|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
10.3.2009 11:58:39   
lana08
Suzy user posted image user posted image user posted image  za - rezultat in user posted image user posted image user posted image za optimizem.

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 901
10.3.2009 11:59:24   
suzi74
       user posted image user posted image user posted image gigi in žižauser posted image user posted image user posted image

vsenajboljše 
                   user posted image user posted image user posted image
     vse tisto kar si najbolj želita!!!!!!!

LJUBEZEN NAS BOGATI, NEUSPEH PA UTRDI!

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 902
10.3.2009 12:12:32   
Reby
Suzi - user posted image  user posted image  user posted image , vem, da je hudo, ampak vidim, da si pozitivna in že razmišljaš za vnaprej. Prav je tako. Držim pesti, da greš čimprej v nov postopek in boj za pikico user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 903
10.3.2009 12:17:27   
T1979
user posted image  Suzi74 user posted image . Škoda, da ni ratalo, bo pa v naslednjem postopku. user posted image  user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 904
10.3.2009 12:25:14   
n74
Ojla punce, a danes pa ni dan za lulanje?

Suzy user posted image , ampak si tko fajn rekla, da ta mesec nisi noseča, boš pa sigurno kakšen drug mesec in to v kratkem. Lepo, da si tko optimistična.

Gigi - vse najboljše, da bi čimprej šla za nosečkami. Mogoče mi ti prineseš danes srečo.

Hvala za navijanje, pa čarobni prah, bom zvečer čimprej obvestila. Kar bo pač bo. Je moj dragi včeraj rekel, naj že med malico kupim CB in delam test v službi. Pa sem ga vprašala, a potem se naj pa kar v WC zaprem za 10 minut. Je predlagal, da test kar v pisarno prinesem in če potem kakšen sodelavc noter uleti, naj mu rečem, da je to žlička za čaj premešat. Butluser posted image

arnejči - po moje boš ti kar danes probala, ne verjamem, da boš zdržala do jutri. Pa še svojmu boš za mučenike podarila en lep plusek. Lej, če te nič ne zvija, potem si na dobri poti. Držim pesti.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 905
10.3.2009 12:37:48   
mismis
Suzi, user posted image user posted image  kot si rekla, če ne ta mesec, pa naslednji mesec. Vem, da je bolj slaba tolažba, ampak bolje kot nič. Saj veš kako pravijo, vsake starše čaka prava otroška duša samo najti nas mora.  Drži se, ali imaš mogoče kaj zamrznjenčkov.

n74 in Arneja, sedaj pa močno stiskamo pestki za vaju, danes in jutri bo še uspešen dan user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 906
10.3.2009 12:40:08   
gigi1
Suzi user posted image user posted image user posted image  žal mi je. Kot si že rekla stiskamo pestke za naslednji mesec user posted image

N74 upam, da ti prinesem srečo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Pejd že lulat na tisto žličko za kufe user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 10.3.2009 12:55:03 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 907
10.3.2009 12:42:31   
sonček33
suzi žal mi je. Pogumno naprej. Objem zate.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 908
10.3.2009 13:07:02   
sapi
Suzi user posted image user posted image vse bomo enkrat nosečke boš videla ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 909
10.3.2009 13:09:22   
diana79
živijo punce!meni kar fejst slabo po suprefactu!vsak toliko časa se mi vrti,in gre na bruhanje pa tudi zaspana sem!mogoče kdo od vas ima podobne izkušnje?user posted image user posted image user posted image user posted image  drugače večjih težave nimam,ampak to je malo zoprno je pa nič hudega tudi to bom potrpela!držim pesti za vse vas!vse najboljše za rojstni dan za tisto punco ki ima danes!sorry ime sem pozabila pa med pisanjem ne morem pogledat!in čestitke za vse nosečnice,upam da bomo vse ostale kmalu vam pridružile!uživajta!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 910
10.3.2009 13:23:47   
mismis
ojla Diana

tele pa tale Suprefact res zmatra. To samo pomeni, da telo reagira na hormone.
Jaz sicer nimam nobenih težav z njim razen vsakodnevnih glavobolov pa mogoče zaspanosti, ampak se da potrpeti.

So pa punce tudi pisale, da jih je zdeloval, mislim da sta imela Gigi in miška probleme s tem

Pa saj ni drugega, kot potrpeti, si pa vsak dan in z vsako špikico bližje cilju

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 911
10.3.2009 13:25:23   
MBT1979
suzi, žal mi jeuser posted image user posted image

gigi1, veš tiste jagode, od srečanja, so bile nazadnje full dobre. Je mož tak sok naredil da bi ga še angelčki piliuser posted image

mišmiš, evo si že bliže finišuuser posted image ... Še ene par špikic pa bo.. Uff, kako gre hitro ta čas..

