|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
10.3.2009 15:42:31   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: novo

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

grrr, mene pa spet buši heca, pa to ni res nooo user posted image user posted image user posted image

meni najbolj paše, da hodim! user posted image

sem preveč okol po stanovanju skakala dans mogoč je to user posted image

verjetno ja, se ti takoj obrne za nazaj!  Saj meni se!user posted image
Se ti zdi, da bi lahk gore premikal, pol pa dobiš kr hitr svojo porcijo!user posted image

točno tako, sem se preveč zagnala, pa že zjutri rekla da bom do večera kaput, pa tud do poznega popoldneva nism zdržala user posted image user posted image user posted image

Sej je že kmal večer, pa jutri spet nov dan za čakanje, pa čakanje!user posted image user posted image

najboljš da grem spet ob devetih spat da bo kmal jutr ane user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 501
10.3.2009 15:44:23   
novo

grrr, mene pa spet buši heca, pa to ni res nooo user posted image user posted image user posted image

meni najbolj paše, da hodim! user posted image

sem preveč okol po stanovanju skakala dans mogoč je to user posted image

verjetno ja, se ti takoj obrne za nazaj!  Saj meni se!user posted image
Se ti zdi, da bi lahk gore premikal, pol pa dobiš kr hitr svojo porcijo!user posted image

točno tako, sem se preveč zagnala, pa že zjutri rekla da bom do večera kaput, pa tud do poznega popoldneva nism zdržala user posted image user posted image user posted image

Sej je že kmal večer, pa jutri spet nov dan za čakanje, pa čakanje!user posted image user posted image

najboljš da grem spet ob devetih spat da bo kmal jutr ane user posted image user posted image user posted image

Če ti rata, ja!user posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 502
10.3.2009 15:45:37   
novo

novo, kaj bo dobrega  user posted image

s sladoledom se bašem. user posted image Mi kosilo ni napolnilo moje velike luknje!user posted image user posted image user posted image

pa ti!

lih študiram, če nebi še mal musake od kosila user posted image user posted image user posted image user posted image

pogrej in pojej! user posted image user posted image user posted image

upam, da je res kaj na tem, ko šaša pravi, da je imela zadnji teden ful apetit.
Ker, če bo predolgo trajalo, me bo res razneslo!user posted image user posted image user posted image

sej še morm nekaj pustit za user posted image ! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 503
10.3.2009 15:45:39   
Pupa7

sej mi ne se pa trudim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 504
10.3.2009 15:46:58   
novo

Kaj oči skupi tiščiš? user posted image user posted image user posted image Al ovčke šteješ? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 505
10.3.2009 15:49:11   
Pupa7

Kaj oči skupi tiščiš? user posted image user posted image user posted image Al ovčke šteješ? user posted image user posted image user posted image

ovčke in ovne user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 506
10.3.2009 15:50:30   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

spet mi na 15 minut trebuh otrdeva, ma brezveze je že to user posted image ...nič, grem po Tajo v vrtec, pol pa akcijaaa

Najaa - pridna Nika,da že sama zaspi, je kar fajn, če jo že zdaj navajaš...dobra idejauser posted image

pocka, drži se. Javi, če bo kaj dogajalo. Kaj tudi za tebe plešemo, da se začne? user posted image

ma ne, ni treba, hvala....imam čas šele v ponedeljekuser posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 507
10.3.2009 15:52:41   
novo

user posted image user posted image user posted image user posted image Js pa še user posted image user posted image user posted image user posted image ! Do 21. še jih bom, potem pa js tud ovne! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 508
10.3.2009 15:53:21   
novo

spet mi na 15 minut trebuh otrdeva, ma brezveze je že to user posted image ...nič, grem po Tajo v vrtec, pol pa akcijaaa

Najaa - pridna Nika,da že sama zaspi, je kar fajn, če jo že zdaj navajaš...dobra idejauser posted image

pocka, drži se. Javi, če bo kaj dogajalo. Kaj tudi za tebe plešemo, da se začne? user posted image

ma ne, ni treba, hvala....imam čas šele v ponedeljekuser posted image user posted image user posted image

js bi ji pa pustila! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 509
10.3.2009 15:56:13   
Pupa7

user posted image user posted image user posted image user posted image Js pa še user posted image user posted image user posted image user posted image ! Do 21. še jih bom, potem pa js tud ovne! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 510
10.3.2009 15:56:59   
Pupa7

js bi ji pa pustila! user posted image user posted image user posted image

lahko jaz zate zaplešem, mogoč pa pali, vsaj pr eni, če ne pr teb pa mogoč pr men user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 511
10.3.2009 15:57:15   
PERSIDA
Najaa - ti jutri sporočim kako se reče sirupu za železo,pa za kapljice tudi.Nisem nikoli opazla da bi jih po kapljicah zvijalo me je pa na to ena sestra v porodnišnici opozorila in po moje bo tudi na tem kaj.Pa se se veliko mamic odloči da jim ne dajejo te kapljice jaz pa še vedno se ne morem odločit kaj pa če bo pol kaj narobe si bom pa očitala celo življenje.Saj pol ko bomo lahko šli na sprehode jih bom verjetno po svoji volji ukinla.

