lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: lara light Mismis , tale mi je pisan na kožo! Ravno včeraj sem jih slišala Kako si lepotička? Dobro jutro vsem! Larči, od koga si jih pa ti slišala, oz. a je ta oseba bila zadnje čase kaj pri okulistu, ker nekako se mi zdi, da ne more videti prav dobro, če pravi da si se ti zredila, ok pustimo trebušček, ker deca morajo imeti prostor za igrati, ampak ostalo. Kako si mi drugače, je križ bolje? Jaz sem ok, vsako jutro se pridno špikam, vsako popoldne pridno sprehajam kužona in sem v pričakovanju ponedeljka, da vidim kaj bodo strici doktorji povedali Mismiska, hvala ti, mi smo v redu. Križ-kot da nikoli ni bolel, sicer pa sem okrna, trebuh velik, težje že spim, špika, otrdeva, vse normalno in vse spada zraven. Nič še nisem naveličana in še vedno uživam z mojim premoženjem v trebuhu. Sestra pri G me je včeraj oštela da sem se preveč zredila ...in jaz pametna nazaj: saj do +18 po mojem ne bom prišla. In ona: kdo pa vam je rekel +18? In jaz: ja v reviji mama sem brala, +12 enoplodna, za dvoplodno +50% gor, torej 18. Je samo zmajevala, jaz pa sem se smejala... mene te kile nič ne motijo in hb, da otroci lepo rastejo. Aja po njihovih izračunih imam +12 sedaj, po mojih pa pssssst + 15 , ampak me niti malo ne briga ali moti. Toliko o mojih pridobitvah. Lepo Mismiska, v ponedeljek držim pesti za odlične vmesne rezultate in močno naijam za zmagovalni krog!! Vem, da si max pridna s sprehodi in srečen tvoj štirinožec, ki te ima! Čuvaj se! Reby, na suho revica , tolaži se, da je to bolje kot nič! Malo heca, bodi lepo!