Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 20:49:22
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** hej hej evo mene. donc sem bla spet kar pridna, sem okna pomivala, sesala, kosilo za nas skuhala, pol pa še za našedva, ..... uglavnem se ful pozna, da je ati doma, da Manco prevzame danes si bila res pridna , pa za atija tudi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 20:49:50
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 hej sem ostala na 67 strani,...sva se potepala, je bilo super zunaj na sončku, zdej pa greva še k moji nečakinji-Nejčkovi sestrični aja vzrok za naše zbujanje ponoči je bilo : NOVI ZOBEK !!! za zobek!!! za zobek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 20:51:58
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi evola nekaj za nazaj sem prečekirala vidim da je kar dogajal. dugač sem pa za en drek glede Marka, ker sem ga peljala na očesno tam visela 3ur.... , nakoncu pa sem dokončno dobila odgovor da bo zgleda moral nosit očala cel life , ker ima kar orenk cilinder. glede na to da sem sebe zmeri krvila za njegov uček in da sem si rekla da mu bom plačala tudi operacijo ko bo starejši, če ga bodo očala motila ali če bi imel z tem kaki komlek mu sedaj res ne morem pomagat . Zakaj pa bi bila ti kriva? mah zmeri pomislim na to da je moj šiht strup sploh, če imaš otroka v sebi, ki se razvija in da se uček mogoče ni razvil do konca kot je treba mafi, kje pa delaš ti? ma nebi več o tem na javnem forumu, če te pa res zanima pa ti raje pošljem na ZS
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 20:52:04
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Hoj! Lep pozdrav iz sončne in tudi vetrovne Hurghade. Imamo se super, Gal je pot več kot odlično prenašal in je tu v hotelu pravi mali šef. Upam, da ste majčice in hroščeki zdravi in da se tudi vi imate lepo. Pa pa o potepinka , lepo da se oglasiš, uživajte
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 20:52:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi evola nekaj za nazaj sem prečekirala vidim da je kar dogajal. dugač sem pa za en drek glede Marka, ker sem ga peljala na očesno tam visela 3ur.... , nakoncu pa sem dokončno dobila odgovor da bo zgleda moral nosit očala cel life , ker ima kar orenk cilinder. glede na to da sem sebe zmeri krvila za njegov uček in da sem si rekla da mu bom plačala tudi operacijo ko bo starejši, če ga bodo očala motila ali če bi imel z tem kaki komlek mu sedaj res ne morem pomagat .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 20:53:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi ma nebi več o tem na javnem forumu, če te pa res zanima pa ti raje pošljem na ZS Jaz imam toliko postov, da če bi hotel kdo firbcat za mano bi imel prekleto dosti dela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 20:55:59
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi evola nekaj za nazaj sem prečekirala vidim da je kar dogajal. dugač sem pa za en drek glede Marka, ker sem ga peljala na očesno tam visela 3ur.... , nakoncu pa sem dokončno dobila odgovor da bo zgleda moral nosit očala cel life , ker ima kar orenk cilinder. glede na to da sem sebe zmeri krvila za njegov uček in da sem si rekla da mu bom plačala tudi operacijo ko bo starejši, če ga bodo očala motila ali če bi imel z tem kaki komlek mu sedaj res ne morem pomagat . Zakaj pa bi bila ti kriva? mah zmeri pomislim na to da je moj šiht strup sploh, če imaš otroka v sebi, ki se razvija in da se uček mogoče ni razvil do konca kot je treba Vem, da mame vedno sebe krivimo, ampak na ene stvari nimamo vpliva in se res ne bi rabila za to sekirat. Bog ve, kako bosta tehnologija in znanost napredovala, in mogoče Mark 1x sploh ne bo imel očal. sej jaz nimam nič proti očalam sam se bojim da se bo kdaj zaradi tega počutil manjvrednega, že sedaj me sprašuje zakaj on mora imeti očala ostali otroci v vrtcu pa jih nimajo-pa je včasih mal težko razložit . upam na tehnologijo.... dugač pa je tud naše zdravstvo čist v kli.cu, ker mislim da so mu oni zdrmal vid.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 20:56:53