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 512
10.3.2009 16:02:30   
PERSIDA
Bogice ko se tak trudite da bi se kateri začelo dogajat ,kaj ,pa ,če bi katera šla skakat na trampolinuser posted image ?Tam nimaš kam past možno ,pa je da kaj ven padeuser posted image .Joj ,pa sem vsekala.....se opravičujemuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 513
10.3.2009 16:03:10   
pocka
mama_m - hvala za recept, gremo jutri v nabavo user posted image

piruri - sem se nasmejala zdaj tvojim komentarjem na seznamu user posted image user posted image

novo - kaj bi pustila? A da grem prej, me ne no, res nimam cajta, v nedeljo zvečer najbolj zgodajuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 514
10.3.2009 16:04:53   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Bogice ko se tak trudite da bi se kateri začelo dogajat ,kaj ,pa ,če bi katera šla skakat na trampolinuser posted image ?Tam nimaš kam past možno ,pa je da kaj ven padeuser posted image .Joj ,pa sem vsekala.....se opravičujemuser posted image .

sem že s kolebnico skakala, pa razen panike v bloku zarad potresa nisem dosegla nič user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 515
10.3.2009 16:05:40   
Pupa7

piruri - sem se nasmejala zdaj tvojim komentarjem na seznamu user posted image user posted image

novo - kaj bi pustila? A da grem prej, me ne no, res nimam cajta, v nedeljo zvečer najbolj zgodajuser posted image

dobro pocka, torej ti držimo pesti da še do nedelje zvečer ostaneš 2v1 user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 516
10.3.2009 16:11:41   
novo

dobro pocka, torej ti držimo pesti da še do nedelje zvečer ostaneš 2v1 user posted image

aja, sm pozabila, da praznujete v nedeljo! user posted image No, pa do nedelje, pol pa kamot! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 517
10.3.2009 16:12:14   
trezika
DanDan! Vidim, da se nič kaj posebej ne dogaja...
Joj, pr meni se še tut nič ne premika...jutri zjutraj mam ctg pa bomo videli, kaj bo pokazal... verjetno nič user posted image  Sn pa dans že cel dan na nogah.... dopoldan sn matejevega bratranca pazla (no, saj ni blo neki veliko dela z njim, ker je skoraj ves čas risanke gledaluser posted image ), pa kuhala sn, pol sn šla na sprehod, zdaj pa sn se nekega peciva lotla pečt (trenutno mi testo počiva user posted image )... 

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 518
10.3.2009 16:13:26   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

DanDan! Vidim, da se nič kaj posebej ne dogaja...
Joj, pr meni se še tut nič ne premika...jutri zjutraj mam ctg pa bomo videli, kaj bo pokazal... verjetno nič user posted image  Sn pa dans že cel dan na nogah.... dopoldan sn matejevega bratranca pazla (no, saj ni blo neki veliko dela z njim, ker je skoraj ves čas risanke gledaluser posted image ), pa kuhala sn, pol sn šla na sprehod, zdaj pa sn se nekega peciva lotla pečt (trenutno mi testo počiva user posted image )... 

ola, lepo da si nas prišla malo pogledat user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 519
10.3.2009 16:13:56   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

no, midva pa imava že imeni in za user posted image  in za user posted image , zaenkrat ga še ni med marčevkami ma tudi če bo, jaz ne bom spreminjala našega user posted image

Našega user posted image  tudi še ni user posted image  user posted image ...in ga tudi ne bomo spreminjali, če bo še kateri marčevček pred nami s takim imenom...smo se doma preveč vsi navadili na predlog...

Ma po moje ga ne bo... user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 520
10.3.2009 16:14:24   
Najaa

Aja sej res, ti bi rada v nedeljo še praznovala Tajin RD. user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 521
10.3.2009 16:14:28   
Najaa

Najaa - ti jutri sporočim kako se reče sirupu za železo,pa za kapljice tudi.Nisem nikoli opazla da bi jih po kapljicah zvijalo me je pa na to ena sestra v porodnišnici opozorila in po moje bo tudi na tem kaj.Pa se se veliko mamic odloči da jim ne dajejo te kapljice jaz pa še vedno se ne morem odločit kaj pa če bo pol kaj narobe si bom pa očitala celo življenje.Saj pol ko bomo lahko šli na sprehode jih bom verjetno po svoji volji ukinla.

Jaz sem Tiji dajala kakšnih 6-7m, pol pa nehala, ko smo bili vsak dan vzunaj.
Samo pri Niki pa ne vem, če bom ukinla. Je le nedonošenček in jih ima že od rojstva. Si tud ne bi rada očitala česa.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 522
10.3.2009 16:15:09   
Najaa
Sem hotla vprašat, če je kaj novega, pa vidim, da vse po starem - govori se o hrani in kako čim prej rodit. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 523
10.3.2009 16:16:04   
novo
aja, sm vam pozabila omenit, da sm dans dobilo plačo, ki še socialni ni bila podobna. Pa grem k računovodkinji in ugotovi, da se je zmotila za celih 40o€! user posted image user posted image user posted image
no, toliko o zaupanju naše računovodkinje. Sem ji rekla, da še dobr, da je to zadnja plača, ker naprej prejemam iz socialne. Do takrat pa se bo že poboljšala! user posted image user posted image user posted image
Pa me gleda čudno!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 524
10.3.2009 16:18:10   
novo

Jaz sem Tiji dajala kakšnih 6-7m, pol pa nehala, ko smo bili vsak dan vzunaj.
Samo pri Niki pa ne vem, če bom ukinla. Je le nedonošenček in jih ima že od rojstva. Si tud ne bi rada očitala česa.

kaj to AD3 kapljice? Če te, je fajn, če posebej za nedonošenčke in zimske otroke. Če ne dobiva tega pogosto pride do rahitisa!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?