Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 10:43:52
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: mafi dan evola jaz sem že v orenk pogonu, Filip spi prvo rundo . noč sploh ne bom omenjala ker je na koncu pristal pri nama v postelji, da smo se vsaj malo naspali . zjutraj pa doživim šok tko da mi je skor srce zastalo. sem spila kofi v miru dokler je še pančal opravil par pomembnih klicev in in sobe slišim oglašanje. seveda letim prec v sobo ker je bil na najini postelji v spalni vreči in z vseh strani obložen. Ko pa vstopim odkrijem in vidim prazno vrečo tamalga pa nikjer, a mi je začel tolčt, a mali sedi na parketu zraven postelje in se mi smeje . Še zdej mi ni jasno kako mu je ratal prilet iz vreče in pristat na tleh. drugač pa sem bila že kar pridna posesala, zlikala sedaj me pa še šipe čakajo, ker je polno odtisov od rokic, no se grem prej še mal zluftat na balkon OMG, kako mu je pa ratal iz vreče pridt? A mate nizko pojstlo nimam pojma , tam ene 50cm, HB je bil pristanek brez bušk
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 10:45:05
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dan evo še mene mal, spali smo po obrokih, budili smo se na 1 uro , ampak OK naj ji bo ker jo zobki matrajo , smo imele že obiske, superca ker sva s sosedo obe na porodniški (ona ima Tio 4 mesce staro), in lahko kar v pižami kofetkave Pri nas je spet krasno vreme , tako da čim se madam zbudi, greve šibat z triciklom Zdaj bom pa malo za nazaj prebrala. ŽAN in VARJA vse najboljše za 10 svečk bogica mala . jaz tud čakam da se zbudi in letim ven z štirciklom za čvek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 10:46:18
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Ostala sem na 59 strani, a mi ne bo zneslo brat za nazaj, ker moram it počivat. Menda imam norice . Sem včeraj ustavila mojo dohtarco na hodniku ZD in mi je rekla, da zna bit, da so. Naj počivam in veliko pijem. Lahko mi le da proti srbenju, zdravila pa ni. Danes zjutraj pa sem bila pri P z Varjo in Petjo (je tožila, da jo bolijo ušeska) in sem ji omenila moje izpuščaje. Tako, da res možno, da so norice. Grem počivat in velio pit Čez teden pa bomo imeli norice na kubik. mene so nem nosečnostjo poslali na infekcijsko, da so ugotovili če sem prebolela norice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 10:47:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A jih še nisi mela? Joj vi mate pa kar naprej neki Mama se ne spomni, jaz pa še manj ...a očitno jih nisem prebolela. Sej verjetno more pisat v kartoteki. No kakorkoli če slučajno so, da bo vse ok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 10:47:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dan evo še mene mal, spali smo po obrokih, budili smo se na 1 uro , ampak OK naj ji bo ker jo zobki matrajo , smo imele že obiske, superca ker sva s sosedo obe na porodniški (ona ima Tio 4 mesce staro), in lahko kar v pižami kofetkave Pri nas je spet krasno vreme , tako da čim se madam zbudi, greve šibat z triciklom Zdaj bom pa malo za nazaj prebrala. ŽAN in VARJA vse najboljše za 10 svečk A jo še kr matrajo, revček mali Midve bova pa doma dons. No mogoče greva tud k sosedi na kavo ki ima Marka starega 1 leto. Sam midve ne morva v pižami, morva celo z avtom ja še kar jo fuul matrajo, samo zanimivo da jo očitno zobki matajo samo ponoči , a je to sploh možno Ja je pa res fajn, da imam tako fajno sosedo , sve se komaj zdaj spoznale, pa tukaj živim že 2 leti , ti se pa le zapelji do svoje sosede, pa mal počvekajte, jaz sem po čveku takoj bolje volje To pa ne vem,ker mamo samo dva zobka pa takrat ni blo nekih problemov. Eh nč ne bo s kofetkanjem, ker je ne bo doma .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 10:47:53
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Mafi sem mislila na katero zvrst dela delaš, ne pa v katerem podjetju , drugač pa štekam, da ne maraš pisat o tem na javnem forumu, sej kakor zgleda postajamo čedalje bolj zanimive za širšo javnost če ti napišem kemikalije, zdravila........ a bo kej bolj jasno . zgleda da jim gremo res v nos, čai zdej ko se uklopim bo sam na desni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 10:48:10
