Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 21:14:19
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Hoj! Lep pozdrav iz sončne in tudi vetrovne Hurghade. Imamo se super, Gal je pot več kot odlično prenašal in je tu v hotelu pravi mali šef. Upam, da ste majčice in hroščeki zdravi in da se tudi vi imate lepo. Pa pa đanki RR Uživejte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 21:14:21
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je danes spila 850AM in cca 250GH. Bom mogla ju3 spet v nabavo za mlek u madonca , kaj jo spet kaki zobek matra da noče jest
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 21:15:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** hej hej evo mene. donc sem bla spet kar pridna, sem okna pomivala, sesala, kosilo za nas skuhala, pol pa še za našedva, ..... uglavnem se ful pozna, da je ati doma, da Manco prevzame Od kod pa ti energijo vlečeš? ej po pravici povedano ne vem. po moje od Mance in lepega vremena. sam ko me bo pa zvilo bom pa tudi kot cunja. no upam, da bo to čim kasneje
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 21:15:30
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** evo spet mene za donca mam dost pucanja in pospravljanja in vsega, sam še pod tuš skočim pa je. sem dala Mančito spat on pol 9ih, pol sem pa še po tleh pomila, tako da zdej mam pa res dost punanja za nekaj časa, edino pečico morem še jutri spucat pol sem pa zmagala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 21:16:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi evola nekaj za nazaj sem prečekirala vidim da je kar dogajal. dugač sem pa za en drek glede Marka, ker sem ga peljala na očesno tam visela 3ur.... , nakoncu pa sem dokončno dobila odgovor da bo zgleda moral nosit očala cel life , ker ima kar orenk cilinder. glede na to da sem sebe zmeri krvila za njegov uček in da sem si rekla da mu bom plačala tudi operacijo ko bo starejši, če ga bodo očala motila ali če bi imel z tem kaki komlek mu sedaj res ne morem pomagat . Ma daj no, se bo navadil z nijimi živeti. Saj očala niso grda reč, na to glej kot dekoracijo. Jaz imam tud očala, res ni fajn a se preživi brez problema. sej pomoje se je navadil, in še enkrat povem da ni to grda reč ker pač nekaterim full pašejo . samo ok bo enrat v šoli pa se začnejo otroška zbadanja samo zaradi tega se bojim da nebo ratal bol zaprt vase ali da se ne bo počutil kot kaki odpanik Na to pa nimaš kaj dosti vpliva, ker je odvisno od njegovega karakterja. Ti ga moraš samo vzpodbujat pri nošenju očal in mu dati občutek, da je to povsem normalna stvar.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 21:17:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je danes spila 850AM in cca 250GH. Bom mogla ju3 spet v nabavo za mlek ojoj a spet ste takorekoč samo na mleku. no naša ga zadnje dni pije ponoči (270ml vode+AM) in zvečer (300ml vode+AM). Pa ne me vprašat kam to da čez dan pa: zjutraj: čokolino ali druga mlečna kaša, potem čez dan pa bolj žličko sem in tja. Jaz pravim, da niti jest nima časa, ker se boji, da bi kaj zamudila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 21:17:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je danes spila 850AM in cca 250GH. Bom mogla ju3 spet v nabavo za mlek u madonca , kaj jo spet kaki zobek matra da noče jest Ja spodnja enka je na polovici ven. Vidim pa da se zgornji počas pripravljajo. Ja zobi so vsega kriviiiiiiiiiii!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 21:18:48
