suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 No pa da vidite mojo frajlico kako se ona z babi pogovarja kak je dobra! prava čveka - se vidi, da je majski hrošček IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja vzrok za naše zbujanje ponoči je bilo : NOVI ZOBEK !!! IZVIRNO SPOROČILO: jana81 o hrani imate debato: jst po estrellini dieti ne zdržim, ampak zdej jem normalno po 20h ne, če je le možno, al pa spijem šejk, in 2-3 x na teden hodim na itenzivno aerobiko in je šlo v 5 dneh dol 1,6 kg za - kilce IZVIRNO SPOROČILO: sashy Hoj mamice majskih hroščkov! Po zeeeeeeeeeeeeloooooooooo dooooooooooolgeeeeeeeeeem času se javljam. Tako veliko čvekate, da vas sploh ne morem spremlajt kaj šele pisat Ker je tako priden in ker je očka dobil novo boljšo zaposlitev smo se zaradi res VELIKE želje odločili še za enega sončka in uspelo je v prvem poskusu kot prvi za ! naj ti nosečnost poteka brez težav! veliko uspeha pri študiju! IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** hej hej evo mene. donc sem bla spet kar pridna, sem okna pomivala, sesala, kosilo za nas skuhala, pol pa še za našedva, ..... uglavnem se ful pozna, da je ati doma, da Manco prevzame pridna! zdej pa vem, zakaj nič kaj ne naredim doma! ker sem skor non stop sama doma z evo! IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Hoj! Lep pozdrav iz sončne in tudi vetrovne Hurghade. Imamo se super, Gal je pot več kot odlično prenašal in je tu v hotelu pravi mali šef. Upam, da ste majčice in hroščeki zdravi in da se tudi vi imate lepo. Pa pa glej, glej, še na dopustu ne more brez nas uživajte še naprej! IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, jem skledo motovilca z jajcem BREZ kruha, pa da vidimo, če bom sita pa si se najedla? aha, sem videla, da je šlo! IZVIRNO SPOROČILO: mafi dugač sem pa za en drek glede Marka, ker sem ga peljala na očesno tam visela 3ur.... , nakoncu pa sem dokončno dobila odgovor da bo zgleda moral nosit očala cel life , ker ima kar orenk cilinder. glede na to da sem sebe zmeri krvila za njegov uček in da sem si rekla da mu bom plačala tudi operacijo ko bo starejši, če ga bodo očala motila ali če bi imel z tem kaki komlek mu sedaj res ne morem pomagat . IZVIRNO SPOROČILO: mafi sej jaz nimam nič proti očalam sam se bojim da se bo kdaj zaradi tega počutil manjvrednega, že sedaj me sprašuje zakaj on mora imeti očala ostali otroci v vrtcu pa jih nimajo-pa je včasih mal težko razložit . upam na tehnologijo.... dugač pa je tud naše zdravstvo čist v kli.cu, ker mislim da so mu oni zdrmal vid. sestrca je lani pri 5ih letih dobila očala in so jo v vrtcu lepo sprejeli. so ji pa kupli ena taka res frajerska - bi jih še jst mela jih prav rada nosi! IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** z njegovim šihtom? kaj pa vem?! v četrtek se šteje, da se bo kaj več vedelo. baje rabio 1mio € da bi lahko spet zalaufali normalno proizvodnjo, tako so donc pri dnevniku ob 17ih rekli . plač od januarja tud še niso dobili IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem na -8,5kg in -58cm ( seštevek roke, prsni koš, pas noge) V petek bo en mesec odkar hodim na telovadbo in mislim, da bo minimalno -9kg, kar pa ni slabo, pa še čvrsto telo dobivam IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Porka duš, kaj je to danes. Kak ga položim v kinderpet, je dereje. Toti zobki me bodo spravli v ufffff. Tak je bogi, ko pa ne vem več, kaj mu naj dam. upam, da je bila noč mirna in da sta se naspala! IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro!!!!! Mi smo spali super, brez da bi kaj čivkali in še zdaj spimo Andraža sem odpravila v šolo, zajtrk sem pojedla......Za delat imam danes ogromnooooo. Začela bom pri likanju 4 žeht, hladilnik moram spucat, kuhinjo spedenat, skuhat in še na RR bit. Hudo težka bo danes Alja! ti boš pa pridna danes! IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Naša noč je bila zanimiva,saj je ponoči imel malo vročine,že popoldne jo je imel,pa čisto rdeča lička .Sem mu dala sirup potem je pa zaspal.Očitno ga zelo zobki dajejo .Se je pa po dolgem času zjutraj zbudil nasmejan in mi dajal dudo v usta Danes je zaenkrat dobro razpoložen,mi že briše prah po kuhinji pravijo, da se po jutru dan pozna! naj bo cel dan tako nasmejan! IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naša noč je bila živa groza, ker je mali kar naprej vreščal, ne vem več, če naj sploh še pišem o tem spet?! IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sploh ne vem kaj naj napišem. Sem ostala brez besed. Včeraj sem mojemu milijonkrat rekla, da grem spat, pa sva risala še to, pa ono pa ..... in sem šla spat ob 00.00. Smo vsaj spali kar vredu, da nisem danes crknjena. Bom pa vseeno potem spila eno kavico v miru. za spanje in uspešno risanje! IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro, če bi se temu lahko tako reklo, sem namreč . Včeraj se je Nia ob 22-ih zbudila in se do 23-ih 4x pokakala, jo je nekaj zvijalo, pol pa se je celo noč na obroke bolj ali manj jokala, tako da smo spali zelooo malo. Danes zjutraj pa ko sem jo previjala, sem opazila po celem trebuščku in po prsih rdeče pikice, pa nimam pojma kaj bi to lahko bilo, saj ni nič takega jedla včeraj . ojej! zate in za Nio! IZVIRNO SPOROČILO: jana81 mi smo včeraj zaspali šele ob 22h, in tudi pol nisem imela več volje do rač. prilezt.. je pa vsaj spal do 7h, z dvemi bujenji vmes. za spanje! IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dobro jutro. Kako ste kej največje čveke? Upam, da uredu Mi spet slabo spimo, je pa dobr da vsaj hitr nazaj zaspi. Ji pa morm flašo dat, dudo stran meče pa še bolj se začne dret, če ji jo dam. Ji ponoč dam full razredčen mlek,250 ml vode pa 2-3 merce mleka. Sej lačna verjetn ni sam hoče da je okus po mleku,ker čaj al pa voda nista dobra. IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A mislite, da bi lahko šla ven, če ni vetra, glede na to, da Maja nima vročine od ponedeljkovega jutra? Prej nisem nikoli hodila ven, če je bil otrok na AB, pa ne vem, če je sploh pametno da grem. če je sonček in če ne piha... jst bi šla