|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
10.3.2009 8:20:17   
mismis
No tale štos je pa tako dober, da ga moram deliti z vami.

Kaj odgovoriš, ko ti nekdo reče, da si se zredila user posted image

samo tole; " Lepe punce ni nikoli preveč..." user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 851
10.3.2009 8:24:07   
pikovit
ŽIŽETKA vse najbolje bejbika moja.

user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 852
10.3.2009 8:24:17   
lara light
Mismisuser posted image , tale mi je pisan na kožo!user posted image user posted image  Ravno včeraj sem jih slišalauser posted image
Kako si lepotička?user posted image

Dobro jutro vsem!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 853
10.3.2009 8:25:15   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

No tale štos je pa tako dober, da ga moram deliti z vami.

Kaj odgovoriš, ko ti nekdo reče, da si se zredila user posted image

samo tole; " Lepe punce ni nikoli preveč..." user posted image user posted image user posted image

O tole je pa nekaj zame user posted image

Kaj pa tale Zakaj krava ne sme prehito laufat?????

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 854
10.3.2009 8:26:16   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Ker lahko mleko polije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 855
10.3.2009 8:28:10   
Reby
Žižetek user posted image  user posted image  user posted image , želim ti samo, da ostaneš takšna kot si!!!! Aja, no ne takšna, še nosečka zram user posted image

user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 856
10.3.2009 8:28:45   
mismis

Ker lahko mleko polije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no vidiš, a ni življenje prec lepše, ko se malo nasmejiš user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 857
10.3.2009 8:29:07   
lara light
Pikovikkkkuser posted image

Arnejči in ostale trepetalke, user posted image  za pluseuser posted image

Gigika zlata, vse nejlepše in vse najboljše!user posted image user posted image user posted image

Miška, bravo za visoook beta!user posted image  Mi smi fajn, hvala. Veliki in okrogli, ko je bil čas pusta sem bila krof, zdaj se malo skrivam, bo pa hmali velikanoč in bom pirhuser posted image  Uživaj srce!

Netkič, Pija, Abra, Zvezdica, Sonček, Glorči,...pozdravček!

Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 858
10.3.2009 8:29:20   
Reby
Mismis - pa saj veš, morš gledat skoz pozitivno, jaz gledam skoz na wc-ju, kdaj se bo hematom vlil user posted image   Vic je svetovn user posted image
Pikovit - ti pa tvoje krave user posted image  

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 859
10.3.2009 8:31:21   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Mismisuser posted image , tale mi je pisan na kožo!user posted image user posted image  Ravno včeraj sem jih slišalauser posted image

Dobro jutro vsem!

Larči, od koga si jih pa ti slišala, oz. a je ta oseba bila zadnje čase kaj pri okulistu, ker nekako se mi zdi, da ne more videti prav dobro, če pravi da si se ti zredila, ok pustimo trebušček, ker deca morajo imeti prostor za igrati, ampak ostalo.
Kako si mi drugače, je križ bolje?

Jaz sem ok, vsako jutro se pridno špikam, vsako popoldne pridno sprehajam kužona in sem v pričakovanju ponedeljka, da vidim kaj bodo strici doktorji povedali

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 860
10.3.2009 8:32:43   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Mismis - pa saj veš, morš gledat skoz pozitivno, jaz gledam skoz na wc-ju, kdaj se bo hematom vlil user posted image   Vic je svetovn user posted image

važno da imaš nek cilj user posted image user posted image
srce saj bo vse v redu, tudi tale hematom bo šel, ti meni samo počivaj, da ne bo tale mismis hud

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 861
10.3.2009 8:34:34   
Reby

srce saj bo vse v redu, tudi tale hematom bo šel, ti meni samo počivaj, da ne bo tale mismis hud

user posted image  user posted image  user posted image

Ti bi mogla videt mojga G včerja, kako se je trudil razložiti, kako je s seksom, kaj ja in kaj ne smeš delati, v glavnem lahko vse, samo do penetracije ne sme pridit user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 862
10.3.2009 8:40:39   
mismis

user posted image  user posted image  user posted image

Ti bi mogla videt mojga G včerja, kako se je trudil razložiti, kako je s seksom, kaj ja in kaj ne smeš delati, v glavnem lahko vse, samo do penetracije ne sme pridit user posted image  user posted image  user posted image

torej boste po novem seksali na suho user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 863
10.3.2009 8:49:53   
lara light

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Dobro jutro vsem!

