|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-)
11.3.2009 10:02:53   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

user posted image Ali ima katera doma škatlo od keksolinota,pa če bi mi hotela napisati sestavine?user posted image

KLIK

Hvalauser posted image ,ampak ne piše sestavin,ali pa sem blond

pOD NUTRITIVNE VREDNOSTI JE NA DESNI STRANI SPODAJ OTVORI IN TAM KLIKNEŠ

hvalauser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
11.3.2009 10:09:11   
nia5

user posted image ŽAN in VARJAuser posted image

ZA 10 MESECEV

VSE NAJ NAJ!!!!

user posted image

Tudi od naju z Nio user posted image user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

Neposredna povezava do sporočila: 2202
11.3.2009 10:09:17   
mafi

ZA 10 MESECEV

VSE NAJ NAJ!!!!

user posted image

vse najboljše tudi od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in od naju tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
11.3.2009 10:09:56   
nia5

Jutro!!!!!

Mi smo spali super, brez da bi kaj čivkali in še zdaj spimouser posted image user posted image user posted image Andraža sem odpravila v šolo, zajtrk sem pojedla......Za delat imam danes ogromnooooo. Začela bom pri likanju 4 žeht, hladilnik moram spucat, kuhinjo spedenat, skuhat in še na RR bit. Hudo težka bo danesuser posted image

Hujšarice, danes je idealen dan za hujšanje, zato čim več vode in balasta vaseuser posted image

user posted image user posted image user posted image za spanje

Neposredna povezava do sporočila: 2204
11.3.2009 10:11:58   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Dan!

Spanje - kar vredu

Sploh ne vem kaj naj napišem. user posted image  Sem ostala brez besed. Včeraj sem mojemu milijonkrat rekla, da grem spat, pa sva risala  še to, pa ono pa ..... in sem šla spat ob 00.00. user posted image  Smo vsaj spali kar vredu, da nisem danes crknjena. Bom pa vseeno potem spila eno kavico v miru.

Zdaj pa grem za nazaj pokukat kaj ste napisale.

Dokler je kar vredu, je vredu user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
11.3.2009 10:12:34   
Srčekgirll
Jutro!
user posted image
Kavica....jst sm jo že spila.
Evo za vas:user posted image to sva včeri z Vidkom pojedlauser posted image (HB ni nobenih alergij)
Spanjeuser posted image
Vreme: user posted image SONČEK je in jst nisem več skuštrana...user posted image Bo treba it spet vn mal iskoristit dan.
Počutje:user posted image

Sem že prej bla gor pa pisala post pol mi pa ni hotlo poslat k je net neki je..bal..

ŽAN in VARJA VSE NAJBOLJŠE ZA 10ko
user posted image
Zdej se grem pa zrihtat pa mal VEEEENNNNuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 11.3.2009 10:16:33 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
11.3.2009 10:15:57   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dobro jutro, če bi se temu lahko tako reklo, sem namreč user posted image user posted image user posted image . Včeraj se je Nia ob 22-ih zbudila in se do 23-ih 4x pokakala, jo je nekaj zvijalo, pol pa se je celo noč na obroke bolj ali manj jokala, tako da smo spali zelooo malo. Danes zjutraj pa ko sem jo previjala, sem opazila po celem trebuščku in po prsih rdeče pikice, pa nimam pojma kaj bi to lahko bilo, saj ni nič takega jedla včeraj user posted image . Bom probala malo nazaj prebrat, če mi bo gratalo, ker je ful sitna.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pikice in zvijanje sta lahko znaka alergije.