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi ma nebi več o tem na javnem forumu, če te pa res zanima pa ti raje pošljem na ZS Jaz imam toliko postov, da če bi hotel kdo firbcat za mano bi imel prekleto dosti dela. evo si me mal nasmejala ,
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 21:00:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi evola nekaj za nazaj sem prečekirala vidim da je kar dogajal. dugač sem pa za en drek glede Marka, ker sem ga peljala na očesno tam visela 3ur.... , nakoncu pa sem dokončno dobila odgovor da bo zgleda moral nosit očala cel life , ker ima kar orenk cilinder. glede na to da sem sebe zmeri krvila za njegov uček in da sem si rekla da mu bom plačala tudi operacijo ko bo starejši, če ga bodo očala motila ali če bi imel z tem kaki komlek mu sedaj res ne morem pomagat . Zakaj pa bi bila ti kriva? mah zmeri pomislim na to da je moj šiht strup sploh, če imaš otroka v sebi, ki se razvija in da se uček mogoče ni razvil do konca kot je treba Vem, da mame vedno sebe krivimo, ampak na ene stvari nimamo vpliva in se res ne bi rabila za to sekirat. Bog ve, kako bosta tehnologija in znanost napredovala, in mogoče Mark 1x sploh ne bo imel očal. sej jaz nimam nič proti očalam sam se bojim da se bo kdaj zaradi tega počutil manjvrednega, že sedaj me sprašuje zakaj on mora imeti očala ostali otroci v vrtcu pa jih nimajo-pa je včasih mal težko razložit . upam na tehnologijo.... dugač pa je tud naše zdravstvo čist v kli.cu, ker mislim da so mu oni zdrmal vid. Pol mojega sorodstva nosi očala pa ni noben zakompleksan zaradi tega. Tudi v vrtcu je en fantek, ki nima težav z očali. Če kaj sprašuje zakaj ima očala pa ne vem. Moj bratranec je bil 10x hujši hiperaktivec od mojega škrata pa ni imel težave z očali. Normalno je športal in se ukvarjal z milijon stvarmi, pa je imel res ful slab vid. Koliko je imel/ima dioptrije ti ne vem povedat, ampak je škilil pa še stekla je imel debela cca 5mm, pa druga dva bratranca tudi. Verjetno bolj tebe skrbi kot njega, ker imaš občutek, da bi mogoče lahko bil brez. Sem pa še vedno mnenja, da bo tehnologija napredovala, ker je že do sedaj imela tak napredek in bo en dan brez očal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 21:00:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi ma nebi več o tem na javnem forumu, če te pa res zanima pa ti raje pošljem na ZS Jaz imam toliko postov, da če bi hotel kdo firbcat za mano bi imel prekleto dosti dela. evo si me mal nasmejala , če je pa res
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 21:04:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi evola nekaj za nazaj sem prečekirala vidim da je kar dogajal. dugač sem pa za en drek glede Marka, ker sem ga peljala na očesno tam visela 3ur.... , nakoncu pa sem dokončno dobila odgovor da bo zgleda moral nosit očala cel life , ker ima kar orenk cilinder. glede na to da sem sebe zmeri krvila za njegov uček in da sem si rekla da mu bom plačala tudi operacijo ko bo starejši, če ga bodo očala motila ali če bi imel z tem kaki komlek mu sedaj res ne morem pomagat . Zakaj pa bi bila ti kriva? mah zmeri pomislim na to da je moj šiht strup sploh, če imaš otroka v sebi, ki se razvija in da se uček mogoče ni razvil do konca kot je treba Za te stvari pa res ne moreš vedeti. Saj bi se lahko zgodilo četudi bi bila skoz doma al pa delala drugje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 21:04:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi evola nekaj za nazaj sem prečekirala vidim da je kar dogajal. dugač sem pa za en drek glede Marka, ker sem ga peljala na očesno tam visela 3ur.... , nakoncu pa sem dokončno dobila odgovor da bo zgleda moral nosit očala cel life , ker ima kar orenk cilinder. glede na to da sem sebe zmeri krvila za njegov uček in da sem si rekla da mu bom plačala tudi operacijo ko bo starejši, če ga bodo očala motila ali če bi imel z tem kaki komlek mu sedaj res ne morem pomagat . Ma daj no, se bo navadil z nijimi živeti. Saj očala niso grda reč, na to glej kot dekoracijo. Jaz imam tud očala, res ni fajn a se preživi brez problema.