Larči, od koga si jih pa ti slišala, oz. a je ta oseba bila zadnje čase kaj pri okulistu, ker nekako se mi zdi, da ne more videti prav dobro, če pravi da si se ti zredila, ok pustimo trebušček, ker deca morajo imeti prostor za igrati, ampak ostalo.
Kako si mi drugače, je križ bolje?

Jaz sem ok, vsako jutro se pridno špikam, vsako popoldne pridno sprehajam kužona in sem v pričakovanju ponedeljka, da vidim kaj bodo strici doktorji povedali

Mismiska, hvala ti, mi smo v redu. Križ-kot da nikoli ni bolel, sicer pa sem okrna, trebuh velik, težje že spim, špika, otrdeva, vse normalno in vse spada zraven. Nič še nisem naveličana in še vedno uživam z mojim premoženjem v trebuhu.
Sestra pri G me je včeraj oštelauser posted image da sem se preveč zredilauser posted image ...in jaz pametna nazaj: saj do +18 po mojem ne bom prišla. In ona: kdo pa vam je rekel +18? In jaz: ja v reviji mama sem brala, +12 enoplodna, za dvoplodno +50% gor, torej 18. Je samo zmajevala, jaz pa sem se smejala... mene te kile nič ne motijo in hb, da otroci lepo rastejo. Aja po njihovih izračunih imam +12 sedaj, po mojih pa pssssst + 15user posted image , ampak me niti malo ne briga ali moti. Toliko o mojih pridobitvah.

Lepo Mismiska, v ponedeljek držim pesti za odlične vmesne rezultate in močno naijam za zmagovalni krog!!user posted image  Vem, da si max pridna s sprehodi in srečen tvoj štirinožec, ki te ima!user posted image  Čuvaj se!user posted image

Reby, na suho revicauser posted image , tolaži se, da je to bolje kot nič!user posted image  Malo heca, bodi lepo!user posted image

Coelho

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 864
10.3.2009 8:53:51   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Ej, punce, ni zunaj snega, ampak je od ivja vse belo, jaz pa zaradi pričakovane nosečnosti že slabo vidim user posted image .

Pa, jebe.mti, spet imam rožast WC papir. Zdaj sem pa bele hlačke navlekla, da bom lahko barvo nadzirala. Upam, da belo ostane belo user posted image . Upajte z mano, proooosim user posted image .

arneja, ti si pomoje noseča user posted image

če po sebi sklepam... jaz dobim izcedek vedno že 6. dan po ET. Poglej, kako daleč si že pridrsala. To je zagotovo user posted image user posted image user posted image user posted image .

bi šla kr stavit, da je tko.

user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 865
10.3.2009 9:01:00   
Zvezdica
Mismiska, hvala ti, mi smo v redu. Križ-kot da nikoli ni bolel, sicer pa sem okrna, trebuh velik, težje že spim, špika, otrdeva, vse normalno in vse spada zraven. Nič še nisem naveličana in še vedno uživam z mojim premoženjem v trebuhu.

