Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:15:59
|
|
|
|
felix7
|
pupa, a si vidla, kok se neki začenjajo zanimat za prazno luno? najprej je bla samo nama všeč, pa so ostale nekam bolj proti polni tiščale, zdaj se pa situacija mal obrača
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:16:08
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Veš saj 33,5cm ni tak malo. Naša je mela 34 cm pa tud ni blo tak enostavno,sem fasala kr nekaj šivov saj ne strašim, da neboš mislila. Je blo bolj pri nam zakomplicirano ,..sem komaj zdaj zvedla, ko sem dobila odpustni karon domov po pošti. Ampak važno, da je blo vse ok in da smo zdaj zdravi ma ja, pa še vsak porod je drugačen. No, eni svojega še čakamo, ko ste drugi to že pustili za sabo in se crkljate
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:16:56
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pupa, a si vidla, kok se neki začenjajo zanimat za prazno luno? najprej je bla samo nama všeč, pa so ostale nekam bolj proti polni tiščale, zdaj se pa situacija mal obrača ja prav res, zgleda si že vse želijo čez rok
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:17:09
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: škratka Živijo, klepetulje Vidim da ste pridne s pregledi, kuhanjem, pospravljanjem Js sem tut danes sfiniširala in prpravla še zadnje malenkosti za našo bebo. Jutri bomo šli pa iskat našga ok, postavi se v vrsto nekam dosti kandidatk je za jutri, pa še luna je temu naklonjena
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:18:14
|
|
|
|
Pupa7
|
a je še kateri fuuuuuul vroče???? mene kar zaliva
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:20:49
|
|
|
|
Piruri
|
Našega zgleda tudi neki luna nosi , upam, da ne bo ponoči kje taval po kakšnih strehah...no, samo, da bo do jutra nazaj v trebuhu... .... Sej tudi 25.3. je lep datum, a ne?.....materinski dan... sprejemam rezervacije
< Sporočilo je popravil Piruri -- 10.3.2009 20:21:19 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:24:38
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Našega zgleda tudi neki luna nosi , upam, da ne bo ponoči kje taval po kakšnih strehah...no, samo, da bo do jutra nazaj v trebuhu... .... Sej tudi 25.3. je lep datum, a ne?.....materinski dan... sprejemam rezervacije Js imam 25. rezervirano že 9 mesecev! no, se še js mal oglasim, preden grem pod tuš, pa urejat frizurco, če me jutri slučajno še odspodaj pogleda.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:24:41
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Našega zgleda tudi neki luna nosi , upam, da ne bo ponoči kje taval po kakšnih strehah...no, samo, da bo do jutra nazaj v trebuhu... .... Sej tudi 25.3. je lep datum, a ne?.....materinski dan... sprejemam rezervacije dve sva se že pred časom javile
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:25:20
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 a je še kateri fuuuuuul vroče???? mene kar zaliva ti pride, pa te mine?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:27:15
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 a je še kateri fuuuuuul vroče???? mene kar zaliva ti pride, pa te mine? meni pa danes začuda še ne preveč, me pa daje silna lakota... a je to tudi kakšen znak, če ti iznenada burek paše?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:28:07
|
|
|
|
felix7
|
Jjasna pa nam pošilja še eno slikico malega in zvedavega Leona
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:28:29
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Js imam 25. rezervirano že 9 mesecev! no, se še js mal oglasim, preden grem pod tuš, pa urejat frizurco, če me jutri slučajno še odspodaj pogleda. IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dve sva se že pred časom javile ...ma na rok rodi le 2-5% žensk...no, lahko pa pobiram stave, kateri od vaju bo to uspelo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:28:39
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo Sm ji rekla, kaj se ji ni zdelo mal čudno oz. malo! ja, najbrž maš plače par tisoč evrov, pa ni pogruntala tistega drobiža ja, kak veš!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:29:27
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pupa, a si vidla, kok se neki začenjajo zanimat za prazno luno? najprej je bla samo nama všeč, pa so ostale nekam bolj proti polni tiščale, zdaj se pa situacija mal obrača ja če pa polna nič ne naredi nam ni kaj dosti drugega preostalo - na nekaj pa moremo upat
