Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:34:39
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: novo Js imam 25. rezervirano že 9 mesecev! no, se še js mal oglasim, preden grem pod tuš, pa urejat frizurco, če me jutri slučajno še odspodaj pogleda. IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dve sva se že pred časom javile ...ma na rok rodi le 2-5% žensk...no, lahko pa pobiram stave, kateri od vaju bo to uspelo kolk pa je začetna? Dejmo začet s kakšno okroglo...99,99 eur?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:34:46
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 a je še kateri fuuuuuul vroče???? mene kar zaliva ti pride, pa te mine? meni pa danes začuda še ne preveč, me pa daje silna lakota... a je to tudi kakšen znak, če ti iznenada burek paše? znak je, če te lakota grabi pa če ne moreš nič jest... kak pri komu zdaj si pa izberi kaj ti bolj paše
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:34:48
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: novo Js imam 25. rezervirano že 9 mesecev! no, se še js mal oglasim, preden grem pod tuš, pa urejat frizurco, če me jutri slučajno še odspodaj pogleda. IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dve sva se že pred časom javile ...ma na rok rodi le 2-5% žensk...no, lahko pa pobiram stave, kateri od vaju bo to uspelo kolk pa je začetna? kaj se ti sekiraš, k si polna denarja dans še ne, bom pa jutri, ko mi nakažejo razliko!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:35:06
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 a je še kateri fuuuuuul vroče???? mene kar zaliva jaz mam take valunge - ko v menopavzi. en trenutek sedim v koco zavita in se cela tresem, drugi pa ne vem kaj bi si še slekla in hodim okrog v spodnji majici in vse odpiram in luftam, da si moj že more it včasih bundo iskat. najprej sem že mislila, da mam vročino, ker se mi to ni zdelo ravno normalno. ampak zgleda da je a res? mene pa v nosečnosti niti enkrat ni zeblo (prej pa vedno )
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:35:46
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: felix7 javila se je tudi Nobady, boga revica je šele danes prišla malo k sebi. Po 7 urah v porodni sobi so se odločili za CR, tako da ji ni bilo ravno lahko. Ampak zdaj že ima detece v naročju, vse bo še ok! pa kaj hudiča, pustijo tak dolgo, da se matraš! za ! Kaj je punčka al fantek? ... ti si pa nekam zadaj, a nisi nč spremljala? Hitro pozabljam!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:35:58
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 javila se je tudi Nobady, boga revica je šele danes prišla malo k sebi. Po 7 urah v porodni sobi so se odločili za CR, tako da ji ni bilo ravno lahko. Ampak zdaj že ima detece v naročju, vse bo še ok! Boga revca. Glavno da je zdaj vse ok
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:36:26
|
|
|
|
pondelak
|
trinity22-lep buši
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:36:35
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: novo Js imam 25. rezervirano že 9 mesecev! no, se še js mal oglasim, preden grem pod tuš, pa urejat frizurco, če me jutri slučajno še odspodaj pogleda. IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dve sva se že pred časom javile ...ma na rok rodi le 2-5% žensk...no, lahko pa pobiram stave, kateri od vaju bo to uspelo kolk pa je začetna? Dejmo začet s kakšno okroglo...99,99 eur?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:36:48
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: novo Js imam 25. rezervirano že 9 mesecev! no, se še js mal oglasim, preden grem pod tuš, pa urejat frizurco, če me jutri slučajno še odspodaj pogleda. IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dve sva se že pred časom javile ...ma na rok rodi le 2-5% žensk...no, lahko pa pobiram stave, kateri od vaju bo to uspelo še Pupo zraven štej, pa ti se najbrž ne bi brabila, eni od štirih pa mogoče uspe Mhmmm...dober predlog...ma mislim, da Pupa nebi tako dolgo vztrajala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:37:07
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 vidim, da pridno čvekate in se postavljate v vrsto no bomo vidli kaj nam prinese jutrišnja polna luna jaz pa tukaj pokažem še zadnje fotke mojega trebuščka v 39. tednu to je slečen: no pa še oblečen tako, to pa bosta menda res zadnji slikci trebuščka, naslednjič upam da vam bom pokazala že našo štručko lep buši!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:37:15
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: novo Js imam 25. rezervirano že 9 mesecev! no, se še js mal oglasim, preden grem pod tuš, pa urejat frizurco, če me jutri slučajno še odspodaj pogleda. IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dve sva se že pred časom javile ...ma na rok rodi le 2-5% žensk...no, lahko pa pobiram stave, kateri od vaju bo to uspelo še Pupo zraven štej, pa ti se najbrž ne bi brabila, eni od štirih pa mogoče uspe hehe, bi raj 21 al pa 23 feliška vseen hvala
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:37:54
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 javila se je tudi Nobady, boga revica je šele danes prišla malo k sebi. Po 7 urah v porodni sobi so se odločili za CR, tako da ji ni bilo ravno lahko. Ampak zdaj že ima detece v naročju, vse bo še ok! joj revica,kak so jo matrali samo da je vse dobro z njima
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:38:09
