Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 19:26:18
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 misliš da bi me še od včeraj lah tak sekale??? kaj veš po kerih šumah je letal za njimi te moram prec ugotovit kera šuma, to je treba vendar izvažat, ker je hudo dobra roba no le daj. če boš res danes šla, pol bi me tudi mele vsaka eno porcijo. čim prej prosim kar povejte kok, spedenam da neboš premočnih doz dala,da nebojo začeli kakšnih bedarij delat čak čak, dozirale bote kr same, jaz nebom odgovarjala za morebitne izpade sam da nebo predrago!! ma častim jaz prvo rundo, druge tak ne bote rable da nas nebo ki pobralo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 19:26:54
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 misliš da bi me še od včeraj lah tak sekale??? kaj veš po kerih šumah je letal za njimi te moram prec ugotovit kera šuma, to je treba vendar izvažat, ker je hudo dobra roba no le daj. če boš res danes šla, pol bi me tudi mele vsaka eno porcijo. čim prej prosim kar povejte kok, spedenam da neboš premočnih doz dala,da nebojo začeli kakšnih bedarij delat čak čak, dozirale bote kr same, jaz nebom odgovarjala za morebitne izpade sam da nebo predrago!! ma častim jaz prvo rundo, druge tak ne bote rable ker nas bo itak že po prvi pobralo
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 19:27:06
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Feliša in piamaria za pregled No sej jaz polagam upanje še v Steffi, ki se ni javila nič danes in v sunčico. Burek joj me kar vleče v Mldost v Velenje, sam se mi ne da oblačit Moj me že tak čuden gleda, ko plešem po stanovanju pa Gibonnija navijam glavno da ni werner,al pa damjan murko to raje ne potem se pa sam prijavim v ljubljano polje, ne rabim nič proti Ce it
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 19:27:45
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica joj punce - meni tota polna luna nič ne zaleže. sploh me nič kaj ne špika pa nikamor ne tišči pa mala brca kot navita..... te pa prazno počakaj, mogoč je v temu trik
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 19:28:10
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Feliša in piamaria za pregled No sej jaz polagam upanje še v Steffi, ki se ni javila nič danes in v sunčico. Burek joj me kar vleče v Mldost v Velenje, sam se mi ne da oblačit Moj me že tak čuden gleda, ko plešem po stanovanju pa Gibonnija navijam glavno da ni werner,al pa damjan murko to raje ne potem se pa sam prijavim v ljubljano polje, ne rabim nič proti Ce it ha ha ha
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 19:28:34
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 misliš da bi me še od včeraj lah tak sekale??? kaj veš po kerih šumah je letal za njimi te moram prec ugotovit kera šuma, to je treba vendar izvažat, ker je hudo dobra roba no le daj. če boš res danes šla, pol bi me tudi mele vsaka eno porcijo. čim prej prosim kar povejte kok, spedenam da neboš premočnih doz dala,da nebojo začeli kakšnih bedarij delat čak čak, dozirale bote kr same, jaz nebom odgovarjala za morebitne izpade sam da nebo predrago!! ma častim jaz prvo rundo, druge tak ne bote rable da nas nebo ki pobralo eh, jaz konkretno brcam, pa me drži že od včeraj baje
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 19:28:44
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica joj punce - meni tota polna luna nič ne zaleže. sploh me nič kaj ne špika pa nikamor ne tišči pa mala brca kot navita..... te pa prazno počakaj, mogoč je v temu trik ja kdaj a je to?
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 19:28:46
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica joj punce - meni tota polna luna nič ne zaleže. sploh me nič kaj ne špika pa nikamor ne tišči pa mala brca kot navita..... te pa prazno počakaj, mogoč je v temu trik kdaj je že prazna??
