Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 16:18:37
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sem hotla vprašat, če je kaj novega, pa vidim, da vse po starem - govori se o hrani in kako čim prej rodit. Imaš kakšen nasvet?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 16:23:33
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sem hotla vprašat, če je kaj novega, pa vidim, da vse po starem - govori se o hrani in kako čim prej rodit. Imaš kakšen nasvet? Sam to, da čakam mojega, da mi prinese burek. No, to ni ravno nasvet, sam povem. Nasvet - ena je napisala skakat po stopnicah, mogoče pa pomaga! Ad3 kapljice pa dobi vsak dojenček na prvem sistematskem, to je pri 1 mesecu. Sam naša jih že ob rojstvu.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 16:24:14
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka mama_m - hvala za recept, gremo jutri v nabavo piruri - sem se nasmejala zdaj tvojim komentarjem na seznamu novo - kaj bi pustila? A da grem prej, me ne no, res nimam cajta, v nedeljo zvečer najbolj zgodaj dobro pocka, torej ti držimo pesti da še do nedelje zvečer ostaneš 2v1 aja, sm pozabila, da praznujete v nedeljo! No, pa do nedelje, pol pa kamot! hvala, hvala...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 16:25:17
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sem hotla vprašat, če je kaj novega, pa vidim, da vse po starem - govori se o hrani in kako čim prej rodit. Imaš kakšen nasvet? Sam to, da čakam mojega, da mi prinese burek. No, to ni ravno nasvet, sam povem. Nasvet - ena je napisala skakat po stopnicah, mogoče pa pomaga! Ad3 kapljice pa dobi vsak dojenček na prvem sistematskem, to je pri 1 mesecu. Sam naša jih že ob rojstvu. nič ne pomaga, ker vsak dan hodim po stopnicah, ker imam stanovanje na podstrešju, pa gor, pa dol, pa kaj pozabim, pa spet gor, dol, ...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 16:25:51
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sem hotla vprašat, če je kaj novega, pa vidim, da vse po starem - govori se o hrani in kako čim prej rodit. Imaš kakšen nasvet? Sam to, da čakam mojega, da mi prinese burek. No, to ni ravno nasvet, sam povem. Nasvet - ena je napisala skakat po stopnicah, mogoče pa pomaga! Ad3 kapljice pa dobi vsak dojenček na prvem sistematskem, to je pri 1 mesecu. Sam naša jih že ob rojstvu.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 16:26:15
|
|
|
|
Najaa
|
novo, skakat, ne hodit!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 16:27:53
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa novo, skakat, ne hodit! To pa raje ne bom, mi preveč nabije na trebuh, ki je že čisto nizko!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 16:28:33
|
|
|
|
pocka
|
po stopnicah si pa ne upam skakat, da ne bi slučajno kaj zrušila ...jaz pa že razmišljam kaj bo za večerjo, sicer me še zgaga od kosila peče, ampak nekaj bo pa treba jest...uganite, kaj bo ...pica, danes jo bom pa sama spekla za spremembo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 16:29:15
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa novo, skakat, ne hodit! To pa raje ne bom, mi preveč nabije na trebuh, ki je že čisto nizko! Zdaj sem pogledala, pa saj imaš še cela 2 tedna časa! Ah, sem misla, da si tik pred zdajci kot npr.mamaM. Za njo pa itak plešemo vsak večer.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 16:29:22
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo aja, sm vam pozabila omenit, da sm dans dobilo plačo, ki še socialni ni bila podobna. Pa grem k računovodkinji in ugotovi, da se je zmotila za celih 40o€! no, toliko o zaupanju naše računovodkinje. Sem ji rekla, da še dobr, da je to zadnja plača, ker naprej prejemam iz socialne. Do takrat pa se bo že poboljšala! Pa me gleda čudno! še dobro da si videla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 16:30:27
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka po stopnicah si pa ne upam skakat, da ne bi slučajno kaj zrušila ...jaz pa že razmišljam kaj bo za večerjo, sicer me še zgaga od kosila peče, ampak nekaj bo pa treba jest...uganite, kaj bo ...pica, danes jo bom pa sama spekla za spremembo Če bi delali statistike, kdo poje največ pic, bi gotovo zmagale!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 16:31:06
|
|
|
|
pocka
|
jaz bom pa samo z mislimi plesala za mamo_m, da kaj pri sebi ne sprožim, ...saj zdaj,ko bi rada,da zdržim do nedelje, me bo pa sigurno kaj zagrabilo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 16:31:51
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa novo, skakat, ne hodit! To pa raje ne bom, mi preveč nabije na trebuh, ki je že čisto nizko! Zdaj sem pogledala, pa saj imaš še cela 2 tedna časa! Ah, sem misla, da si tik pred zdajci kot npr.mamaM. Za njo pa itak plešemo vsak večer. ja, ja sej mam še čas, sam me kr heca to otrdevanje, pa tiščanje, trebuh pa imam že skoz bolj nizko. Nižje že skor ne more bit!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 16:32:08