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro, če bi se temu lahko tako reklo, sem namreč . Včeraj se je Nia ob 22-ih zbudila in se do 23-ih 4x pokakala, jo je nekaj zvijalo, pol pa se je celo noč na obroke bolj ali manj jokala, tako da smo spali zelooo malo. Danes zjutraj pa ko sem jo previjala, sem opazila po celem trebuščku in po prsih rdeče pikice, pa nimam pojma kaj bi to lahko bilo, saj ni nič takega jedla včeraj . Bom probala malo nazaj prebrat, če mi bo gratalo, ker je ful sitna. Pikice in zvijanje sta lahko znaka alergije. Sem najprej na to pomislila, edino kar je včeraj malo poskusila (en grižljaj zvečer) so bila spečena jajčka če so bila pečena na svinjski masti, je možnost alergije. drugače je pa naša tudi že večkrat poskusla pečena jajčka (rumenjak) na olju, pa ni blo nič narobe. pa si ji dala samo rumenjak al tudi beljak? beljak tudi mislim, da bi naj bil alergen
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 10:49:06
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi dan evola jaz sem že v orenk pogonu, Filip spi prvo rundo . noč sploh ne bom omenjala ker je na koncu pristal pri nama v postelji, da smo se vsaj malo naspali . zjutraj pa doživim šok tko da mi je skor srce zastalo. sem spila kofi v miru dokler je še pančal opravil par pomembnih klicev in in sobe slišim oglašanje. seveda letim prec v sobo ker je bil na najini postelji v spalni vreči in z vseh strani obložen. Ko pa vstopim odkrijem in vidim prazno vrečo tamalga pa nikjer, a mi je začel tolčt, a mali sedi na parketu zraven postelje in se mi smeje . Še zdej mi ni jasno kako mu je ratal prilet iz vreče in pristat na tleh. drugač pa sem bila že kar pridna posesala, zlikala sedaj me pa še šipe čakajo, ker je polno odtisov od rokic, no se grem prej še mal zluftat na balkon adijo pamet! mene bi kap! še dobr, da si ni nič naredil pri svojih akrobacijah!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 10:49:44
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A mislite, da bi lahko šla ven, če ni vetra, glede na to, da Maja nima vročine od ponedeljkovega jutra? Prej nisem nikoli hodila ven, če je bil otrok na AB, pa ne vem, če je sploh pametno da grem. moje mnenje je da greš lahko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 10:49:46
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dan evo še mene mal, spali smo po obrokih, budili smo se na 1 uro , ampak OK naj ji bo ker jo zobki matrajo , smo imele že obiske, superca ker sva s sosedo obe na porodniški (ona ima Tio 4 mesce staro), in lahko kar v pižami kofetkave pa za kofetkanje!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 10:50:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Tilči hvala, čeprov mam jest zdej Džabest pa lohk full govorim za 15 Eur
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 10:50:49
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: mafi dan evola jaz sem že v orenk pogonu, Filip spi prvo rundo . noč sploh ne bom omenjala ker je na koncu pristal pri nama v postelji, da smo se vsaj malo naspali . zjutraj pa doživim šok tko da mi je skor srce zastalo. sem spila kofi v miru dokler je še pančal opravil par pomembnih klicev in in sobe slišim oglašanje. seveda letim prec v sobo ker je bil na najini postelji v spalni vreči in z vseh strani obložen. Ko pa vstopim odkrijem in vidim prazno vrečo tamalga pa nikjer, a mi je začel tolčt, a mali sedi na parketu zraven postelje in se mi smeje . Še zdej mi ni jasno kako mu je ratal prilet iz vreče in pristat na tleh. drugač pa sem bila že kar pridna posesala, zlikala sedaj me pa še šipe čakajo, ker je polno odtisov od rokic, no se grem prej še mal zluftat na balkon adijo pamet! mene bi kap! še dobr, da si ni nič naredil pri svojih akrobacijah! sej mene je tud skor HB ni bilo nič
