|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
10.3.2009 9:38:36   
Anonimen
jaz bom tud vprašala kako je s tem? vpisom sam k sploh ne vem kaj bo? mogoče daš samo rezervacijo al kajuser posted image ker moraš imet rojstne podatke od otrokauser posted image

jz sem prejle decu to umenla pa mi je reku, saj ne veš kaj bo maja, pa saj ima pravuser posted image a veste kaj vse se v teh dveh mesecih lako še zgodiuser posted image pa bog ne dajuser posted image jaz bom kar po rojstvu urejala te zadeveuser posted image za ostalo bom pa drug let misenlauser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1751
10.3.2009 9:41:43   
KatMat
jest sem tud opazila na vlogi da moram vpisat datum rojstva...hja...kaj naj upisem pdp??

MOJ bi tud kr prestavljal vse kar imava za urediti...tud za ocetovstvo...jest pa nocem glih zadnji mesec okrog hodit ker te sam posiljajo od enga do druzga!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
10.3.2009 9:43:38   
Anonimen
pri nas na sociali je pa prov fajn ženska in vse tako lepo vse razloži da ti ni treba nič okol skakatuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1753
10.3.2009 9:46:58   
petrazg
Lake imaš zs!

Jst imam v petek pregled pri g, upam da mi da papirje in grem potem na CSD zrihtat te zadeve. Da vsaj nekaj uredim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
10.3.2009 9:51:23   
Anonimen
jaz sem tak tip človeka da urejam sprot tiste zadeve k se me titi moment tičejouser posted image user posted image user posted image tako da marskdaj kaj zaj.. k se prej ne pozanimamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 1755
10.3.2009 10:04:13   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

jaz sem tak tip človeka da urejam sprot tiste zadeve k se me titi moment tičejouser posted image user posted image user posted image tako da marskdaj kaj zaj.. k se prej ne pozanimamuser posted image user posted image user posted image

Cveki sej sem jst ista... oz. si zdaj trudim malo bolj organizirat stvari, ker imaš potem veliko nepotrebnih poti... user posted image Pa se splača veš, je ta organizacija prava stvar...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
10.3.2009 10:04:17   
lake
Petrazg: Ne morem odpret Z.s., ker piše da neki ne dela. Pošlji mi prosim mejl na lake222002@hotmail.com, pa ga bom mal kasnej prebrala, ker šibam na eno kavico. Napiš magar tel. št. pa te pokličem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
10.3.2009 10:07:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Cveki sej sem jst ista... oz. si zdaj trudim malo bolj organizirat stvari, ker imaš potem veliko nepotrebnih poti... user posted image Pa se splača veš, je ta organizacija prava stvar...user posted image

ja saj vem sam učasih mi rata včasih pa neuser posted image nimaš kej tud taki mormo bituser posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 1758
10.3.2009 10:09:51   
Anonimen
lake: eno naumno uprašanjeuser posted image zakaj imaš v svojem lugu označeno da si moškiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1759
10.3.2009 10:24:42   
Blueeyes
user posted image

eva da se javim... včeraj sem mela pregled.... novi podatki za statistiko:
obseg glavice 29,3 cm
obseg trebuha 27,5 cm
femur 6,2 cm
teža 1840 g

malo sem jih slišala, ker premalo počivam (oz skoraj nič ne počivam).. tko da mam boljmalo plodovnice... dej morm 2 tedna baje full počivat user posted image  upam da bo dež, ker drgač se mi bo kr zmešalo...  naslednji pregled imam 30.3. ker bo še enkrat naredila UZ (zaradi plodovnice)...  zredila sem se vse skupaj za 14,6 kg.. sem šla spet v laboratorij.... dala kri in vodo da čekirajo hemoglobin.. je pa spet bla kr živahna... bom dala gor slikco njeno... je zdej že tok velka, da mi je samo obraz posnela user posted image  user posted image

