lučka 25
|
Ojla gigi, vse najboljše za roj.dan. Naj bodo pred teboj same poti, ki vodijo do srečnega konca. Kruce in Mlinček, tudi vama vse čestitke ob vajinem prazniku. Evo, pravijo, da morata dobiti trnje, pa vama podarjam vrtnico z enim trnjem, da ne bo preveč hudo, ker sta pa tako zlata in skrbita za nas. Pija, jaz sem fajn. Zdaj pa res uživam, pa saj pravijo, da je sredina zlata. pa ti? Saj zdaj bo pa kmalu tudi pri vama spet akcija, če se ne motim? arneja, kje je sneg. Pri nas nas je zbudil sonček. A ha, že vidim, da te je ivje zmedlo. Jutri pa en plusek še nalulaj pa bo belina ne le na travnikih zaradi snega, ampak tudi na hlačkah. palcica_, naj tebi tudi 18.3. pokaže test +. Znaki so si pa pri vsaki tako različni, da se je težko orentirati na njih. Ti samo zdrži do 18.3. in naprej. Reby, hvala za kavico. ja nosečke pa res slabo spimo. pa vidim, da si imela pri G spolno vzgojo. mismis, še malo pa spet obisk pri dr.D. Pa zapomnit si moram tale vic o debelih puncah, ki si ga povedala, da ga naslednjič povem G, ko mi bo spet težil za kg. lara, ohoj. A ti si jih slišala za kilce? A ha, sem že prebrala, da si dobila nekaj malega gor. No, jaz sem po moje ekstrem, ker sem jih slišala zato, ker sem se v 4 tednih zredila za 0,4 kg. pikovitka, tale s kravo je tudi dobra. zvezdica, a ti imaš tudi baročne obline. Mene tudi moje oprsje skrbi. Si nikoli nisem mislila, da bom prilezla do E košarice. Zdaj smo pa pri tem. Saj moj nima nič proti. pika, še malo pa bo jutri. Potem pa samo še vesele novice. T1979, kako moraš pa ti danes uživati na morju, ob tako lepem sončnem pogledu na morsko gladino.... Jaz bi tudi. No sem, moja starša poslala na enodnevni izlet, da vidita kako uživaš. Bumo, samo da je z vse v redu. Je pa res, da mene tudi sedaj pri G bol bolijo pregledi. Ampak mene zato, ker nisem sproščena, ker se kar bojim, dane bo kaj preveč šaril in naredil zmedo. Je pa tako nežen in previden, da bi drugače komaj kaj čutila. suzi, žal mi je Mi je pa všeč tvoj optimizem in volja. Kar tako naprej. Boj je izgubljen, a bitka še zdaleč ne. n74, držim pesti z zveečer. Ampak izjava tvojega dragega me je pa nasmejala. oš pa danes ti poskrbela za en debel +. diana, take izkušnje sem imela tudi jaz s superfactom. Je kar pogosto pri puncah, da se pojavijo ti znaki. Hormoni so le hormoni.
|