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi evola nekaj za nazaj sem prečekirala vidim da je kar dogajal. dugač sem pa za en drek glede Marka, ker sem ga peljala na očesno tam visela 3ur.... , nakoncu pa sem dokončno dobila odgovor da bo zgleda moral nosit očala cel life , ker ima kar orenk cilinder. glede na to da sem sebe zmeri krvila za njegov uček in da sem si rekla da mu bom plačala tudi operacijo ko bo starejši, če ga bodo očala motila ali če bi imel z tem kaki komlek mu sedaj res ne morem pomagat . Ma daj no, se bo navadil z nijimi živeti. Saj očala niso grda reč, na to glej kot dekoracijo. Jaz imam tud očala, res ni fajn a se preživi brez problema. sej pomoje se je navadil, in še enkrat povem da ni to grda reč ker pač nekaterim full pašejo . samo ok bo enrat v šoli pa se začnejo otroška zbadanja samo zaradi tega se bojim da nebo ratal bol zaprt vase ali da se ne bo počutil kot kaki odpanik Na to pa nimaš kaj dosti vpliva, ker je odvisno od njegovega karakterja. Ti ga moraš samo vzpodbujat pri nošenju očal in mu dati občutek, da je to povsem normalna stvar. karakert zaprtosti, zadržanost,odmaknjenosti od ostalih mi je počasi začel že kazat upam sam da je v tej fazi in da bo minilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 21:18:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je danes spila 850AM in cca 250GH. Bom mogla ju3 spet v nabavo za mlek ojoj a spet ste takorekoč samo na mleku. no naša ga zadnje dni pije ponoči (270ml vode+AM) in zvečer (300ml vode+AM). Pa ne me vprašat kam to da čez dan pa: zjutraj: čokolino ali druga mlečna kaša, potem čez dan pa bolj žličko sem in tja. Jaz pravim, da niti jest nima časa, ker se boji, da bi kaj zamudila Glede na to, da ponoč zdonka 600AM ji čez dan res ne paše kaj več
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 21:19:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Tko, po tleh se mi je posušilo, sedaj pa skočim še pod tuš pol pa pridem pogledat če bo še katera tukaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 21:19:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: ticker popravi A kile? 1 gor ali dol. Imam upanje, da bo jutri malo več minusa. No to ravno ni res kar si napiala. Za vsako kilo se hudičevo borimo. Jaz popravljam ob petkih Res imam upanje, da bo jutri še dodatna kila minusa in bom potem popravljala. Če pa ne bo bom pa vseeno. Če bom jutri na 65 kg, mi kao manjkajo še 3 izgubljene do "idealne" teže.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 21:19:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je danes spila 850AM in cca 250GH. Bom mogla ju3 spet v nabavo za mlek Ajej. Upam, da bo kaj bolje jedla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 21:19:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi evola nekaj za nazaj sem prečekirala vidim da je kar dogajal. dugač sem pa za en drek glede Marka, ker sem ga peljala na očesno tam visela 3ur.... , nakoncu pa sem dokončno dobila odgovor da bo zgleda moral nosit očala cel life , ker ima kar orenk cilinder. glede na to da sem sebe zmeri krvila za njegov uček in da sem si rekla da mu bom plačala tudi operacijo ko bo starejši, če ga bodo očala motila ali če bi imel z tem kaki komlek mu sedaj res ne morem pomagat . Ma daj no, se bo navadil z nijimi živeti. Saj očala niso grda reč, na to glej kot dekoracijo. Jaz imam tud očala, res ni fajn a se preživi brez problema. sej pomoje se je navadil, in še enkrat povem da ni to grda reč ker pač nekaterim full pašejo . samo ok bo enrat v šoli pa se začnejo otroška zbadanja samo zaradi tega se bojim da nebo ratal bol zaprt vase ali da se ne bo počutil kot kaki odpanik Otroci znajo bit res hudobni, ampak mislim, da ne bodo zaradi očal. So minili tisti časi grdih očal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 21:19:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je danes spila 850AM in cca 250GH. Bom mogla ju3 spet v nabavo za mlek Ajej. Upam, da bo kaj bolje jedla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 21:19:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi evola nekaj za nazaj sem prečekirala vidim da je kar dogajal. dugač sem pa za en drek glede Marka, ker sem ga peljala na očesno tam visela 3ur.... , nakoncu pa sem dokončno dobila odgovor da bo zgleda moral nosit očala cel life , ker ima kar orenk cilinder. glede na to da sem sebe zmeri krvila za njegov uček in da sem si