smo pa bli tud na CSD.... user posted image  user posted image  user posted image  jupi, nisem mela iste ženske k zanč... je bla ena druga... k je fuuuuuuuull prjazna.... sva podpisala izjavo o očetovstvu user posted image  user posted image  za plače pa tistga spet nism oddala, ker mi je svetovala, da naj počakam - ker plačo dobim šele 15. v mesecu, pa da se mi še za februar izpolni.. tko da bom mela višje povprečje... user posted image  user posted image  če bi me mela pa una ta druga, mi pa zihr tega ne bi dovolila... tko da grem drug teden še enkrat na CSD skupaj s plačilno listo.... da izpolnemo ta primankljaj

obseg trebuščka.... se je povečal na 104 cm... jupi, za cel centimeter user posted image  user posted image

magesol - jz jemljem 1x na dan... včasih tudi to pozamim k me spomin zapušča, pa vzamem 1x na teden user posted image  user posted image

cveka prvič slišim da je tm kakšna trgovina ali ošterija pod cerkvico... ja ja, en se je postaral, pa smo pozabili leta spremenit user posted image  ne morš bit večna mladenka user posted image  user posted image  

sneg - včeri ga je pri nas zapadlo nekje 2 cm.... user posted image  user posted image  full dobr... pa samo sneg je padal, brez dežja - hvala bogu

lananai res smo ble že zlo pridne s čvekanjem, zdej pa spet zaostajamo za aprilčicami.. ma ni panike... bomo že...  volna - v city parku jo dobiš... mislim da je veletekstil štacuna... jz jo tud stalno tm kupujem

dudica jz sem tud za naravno... če jih je že tok rodil brez vsega bom pa tud jz (vsaj probala)

copka ma dej nehi, ti pa res ne skrbiš slabo za malčka... vsaki se kdaj zgodi da pozabi pač malo več piti

U_SURDI jz se mela probleme z železom edin pri Elevitu... zaprta sem bla.. napeta, tečna.. vse me je bolelo - nisem mogla ne saedet, ne ležat in ne stat... tko da k sem jih nehala jemat je blo pa takoj naslednji dan bolje...

ooo, pol nisem edina k dela v štacuni... sicer ne delam na mlečnih stvareh kot elyy in cveka, sem na spodnjem perilu

pokica_ vse papirje maš na netu, tko da si jih lahko sama sprintaš...

paketi a že veste kaj boste vzele... a, b, e paket ali denar?? jz sem se odločila za e-paket

AKP to je full dobr da mamo take šrijatelje k nam full stvari šenkajo.. jz sem tud tok stvari dobila da sem prov srečna... sem ful keša pršparala... sem bla včer v svet knjige, pa sem kupila uno knjigico k je za v vodo, da se bo naša mala lahko z njo igrala.... pa vzela saem še eno knjigo z naslovom Velika knjiga o dojenčku... jo bom zdej k morm počivat začela brat

pregledi čestitke vsem k ste ga mele in k ga mate danes...

petrazg moja sodelavka se ubada z oriflamom... če hočeš ji lahko kej naročim...

Strojanovi tud jz ne bom komentirala k se mi sam pritisk dvigne in nič druzga

Tanja_ če se najdeplac v vrtcu, te vzamejo tud vmes, drgač pa je treba čakat na september.. glih soseda je zdej z marcem dobila da gre mali lahko v vrtec... je bla tud čist presrečna - ja itak, kdo pa ne bi bil... ena skrb manj.. drgač je pa treba varstvo iskat

sončekje tudi pri nas... zunaj -4 stopinje

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
10.3.2009 10:25:51   
Blueeyes

lake: eno naumno uprašanjeuser posted image zakaj imaš v svojem lugu označeno da si moškiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa res, nikol nisem bla niti tok pozorna na te znakce... zdje k si rekla sem šele sploh opazla da obstajajo... sej mislim da bo lake tud to popravla

