gigi1
|
Podganca moja tanartaljubša čestitke še tukaj . Naska in Jona čestitke dragi bodoči mamici Bambi ma šiiit noooo!!!!! Res sem upala, da bo tokrat sreča mila Loremi, Vita žal mi je, da tokrat ni uspelo . Glavo gor punce. Gremo v nove borbe!. Arnejči zate pa res navijam k pri norcih. Pejd že lulat. Mam res dobr filling N74 in Suzy držim pestke Pika74 dobro opravi jutri. Naj bo tokrat uspešno. Res ti želim iz vsega srca Lana ti danes dobro opravi in mirno rokco jutri pri prvi špikici. Glorija čestitke Nikcu za 1/2 RD Sonček tebi pa, da se ti končno uredijo zdravstvene težave, da lahko začneš uživat v materinstvu Mala ti verjetno že greješ. Naj pikica/i ostane/ta pri tebi še dolgo dolgo časa Drage moje Mišmiš, Pikovitka, Pija, Abra, Šuka, Lara, Zvezdica, Podganca, Rebi, Lučka, BB, Sapi, T, Mbt, Dajči, Gretka, Zarja, Kajši, WP, Blanči, Bambi, Pikapo, Špelka, Bumo, Se*, Jazzy, Dejzi, Mlinčka family, Obi, Želvica (če nas bereš), Hedi, Zofka, Mojsonček, Glorija, Senčka, Baci, Kiwi, Gita, Tina, MLBK, Cvetka.....jooooj saj vem, da sem kakšno spustila...EMŠO me daje... RVM
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 10.3.2009 9:48:28 >