rekla da mu bom plačala tudi operacijo ko bo starejši, če ga bodo očala motila ali če bi imel z tem kaki komlek mu sedaj res ne morem pomagat . Ma daj no, se bo navadil z nijimi živeti. Saj očala niso grda reč, na to glej kot dekoracijo. Jaz imam tud očala, res ni fajn a se preživi brez problema. sej pomoje se je navadil, in še enkrat povem da ni to grda reč ker pač nekaterim full pašejo . samo ok bo enrat v šoli pa se začnejo otroška zbadanja samo zaradi tega se bojim da nebo ratal bol zaprt vase ali da se ne bo počutil kot kaki odpanik Na to pa nimaš kaj dosti vpliva, ker je odvisno od njegovega karakterja. Ti ga moraš samo vzpodbujat pri nošenju očal in mu dati občutek, da je to povsem normalna stvar. karakert zaprtosti, zadržanost,odmaknjenosti od ostalih mi je počasi začel že kazat upam sam da je v tej fazi in da bo minilo To pa ni dober znak
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 21:20:02
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je danes spila 850AM in cca 250GH. Bom mogla ju3 spet v nabavo za mlek u madonca , kaj jo spet kaki zobek matra da noče jest Ja spodnja enka je na polovici ven. Vidim pa da se zgornji počas pripravljajo. Ja zobi so vsega kriviiiiiiiiiii!!!!!!!!! pa da bo čimprej to za vami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 21:20:25
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je danes spila 850AM in cca 250GH. Bom mogla ju3 spet v nabavo za mlek u madonca , kaj jo spet kaki zobek matra da noče jest več mleka je spila kot takrat ko je samo od njega živela , naša pa spet ni hotla kosila jest, par žličk in finito, potem sem ji dala sadje in je pojedla. ma če bi ibla zdrava ji ne bi dajala nič drugega sam mi od 10h do15h ni nič hotla jest, ne vem kako lahko toliko časa zdrži brez hrane pila pa tudi ni veliko . iz noska ji ful teče, sprašujem se iz kje toliko sluzi, ma se mi zdi da ji vsako minuto moram smrkelj obrisat, ful je boga
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 21:21:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: ticker popravi A kile? 1 gor ali dol. Imam upanje, da bo jutri malo več minusa. No to ravno ni res kar si napiala. Za vsako kilo se hudičevo borimo. Jaz popravljam ob petkih Res imam upanje, da bo jutri še dodatna kila minusa in bom potem popravljala. Če pa ne bo bom pa vseeno. Če bom jutri na 65 kg, mi kao manjkajo še 3 izgubljene do "idealne" teže. Go, go, go držim pesti, da ti rata Jaz bom še mesce garala, da bom na dealni teži
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 21:22:33
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je danes spila 850AM in cca 250GH. Bom mogla ju3 spet v nabavo za mlek u madonca , kaj jo spet kaki zobek matra da noče jest več mleka je spila kot takrat ko je samo od njega živela , naša pa spet ni hotla kosila jest, par žličk in finito, potem sem ji dala sadje in je pojedla. ma če bi ibla zdrava ji ne bi dajala nič drugega sam mi od 10h do15h ni nič hotla jest, ne vem kako lahko toliko časa zdrži brez hrane pila pa tudi ni veliko . iz noska ji ful teče, sprašujem se iz kje toliko sluzi, ma se mi zdi da ji vsako minuto moram smrkelj obrisat, ful je boga Saj sedaj se bo zopet začelo, ko se je zunaj otoplilo, pa bodo začeli noski spuščat. Jaz Vidu ne dajem več Singularia, ker je po njem imel vedno več težav kot pa sedaj, ko je brez, prav lepo diha.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 21:22:48
|
|
|
|
barbaw
|
tally za 5000-ko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 21:22:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je danes spila 850AM in cca 250GH. Bom mogla ju3 spet v nabavo za mlek u madonca , kaj jo spet kaki zobek matra da noče jest več mleka je spila kot takrat ko je samo od njega živela , naša pa spet ni hotla kosila jest, par žličk in finito, potem sem ji dala sadje in je pojedla. ma če bi ibla zdrava ji ne bi dajala nič drugega sam mi od 10h do15h ni nič hotla jest, ne vem kako lahko toliko časa zdrži brez hrane pila pa tudi ni veliko . iz noska ji ful teče, sprašujem se iz kje toliko sluzi, ma se mi zdi da ji vsako minuto moram smrkelj obrisat, ful je boga