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 912
10.3.2009 13:27:28   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: suzi74

user posted image user posted image user posted image gigi in žižauser posted image user posted image user posted image

vsenajboljše 
                   user posted image user posted image user posted image
     vse tisto kar si najbolj želita!!!!!!!

suzi74, to je ena te ista zlata osebicauser posted image user posted image

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 913
10.3.2009 13:27:47   
lučka 25
Ojla  user posted image

gigi, vse najboljše za roj.dan. Naj bodo pred teboj same poti, ki vodijo do srečnega konca. user posted image  user posted image

Kruce in Mlinček, tudi vama vse čestitke ob vajinem prazniku.  Evo, pravijo, da morata dobiti trnje, pa vama podarjam vrtnico z enim trnjem, da ne bo preveč hudo, ker sta pa tako zlata in skrbita za nas.user posted image user posted image

Pija, jaz sem fajn. Zdaj pa res uživam, pa saj pravijo, da je sredina zlata. user posted image  pa ti? Saj zdaj bo pa kmalu tudi pri vama spet akcija, če se ne motim?

arneja, kje je sneg. Pri nas nas je zbudil sonček. A ha, že vidim, da te je ivje zmedlo. user posted image  Jutri pa en plusek še nalulaj pa bo belina ne le na travnikih zaradi snega, ampak tudi na hlačkah. user posted image

palcica_, naj tebi tudi 18.3. pokaže test +. Znaki so si pa pri vsaki tako različni, da se je težko orentirati na njih. Ti samo zdrži do 18.3. in naprej.

Reby, hvala za kavico. ja nosečke pa res slabo spimo. pa vidim, da si imela pri G spolno vzgojo. user posted image

mismis, še malo pa spet obisk pri dr.D. user posted image  Pa zapomnit si moram tale vic o debelih puncah, ki si ga povedala, da ga naslednjič povem G, ko mi bo spet težil za kg.user posted image

lara, ohoj. A ti si jih slišala za kilce?  A ha, sem že prebrala, da si dobila nekaj malega gor. No, jaz sem po moje ekstrem, ker sem jih slišala zato, ker sem se v 4 tednih zredila za 0,4 kg.user posted image

pikovitka, tale s kravo je tudi dobra. user posted image

zvezdica, a ti imaš tudi baročne obline. Mene tudi moje oprsje skrbi. Si nikoli nisem mislila, da bom prilezla do E košarice. user posted image  Zdaj smo pa pri tem. Saj moj nima nič proti.user posted image

pika, še malo pa bo jutri. Potem pa samo še vesele novice.

T1979, kako moraš pa ti danes uživati na morju, ob tako lepem sončnem pogledu na morsko gladino.... Jaz bi tudi. No sem, moja starša poslala na enodnevni izlet, da vidita kako uživaš. user posted image

Bumo, samo da je z user posted image  vse v redu. Je pa res, da mene tudi sedaj pri G bol bolijo pregledi. Ampak mene zato, ker nisem sproščena, ker se kar bojim, dane bo kaj preveč šaril in naredil zmedo. Je pa tako nežen in previden, da bi drugače komaj kaj čutila.

suzi, žal mi je user posted image Mi je pa všeč tvoj optimizem in volja. Kar tako naprej. Boj je izgubljen, a bitka še zdaleč ne.

n74, držim pesti z zveečer. Ampak izjava tvojega dragega me je pa nasmejala. user posted image  oš pa danes ti poskrbela za en debel +. user posted image  

diana, take izkušnje sem imela tudi jaz s superfactom. Je kar pogosto pri puncah, da se pojavijo ti znaki. Hormoni so le hormoni.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 914
10.3.2009 13:28:43   
sonček33
Pa saj ni drugega, kot potrpeti, si pa vsak dan in z vsako špikico bližje cilju

Ni kaj dodat. Žal mi je, da te tako matra, ampak pomisli kaj vse si že dala skozi. Še malo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 915
10.3.2009 13:31:32   
jona3
o suzi 74 žal mi je kako pa to da se ni prijelo. a je že stoprocentno.user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 916
10.3.2009 13:52:25   
arneja
Suzy, stisni ta malo češnjico k sebi, ta druga češnjica te bo pa malo kasneje razveselila user posted image . Je pa tako lep dan danes, da si sigurno vsaj malo manj žalostna kot bi bila sicer user posted image .

Drugače je pa super slišati, da sem vam sumljiva user posted image . Zvija me res ne, ampak jaz se bojim, da je to, da še vedno nimam M samo posledica Estofema. To, da me pa joškice bolijo pa posledica Prometriuma. Nič, še 13 ur pa bomo vedeli pri čem smo user posted image .

Drugače sem pa prehlajena kot strela, pa grlo me boli, pa kiham, pa nos imam zabit, pa slabo slišim  in me spet malo kuha, pa si ne upam vročine iti zmerit user posted image . Zdajle nekaj pojem pa grem počivat. Prej pa še lepo po vrsti vse preberem user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 917
10.3.2009 13:58:00   
arneja
Gigi, kakšen lep dan za rojstni dan user posted image user posted image user posted image .

N74, kdaj približno boš lulala, da vem, kdaj na net se priklopit user posted image ? Pa čestitke za pogum, da si se odločila že en dan prej plusek nalulati user posted image . A da bi ti kar v službi lulala bi tvoj želel user posted image ? To je pa ja treba lepo doma v miru narediti, da lahko potem ves blažen občuduješ svojo umetnino user posted image . Jaz ne bom danes lulala, ker če slučajno ne bi bil plusek, bi bil potem tole zares mučeniški dan. Je pa prelep dan danes user posted image . Bom jutri zjutraj ob kakšnih treh, prav user posted image ? Če si bom upala user posted image . Tebe še kaj zvija? Pa joškice še vedno bolijo? BT si si kaj merila?