Larčika, še b olj boš okorna ampak boš pa zato vsak dan bližje dnevu, ko boš škratka spoznalauser posted image

Sestra pri G me je včeraj oštelauser posted image da sem se preveč zredilauser posted image ...in jaz pametna nazaj: saj do +18 po mojem ne bom prišla.

sem imela dobrih 30 + pa se nisem prav nič sekirala, sicer sem še vedno kot kaka italijanska matrona z velikim oprsjem (če napišem kao drugače zveni vulgarnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ). No hočem povedat, dokler so otroc ok, potem je vse ok. Ti samo uživajuser posted image

Ti bi mogla videt mojga G včerja, kako se je trudil razložiti, kako je s seksom, kaj ja in kaj ne smeš delati, v glavnem lahko vse, samo do penetracije ne sme pridit user posted image user posted image user posted image

bolje na suho kot ničuser posted image user posted image user posted image

mismis pridna :) Imaš kratki ali dolgi postopek...sorica nisem čist na tekočem, ker mi otrok ne dovoli. Vsak dan je dlje buden in mam slabo vest če tam sam leži, tko da spet ustvarjam razvajenčka.

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 866
10.3.2009 9:04:08   
Zvezdica

arneja, ti si pomoje noseča

če po sebi sklepam... jaz dobim izcedek vedno že 6. dan po ET. Poglej, kako daleč si že pridrsala. To je zagotovo .

Se ne bi mogla bolj strinjat user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 867
10.3.2009 9:05:23   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

arneja, ti si pomoje noseča

če po sebi sklepam... jaz dobim izcedek vedno že 6. dan po ET. Poglej, kako daleč si že pridrsala. To je zagotovo .

Se ne bi mogla bolj strinjat user posted image user posted image user posted image user posted image

evo, sva že dve, k tko misleva user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 868
10.3.2009 9:18:23   
MBT1979
GIGI1,

VSE NAJ NAJ NAJBOLJŠE!!!! ŽELIM TI OBILO ZDRAVJA, SREČE, SMEHA IN PREDVSEM MIRNO SRCE!!!!

user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 869
10.3.2009 9:19:34   
mismis
Zvezdica

seveda sem pridna, tole športanje mi samo koristi, pa še full mi je v veselje gledati kužona, ko greva v gozd in ga spustim, potem pa on leti okoli. Potem se mu pa vsake toliko časa skrijem in me išče. Pravo veselje.
Drugače pa imam tokrat dolgi postopek, sedaj vse moje upanje polagam v tale postopek da nam bo uspelo. Do sedaj še nisem bila v dolgem postopku, tako da se špikam od 28.02.2009 dalje, v ponedeljek 16.03.2009 imam pa prvi UZ, bomo videli kaj bo dr. D rekel kako reagiramo.

Ti pa kar crkljaj svojega sončka, edino pravilno, če bi ga jaz imela, bi ga tudi ves čas crkljala. Pa še tak cotek jeuser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 870
10.3.2009 9:20:33   
mismis
Pika74, kako si ti, že kaj v pričakovanju jutrišnjega dneva.

držim pestke, da jutri dobiš dve najlepši pikici nazaj, pa do bo ostalo še kaj za fižider

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 871
10.3.2009 9:22:04   
MBT1979

A se danes kej lula?
Dejmo punce user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image
Suzi74 greje user posted image   test 10.03.  
n74 greje user posted image user posted image   test 11.03.   
Arneja grejeuser posted image user posted image   test 11.03. 

user posted image user posted image

Dejmo punce, dejmo!!! Navijamo!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 872
10.3.2009 9:22:47   
sonček33
Žižek naš zlati danes praznuje?

Žižeka moja!
Želim ti, da bi imela glavo v oblakih in noge trdno na tleh.
Da bi bila tako fajn punca še naprej, da bi te končno spoznala, da bi se ti uresničila največja želja.
Vedno pa ljubezen!

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 10.3.2009 9:23:15 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 873
10.3.2009 9:23:04   
gigi1
Drage moje 100000000000x hvala za vse dobre misli, čestitke, lupčke user posted image

Rada vas imam user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 874
10.3.2009 9:23:56   
sonček33
Kako rade imamo šele me tebe!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?