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 21:23:37
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: ticker popravi A kile? 1 gor ali dol. Imam upanje, da bo jutri malo več minusa. No to ravno ni res kar si napiala. Za vsako kilo se hudičevo borimo. Jaz popravljam ob petkih Res imam upanje, da bo jutri še dodatna kila minusa in bom potem popravljala. Če pa ne bo bom pa vseeno. Če bom jutri na 65 kg, mi kao manjkajo še 3 izgubljene do "idealne" teže. Go, go, go držim pesti, da ti rata Jaz bom še mesce garala, da bom na dealni teži Jaz pa sem zadnje dneve skoz lačna, če ne bi jemala KT, bi res mislila, da je štorklja na pohodu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 21:23:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je danes spila 850AM in cca 250GH. Bom mogla ju3 spet v nabavo za mlek u madonca , kaj jo spet kaki zobek matra da noče jest več mleka je spila kot takrat ko je samo od njega živela , naša pa spet ni hotla kosila jest, par žličk in finito, potem sem ji dala sadje in je pojedla. ma če bi ibla zdrava ji ne bi dajala nič drugega sam mi od 10h do15h ni nič hotla jest, ne vem kako lahko toliko časa zdrži brez hrane pila pa tudi ni veliko . iz noska ji ful teče, sprašujem se iz kje toliko sluzi, ma se mi zdi da ji vsako minuto moram smrkelj obrisat, ful je boga Saj sedaj se bo zopet začelo, ko se je zunaj otoplilo, pa bodo začeli noski spuščat. Jaz Vidu ne dajem več Singularia, ker je po njem imel vedno več težav kot pa sedaj, ko je brez, prav lepo diha. A Vid tudi?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 21:23:38
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: ticker popravi A kile? 1 gor ali dol. Imam upanje, da bo jutri malo več minusa. No to ravno ni res kar si napiala. Za vsako kilo se hudičevo borimo. Jaz popravljam ob petkih Res imam upanje, da bo jutri še dodatna kila minusa in bom potem popravljala. Če pa ne bo bom pa vseeno. Če bom jutri na 65 kg, mi kao manjkajo še 3 izgubljene do "idealne" teže. kmalu boš na cilju, jaz še tehtnice nimam pa se ne morem tehtat, sam se mi ne zdi, da sem kaj zgubila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 21:24:13
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi evola nekaj za nazaj sem prečekirala vidim da je kar dogajal. dugač sem pa za en drek glede Marka, ker sem ga peljala na očesno tam visela 3ur.... , nakoncu pa sem dokončno dobila odgovor da bo zgleda moral nosit očala cel life , ker ima kar orenk cilinder. glede na to da sem sebe zmeri krvila za njegov uček in da sem si rekla da mu bom plačala tudi operacijo ko bo starejši, če ga bodo očala motila ali če bi imel z tem kaki komlek mu sedaj res ne morem pomagat . Ma daj no, se bo navadil z nijimi živeti. Saj očala niso grda reč, na to glej kot dekoracijo. Jaz imam tud očala, res ni fajn a se preživi brez problema. sej pomoje se je navadil, in še enkrat povem da ni to grda reč ker pač nekaterim full pašejo . samo ok bo enrat v šoli pa se začnejo otroška zbadanja samo zaradi tega se bojim da nebo ratal bol zaprt vase ali da se ne bo počutil kot kaki odpanik Na to pa nimaš kaj dosti vpliva, ker je odvisno od njegovega karakterja. Ti ga moraš samo vzpodbujat pri nošenju očal in mu dati občutek, da je to povsem normalna stvar. karakert zaprtosti, zadržanost,odmaknjenosti od ostalih mi je počasi začel že kazat upam sam da je v tej fazi in da bo minilo To pa ni dober znak vem in več ne vem kaj naj naredim , glede na to da je bil zmeri razigran...., sedaj pa izgleda čisto piflarski tip. pa zmeri pazim ko kdo pride da je vklučen in da ima pozornost, ker se enostavno odpravi in zapre v sobo . ma je... je to z otroci, vzgojo in vsem skupaj ko sploh več ne veš kaj bi naredil, da bo tko k treba
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?