Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 20:15:45
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem na -8,5kg in -58cm ( seštevek roke, prsni koš, pas noge) V petek bo en mesec odkar hodim na telovadbo in mislim, da bo minimalno -9kg, kar pa ni slabo, pa še čvrsto telo dobivam svaka čast
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 20:16:21
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Hoj! Lep pozdrav iz sončne in tudi vetrovne Hurghade. Imamo se super, Gal je pot več kot odlično prenašal in je tu v hotelu pravi mali šef. Upam, da ste majčice in hroščeki zdravi in da se tudi vi imate lepo. Pa pa uživajte
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 20:18:16
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca špelin@ 9000
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 20:18:59
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 No pa da vidite mojo frajlico kako se ona z babi pogovarja full je dobra
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 20:20:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Hoj! Lep pozdrav iz sončne in tudi vetrovne Hurghade. Imamo se super, Gal je pot več kot odlično prenašal in je tu v hotelu pravi mali šef. Upam, da ste majčice in hroščeki zdravi in da se tudi vi imate lepo. Pa pa uživajte superca, da si se oglasila uživajte
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 20:21:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** hej hej evo mene. donc sem bla spet kar pridna, sem okna pomivala, sesala, kosilo za nas skuhala, pol pa še za našedva, ..... uglavnem se ful pozna, da je ati doma, da Manco prevzame no vidiš za nekaj pa je tudi dobr, da imaš atija doma , kako pa kaže z njegovim šihtom?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 20:22:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* špelin@: vaja dela mojstra. Če boš vsaj 10 dni tako jedla, se boš navadila. Po prvem poskusu ne pričakuj čudežev edinaos: me je kar zmrazilo, ko si napisala kako se prehranjuješ. Sebe boš totalno izmučila in na koncu boš znorela in se boš napokala Jaz sem na -8,5kg in -58cm ( seštevek roke, prsni koš, pas noge) V petek bo en mesec odkar hodim na telovadbo in mislim, da bo minimalno -9kg, kar pa ni slabo, pa še čvrsto telo dobivam Kaj pa tvoje prsi? Pa res si pridna, ker se držiš vse prehrane in telovadbe. Upam, da boš tudi potem takole furala ko boš šla v službo. Moje prsi so iste kot prej Nič se ne zmanjšajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 20:23:35
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally eno midva sva kupila tale regal za v dnevno, jaz bi pa rada imela tole steno kjer bo regal v rdeče pobarvano (ne živo rdeče ) pa me zanima a bi šlo? sedežna bo pa bež barve. Tole je pa meni zelo všeč Zraven bi šla krasno temno rdeča barva se podpišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 20:24:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* špelin@: vaja dela mojstra. Če boš vsaj 10 dni tako jedla, se boš navadila. Po prvem poskusu ne pričakuj čudežev edinaos: me je kar zmrazilo, ko si napisala kako se prehranjuješ. Sebe boš totalno izmučila in na koncu boš znorela in se boš napokala Jaz sem na -8,5kg in -58cm ( seštevek roke, prsni koš, pas noge) V petek bo en mesec odkar hodim na telovadbo in mislim, da bo minimalno -9kg, kar pa ni slabo, pa še čvrsto telo dobivam Kaj pa tvoje prsi? Pa res si pridna, ker se držiš vse prehrane in telovadbe. Upam, da boš tudi potem takole furala ko boš šla v službo. Moje prsi so iste kot prej Nič se ne zmanjšajo Ti si verjetno taka kot moja kolegica, ko ne more shujšat v prsi. Suha pa prsata. Ful je hecno, ker če imamo majhne prsi nismo zadovoljne, če pa so velike pa spet ni ok. Res smo zakomplicirane.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 20:26:04
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ena novička: naša majčica sashy je ponovno noseča in pričakuje drugo štručko v novembru prva majčica je končno druga A ja, katera je pa še? a ni žanka bila prva točno , kera je naslednja tally
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 20:26:05