Sem najprej na to pomislila, edino kar je včeraj malo poskusila (en grižljaj zvečer) so bila spečena jajčka user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
11.3.2009 10:16:02   
mafi
danuser posted image

evola jaz sem že v orenk pogonu, Filip spi prvo rundouser posted image user posted image user posted image .
noč sploh ne bom omenjala ker je na koncu pristal  pri nama v postelji, da smo se vsaj malo naspaliuser posted image .
zjutraj pa doživim šok tko da mi je skor srce zastalo. sem spila kofi v miru dokler je še pančal opravil par pomembnih
klicev in in sobe slišim oglašanje. seveda letim prec v sobo ker je bil na najini postelji v spalni vreči in z vseh strani obložen.
Ko pa vstopim odkrijem in vidim prazno vrečo tamalga pa nikjer, a mi je začel user posted image tolčt, a maliuser posted image sedi na parketu zraven postelje in se mi smejeuser posted image .
Še zdej mi ni jasno kako mu je ratal prilet iz vreče in pristat na tleh.

drugač pa sem bila že kar pridna posesala, zlikala sedaj me pa še šipe čakajo, ker je polno odtisov od rokic, no se grem prej še mal zluftat na
balkonuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
11.3.2009 10:16:41   
mafi

Dobro jutro, če bi se temu lahko tako reklo, sem namreč user posted image user posted image user posted image . Včeraj se je Nia ob 22-ih zbudila in se do 23-ih 4x pokakala, jo je nekaj zvijalo, pol pa se je celo noč na obroke bolj ali manj jokala, tako da smo spali zelooo malo. Danes zjutraj pa ko sem jo previjala, sem opazila po celem trebuščku in po prsih rdeče pikice, pa nimam pojma kaj bi to lahko bilo, saj ni nič takega jedla včeraj user posted image . Bom probala malo nazaj prebrat, če mi bo gratalo, ker je ful sitna.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pikice in zvijanje sta lahko znaka alergije.

Sem najprej na to pomislila, edino kar je včeraj malo poskusila (en grižljaj zvečer) so bila spečena jajčka user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
11.3.2009 10:20:16   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

danuser posted image

evola jaz sem že v orenk pogonu, Filip spi prvo rundouser posted image user posted image user posted image .
noč sploh ne bom omenjala ker je na koncu pristal  pri nama v postelji, da smo se vsaj malo naspaliuser posted image .
zjutraj pa doživim šok tko da mi je skor srce zastalo. sem spila kofi v miru dokler je še pančal opravil par pomembnih
klicev in in sobe slišim oglašanje. seveda letim prec v sobo ker je bil na najini postelji v spalni vreči in z vseh strani obložen.
Ko pa vstopim odkrijem in vidim prazno vrečo tamalga pa nikjer, a mi je začel user posted image tolčt, a maliuser posted image sedi na parketu zraven postelje in se mi smejeuser posted image .

drugač pa sem bila že kar pridna posesala, zlikala sedaj me pa še šipe čakajo, ker je polno odtisov od rokic, no se grem prej še mal zluftat na
balkonuser posted image

user posted image tudi meni dol iz postelje pobegne, samo je HB nizka, spodaj pa imam nastavljene pojštre da bufne na mehko user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
11.3.2009 10:22:35   
nia5

A mislite, da bi lahko šla ven, če ni vetra, glede na to, da Maja nima vročine od ponedeljkovega jutra? Prej nisem nikoli hodila ven, če je bil otrok na AB, pa ne vem, če je sploh pametno da grem.

Jaz sem včeraj bila 2x po eno uro z Nio zunaj, pa čeprav je imela prejšni večer vročino, včeraj pa ne in ji je prav pasalo. Če ne piha ti kar pojdi.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
11.3.2009 10:23:22   
Anonimen

danuser posted image

balkonuser posted image

OMG, kako mu je pa ratal iz vreče pridt? A mate nizko pojstlo

(odgovor članu mafi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2212
11.3.2009 10:25:19   
Anonimen
Dan

evo še mene mal, spali smo po obrokih, budili smo se na 1 urouser posted image , ampak OK naj ji bo ker jo zobki matrajouser posted image , smo imele že obiske, superca ker sva s sosedo obe na porodniški (ona ima Tio 4 mesce staro), in lahko kar v pižami kofetkaveuser posted image

Pri nas je spet krasno vremeuser posted image user posted image , tako da čim se madam zbudi, greve šibat z triciklomuser posted image

Zdaj bom pa malo za nazaj prebrala.