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 19:29:40
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Feliša in piamaria za pregled No sej jaz polagam upanje še v Steffi, ki se ni javila nič danes in v sunčico. Burek joj me kar vleče v Mldost v Velenje, sam se mi ne da oblačit Moj me že tak čuden gleda, ko plešem po stanovanju pa Gibonnija navijam glavno da ni werner,al pa damjan murko to raje ne potem se pa sam prijavim v ljubljano polje, ne rabim nič proti Ce it sam prej poklič pa praš če majo kej frej, ker je kr neki LJ nosečk k se jim tud trga
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 19:30:11
|
|
|
|
felix7
|
ne boste verjele, sem klicala v pekarno in imajo burek zdej pa letim ta burek iskat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 19:30:46
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Feliša in piamaria za pregled No sej jaz polagam upanje še v Steffi, ki se ni javila nič danes in v sunčico. Burek joj me kar vleče v Mldost v Velenje, sam se mi ne da oblačit Moj me že tak čuden gleda, ko plešem po stanovanju pa Gibonnija navijam glavno da ni werner,al pa damjan murko to raje ne potem se pa sam prijavim v ljubljano polje, ne rabim nič proti Ce it sam prej poklič pa praš če majo kej frej, ker je kr neki LJ nosečk k se jim tud trga sej bojo jo že v neko lukno spravli
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 19:31:20
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica joj punce - meni tota polna luna nič ne zaleže. sploh me nič kaj ne špika pa nikamor ne tišči pa mala brca kot navita..... te pa prazno počakaj, mogoč je v temu trik kdaj je že prazna?? 26.3.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 19:31:29
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ne boste verjele, sem klicala v pekarno in imajo burek zdej pa letim ta burek iskat jaz bi tudi pa ga tu ni nikjer v bližini za dobit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 19:31:58
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica joj punce - meni tota polna luna nič ne zaleže. sploh me nič kaj ne špika pa nikamor ne tišči pa mala brca kot navita..... te pa prazno počakaj, mogoč je v temu trik kdaj je že prazna?? 26.3. joj pa nebi rada tak dolgo čakala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 19:33:17
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Feliša in piamaria za pregled No sej jaz polagam upanje še v Steffi, ki se ni javila nič danes in v sunčico. Burek joj me kar vleče v Mldost v Velenje, sam se mi ne da oblačit Moj me že tak čuden gleda, ko plešem po stanovanju pa Gibonnija navijam glavno da ni werner,al pa damjan murko to raje ne potem se pa sam prijavim v ljubljano polje, ne rabim nič proti Ce it sam prej poklič pa praš če majo kej frej, ker je kr neki LJ nosečk k se jim tud trga sej bojo jo že v neko lukno spravli za enega norca več, se vedno najde prostor
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 19:33:27
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ne boste verjele, sem klicala v pekarno in imajo burek zdej pa letim ta burek iskat ti pa se znajdeš ja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 19:33:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica joj punce - meni tota polna luna nič ne zaleže. sploh me nič kaj ne špika pa nikamor ne tišči pa mala brca kot navita..... te pa prazno počakaj, mogoč je v temu trik kdaj je že prazna?? 26.3. Mala Čebelica boš počakala na prazno??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 19:34:26
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Feliša in piamaria za pregled No sej jaz polagam upanje še v Steffi, ki se ni javila nič danes in v sunčico. Burek joj me kar vleče v Mldost v Velenje, sam se mi ne da oblačit Moj me že tak čuden gleda, ko plešem po stanovanju pa Gibonnija navijam glavno da ni werner,al pa damjan murko to raje ne potem se pa sam prijavim v ljubljano polje, ne rabim nič proti Ce it sam prej poklič pa praš če majo kej frej, ker je kr neki LJ nosečk k se jim tud trga sej bojo jo že v neko lukno spravli za enega norca več, se vedno najde prostor samo ne rinat na zaprt oddelk
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 19:35:01
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ne boste verjele, sem klicala v pekarno in imajo burek zdej pa letim ta burek iskat ma ti si polna fint pa čestitke za pregled
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 19:35:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ne boste verjele, sem klicala v pekarno in imajo burek zdej pa letim ta burek iskat ti pa se znajdeš ja očitno je res noseča, da se ji tak burek lušta
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 19:35:40
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica joj punce - meni tota polna luna nič ne zaleže. sploh me nič kaj ne špika pa nikamor ne tišči pa mala brca kot navita..... te pa prazno počakaj, mogoč je v temu trik kdaj je že prazna?? 26.3. juuuj ki je toooo na koncu bo pa še ta mimo šla pa ne bo nič
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 19:36:40
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica joj punce - meni tota polna luna nič ne zaleže. sploh me nič kaj ne špika pa nikamor ne tišči pa mala brca kot navita..... te pa prazno počakaj, mogoč je v temu trik kdaj je že prazna?? 26.3. Mala Čebelica boš počakala na prazno?? ne bom. jaz sem se odločila da bom v petek 13. bom pač pritiskala. mogoče pa bo kaj
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 19:37:03
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica joj punce - meni tota polna luna nič ne zaleže. sploh me nič kaj ne špika pa nikamor ne tišči pa mala brca kot navita..... te pa prazno počakaj, mogoč je v temu trik kdaj je že prazna?? 26.3. juuuj ki je toooo na koncu bo pa še ta mimo šla pa ne bo nič pri tebi že bo,jaz bom pa mogoče res še tak dolgo čakala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 19:37:16
|
|
|
|
pocka
|
punce jaz vas zapuščam, grem naredit večerjo, pol pa na kavč, me je Taja tole zadnjo urco izčrpala do konca, ima take napade trme ali ne vem česa,da se mi že meša včasih...no,zdaj je moj prišel iz službe, pa jo prevzel...nočko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 19:37:26
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica joj punce - meni tota polna luna nič ne zaleže. sploh me nič kaj ne špika pa nikamor ne tišči pa mala brca kot navita..... te pa prazno počakaj, mogoč je v temu trik kdaj je že prazna?? 26.3. Mala Čebelica boš počakala na prazno?? ne bom. jaz sem se odločila da bom v petek 13. bom pač pritiskala. mogoče pa bo kaj
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?