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
10.3.2009 10:35:06   
KatMat
zivjo modrookica!!!super za pregled!!naslednjega imas na moj roj dan!!!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
10.3.2009 10:36:15   
Anonimen
modrooka: pol pa ne vem, mogoče sem jaz falila pa je to kje drugeuser posted image user posted image

ja za lake sem pa že včeraj vidla pa sem misenla da narobe vidmuser posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1763
10.3.2009 10:36:48   
Anonimen
aja za pregled modrooka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1764
10.3.2009 10:42:03   
Leela
user posted image  cel roman sem napisala pa me je ven vrgl. Kar odjavu me je ta RR.

blueeyes super za pregled in CSD. A za očetovstvo mora biti fotr zraven ali lahko sam urediš?

cveka jaz pa pri tebi ne vidim zvezdic, niti slikce

katmat jutri bodo pa Lordi v cerknici, le kje so jo najdl.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
10.3.2009 10:43:45   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

zivjo modrookica!!!super za pregled!!naslednjega imas na moj roj dan!!!

fajn, ga bom pol takoj po pregledu zapila user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  pa šla na tortice user posted image  user posted image

evo to je cerkviva na kureščku... a ti je kej znana... je to ta k si mislila

user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
10.3.2009 10:44:38   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

blueeyes super za pregled in CSD. A za očetovstvo mora biti fotr zraven ali lahko sam urediš?

za očetovstvo more bit zraven, ker se more podpisat na vse 3 kopije

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
10.3.2009 11:02:51   
KatMat
JA no kr lordi bodo pr nas!!hehehehe sem se tok nasmejala ko sem vidla oglas heheheh

modrookica ni problema...dam za tortico...

ce mal razmislim-vas vse vabim na torico...v park zvezda-slascicarna zvezda 30.3. dopoldne!!!pofockite se ce pridete!!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
10.3.2009 11:26:23   
Anonimen
JA JE CERKVICA JE TAPRAVAuser posted image user posted image user posted image dol nižje je pa ena gostilnauser posted image

leela: nimam pojma zakaj ker jaz vse vidimuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1769
10.3.2009 11:29:19   
Anonimen
matr se že eno uro ukvarjam z nastavitvijo abaneta, ma a znajo še bolj zakompliceratuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1770
10.3.2009 11:32:01   
Tanja_
Ne utegnem vse za nazaj prebrat. Blue kakšne papirje dobiš na netu? A to kar rabš za porodniško? Pa če mam jst nakazano plačo 10. v mesecu, potem se mi splača počakat do 10. aprila za urejanje na CSD? Sej to še ni prepozn? Porodniško naj bi začela 29.04. Itak pa papirje dobim šele 01.04. ko imam naslednji pregled. Aja, pa Kurešček je ful lep. Midva tam malo za parcele gledava, sam moj je mal skeptičen k je lublanska srajca, pol mu je pa vse ful deleč. Jst sm pa z vasi, tko da ful pogrešam naravo v Lj. Pa ti blokiuser posted image Men to ful ni.

katmat zakaj ti vabiš na tortico? Jst pridem, sem za to, da se dobimo, tudi če ti ne vabišuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
10.3.2009 11:33:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

vas vse vabim na torico...v park zvezda-slascicarna zvezda 30.3. dopoldne!!!pofockite se ce pridete!!

Tudi jaz bi prišla, če lahko. Sicer ne na tortico (ker je ne smem), kakšen čaj bi pa spila.

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1772
10.3.2009 11:33:47   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

katmat zakaj ti vabiš na tortico? Jst pridem, sem za to, da se dobimo, tudi če ti ne vabišuser posted image

ker imam roj dan

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
10.3.2009 11:36:49   
KatMat
vec kot nas bo bolj bo veselo

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
10.3.2009 11:45:08   
maja1488
A bi šla katera v avgustu na morje v kamp adria v Ankaranu - od 15.8. do 30.8. In sicer v mobilno hišico:

http://www.adria-ankaran.si/Namestitev/Kamp/Mobilne-hisice-Sun-Roller.html

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?