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 10:52:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: mafi dan evola jaz sem že v orenk pogonu, Filip spi prvo rundo . noč sploh ne bom omenjala ker je na koncu pristal pri nama v postelji, da smo se vsaj malo naspali . zjutraj pa doživim šok tko da mi je skor srce zastalo. sem spila kofi v miru dokler je še pančal opravil par pomembnih klicev in in sobe slišim oglašanje. seveda letim prec v sobo ker je bil na najini postelji v spalni vreči in z vseh strani obložen. Ko pa vstopim odkrijem in vidim prazno vrečo tamalga pa nikjer, a mi je začel tolčt, a mali sedi na parketu zraven postelje in se mi smeje . Še zdej mi ni jasno kako mu je ratal prilet iz vreče in pristat na tleh. drugač pa sem bila že kar pridna posesala, zlikala sedaj me pa še šipe čakajo, ker je polno odtisov od rokic, no se grem prej še mal zluftat na balkon adijo pamet! mene bi kap! še dobr, da si ni nič naredil pri svojih akrobacijah! sej mene je tud skor HB ni bilo nič sam res Gaja me zadnje čase preseneča, ko sva doma dopoldne spi po uro pa pol do dveh . No upam,da se ne bo zdej takoj zbudila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 10:52:57
|
|
|
|
tilči
|
tiste,ki ste rodile aprila,morate ta mesec oddati za otroški dodatek,ostali pa naslednji mesec. Ravno izpolnjujem vlogo,pa da vas zadolžim,če jaz pozabim oddati
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 10:53:19
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Ostala sem na 59 strani, a mi ne bo zneslo brat za nazaj, ker moram it počivat. Menda imam norice . Sem včeraj ustavila mojo dohtarco na hodniku ZD in mi je rekla, da zna bit, da so. Naj počivam in veliko pijem. Lahko mi le da proti srbenju, zdravila pa ni. Danes zjutraj pa sem bila pri P z Varjo in Petjo (je tožila, da jo bolijo ušeska) in sem ji omenila moje izpuščaje. Tako, da res možno, da so norice. Grem počivat in velio pit Čez teden pa bomo imeli norice na kubik. ojoj! hitro se pozdravi! norice so isto kot vodene koze, ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 10:54:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Mafi sem mislila na katero zvrst dela delaš, ne pa v katerem podjetju , drugač pa štekam, da ne maraš pisat o tem na javnem forumu, sej kakor zgleda postajamo čedalje bolj zanimive za širšo javnost če ti napišem kemikalije, zdravila........ a bo kej bolj jasno . zgleda da jim gremo res v nos, čai zdej ko se uklopim bo sam na desni bo bo mafi ne se sekirat zaradi očal, verjami da ni nujno da si ti kriva, veš lahko bi bila celo doma, pa bi lahko bili isto. Jaz imam tudi očala, in mi gedo na sam kaj čmo, glavno da smo zdravi. Nič miška se je zbudila, tako da šibave na sončka papa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 10:54:09
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Spanje - kar vredu Sploh ne vem kaj naj napišem. Sem ostala brez besed. Včeraj sem mojemu milijonkrat rekla, da grem spat, pa sva risala še to, pa ono pa ..... in sem šla spat ob 00.00. Smo vsaj spali kar vredu, da nisem danes crknjena. Bom pa vseeno potem spila eno kavico v miru. Zdaj pa grem za nazaj pokukat kaj ste napisale. za spanje. pri nama je tud tako da se ne skidava spat tud do 1.00zjutri pol pa zjutri jamram , ker nisem naspana pa po vsej verjetnosti še Filip ponoč zafrkava
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 10:54:47
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dan evo še mene mal, spali smo po obrokih, budili smo se na 1 uro , ampak OK naj ji bo ker jo zobki matrajo , smo imele že obiske, superca ker sva s sosedo obe na porodniški (ona ima Tio 4 mesce staro), in lahko kar v pižami kofetkave Pri nas je spet krasno vreme , tako da čim se madam zbudi, greve šibat z triciklom Zdaj bom pa malo za nazaj prebrala. ŽAN in VARJA vse najboljše za 10 svečk A jo še kr matrajo, revček mali Midve bova pa doma dons. No mogoče greva tud k sosedi na kavo ki ima Marka starega 1 leto. Sam midve ne morva v pižami, morva celo z avtom ja še kar jo fuul matrajo, samo zanimivo da jo očitno zobki matajo samo ponoči , a je to sploh možno Ja je pa res fajn, da imam tako fajno sosedo , sve se komaj zdaj spoznale, pa tukaj živim že 2 leti , ti se pa le zapelji do svoje sosede, pa mal počvekajte, jaz sem po čveku takoj bolje volje po mojem se čez dan zamoti z igro in zanimivimi stvarmi, ki se dogajajo okoli nje in verjetno pozabi na bolečino. ponoči pa se umiri in vse še bolj čuti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 10:55:12