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 21:05:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi evola nekaj za nazaj sem prečekirala vidim da je kar dogajal. dugač sem pa za en drek glede Marka, ker sem ga peljala na očesno tam visela 3ur.... , nakoncu pa sem dokončno dobila odgovor da bo zgleda moral nosit očala cel life , ker ima kar orenk cilinder. glede na to da sem sebe zmeri krvila za njegov uček in da sem si rekla da mu bom plačala tudi operacijo ko bo starejši, če ga bodo očala motila ali če bi imel z tem kaki komlek mu sedaj res ne morem pomagat . Ma daj no, se bo navadil z nijimi živeti. Saj očala niso grda reč, na to glej kot dekoracijo. Jaz imam tud očala, res ni fajn a se preživi brez problema. Ti imaš lahko še leče.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 21:06:38
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: ticker popravi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 21:07:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi evola nekaj za nazaj sem prečekirala vidim da je kar dogajal. dugač sem pa za en drek glede Marka, ker sem ga peljala na očesno tam visela 3ur.... , nakoncu pa sem dokončno dobila odgovor da bo zgleda moral nosit očala cel life , ker ima kar orenk cilinder. glede na to da sem sebe zmeri krvila za njegov uček in da sem si rekla da mu bom plačala tudi operacijo ko bo starejši, če ga bodo očala motila ali če bi imel z tem kaki komlek mu sedaj res ne morem pomagat . Ma daj no, se bo navadil z nijimi živeti. Saj očala niso grda reč, na to glej kot dekoracijo. Jaz imam tud očala, res ni fajn a se preživi brez problema. Ti imaš lahko še leče. Jih nosim že 10 let
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 21:07:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: ticker popravi A kile? 1 gor ali dol. Imam upanje, da bo jutri malo več minusa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 21:09:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi evola nekaj za nazaj sem prečekirala vidim da je kar dogajal. dugač sem pa za en drek glede Marka, ker sem ga peljala na očesno tam visela 3ur.... , nakoncu pa sem dokončno dobila odgovor da bo zgleda moral nosit očala cel life , ker ima kar orenk cilinder. glede na to da sem sebe zmeri krvila za njegov uček in da sem si rekla da mu bom plačala tudi operacijo ko bo starejši, če ga bodo očala motila ali če bi imel z tem kaki komlek mu sedaj res ne morem pomagat . Ma daj no, se bo navadil z nijimi živeti. Saj očala niso grda reč, na to glej kot dekoracijo. Jaz imam tud očala, res ni fajn a se preživi brez problema. Ti imaš lahko še leče. Jih nosim že 10 let Jaz sem pa vedno hotela imet očala zaradi "dekoracije". Ko sem bila v službi sem imela včasih tako utrujene oči, da sem videla samo meglo. In to se bo spet dogajalo. Pa še ful v male številke moram buljit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 21:09:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: ticker popravi A kile? 1 gor ali dol. Imam upanje, da bo jutri malo več minusa. No to ravno ni res kar si napiala. Za vsako kilo se hudičevo borimo. Jaz popravljam ob petkih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 21:10:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