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:30:14
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Jjasna pa nam pošilja še eno slikico malega in zvedavega Leona Kak je posrečen!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:30:14
|
|
|
|
felix7
|
javila se je tudi Nobady, boga revica je šele danes prišla malo k sebi. Po 7 urah v porodni sobi so se odločili za CR, tako da ji ni bilo ravno lahko. Ampak zdaj že ima detece v naročju, vse bo še ok!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:30:47
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: novo Js imam 25. rezervirano že 9 mesecev! no, se še js mal oglasim, preden grem pod tuš, pa urejat frizurco, če me jutri slučajno še odspodaj pogleda. IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dve sva se že pred časom javile ...ma na rok rodi le 2-5% žensk...no, lahko pa pobiram stave, kateri od vaju bo to uspelo kolk pa je začetna?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:32:09
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: novo Js imam 25. rezervirano že 9 mesecev! no, se še js mal oglasim, preden grem pod tuš, pa urejat frizurco, če me jutri slučajno še odspodaj pogleda. IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dve sva se že pred časom javile ...ma na rok rodi le 2-5% žensk...no, lahko pa pobiram stave, kateri od vaju bo to uspelo še Pupo zraven štej, pa ti se najbrž ne bi brabila, eni od štirih pa mogoče uspe
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:32:37
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 javila se je tudi Nobady, boga revica je šele danes prišla malo k sebi. Po 7 urah v porodni sobi so se odločili za CR, tako da ji ni bilo ravno lahko. Ampak zdaj že ima detece v naročju, vse bo še ok! pa kaj hudiča, pustijo tak dolgo, da se matraš! za ! Kaj je punčka al fantek?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:32:50
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 a je še kateri fuuuuuul vroče???? mene kar zaliva jaz mam take valunge - ko v menopavzi. en trenutek sedim v koco zavita in se cela tresem, drugi pa ne vem kaj bi si še slekla in hodim okrog v spodnji majici in vse odpiram in luftam, da si moj že more it včasih bundo iskat. najprej sem že mislila, da mam vročino, ker se mi to ni zdelo ravno normalno. ampak zgleda da je
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:33:11
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: novo Js imam 25. rezervirano že 9 mesecev! no, se še js mal oglasim, preden grem pod tuš, pa urejat frizurco, če me jutri slučajno še odspodaj pogleda. IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dve sva se že pred časom javile ...ma na rok rodi le 2-5% žensk...no, lahko pa pobiram stave, kateri od vaju bo to uspelo kolk pa je začetna? kaj se ti sekiraš, k si polna denarja
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:33:19
|
|
|
|
trinity22
|
vidim, da pridno čvekate in se postavljate v vrsto no bomo vidli kaj nam prinese jutrišnja polna luna jaz pa tukaj pokažem še zadnje fotke mojega trebuščka v 39. tednu to je slečen: no pa še oblečen tako, to pa bosta menda res zadnji slikci trebuščka, naslednjič upam da vam bom pokazala že našo štručko
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:33:40
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Našega zgleda tudi neki luna nosi , upam, da ne bo ponoči kje taval po kakšnih strehah...no, samo, da bo do jutra nazaj v trebuhu... .... Sej tudi 25.3. je lep datum, a ne?.....materinski dan... sprejemam rezervacije jaz ne bom nič rezervirala 25.3., ker imam še vseeno upanje, da bo prej
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:33:47
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 a je še kateri fuuuuuul vroče???? mene kar zaliva ti pride, pa te mine? meni pa danes začuda še ne preveč, me pa daje silna lakota... a je to tudi kakšen znak, če ti iznenada burek paše? ja, to je znak, da si nenasitna!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 20:34:00
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: felix7 javila se je tudi Nobady, boga revica je šele danes prišla malo k sebi. Po 7 urah v porodni sobi so se odločili za CR, tako da ji ni bilo ravno lahko. Ampak zdaj že ima detece v naročju, vse bo še ok! pa kaj hudiča, pustijo tak dolgo, da se matraš! za ! Kaj je punčka al fantek? ... ti si pa nekam zadaj, a nisi nč spremljala?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?