|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
11.3.2009 9:21:03   
Blueeyes
Explorer....

drgač sem pa opazila da sem zdej tud jz šerif s 5 zvezdicami user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
11.3.2009 9:23:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

Explorer....

drgač sem pa opazila da sem zdej tud jz šerif s 5 zvezdicami user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zvezdice

ja pol bo pa to krivo, da me ne vidte, ne vem nouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1977
11.3.2009 9:25:40   
mani2
Dobro jutro čveke.

Danes sem se končno spravla zraven da vam kaj napišem. Sem v ponedeljek od mojega dragega dobila strojček za graviranje na steklo in sem se včeraj cel dan igračkala z njim takomi je bilo zanimivo. Mi je pa user posted image  tako brcala da sem mislila da bo kar ven skočla. Jo je očitno prodorni zvok strojčka nerviral.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
11.3.2009 9:27:03   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: mani2

Dobro jutro čveke.

Danes sem se končno spravla zraven da vam kaj napišem. Sem v ponedeljek od mojega dragega dobila strojček za graviranje na steklo in sem se včeraj cel dan igračkala z njim takomi je bilo zanimivo. Mi je pa user posted image  tako brcala da sem mislila da bo kar ven skočla. Jo je očitno prodorni zvok strojčka nerviral.

lepo to da si si vzela čas za nas... user posted image user posted image user posted image  te kar pogrešamo

ooo, in kaj je kej lepega nastalo?? boš objavila kakšne slikce??

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
11.3.2009 9:28:56   
mani2
Imam dve slikice v albumu. Morem pa še nagruntat kaj naj še narišem. No še bolj pomembno za koga.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
11.3.2009 9:29:23   
AKP
Cveka sem se ob 8.30 zbudila. Ponavadi ne spim tako dolgo. Jaz vredu vidim tvojo sliko. Danes sem tako lena in se mi nič ne da.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
11.3.2009 9:32:47   
Blueeyes
AKP nisi edina k je dons lena

spet RR full šteka neki... a vam tud... pa full počas dela

mani2 sem si hotla ogledat slikce.,.... pa mi jih sploh ne odpre... bom mal kasnej še enkrat pogledala

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
11.3.2009 9:33:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AKP

Cveka sem se ob 8.30 zbudila. Ponavadi ne spim tako dolgo. Jaz vredu vidim tvojo sliko. Danes sem tako lena in se mi nič ne da.

nisi edina jaz tud že cel juter ležim na kavču se mi tud pospravt ne dauser posted image user posted image user posted image pa še deca mam danes doma se neki slabo počutuser posted image

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 1983
11.3.2009 9:36:48   
mani2
 user posted image

To je boj samo poizkus kako bo šlo.

user posted image

Darilo za tasta za 40 mučenikov. 

< Sporočilo je popravil mani2 -- 11.3.2009 9:48:54 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
11.3.2009 9:38:31   
Blueeyes

user posted image

To je boj samo poizkus kako bo šlo.

user posted image

Darilo za tasta za 40 mučenikov. 

nobene slike ne vidim.. očitno RR full štrajka... sem šla tud v svoj album, pa sploh nobenga ne morm odpret

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
11.3.2009 9:41:36   
mani2
A nobena ne vidi slikice. Ker jaz ko pogledam na forum mi je vidna.user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
11.3.2009 9:45:21   
Anonimen

A nobena ne vidi slikice. Ker jaz ko pogledam na forum mi je vidna.user posted image

jaz vse vidimuser posted image user posted image user posted image user posted image
mi ni jasno zakaj imajo ene s tem problemeuser posted image men dons vse delauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mani2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1987
11.3.2009 9:47:43   
mani2
Grem zdaj malo pospravljat stanovanje pa vas pridem kasneje še kaj pogledat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
11.3.2009 9:47:55   
lananai
Jst na forumu vidim eno slikco, v albumu pa vse normalno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
11.3.2009 9:57:00   
maja1488
O klepetulje klepetuljaste. Pri nas je že ful sonček in toplo zunaj. Komaj čakam, da greva z malo na sprehod popoldan. Pa v trgovino se bom mogla spravt.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
11.3.2009 9:59:13   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

Explorer....

jaz sm tud šele zdaj vidla da mam tud jaz 5 zvezdicuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
11.3.2009 10:09:35   
maja1488
Aja cveka, jst tudi ne vidim tvojih podatkov user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
11.3.2009 10:12:36   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

olive: sam da ni panike pa je vse vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image

kje je pa copka???????

Evo mene na raport!user posted image

Ve ste ful pridne s pisanjem, meni se pa ne da. Sploh ne vem kaj naj napisemuser posted image  

Cveka, si pa dobro napisala, da je Logatec eno smo veliko gradbisce. Ko se pripeljes z avtoceste se vidi ene 5 ful visokih zerjavov, da ne omenjam vseh stavb, ki jih finisirajo. Saj to je naceloma ok, samo kaj ko delajo prizidke (vrtec v G.Logatcu, ZD...pa se kje) istocasno pa se ful blokov. user posted image

Sicer pa mene danes nekaj zelodec boli in sem cisto brez volje do dela. Grem se mal ulezt, preden me zasujejo z delom.

Uzivajte!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
11.3.2009 10:20:06   
Anonimen
copka: no lepo da si se mal javila, smo te že pogrešaleuser posted image saj je res v gornem logatcu se dela vrtec v pošti v pritličjuuser posted image

maja: jaz mam vse tako v profilu na štimano da bi mogle vse vidit, zakaj pa ne vidite pa nimam pojmauser posted image user posted image user posted image

ni jaz sem glih kar mal stanovanje posesalauser posted image pa ven sem vzela iz skrinje zelje in klobase pa bo južnauser posted image user posted image popoldne pa mogoče grem mal pred hišo, bomo videl, kako se bom počutilauser posted image

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1994
11.3.2009 10:22:47   
Dudica1
evo jaz sem si pa spekla palačinke...sej ne da vas zavajam ampak sem res lačna...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
11.3.2009 10:24:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

evo jaz sem si pa spekla palačinke...sej ne da vas zavajam ampak sem res lačna...user posted image

dober tek

s čim jih pa ješ??

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1996
11.3.2009 10:25:47   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

dober tek

z nutelo in marmelado
s čim jih pa ješ??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
11.3.2009 10:26:43   
palacinka
Dobro jutro user posted image
no sej sem bla mal bolj zgodnja ... že ob 5.00 cunje prala user posted image
ste ful aktivne, človek se komaj prebije skoz 5strani ... pa še nismo na polovici dneva!

čudovit dan želim, jaz grem pakirat stvari, jutri se končno selimo user posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
11.3.2009 10:33:07   
Anonimen
o palačinka: no si že pridnauser posted image   čestitke za selitev, dobro ugnezditev ti želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu palacinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1999
11.3.2009 10:41:06   
KatMat
heloo!!!

a je se katera danes tecna??jest sem ful danes...ze zbudila sem se nataknjena-pa ne tko kot bi si zelela...

palačinka-fajn selitev ti zelim!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?