|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-)
11.3.2009 10:41:54   
tilči
http://www.mobitel.si/slo/Ponudba/GSMnarocniki/Ponudbainceniki/Mobiteloveugodnosti/MobitelovprogramzvestobeTockepovezanosti/default.asp

Za tiste, ki ste pri Mobitelu in hočete kaj prišparatiuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
11.3.2009 10:43:52   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

danuser posted image

evola jaz sem že v orenk pogonu, Filip spi prvo rundouser posted image user posted image user posted image .
noč sploh ne bom omenjala ker je na koncu pristal  pri nama v postelji, da smo se vsaj malo naspaliuser posted image .
zjutraj pa doživim šok tko da mi je skor srce zastalo. sem spila kofi v miru dokler je še pančal opravil par pomembnih
klicev in in sobe slišim oglašanje. seveda letim prec v sobo ker je bil na najini postelji v spalni vreči in z vseh strani obložen.
Ko pa vstopim odkrijem in vidim prazno vrečo tamalga pa nikjer, a mi je začel user posted image tolčt, a maliuser posted image sedi na parketu zraven postelje in se mi smejeuser posted image .
Še zdej mi ni jasno kako mu je ratal prilet iz vreče in pristat na tleh.

drugač pa sem bila že kar pridna posesala, zlikala sedaj me pa še šipe čakajo, ker je polno odtisov od rokic, no se grem prej še mal zluftat na
balkonuser posted image

OMG, kako mu je pa ratal iz vreče pridt? A mate nizko pojstlo

nimam pojmauser posted image , tam ene 50cm, HB je bil pristanek brez bušk

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
11.3.2009 10:45:05   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Dan

evo še mene mal, spali smo po obrokih, budili smo se na 1 urouser posted image , ampak OK naj ji bo ker jo zobki matrajouser posted image , smo imele že obiske, superca ker sva s sosedo obe na porodniški (ona ima Tio 4 mesce staro), in lahko kar v pižami kofetkaveuser posted image

Pri nas je spet krasno vremeuser posted image user posted image , tako da čim se madam zbudi, greve šibat z triciklomuser posted image

Zdaj bom pa malo za nazaj prebrala.

ŽAN in VARJA vse najboljše za 10 svečkuser posted image user posted image user posted image

bogica malauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
jaz tud čakam da se zbudi in letim ven z štirciklomuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image za čvek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
11.3.2009 10:46:18   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Ostala sem na 59 strani, a mi ne bo zneslo brat za nazaj, ker moram it počivat.
Menda imam noriceuser posted image . Sem včeraj ustavila mojo dohtarco na hodniku ZD in mi je rekla, da zna bit, da so. Naj počivam in veliko pijem. Lahko mi le da proti srbenju, zdravila pa ni.
Danes zjutraj pa sem bila pri P z Varjo in Petjo (je tožila, da jo bolijo ušeska) in sem ji omenila moje izpuščaje. Tako, da res možno, da so norice.
Grem počivat in velio pituser posted image
Čez teden pa bomo imeli norice na kubik.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mene so nem nosečnostjo poslali na infekcijsko, da so ugotovili če sem prebolela norice

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
11.3.2009 10:47:25   
Anonimen

A jih še nisi mela? Joj vi mate pa kar naprej nekiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama se ne spomni, jaz pa še manjuser posted image ...a očitno jih nisem prebolela.

Sej verjetno more pisat v kartoteki. No kakorkoli user posted image user posted image user posted image   če slučajno so, da bo vse ok

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 2230
11.3.2009 10:47:28   
Anonimen

Dan

evo še mene mal, spali smo po obrokih, budili smo se na 1 urouser posted image , ampak OK naj ji bo ker jo zobki matrajouser posted image , smo imele že obiske, superca ker sva s sosedo obe na porodniški (ona ima Tio 4 mesce staro), in lahko kar v pižami kofetkaveuser posted image

Pri nas je spet krasno vremeuser posted image user posted image , tako da čim se madam zbudi, greve šibat z triciklomuser posted image

ŽAN in VARJA vse najboljše za 10 svečkuser posted image user posted image user posted image

A jo še kr matrajo, revček maliuser posted image user posted image
Midve bova pa doma dons. No mogoče greva tud k sosedi na kavo ki ima Marka starega 1 leto. Sam midve ne morva v pižami, morva celo z avtomuser posted image

ja še kar jo fuul matrajo, samo zanimivo da jo očitno zobki matajo samo ponočiuser posted image , a je to sploh možnouser posted image

Ja je pa res fajn, da imam tako fajno sosedouser posted image , sve se komaj zdaj spoznale, pa tukaj živim že 2 letiuser posted image , ti se pa le zapelji do svoje sosede, pa mal počvekajte, jaz sem po čveku takoj bolje voljeuser posted image

To pa ne vem,ker mamo samo dva zobka pa takrat ni blo nekih problemov.