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Mafi sem mislila na katero zvrst dela delaš, ne pa v katerem podjetju , drugač pa štekam, da ne maraš pisat o tem na javnem forumu, sej kakor zgleda postajamo čedalje bolj zanimive za širšo javnost če ti napišem kemikalije, zdravila........ a bo kej bolj jasno . zgleda da jim gremo res v nos, čai zdej ko se uklopim bo sam na desni bo bo mafi ne se sekirat zaradi očal, verjami da ni nujno da si ti kriva, veš lahko bi bila celo doma, pa bi lahko bili isto. Jaz imam tudi očala, in mi gedo na sam kaj čmo, glavno da smo zdravi. Nič miška se je zbudila, tako da šibave na sončka papa hvala uživajta na sončku papa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 10:55:46
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dan evo še mene mal, spali smo po obrokih, budili smo se na 1 uro , ampak OK naj ji bo ker jo zobki matrajo , smo imele že obiske, superca ker sva s sosedo obe na porodniški (ona ima Tio 4 mesce staro), in lahko kar v pižami kofetkave Pri nas je spet krasno vreme , tako da čim se madam zbudi, greve šibat z triciklom Zdaj bom pa malo za nazaj prebrala. ŽAN in VARJA vse najboljše za 10 svečk A jo še kr matrajo, revček mali Midve bova pa doma dons. No mogoče greva tud k sosedi na kavo ki ima Marka starega 1 leto. Sam midve ne morva v pižami, morva celo z avtom ja še kar jo fuul matrajo, samo zanimivo da jo očitno zobki matajo samo ponoči , a je to sploh možno Ja je pa res fajn, da imam tako fajno sosedo , sve se komaj zdaj spoznale, pa tukaj živim že 2 leti , ti se pa le zapelji do svoje sosede, pa mal počvekajte, jaz sem po čveku takoj bolje volje po mojem se čez dan zamoti z igro in zanimivimi stvarmi, ki se dogajajo okoli nje in verjetno pozabi na bolečino. ponoči pa se umiri in vse še bolj čuti. se podpišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 10:56:08
|
|
|
|
Čmrlika
|
Dober dan... Najprej pojamram, križ me po malo boljših dneh ,spet pritiska...Taja pa ponoči spet ni mogla ajt, i smo bedili od pol noči do pol štirih... je že mimo, kaj čemo.... drugače pa morava voščit Žanu in Varji za dopolnjenih 10 mesecev!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 10:56:23
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči tiste,ki ste rodile aprila,morate ta mesec oddati za otroški dodatek,ostali pa naslednji mesec. Ravno izpolnjujem vlogo,pa da vas zadolžim,če jaz pozabim oddati jst sm jo oddala že prejšnji mesec, ker sem morala javit spremembe glede zaposlitve. tako da je naslednja šele naslednje leto!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 10:57:02
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči tiste,ki ste rodile aprila,morate ta mesec oddati za otroški dodatek,ostali pa naslednji mesec. Ravno izpolnjujem vlogo,pa da vas zadolžim,če jaz pozabim oddati joj hvala da si nas spomnila bo treba kar kmalu nabavit obrzce
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 10:57:37
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A jih še nisi mela? Joj vi mate pa kar naprej neki Mama se ne spomni, jaz pa še manj ...a očitno jih nisem prebolela. Sej verjetno more pisat v kartoteki. No kakorkoli če slučajno so, da bo vse ok Sem ravnokar klicala mojo dohtarco, pa pravi da v kartonu ni nič zabeleženo, da bi jih imela. Tako, da očitno jih res nisem prebolela. Mi je pa še enkrat rekla, da moram veliko počivat in pit.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?