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Čmrlika a kaj več veš o "pretepu" med slavčki in Murkom? ravno jih mam online na msn-ju...poročam če kaj zvem Slavček je moj sosed. a fino, si kaj zvedla od njih...katwri pa, jaz poznam tAK N a zdravo ženo od enga al punco al kaj že pać je Nisem nobenega videla. Je pa Zdravko moj sosed. je to oni od kornelije la kak je ženi ime,al ta drugi?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 20:27:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* špelin@: vaja dela mojstra. Če boš vsaj 10 dni tako jedla, se boš navadila. Po prvem poskusu ne pričakuj čudežev edinaos: me je kar zmrazilo, ko si napisala kako se prehranjuješ. Sebe boš totalno izmučila in na koncu boš znorela in se boš napokala Jaz sem na -8,5kg in -58cm ( seštevek roke, prsni koš, pas noge) V petek bo en mesec odkar hodim na telovadbo in mislim, da bo minimalno -9kg, kar pa ni slabo, pa še čvrsto telo dobivam Kaj pa tvoje prsi? Pa res si pridna, ker se držiš vse prehrane in telovadbe. Upam, da boš tudi potem takole furala ko boš šla v službo. Moje prsi so iste kot prej Nič se ne zmanjšajo saj vem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 20:29:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Čmrlika a kaj več veš o "pretepu" med slavčki in Murkom? ravno jih mam online na msn-ju...poročam če kaj zvem Slavček je moj sosed. a fino, si kaj zvedla od njih...katwri pa, jaz poznam tAK N a zdravo ženo od enga al punco al kaj že pać je Nisem nobenega videla. Je pa Zdravko moj sosed. je to oni od kornelije la kak je ženi ime,al ta drugi? Od Kornelije je Roman, ki ga je Zdravko (brat) držal nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 20:31:55
|
|
|
|
mafi
|
evola nekaj za nazaj sem prečekirala vidim da je kar dogajal. dugač sem pa za en drek glede Marka, ker sem ga peljala na očesno tam visela 3ur.... , nakoncu pa sem dokončno dobila odgovor da bo zgleda moral nosit očala cel life , ker ima kar orenk cilinder. glede na to da sem sebe zmeri krvila za njegov uček in da sem si rekla da mu bom plačala tudi operacijo ko bo starejši, če ga bodo očala motila ali če bi imel z tem kaki komlek mu sedaj res ne morem pomagat .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 20:32:41
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* špelin@: vaja dela mojstra. Če boš vsaj 10 dni tako jedla, se boš navadila. Po prvem poskusu ne pričakuj čudežev edinaos: me je kar zmrazilo, ko si napisala kako se prehranjuješ. Sebe boš totalno izmučila in na koncu boš znorela in se boš napokala Jaz sem na -8,5kg in -58cm ( seštevek roke, prsni koš, pas noge) V petek bo en mesec odkar hodim na telovadbo in mislim, da bo minimalno -9kg, kar pa ni slabo, pa še čvrsto telo dobivam Kaj pa tvoje prsi? Pa res si pridna, ker se držiš vse prehrane in telovadbe. Upam, da boš tudi potem takole furala ko boš šla v službo. Moje prsi so iste kot prej Nič se ne zmanjšajo Ti si verjetno taka kot moja kolegica, ko ne more shujšat v prsi. Suha pa prsata. Ful je hecno, ker če imamo majhne prsi nismo zadovoljne, če pa so velike pa spet ni ok. Res smo zakomplicirane. pod to se pa podišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 20:35:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi evola nekaj za nazaj sem prečekirala vidim da je kar dogajal. dugač sem pa za en drek glede Marka, ker sem ga peljala na očesno tam visela 3ur.... , nakoncu pa sem dokončno dobila odgovor da bo zgleda moral nosit očala cel life , ker ima kar orenk cilinder. glede na to da sem sebe zmeri krvila za njegov uček in da sem si rekla da mu bom plačala tudi operacijo ko bo starejši, če ga bodo očala motila ali če bi imel z tem kaki komlek mu sedaj res ne morem pomagat . Zakaj pa bi bila ti kriva?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 20:39:27
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi evola nekaj za nazaj sem prečekirala vidim da je kar dogajal. dugač sem pa za en drek glede Marka, ker sem ga peljala na očesno tam visela 3ur.... , nakoncu pa sem dokončno dobila odgovor da bo zgleda moral nosit očala cel life , ker ima kar orenk cilinder. glede na to da sem sebe zmeri krvila za njegov uček in da sem si rekla da mu bom plačala tudi operacijo ko bo starejši, če ga bodo očala motila ali če bi imel z tem kaki komlek mu sedaj res ne morem pomagat . Zakaj pa bi bila ti kriva? mah zmeri pomislim na to da je moj šiht strup sploh, če imaš otroka v sebi, ki se razvija in da se uček mogoče ni razvil do konca kot je treba