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 918
10.3.2009 14:06:12   
arneja
Mismis, upam, da bodo pestke pomagale user posted image .

N74, naj ti Gigi prinese srečo, meni pa jutri od Lučke dragi user posted image .

Sapi, itak da bomo vse enkrat nosečke. It` just the matter of time user posted image .

Kruce, upam, da danes tvoja ne vzame dobesedno tega dneva mučenikov pa da boš moral spet seksati user posted image . Naj bo lep tale tvoj dan user posted image .

Lučka, ob petih zjutraj je meni izgledalo kot sneg user posted image . Avto sem pa tudi fino drgnila user posted image . Jutri pa ima tvoj dragi, da name misli user posted image . Ti se pa tako malo rediš? A pri hrani full paziš?

T1979
, jaz bi tudi zdajle bila na morju user posted image . Uživaj še za nas, si kar predstavljam sonček in šumenje morja user posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 919
10.3.2009 14:07:36   
arneja
Sonček, še kar nič novih slikic v albumu, ti ti user posted image .

Jona, kakšen ogromen nasmešek imaš pa ti na obrazu, kaj user posted image ?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 920
10.3.2009 14:12:44   
arneja
Palčica, še dober teden in boš tudi ti lulala user posted image . In od dveh pikecov se bo sigurno vsaj eden na pravo mesto uajal user posted image .

Mismis, res sem amaterka user posted image . Se nam toliko časa ni nič dogajalo, da smo že pozabili, kateri papir je potrebno kupit user posted image . Mismis, a ti ne znaš slikce BREZ balona najti user posted image ?

Zvezdica
, hvala, ker močno verjameš user posted image . Jutri bo sporočilo za medije že navsezgodaj tu gor user posted image .

Sayuri, upam, da bodo tvoji modri prsti kaj pomagali user posted image . Je fino biti na sumu, sploh če se bo ta sum izkazal za upravičenega user posted image .

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 921
10.3.2009 14:14:05   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

user posted image
Vse naj, Žižetka. Naj ti bo lepo.

...tole slikco bom pa kr ukralauser posted image ...
GIGI VSE NAJ,NAJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....ŽELIM TI DA SE TI IZPOLNEJO VSE TISTE SKRITE IN ODKRITE ŽELJE KI JIH NOSIŠ V SRCU

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 922
10.3.2009 14:15:53   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: suzi74

Drage punce
bumo, moj sonček, pika.po, biba007, T1979, gigi1,
MBT1979, arneja, n74, mismis,reby, jona, vitaebella
in vse ostale, ki jih nisem imenovala
hvala za navijanje  in  zlate ste!!!!!

sporočam vam
da v tem mesecu nisem nosečauser posted image
vendar zagotovo vem da bom v prihodnje!!!!!!user posted image

95% ta mesec ravno ne bo, vem pa da bosta n74user posted image in arnejauser posted image in ostale user posted image zagotovo zadržale visoko procentualnost-saj ta mesec je ženski mesec!!!!

....user posted image ....LEPO JE BRATI TKO POGUMNO PUNCOuser posted image

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 923
10.3.2009 14:18:36   
gloria
Arneja joj komi čakam da nam ju3 poveš veselo novicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...vsem hvala za čestitkeuser posted image ...ma zdej ko je tko lepo vreme smo bolj odzuni in je mal časa za rr....vas pa preletim na hiterco....pozdravček moje borke,trepetalke,mamice in nosečke....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 924
10.3.2009 14:20:35   
arneja

Kaj odgovoriš, ko ti nekdo reče, da si se zredila user posted image

samo tole; " Lepe punce ni nikoli preveč..." user posted image user posted image user posted image

Tale vic bom pa jaz naši mami povedala, ker se tako zelo sekira, če ji kdo kaj takšnega reče user posted image . Ima, reva sladkorno, folk pa glup pri dajanju izjav kot noč.

Pikovit, tudi tvoj vic je dober user posted image . Kdaj bosta torej šla po eskimčka user posted image ?

Larči, kje ti toliko čvekaš, da imaš že pet zvezdic user posted image ? Zame si prav lepa nosečka, tako da pozabi na teženje o višku kg user posted image . Si vidva upata kaj hopa-cupa?

Reby, daj napiši, kako je dr. to strokovno razložil user posted image .

Pika, joj, da bi se tvoje misli uresničile user posted image . Veš, sem pa na Estrofemu pa lahko, da zato ne dobim M. Da bi bil le kakšen lepši razlog user posted image . Ti si se pa pikat na moj rojstni dan začela, pikice boš pa dobila na dan, ko bom jaz plusek nalulala user posted image user posted image user posted image . In potem boš ti plusek nalulala, ko bom jaz imela prvi UZ in tako naprej in tako dalje vse do srečnega konca user posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?