Eh nč ne bo s kofetkanjem, ker je ne bo domauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2231
11.3.2009 10:47:53   
mafi

Mafi sem mislila na katero zvrst dela delaš, ne pa v katerem podjetjuuser posted image , drugač pa štekam, da ne maraš pisat o tem na javnem forumu, sej kakor zgleda postajamo čedalje bolj zanimive za širšo javnostuser posted image

če ti napišem kemikalije, zdravila........ a bo kej bolj jasnouser posted image .
zgleda da jim gremo res v nos, čai zdej ko se uklopim bo sam user posted image user posted image na desniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
11.3.2009 10:48:10   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dobro jutro, če bi se temu lahko tako reklo, sem namreč user posted image user posted image user posted image . Včeraj se je Nia ob 22-ih zbudila in se do 23-ih 4x pokakala, jo je nekaj zvijalo, pol pa se je celo noč na obroke bolj ali manj jokala, tako da smo spali zelooo malo. Danes zjutraj pa ko sem jo previjala, sem opazila po celem trebuščku in po prsih rdeče pikice, pa nimam pojma kaj bi to lahko bilo, saj ni nič takega jedla včeraj user posted image . Bom probala malo nazaj prebrat, če mi bo gratalo, ker je ful sitna.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pikice in zvijanje sta lahko znaka alergije.

Sem najprej na to pomislila, edino kar je včeraj malo poskusila (en grižljaj zvečer) so bila spečena jajčka user posted image

če so bila pečena na svinjski masti, je možnost alergije. drugače je pa naša tudi že večkrat poskusla pečena jajčka (rumenjak) na olju, pa ni blo nič narobe. pa si ji dala samo rumenjak al tudi beljak? beljak tudi mislim, da bi naj bil alergen

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
11.3.2009 10:49:06   
suzy85
danuser posted image

evola jaz sem že v orenk pogonu, Filip spi prvo rundouser posted image user posted image user posted image .
noč sploh ne bom omenjala ker je na koncu pristal  pri nama v postelji, da smo se vsaj malo naspaliuser posted image .
zjutraj pa doživim šok tko da mi je skor srce zastalo. sem spila kofi v miru dokler je še pančal opravil par pomembnih
klicev in in sobe slišim oglašanje. seveda letim prec v sobo ker je bil na najini postelji v spalni vreči in z vseh strani obložen.
Ko pa vstopim odkrijem in vidim prazno vrečo tamalga pa nikjer, a mi je začel user posted image tolčt, a maliuser posted image sedi na parketu zraven postelje in se mi smejeuser posted image .

drugač pa sem bila že kar pridna posesala, zlikala sedaj me pa še šipe čakajo, ker je polno odtisov od rokic, no se grem prej še mal zluftat na
balkonuser posted image

adijo pamet! mene bi kap! user posted image  še dobr, da si ni nič naredil pri svojih akrobacijah! user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
11.3.2009 10:49:44   
mafi

A mislite, da bi lahko šla ven, če ni vetra, glede na to, da Maja nima vročine od ponedeljkovega jutra? Prej nisem nikoli hodila ven, če je bil otrok na AB, pa ne vem, če je sploh pametno da grem.

moje mnenje je da greš lahko

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
11.3.2009 10:49:46   
suzy85
Dan

user posted image user posted image user posted image  pa user posted image  za kofetkanje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
11.3.2009 10:50:27   
Anonimen
Tilči hvala, čeprov mam jest zdej Džabest pa lohk full govorim za 15 Euruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2237
11.3.2009 10:50:49   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

danuser posted image

balkonuser posted image

adijo pamet! mene bi kap! user posted image  še dobr, da si ni nič naredil pri svojih akrobacijah! user posted image

sej mene je tud skoruser posted image user posted image user posted image
HB ni bilo nič

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
11.3.2009 10:52:16   
Anonimen

danuser posted image

balkonuser posted image

sej mene je tud skoruser posted image user posted image user posted image
HB ni bilo nič

sam res

Gaja me zadnje čase preseneča, ko sva doma dopoldne spi po uro pa pol do dvehuser posted image user posted image user posted image . No upam,da se ne bo zdej takoj zbudilauser posted image

(odgovor članu mafi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2239
11.3.2009 10:52:57   
tilči
tiste,ki ste rodile aprila,morate ta mesec oddati za otroški dodatek,ostali pa naslednji mesec.user posted image

Ravno izpolnjujem vlogo,pa da vas zadolžim,če jaz pozabim oddatiuser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
11.3.2009 10:53:19   
suzy85

Ostala sem na 59 strani, a mi ne bo zneslo brat za nazaj, ker moram it počivat.
Menda imam noriceuser posted image . Sem včeraj ustavila mojo dohtarco na hodniku ZD in mi je rekla, da zna bit, da so. Naj počivam in veliko pijem. Lahko mi le da proti srbenju, zdravila pa ni.
Danes zjutraj pa sem bila pri P z Varjo in Petjo (je tožila, da jo bolijo ušeska) in sem ji omenila moje izpuščaje. Tako, da res možno, da so norice.
Grem počivat in velio pituser posted image
Čez teden pa bomo imeli norice na kubik.