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 20:40:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi evola nekaj za nazaj sem prečekirala vidim da je kar dogajal. dugač sem pa za en drek glede Marka, ker sem ga peljala na očesno tam visela 3ur.... , nakoncu pa sem dokončno dobila odgovor da bo zgleda moral nosit očala cel life , ker ima kar orenk cilinder. glede na to da sem sebe zmeri krvila za njegov uček in da sem si rekla da mu bom plačala tudi operacijo ko bo starejši, če ga bodo očala motila ali če bi imel z tem kaki komlek mu sedaj res ne morem pomagat . Zakaj pa bi bila ti kriva?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 20:43:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi evola nekaj za nazaj sem prečekirala vidim da je kar dogajal. dugač sem pa za en drek glede Marka, ker sem ga peljala na očesno tam visela 3ur.... , nakoncu pa sem dokončno dobila odgovor da bo zgleda moral nosit očala cel life , ker ima kar orenk cilinder. glede na to da sem sebe zmeri krvila za njegov uček in da sem si rekla da mu bom plačala tudi operacijo ko bo starejši, če ga bodo očala motila ali če bi imel z tem kaki komlek mu sedaj res ne morem pomagat . Zakaj pa bi bila ti kriva? mah zmeri pomislim na to da je moj šiht strup sploh, če imaš otroka v sebi, ki se razvija in da se uček mogoče ni razvil do konca kot je treba mafi, kje pa delaš ti?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 20:43:33
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi evola nekaj za nazaj sem prečekirala vidim da je kar dogajal. dugač sem pa za en drek glede Marka, ker sem ga peljala na očesno tam visela 3ur.... , nakoncu pa sem dokončno dobila odgovor da bo zgleda moral nosit očala cel life , ker ima kar orenk cilinder. glede na to da sem sebe zmeri krvila za njegov uček in da sem si rekla da mu bom plačala tudi operacijo ko bo starejši, če ga bodo očala motila ali če bi imel z tem kaki komlek mu sedaj res ne morem pomagat . Zakaj pa bi bila ti kriva? mah zmeri pomislim na to da je moj šiht strup sploh, če imaš otroka v sebi, ki se razvija in da se uček mogoče ni razvil do konca kot je treba ojoj mafi ne smeš tako razmišljat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 20:44:26
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem na -8,5kg in -58cm ( seštevek roke, prsni koš, pas noge) V petek bo en mesec odkar hodim na telovadbo in mislim, da bo minimalno -9kg, kar pa ni slabo, pa še čvrsto telo dobivam svaka čast se podpišem res kapo dol
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 20:45:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi evola nekaj za nazaj sem prečekirala vidim da je kar dogajal. dugač sem pa za en drek glede Marka, ker sem ga peljala na očesno tam visela 3ur.... , nakoncu pa sem dokončno dobila odgovor da bo zgleda moral nosit očala cel life , ker ima kar orenk cilinder. glede na to da sem sebe zmeri krvila za njegov uček in da sem si rekla da mu bom plačala tudi operacijo ko bo starejši, če ga bodo očala motila ali če bi imel z tem kaki komlek mu sedaj res ne morem pomagat . Zakaj pa bi bila ti kriva? mah zmeri pomislim na to da je moj šiht strup sploh, če imaš otroka v sebi, ki se razvija in da se uček mogoče ni razvil do konca kot je treba Vem, da mame vedno sebe krivimo, ampak na ene stvari nimamo vpliva in se res ne bi rabila za to sekirat. Bog ve, kako bosta tehnologija in znanost napredovala, in mogoče Mark 1x sploh ne bo imel očal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 20:45:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ena novička: naša majčica sashy je ponovno noseča in pričakuje drugo štručko v novembru prva majčica je končno druga A ja, katera je pa še? a ni žanka bila prva točno , kera je naslednja tally mogoče al pa me bo katera prehitela
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 20:47:30
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 No pa da vidite mojo frajlico kako se ona z babi pogovarja full je dobra sem jo danes Emiliji pokazala pa je kr neki čebljala nazaj
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?