted image user posted image , ma nikamor več ga ne spustim ko bo povna luna to mu je zadnjič

user posted image user posted image zate user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
11.3.2009 17:13:51   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

No, danes je pa čvek v polnem zagonu user posted image  Upam, da ne bo to spet šlo komu v nos...

Če mu bo šlo pa naj se mu zatakne tam. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
11.3.2009 17:15:08   
nia5
Grem Nio dat spat, pa upam da me ne bo tako ignorirala s spanjem kot včeraj user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
11.3.2009 17:28:22   
tilči
Jaz sem prej malo kliznila od doma,user posted image  pustila samega z otrokoma,a sem naredila biznis.Končno sem prodala vozičekuser posted image
Tilen je pa danes tak dobrovoljček.Se prav vidi,da se bolje počuti.danes tudi če bi ušpičene prekle dol letele,je zame čudovit dan,ko vidim mojega sončka nasmejanegauser posted image
Se je pa prej z eno igračo usekal in si prebil ustnicouser posted image .Ampak ni bilo hujšega,je samo zacvilil tisti moment,potem pa spet naprejuser posted image .Nejc,kadar se je usekal,se je drl,kot bi ga klaliuser posted image

No,sedaj je pa računalnik v nevarnosti,se mi Tilen mota pod nogamiuser posted image .Grem ga zrihtat za v nočno.
Posteljo smo tudi že spustili

Čmrlika...user posted image user posted image user posted image pa user posted image za tvojo mami
SS..user posted image user posted image user posted image Upam,da se vama obema nasmehne sreča glede službe

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?