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: pocka po stopnicah si pa ne upam skakat, da ne bi slučajno kaj zrušila ...jaz pa že razmišljam kaj bo za večerjo, sicer me še zgaga od kosila peče, ampak nekaj bo pa treba jest...uganite, kaj bo ...pica, danes jo bom pa sama spekla za spremembo Če bi delali statistike, kdo poje največ pic, bi gotovo zmagale! ja naš mali bo verjetno imel svojo picerijo,ko bo velik ali pa bo druga skrajnost, je videt ne bo mogel
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 16:32:42
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: novo aja, sm vam pozabila omenit, da sm dans dobilo plačo, ki še socialni ni bila podobna. Pa grem k računovodkinji in ugotovi, da se je zmotila za celih 40o€! no, toliko o zaupanju naše računovodkinje. Sem ji rekla, da še dobr, da je to zadnja plača, ker naprej prejemam iz socialne. Do takrat pa se bo že poboljšala! Pa me gleda čudno! še dobro da si videla tega pa nihče ne bi mogel prezreti, kaj!?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 16:33:09
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: pocka po stopnicah si pa ne upam skakat, da ne bi slučajno kaj zrušila ...jaz pa že razmišljam kaj bo za večerjo, sicer me še zgaga od kosila peče, ampak nekaj bo pa treba jest...uganite, kaj bo ...pica, danes jo bom pa sama spekla za spremembo Če bi delali statistike, kdo poje največ pic, bi gotovo zmagale! ja naš mali bo verjetno imel svojo picerijo,ko bo velik ali pa bo druga skrajnost, je videt ne bo mogel
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 16:33:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka jaz bom pa samo z mislimi plesala za mamo_m, da kaj pri sebi ne sprožim, ...saj zdaj,ko bi rada,da zdržim do nedelje, me bo pa sigurno kaj zagrabilo Ne bo ne bo. Boš še kar nekaj pic pojedla, preden rodiš!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 16:33:55
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka jaz bom pa samo z mislimi plesala za mamo_m, da kaj pri sebi ne sprožim, ...saj zdaj,ko bi rada,da zdržim do nedelje, me bo pa sigurno kaj zagrabilo Držimo pesti, da zdržiš do nedelje!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 16:34:00
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: novo aja, sm vam pozabila omenit, da sm dans dobilo plačo, ki še socialni ni bila podobna. Pa grem k računovodkinji in ugotovi, da se je zmotila za celih 40o€! no, toliko o zaupanju naše računovodkinje. Sem ji rekla, da še dobr, da je to zadnja plača, ker naprej prejemam iz socialne. Do takrat pa se bo že poboljšala! Pa me gleda čudno! še dobro da si videla tega pa nihče ne bi mogel prezreti, kaj!? no, nihče razen vaše računovodkinje
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 16:36:26
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: novo aja, sm vam pozabila omenit, da sm dans dobilo plačo, ki še socialni ni bila podobna. Pa grem k računovodkinji in ugotovi, da se je zmotila za celih 40o€! no, toliko o zaupanju naše računovodkinje. Sem ji rekla, da še dobr, da je to zadnja plača, ker naprej prejemam iz socialne. Do takrat pa se bo že poboljšala! Pa me gleda čudno! še dobro da si videla tega pa nihče ne bi mogel prezreti, kaj!? no, nihče razen vaše računovodkinje Sm ji rekla, kaj se ji ni zdelo mal čudno oz. malo!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 16:39:33
|
|
|
|
Najaa
|
Kosti me bolijo, dež bo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 16:40:36
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kosti me bolijo, dež bo. pa še prav maš! ti si tak kot moja mami, ki ima revmo in napoveduje dež in mraz!
< Sporočilo je popravil novo -- 10.3.2009 16:41:00 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 16:46:48
|
|
|
|
pondelak
|
pozdravček po dolgem času...nekak se mi zdi da nimam časa za rr ,ko pa ga mam pa je kdo drug na compu. eh vglavnem nič ni novega...a nocoj ponoči bo kaj?? bomo videli kak vpliv bo mela luna
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 16:47:59
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kosti me bolijo, dež bo. pa še prav maš! ti si tak kot moja mami, ki ima revmo in napoveduje dež in mraz! moj brat tudi napoveduje sabo vreme vse od prometne nesreče ko je mel par kosti zlomljenih...ga tudi dan prej vse boli...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 16:53:24
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kosti me bolijo, dež bo. pa še prav maš! ti si tak kot moja mami, ki ima revmo in napoveduje dež in mraz! moj brat tudi napoveduje sabo vreme vse od prometne nesreče ko je mel par kosti zlomljenih...ga tudi dan prej vse boli... No evo. Jaz sem imela pa roko in mezinec zlomljen. Od takrat me tud kak dan prej bolijo kosti. Se vidmo kasneje. Moj burek prihaja.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?