ŽAN in VARJA vse najboljše za 10 svečkuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 2213
11.3.2009 10:26:30   
suzy85
No pa da vidite mojo frajlico kako se ona z babi pogovarja user posted image
user posted image  

kak je dobra! prava čveka - se vidi, da je majski hrošček user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jana81
aja vzrok za naše zbujanje ponoči je bilo : NOVI ZOBEK !!!user posted image

user posted image user posted image user posted image

o hrani imate debato: jst po estrellini dieti ne zdržim, ampak zdej jem normalno po 20h ne, če je le možno, al pa spijem šejk, in 2-3 x na teden hodim na itenzivno aerobiko in je šlo v 5 dneh dol 1,6 kguser posted image

user posted image user posted image user posted image  za - kilce

IZVIRNO SPOROČILO: sashy
Hoj mamice majskih hroščkov!
Po zeeeeeeeeeeeeloooooooooo dooooooooooolgeeeeeeeeeem času se javljam. Tako veliko čvekate, da vas sploh ne morem spremlajt kaj šele pisatuser posted image
Ker je tako priden in ker je očka dobil novo boljšo zaposlitev smo se zaradi res VELIKE želje odločili še za enega sončka in uspelo je v prvem poskusu kot prviuser posted image

user posted image user posted image user posted image  za user posted image ! naj ti nosečnost poteka brez težav! veliko uspeha pri študiju!

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
hej hej
evo mene. donc sem bla spet kar pridna, sem okna pomivala, sesala, kosilo za nas skuhala, pol pa še za našedva, ..... uglavnem se ful pozna, da je ati doma, da Manco prevzameuser posted image

user posted image  pridna! zdej pa vem, zakaj nič kaj ne naredim doma! ker sem skor non stop sama doma z evo! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Hoj!

Lep pozdrav iz sončne in tudi vetrovne Hurghade. Imamo se super, Gal je pot več kot odlično prenašal in je tu v hotelu pravi mali šef.

Upam, da ste majčice in hroščeki zdravi in da se tudi vi imate lepo.

Pa pa

glej, glej, še na dopustu ne more brez nas user posted image user posted image  uživajte še naprej!

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Evo, jem skledo motovilca z jajcem BREZ kruha, pa da vidimo, če bom sita user posted image

pa si se najedla? aha, sem videla, da je šlo! user posted image

dugač sem pa za en drek glede Marka, ker sem ga peljala na očesno tam visela 3ur....user posted image user posted image user posted image ,
nakoncu pa sem dokončno dobila odgovor da bo zgleda moral nosit očala cel life user posted image user posted image , ker ima kar orenk cilinder.

glede na to da sem sebe zmeri krvila za njegov uček in da sem si rekla da mu bom plačala tudi operacijo ko bo starejši, če
ga bodo očala motila ali če bi imel z tem kaki komlek mu sedaj res ne morem pomagatuser posted image .

sej jaz nimam nič proti očalam sam se bojim da se bo kdaj zaradi tega počutil manjvrednega, že sedaj me sprašuje zakaj on mora imeti očala
ostali otroci v vrtcu pa jih nimajo-pa je včasih mal težko razložituser posted image .
upam na tehnologijo....
dugač pa je tud naše zdravstvo čist v kli.cu, ker mislim da so mu oni zdrmal vid.

sestrca je lani pri 5ih letih dobila očala in so jo v vrtcu lepo sprejeli. so ji pa kupli ena taka res frajerska - bi jih še jst mela user posted image  jih prav rada nosi!

z njegovim šihtom? kaj pa vem?! v četrtek se šteje, da se bo kaj več vedelo. baje rabio 1mio € da bi lahko spet zalaufali normalno proizvodnjo, tako so donc pri dnevniku ob 17ih rekli user posted image .
plač od januarja tud še niso dobili user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem na -8,5kg in -58cmuser posted image user posted image user posted image ( seštevek roke, prsni koš, pas noge) V petek bo en mesec odkar hodim na telovadbo in mislim, da bo minimalno -9kg, kar pa ni slabo, pa še čvrsto telo dobivamuser posted image

tally user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO 5000user posted image user posted image user posted image
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Porka duš, kaj je to danes. Kak ga položim v kinderpet, je dereje. Toti zobki me bodo spravli v ufffff. Tak je bogi, ko pa ne vem več, kaj mu naj dam. user posted image user posted image user posted image

upam, da je bila noč mirna in da sta se naspala! user posted image user posted image user posted image