ojoj! hitro se pozdravi!user posted image user posted image user posted image user posted image
norice so isto kot vodene koze, ne?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
11.3.2009 10:54:03   
Anonimen

Mafi sem mislila na katero zvrst dela delaš, ne pa v katerem podjetjuuser posted image , drugač pa štekam, da ne maraš pisat o tem na javnem forumu, sej kakor zgleda postajamo čedalje bolj zanimive za širšo javnostuser posted image

če ti napišem kemikalije, zdravila........ a bo kej bolj jasnouser posted image .
zgleda da jim gremo res v nos, čai zdej ko se uklopim bo sam user posted image user posted image na desniuser posted image user posted image user posted image

bo bouser posted image

mafi ne se sekirat zaradi očal, verjami da ni nujno da si ti kriva, veš lahko bi bila celo user posted image doma, pa bi lahko bili isto.

Jaz imam tudi očala, in  mi gedo nauser posted image sam kaj čmo, glavno da smo zdravi.

Nič miška se je zbudila, tako da šibave na sončka

papa

(odgovor članu mafi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2242
11.3.2009 10:54:09   
mafi

Dan!

Spanje - kar vredu

Sploh ne vem kaj naj napišem. user posted image  Sem ostala brez besed. Včeraj sem mojemu milijonkrat rekla, da grem spat, pa sva risala  še to, pa ono pa ..... in sem šla spat ob 00.00. user posted image  Smo vsaj spali kar vredu, da nisem danes crknjena. Bom pa vseeno potem spila eno kavico v miru.

Zdaj pa grem za nazaj pokukat kaj ste napisale.

user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje.
pri nama je tud tako da se ne skidava spat tud do 1.00zjutri pol pa zjutri jamramuser posted image , ker nisem naspana pa po vsej verjetnosti še Filip ponoč
zafrkava

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
11.3.2009 10:54:47   
suzy85

Dan

Midve bova pa doma dons. No mogoče greva tud k sosedi na kavo ki ima Marka starega 1 leto. Sam midve ne morva v pižami, morva celo z avtomuser posted image

ja še kar jo fuul matrajo, samo zanimivo da jo očitno zobki matajo samo ponočiuser posted image , a je to sploh možnouser posted image

Ja je pa res fajn, da imam tako fajno sosedouser posted image , sve se komaj zdaj spoznale, pa tukaj živim že 2 letiuser posted image , ti se pa le zapelji do svoje sosede, pa mal počvekajte, jaz sem po čveku takoj bolje voljeuser posted image

po mojem se čez dan zamoti z igro in zanimivimi stvarmi, ki se dogajajo okoli nje in verjetno pozabi na bolečino. ponoči pa se umiri in vse še bolj čuti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
11.3.2009 10:55:12   
mafi

bo bouser posted image

mafi ne se sekirat zaradi očal, verjami da ni nujno da si ti kriva, veš lahko bi bila celo user posted image doma, pa bi lahko bili isto.

Jaz imam tudi očala, in  mi gedo nauser posted image sam kaj čmo, glavno da smo zdravi.

Nič miška se je zbudila, tako da šibave na sončka

papa

hvala
uživajta na sončkuuser posted image user posted image user posted image

papauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
11.3.2009 10:55:46   
mafi

Dan

po mojem se čez dan zamoti z igro in zanimivimi stvarmi, ki se dogajajo okoli nje in verjetno pozabi na bolečino. ponoči pa se umiri in vse še bolj čuti.

se podpišem

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
11.3.2009 10:56:08   
Čmrlika
Dober dan...

Najprej pojamram, križ me po malo boljših dneh ,spet pritiska...Taja pa ponoči spet ni mogla ajt, i smo bedili od pol noči do pol štirih...user posted image

je že mimo, kaj čemo....

drugače pa morava voščit Žanu in Varji za dopolnjenih 10 mesecev!

user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
11.3.2009 10:56:23   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

tiste,ki ste rodile aprila,morate ta mesec oddati za otroški dodatek,ostali pa naslednji mesec.user posted image

Ravno izpolnjujem vlogo,pa da vas zadolžim,če jaz pozabim oddatiuser posted image

jst sm jo oddala že prejšnji mesec, ker sem morala javit spremembe glede zaposlitve. tako da je naslednja šele naslednje leto!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
11.3.2009 10:57:02   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

joj hvala da si nas spomnila bo treba kar kmalu nabavit obrzce

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
11.3.2009 10:57:37   
kasso

A jih še nisi mela? Joj vi mate pa kar naprej nekiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama se ne spomni, jaz pa še manjuser posted image ...a očitno jih nisem prebolela.

Sej verjetno more pisat v kartoteki. No kakorkoli user posted image user posted image user posted image   če slučajno so, da bo vse ok

Sem ravnokar klicala mojo dohtarco, pa pravi da v kartonu ni nič zabeleženo, da bi jih imela. Tako, da očitno jih res nisem prebolela. Mi je pa še enkrat rekla, da moram veliko počivat in pit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?