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 a je še kateri fuuuuuul vroče???? mene kar zaliva jaz mam take valunge - ko v menopavzi. en trenutek sedim v koco zavita in se cela tresem, drugi pa ne vem kaj bi si še slekla in hodim okrog v spodnji majici in vse odpiram in luftam, da si moj že more it včasih bundo iskat. najprej sem že mislila, da mam vročino, ker se mi to ni zdelo ravno normalno. ampak zgleda da je a res? mene pa v nosečnosti niti enkrat ni zeblo (prej pa vedno ) si bolj obložena odspredaj!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:38:19
|
|
|
|
trinity22
|
jjasna kako luškan fantiček je že obilo cartanja in zdravja obema
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:38:21
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: felix7 javila se je tudi Nobady, boga revica je šele danes prišla malo k sebi. Po 7 urah v porodni sobi so se odločili za CR, tako da ji ni bilo ravno lahko. Ampak zdaj že ima detece v naročju, vse bo še ok! pa kaj hudiča, pustijo tak dolgo, da se matraš! za ! Kaj je punčka al fantek? ene pustijo še mnogo dlje... novo pa kaj je s tabo poba je že od včeraj tu
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:39:34
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 a je še kateri fuuuuuul vroče???? mene kar zaliva ti pride, pa te mine? meni pa danes začuda še ne preveč, me pa daje silna lakota... a je to tudi kakšen znak, če ti iznenada burek paše? ja, to je znak, da si nenasitna! česa?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:40:04
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: felix7 javila se je tudi Nobady, boga revica je šele danes prišla malo k sebi. Po 7 urah v porodni sobi so se odločili za CR, tako da ji ni bilo ravno lahko. Ampak zdaj že ima detece v naročju, vse bo še ok! pa kaj hudiča, pustijo tak dolgo, da se matraš! za ! Kaj je punčka al fantek? ene pustijo še mnogo dlje... novo pa kaj je s tabo poba je že od včeraj tu ma, sej dans razmišljam bolj počasi, pišem pa bolj hitro! Sm se izčrpala, ko sem se jezila na našo računovodkinjo!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:40:19
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ...a je to tudi kakšen znak, če ti iznenada burek paše? ...ja, to nakazuje na to, da si noseča ali pa da smo preveč govorili o bureku danes...ali pa ti enostavno primankuje maščobe...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:40:21
|
|
|
|
pondelak
|
jaz mam zadnje čase tudi kakšne vročinske navale...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:40:38
|
|
|
|
trinity22
|
res boga NoBady, da so jo takole namučili ampak glavno, da je z obema vse OK in da seže cartajo punce hvala za pohvale
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:41:00
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 a je še kateri fuuuuuul vroče???? mene kar zaliva ti pride, pa te mine? meni pa danes začuda še ne preveč, me pa daje silna lakota... a je to tudi kakšen znak, če ti iznenada burek paše? ja, to je znak, da si nenasitna! česa? hrane bureka
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:41:08
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 a je še kateri fuuuuuul vroče???? mene kar zaliva jaz mam take valunge - ko v menopavzi. en trenutek sedim v koco zavita in se cela tresem, drugi pa ne vem kaj bi si še slekla in hodim okrog v spodnji majici in vse odpiram in luftam, da si moj že more it včasih bundo iskat. najprej sem že mislila, da mam vročino, ker se mi to ni zdelo ravno normalno. ampak zgleda da je a res? mene pa v nosečnosti niti enkrat ni zeblo (prej pa vedno ) si bolj obložena odspredaj! še dobro, če samo odspredaj. jaz mam neke obloge povsod okrog in okrog
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:41:21
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: novo Js imam 25. rezervirano že 9 mesecev! no, se še js mal oglasim, preden grem pod tuš, pa urejat frizurco, če me jutri slučajno še odspodaj pogleda. IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dve sva se že pred časom javile ...ma na rok rodi le 2-5% žensk...no, lahko pa pobiram stave, kateri od vaju bo to uspelo še Pupo zraven štej, pa ti se najbrž ne bi brabila, eni od štirih pa mogoče uspe Mhmmm...dober predlog...ma mislim, da Pupa nebi tako dolgo vztrajala kak si vedla, si šlogala ziher
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:41:44
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 vidim, da pridno čvekate in se postavljate v vrsto no bomo vidli kaj nam prinese jutrišnja polna luna jaz pa tukaj pokažem še zadnje fotke mojega trebuščka v 39. tednu tako, to pa bosta menda res zadnji slikci trebuščka, naslednjič upam da vam bom pokazala že našo štručko trinity22, pa kaj si ti šele v 7. mesecu??? ful lep buši, ampak se mi zdi, da eden manjših. Ti si mogoče še lahko vezalke zavežeš
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:41:49
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 a je še kateri fuuuuuul vroče???? mene kar zaliva jaz mam take valunge - ko v menopavzi. en trenutek sedim v koco zavita in se cela tresem, drugi pa ne vem kaj bi si še slekla in hodim okrog v spodnji majici in vse odpiram in luftam, da si moj že more it včasih bundo iskat. najprej sem že mislila, da mam vročino, ker se mi to ni zdelo ravno normalno. ampak zgleda da je a res? mene pa v nosečnosti niti enkrat ni zeblo (prej pa vedno ) si bolj obložena odspredaj! še dobro, če samo odspredaj. jaz mam neke obloge povsod okrog in okrog pa jaz tak
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?