Jutro!!!!!
Mi smo spali super, brez da bi kaj čivkali in še zdaj spimouser posted image user posted image user posted image Andraža sem odpravila v šolo, zajtrk sem pojedla......Za delat imam danes ogromnooooo. Začela bom pri likanju 4 žeht, hladilnik moram spucat, kuhinjo spedenat, skuhat in še na RR bit. Hudo težka bo danesuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Alja! ti boš pa pridna danes! user posted image

Dobro jutro!

Naša noč je bila zanimiva,saj je ponoči imel malo vročine,že popoldne jo je imel,pa čisto rdeča ličkauser posted image .Sem mu dala sirup potem je pa zaspal.Očitno ga zelo zobki dajejouser posted image .Se je pa po dolgem času zjutraj zbudil nasmejan in mi dajal dudo v ustauser posted image
Danes je zaenkrat dobro razpoložen,mi že briše prah po kuhinjiuser posted image

pravijo, da se po jutru dan pozna! naj bo cel dan tako nasmejan!

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Naša noč je bila živa groza, ker je mali kar naprej vreščal, ne vem več, če naj sploh še pišem o tem user posted image

spet?! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sploh ne vem kaj naj napišem. user posted image  Sem ostala brez besed. Včeraj sem mojemu milijonkrat rekla, da grem spat, pa sva risala  še to, pa ono pa ..... in sem šla spat ob 00.00. user posted image  Smo vsaj spali kar vredu, da nisem danes crknjena. Bom pa vseeno potem spila eno kavico v miru.

user posted image user posted image user posted image  za spanje in uspešno risanje!

Dobro jutro, če bi se temu lahko tako reklo, sem namreč user posted image user posted image user posted image . Včeraj se je Nia ob 22-ih zbudila in se do 23-ih 4x pokakala, jo je nekaj zvijalo, pol pa se je celo noč na obroke bolj ali manj jokala, tako da smo spali zelooo malo. Danes zjutraj pa ko sem jo previjala, sem opazila po celem trebuščku in po prsih rdeče pikice, pa nimam pojma kaj bi to lahko bilo, saj ni nič takega jedla včeraj user posted image .

ojej! user posted image user posted image user posted image  zate in user posted image user posted image user posted image  za Nio!

mi smo včeraj zaspali šele ob 22h, in tudi pol nisem imela več volje do rač. prilezt.. je pa vsaj spal do 7h, z dvemi bujenji vmes.

user posted image user posted image user posted image  za spanje!

IZVIRNO SPOROČILO: nina7
Dobro jutro. Kako ste kej največje čveke? Upam, da ureduuser posted image
Mi spet slabo spimo, je pa dobr da vsaj hitr nazaj zaspi. Ji pa morm flašo dat, dudo stran meče pa še bolj se začne dret, če ji jo dam. Ji ponoč dam full razredčen mlek,250 ml vode pa 2-3 merce mleka. Sej lačna verjetn ni sam hoče da je okus po mleku,ker čaj al pa voda nista dobra.

A mislite, da bi lahko šla ven, če ni vetra, glede na to, da Maja nima vročine od ponedeljkovega jutra? Prej nisem nikoli hodila ven, če je bil otrok na AB, pa ne vem, če je sploh pametno da grem.

če je sonček in če ne piha... jst bi šla

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
11.3.2009 10:27:49   
Anonimen
Mafi sem mislila na katero zvrst dela delaš, ne pa v katerem podjetjuuser posted image , drugač pa štekam, da ne maraš pisat o tem na javnem forumu, sej kakor zgleda postajamo čedalje bolj zanimive za širšo javnostuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2215
11.3.2009 10:28:02   
suzy85

ZA 10 MESECEV

VSE NAJ NAJ!!!!

user posted image

še od naju! user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

Neposredna povezava do sporočila: 2216
11.3.2009 10:33:04   
Anonimen

u madonca kaj že vse spite?
grem jz mal slike prek neta rajš naročat, da ne bojo sami tweety-ji na desni strani user posted image

SS kje si naročila slike? Mene tudi to še čaka, pa nimam pojma kje naj jih naročim?