evo spet mene za donca mam dost pucanja in pospravljanja in vsega, sam še pod tuš skočim pa je. sem dala Mančito spat on pol 9ih, pol sem pa še po tleh pomila, tako da zdej mam pa res dost punanja za nekaj časa, edino pečico morem še jutri spucat pol sem pa zmagala
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 21:11:34
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi evola nekaj za nazaj sem prečekirala vidim da je kar dogajal. dugač sem pa za en drek glede Marka, ker sem ga peljala na očesno tam visela 3ur.... , nakoncu pa sem dokončno dobila odgovor da bo zgleda moral nosit očala cel life , ker ima kar orenk cilinder. glede na to da sem sebe zmeri krvila za njegov uček in da sem si rekla da mu bom plačala tudi operacijo ko bo starejši, če ga bodo očala motila ali če bi imel z tem kaki komlek mu sedaj res ne morem pomagat . Ma daj no, se bo navadil z nijimi živeti. Saj očala niso grda reč, na to glej kot dekoracijo. Jaz imam tud očala, res ni fajn a se preživi brez problema. Ti imaš lahko še leče. Jih nosim že 10 let Mafi glede tega se pa res ne smeš sekirat. Jaz sem očala dobila v prvem razredu OŠ, samo takrat smo meli še prave PIR PODNE, ne pa sedaj, ko imajo že prava frajerska očala. Jaz sem očala tako sovražila, da sem jih po cesti metala, ampak zakaj, zato ker so bila grda, pa debela stekla, pa bleeeeee. Ima pa moj nečak očala že 3 leta, sedaj je star 7 let in je pravi frajer. Očala prava Harry Poter,....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 21:12:35
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** hej hej evo mene. donc sem bla spet kar pridna, sem okna pomivala, sesala, kosilo za nas skuhala, pol pa še za našedva, ..... uglavnem se ful pozna, da je ati doma, da Manco prevzame no vidiš za nekaj pa je tudi dobr, da imaš atija doma , kako pa kaže z njegovim šihtom? z njegovim šihtom? kaj pa vem?! v četrtek se šteje, da se bo kaj več vedelo. baje rabio 1mio € da bi lahko spet zalaufali normalno proizvodnjo, tako so donc pri dnevniku ob 17ih rekli . plač od januarja tud še niso dobili
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 21:13:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem na -8,5kg in -58cm ( seštevek roke, prsni koš, pas noge) V petek bo en mesec odkar hodim na telovadbo in mislim, da bo minimalno -9kg, kar pa ni slabo, pa še čvrsto telo dobivam za -kg in -cm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 21:13:26
|
|
|
|
Estrella*
|
Naša je danes spila 850AM in cca 250GH. Bom mogla ju3 spet v nabavo za mlek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 21:13:28
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi evola nekaj za nazaj sem prečekirala vidim da je kar dogajal. dugač sem pa za en drek glede Marka, ker sem ga peljala na očesno tam visela 3ur.... , nakoncu pa sem dokončno dobila odgovor da bo zgleda moral nosit očala cel life , ker ima kar orenk cilinder. glede na to da sem sebe zmeri krvila za njegov uček in da sem si rekla da mu bom plačala tudi operacijo ko bo starejši, če ga bodo očala motila ali če bi imel z tem kaki komlek mu sedaj res ne morem pomagat . Ma daj no, se bo navadil z nijimi živeti. Saj očala niso grda reč, na to glej kot dekoracijo. Jaz imam tud očala, res ni fajn a se preživi brez problema. sej pomoje se je navadil, in še enkrat povem da ni to grda reč ker pač nekaterim full pašejo . samo ok bo enrat v šoli pa se začnejo otroška zbadanja samo zaradi tega se bojim da nebo ratal bol zaprt vase ali da se ne bo počutil kot kaki odpanik
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 21:14:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** evo spet mene za donca mam dost pucanja in pospravljanja in vsega, sam še pod tuš skočim pa je. sem dala Mančito spat on pol 9ih, pol sem pa še po tleh pomila, tako da zdej mam pa res dost punanja za nekaj časa, edino pečico morem še jutri spucat pol sem pa zmagala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?