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
  Neposredna povezava do sporočila: 2217
11.3.2009 10:34:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Dan

evo še mene mal, spali smo po obrokih, budili smo se na 1 urouser posted image , ampak OK naj ji bo ker jo zobki matrajouser posted image , smo imele že obiske, superca ker sva s sosedo obe na porodniški (ona ima Tio 4 mesce staro), in lahko kar v pižami kofetkaveuser posted image

Pri nas je spet krasno vremeuser posted image user posted image , tako da čim se madam zbudi, greve šibat z triciklomuser posted image

ŽAN in VARJA vse najboljše za 10 svečkuser posted image user posted image user posted image

A jo še kr matrajo, revček maliuser posted image user posted image
Midve bova pa doma dons. No mogoče greva tud k sosedi na kavo ki ima Marka starega 1 leto. Sam midve ne morva v pižami, morva celo z avtomuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2218
11.3.2009 10:34:51   
kasso
Ostala sem na 59 strani, a mi ne bo zneslo brat za nazaj, ker moram it počivat.
Menda imam noriceuser posted image . Sem včeraj ustavila mojo dohtarco na hodniku ZD in mi je rekla, da zna bit, da so. Naj počivam in veliko pijem. Lahko mi le da proti srbenju, zdravila pa ni.
Danes zjutraj pa sem bila pri P z Varjo in Petjo (je tožila, da jo bolijo ušeska) in sem ji omenila moje izpuščaje. Tako, da res možno, da so norice.
Grem počivat in velio pituser posted image
Čez teden pa bomo imeli norice na kubik.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
11.3.2009 10:35:20   
Anonimen
Suzy user posted image user posted image user posted image user posted image  za obnovo.

Nia je pa prava čvekica, kot bi Gajo gledala,papigeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2220
11.3.2009 10:36:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Menda imam noriceuser posted image . Sem včeraj ustavila mojo dohtarco na hodniku ZD in mi je rekla, da zna bit, da so. Naj počivam in veliko pijem. Lahko mi le da proti srbenju, zdravila pa ni.
Danes zjutraj pa sem bila pri P z Varjo in Petjo (je tožila, da jo bolijo ušeska) in sem ji omenila moje izpuščaje. Tako, da res možno, da so norice.

A jih še nisi mela? Joj vi mate pa kar naprej nekiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 2221
11.3.2009 10:37:03   
kasso
Hvala vsem za voščilo. Danes sem pozabilauser posted image . Jutri pa ima moja psička 7 let...upam, da mi do jutri ostane v glaviuser posted image

Žan user posted image user posted image user posted image user posted image vseeeee najboljšeuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
11.3.2009 10:38:25   
kasso

A jih še nisi mela? Joj vi mate pa kar naprej nekiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama se ne spomni, jaz pa še manjuser posted image ...a očitno jih nisem prebolela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
11.3.2009 10:39:40   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Dan

A jo še kr matrajo, revček maliuser posted image user posted image
Midve bova pa doma dons. No mogoče greva tud k sosedi na kavo ki ima Marka starega 1 leto. Sam midve ne morva v pižami, morva celo z avtomuser posted image

ja še kar jo fuul matrajo, samo zanimivo da jo očitno zobki matajo samo ponočiuser posted image , a je to sploh možnouser posted image

Ja je pa res fajn, da imam tako fajno sosedouser posted image , sve se komaj zdaj spoznale, pa tukaj živim že 2 letiuser posted image , ti se pa le zapelji do svoje sosede, pa mal počvekajte, jaz sem po čveku takoj bolje voljeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2224
11.3.2009 10:40:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

o joj kassouser posted image user posted image user posted image user posted image kolikor mi je znano, znajo biti norice pri odraslih kar user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?